תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 18:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2091 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 66, 67, 68, 69, 70
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: איתי שכטר
הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 21:36 
סמל אישי של המשתמש
70 עמודים :ROSE:

אני :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
עידו חגג היה במסע"ת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
עידו חגג היה במסע"ת?

לא

היה את לובין,שכטר,רב"ש ובועז שובל(נציג העמותה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: איתי שכטר
הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 21:41 
אוגוסטוס היל כתב:
19 כתב:
עומר מ. כתב:
יאללה לכל אחד פתאום יש דיעה
אתם אוהדים? תאהדו. כמה אפשר לקרוא את הזיוני שלכם, הניתוחים הדפוקים את מי הייתם מביאים, הריבים מי יותר אוהד ועוד.
אנשים פה שמו מהכסף הפרטי שלהם בשביל להביא את השחקן הכי טוב בשוק כיום וכדי שלהפועל תהיה קבוצה טובה ואתם בוכים כי שמתם 80 שקל כל אחד? אחרי זה תשירו עד המוות.
מוות לדיעות שלכם
איתי שכטר בהפועל על אפכם

מלך.

תכלס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
מדובר בקמע
חתם והרס לאגודה המחלתית צלחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 22:06 
13.6.2013
שכטר חותם בהפועל
והמקקים מאבדים אליפות
איזה יום שמח :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
שכטר :HEART2: :hapoel: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 22:33 
IdanTheLittle כתב:
שכטר :HEART2: :hapoel: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
:HEART2: :HEART2: :HEART2:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
Red Nightmare כתב:
RedAlert כתב:
אין סיכוי שהוא יהיה בהפועל

יותר מזה, אני מבטיח כאן לשאר חברי הפורום אם שכטר יהיה בהפועל אני אשנה את הכינוי לאיזה כינוי שיבחר.

מצטער הייתי חייב, תחליף כינוי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 09:45 
אל באנדי כתב:
Red Nightmare כתב:
RedAlert כתב:

יותר מזה, אני מבטיח כאן לשאר חברי הפורום אם שכטר יהיה בהפועל אני אשנה את הכינוי לאיזה כינוי שיבחר.

תשנה ל Sawyer

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
אל באנדי כתב:
Red Nightmare כתב:
RedAlert כתב:

תשנה ל Sawyer

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 12:09 
EZMAN כתב:
ofir כתב:
אל באנדי כתב:
Red Nightmare כתב:
RedAlert כתב:

תשנה ל Sawyer

סבבה מוסכם
איך משנים כינוי אבל ?

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
א.ד מין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 12:22 
Peace Hope היה צריך להבין מהניסוח שלי בהתכתבות שלנו, קצת לפני שעזבתי לתקופה (בדיוק כשעסקת שכטר תפסה כיוון חיובי מאוד ונשארו רק הקצוות), שמה שכתבתי לו על רגל אחת היה צריך להישאר בינינו, בפרטי. הכוונה שלו היתה טובה, אבל התוצאה היתה הפוכה לגמרי. אם הייתי רוצה לכתוב על גבי הפורום שיר הלל לעצמי על כל הדברים שעשיתי בעסקת שכטר או לסגור חשבונות עם כמה אנשים כאן, הייתי עושה זאת בעצמי.

הנה דוגמה. המשתמש 'לשעבר', פעם ראשונה שאני נתקל בתגובה שלך בפורום שדים. ברוכים הבאים. זה יפה שאתה מתיימר לעשות עליי בירורים. אם לא היית משתמש של דקה וחצי סביר שלא היית צריך לעשות את אותם בירורים. עכשיו תסביר לי, איך הבירור שעשית – ונעזוב את זה שאתה קטן ושולי מדי בשביל לעשות בירורים על אנשים בפורום (לפני שאתה עושה עליי בירורים, אני מציע לך לברר את הדרך לבלומפילד) – מסתדר עם היסטוריית ההודעות שלי שבה אפשר לראות כמה אני לא מחזיק מאלרואי ובן שהר? גם הם שחקנים של רונן קצב...נכון, הייתי בעד טוטו, כשזה היה הוא או שריקי.

