לב ארי כתב:
Peace Hope היה צריך להבין מהניסוח שלי בהתכתבות שלנו, קצת לפני שעזבתי לתקופה (בדיוק כשעסקת שכטר תפסה כיוון חיובי מאוד ונשארו רק הקצוות), שמה שכתבתי לו על רגל אחת היה צריך להישאר בינינו, בפרטי. הכוונה שלו היתה טובה, אבל התוצאה היתה הפוכה לגמרי. אם הייתי רוצה לכתוב על גבי הפורום שיר הלל לעצמי על כל הדברים שעשיתי בעסקת שכטר או לסגור חשבונות עם כמה אנשים כאן, הייתי עושה זאת בעצמי.
הנה דוגמה. המשתמש 'לשעבר', פעם ראשונה שאני נתקל בתגובה שלך בפורום שדים. ברוכים הבאים. זה יפה שאתה מתיימר לעשות עליי בירורים. אם לא היית משתמש של דקה וחצי סביר שלא היית צריך לעשות את אותם בירורים. עכשיו תסביר לי, איך הבירור שעשית – ונעזוב את זה שאתה קטן ושולי מדי בשביל לעשות בירורים על אנשים בפורום (לפני שאתה עושה עליי בירורים, אני מציע לך לברר את הדרך לבלומפילד) – מסתדר עם היסטוריית ההודעות שלי שבה אפשר לראות כמה אני לא מחזיק מאלרואי ובן שהר? גם הם שחקנים של רונן קצב...נכון, הייתי בעד טוטו, כשזה היה הוא או שריקי.
כן, כן, עוזר של קצב יספור את פורום שדים, יכתוב לך שהשכר של שכטר בליגה השנייה בגרמניה הוא 300 אלף יורו נטו (כשכולם בטוחים שמדובר ב-500-600 אלף יורו נטו), שלוחצים על הגרמנים לרדת לחצי מיליון יורו דמי העברה (כשכולם מעריכים שזה יהיה 1.5 מיליון יורו), ושלשכטר אין הצעות מאירופה, הכל שטויות, הוא חוזר לארץ. ברור, עוזר של קצב יוריד לך עלויות. עוזר של קצב ילחם על דעת הקהל: שהפועל פקטור בהעברה הזו, שזה רציני, שזה ריאלי (רק צריך להגיע לגבולות השכר שהציבו מראש שכטר ונציגיו) שמגייסים כספים, שמשיגים מימון, ושבזכות כל המהלכים האלה העלות של שכטר למועדון תהיה זהה לעלות של חלוצים סבירים בשוק – וזה כשהכסף הגדול בכלל במכבי.
ובמסגרת דעת הקהל, כשאתה ישבת בבית וגירדת בביצים, אני ואנשים נוספים עשינו אישית לוחצת על שכטר וקצב (אותו השאירו לי) והסברנו להם מאיפה יהיה להפועל את המימון לשכטר ואיפה אנחנו עומדים. אחרי כל נוד של ברקוביץ ושלמה שרף ב'יציע העיתונות' (שאמרו שאין כסף, אין עתיד, הפועל לא פקטור, והמליצו לו לחתום בחיפה או מכבי), הלכנו לקצב, לשכטר, לגילי ולמשפחת לשכטר והסברנו להם שיש כסף, יש מימון, תהיה הצעה (מהפועל הרשמית), אנחנו מתאבדים עליו.
שנמשיך? כי האבולוציה של האשכול הזה מאוד ברורה.
ואגב, אני צריך בדיוק דקה וחצי כדי לעבור על היסטוריית ההודעות שלך בפורום ולדעת אם אתה בכלל אוהד הפועל. במקרה שלך אפילו לא דקה וחצי. מה אמרת? עמאשה על דמארי? ברור, אולי גם גילי על ימפולסקי? מה אתה אומר? מתאים לך?
חחח, אתה גדול.
שאני אבין, אם אני לא מרבה לכתוב פה בפורום, אני לא מכיר את הדרך לבלומפילד, זה באמת אחת התאוריות ההגיוניות
לפי ההיגיון שלך כל 8000 המנויים של הפועל שהולכים לכל משחק בבלומפילד כותבים פה ללא הפסקה בפורום, הגיוני.
וגם דעתי המקצועית על היכולת הירודה של דמארי זה מדד לאהדתי...
אז לידיעתך אני בן 41, הולך לבלומפילד משנת 79, שהייתי בן 7. מנוי בשער 7 מהיום שהתחלתי להרוויח כסף בכוחות עצמי.
תעשה לבד את החישוב כמה פעמים הייתי בבלומפילד וכמה דרכים אני מכיר
עכשיו לעצם העניין, אם היה לך חלק בהגעתו של שכטר להפועל, אני מוריד בפניך את הכובע, כל הכבוד.
אני רק חושב שמה שעשית פה בפורום היה פגיעה קשה בסיכויי ההצלחה של הפרויקט הזה.
כל יום אנחנו קוראים בעיתונים ובאתרי הספורט כל מיני ידיעות מופרכות של עיתונאים שקראו משהו פה בפורום ומנפחים את זה לידיעות מפוצצות.
לדעתי היית חייב לעצור את התגובות שלך בנושא, ובכל מקרה אם נפגעת אני מתנצל.
אני מציע גם שתירגע עם תגובות כגון: שאני קטן ושולי, שאני יושב בבית ומגרד את הביצים ושוב, הדרך לבלומפילד...
אני אומר שוב אם כל מה שכתבת עכשיו נכון, כל הכבוד על כל מה שעשית, רק לדעתי אין מקום לפרסם דברים כאלה כאן,
ושוב מתנצל אם נפגעת