כן, כן, עוזר של קצב יספור את פורום שדים, יכתוב לך שהשכר של שכטר בליגה השנייה בגרמניה הוא 300 אלף יורו נטו (כשכולם בטוחים שמדובר ב-500-600 אלף יורו נטו), שלוחצים על הגרמנים לרדת לחצי מיליון יורו דמי העברה (כשכולם מעריכים שזה יהיה 1.5 מיליון יורו), ושלשכטר אין הצעות מאירופה, הכל שטויות, הוא חוזר לארץ. ברור, עוזר של קצב יוריד לך עלויות. עוזר של קצב ילחם על דעת הקהל: שהפועל פקטור בהעברה הזו, שזה רציני, שזה ריאלי (רק צריך להגיע לגבולות השכר שהציבו מראש שכטר ונציגיו) שמגייסים כספים, שמשיגים מימון, ושבזכות כל המהלכים האלה העלות של שכטר למועדון תהיה זהה לעלות של חלוצים סבירים בשוק – וזה כשהכסף הגדול בכלל במכבי.

ובמסגרת דעת הקהל, כשאתה ישבת בבית וגירדת בביצים, אני ואנשים נוספים עשינו אישית לוחצת על שכטר וקצב (אותו השאירו לי) והסברנו להם מאיפה יהיה להפועל את המימון לשכטר ואיפה אנחנו עומדים. אחרי כל נוד של ברקוביץ ושלמה שרף ב'יציע העיתונות' (שאמרו שאין כסף, אין עתיד, הפועל לא פקטור, והמליצו לו לחתום בחיפה או מכבי), הלכנו לקצב, לשכטר, לגילי ולמשפחת לשכטר והסברנו להם שיש כסף, יש מימון, תהיה הצעה (מהפועל הרשמית), אנחנו מתאבדים עליו.

שנמשיך? כי האבולוציה של האשכול הזה מאוד ברורה.

ואגב, אני צריך בדיוק דקה וחצי כדי לעבור על היסטוריית ההודעות שלך בפורום ולדעת אם אתה בכלל אוהד הפועל. במקרה שלך אפילו לא דקה וחצי. מה אמרת? עמאשה על דמארי? ברור, אולי גם גילי על ימפולסקי? מה אתה אומר? מתאים לך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
אני באמת לא מבין אותך לב ארי, מדוע אתה עוסק ימים כלילות להגן על שמך הטוב?
ומדוע אתה מופתע שאתה כותב בפורום ציבורי ואתה סופג ביקורת?
תכתוב מה שאתה רוצה ותתקדם, חבל על הזמן שאתה מבזבז על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 12:39 
ברור, ימים כלילות, בגלל זה הגבתי אחרי שלושה שבועות?

אם הייתי מגיב לכל ביקורת שנכתבה כאן האשכול הזה היה מגיע מזמן לעמוד 120.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 14:00 
לב ארי כתב:
Peace Hope היה צריך להבין מהניסוח שלי בהתכתבות שלנו, קצת לפני שעזבתי לתקופה (בדיוק כשעסקת שכטר תפסה כיוון חיובי מאוד ונשארו רק הקצוות), שמה שכתבתי לו על רגל אחת היה צריך להישאר בינינו, בפרטי. הכוונה שלו היתה טובה, אבל התוצאה היתה הפוכה לגמרי. אם הייתי רוצה לכתוב על גבי הפורום שיר הלל לעצמי על כל הדברים שעשיתי בעסקת שכטר או לסגור חשבונות עם כמה אנשים כאן, הייתי עושה זאת בעצמי.

הנה דוגמה. המשתמש 'לשעבר', פעם ראשונה שאני נתקל בתגובה שלך בפורום שדים. ברוכים הבאים. זה יפה שאתה מתיימר לעשות עליי בירורים. אם לא היית משתמש של דקה וחצי סביר שלא היית צריך לעשות את אותם בירורים. עכשיו תסביר לי, איך הבירור שעשית – ונעזוב את זה שאתה קטן ושולי מדי בשביל לעשות בירורים על אנשים בפורום (לפני שאתה עושה עליי בירורים, אני מציע לך לברר את הדרך לבלומפילד) – מסתדר עם היסטוריית ההודעות שלי שבה אפשר לראות כמה אני לא מחזיק מאלרואי ובן שהר? גם הם שחקנים של רונן קצב...נכון, הייתי בעד טוטו, כשזה היה הוא או שריקי.

כן, כן, עוזר של קצב יספור את פורום שדים, יכתוב לך שהשכר של שכטר בליגה השנייה בגרמניה הוא 300 אלף יורו נטו (כשכולם בטוחים שמדובר ב-500-600 אלף יורו נטו), שלוחצים על הגרמנים לרדת לחצי מיליון יורו דמי העברה (כשכולם מעריכים שזה יהיה 1.5 מיליון יורו), ושלשכטר אין הצעות מאירופה, הכל שטויות, הוא חוזר לארץ. ברור, עוזר של קצב יוריד לך עלויות. עוזר של קצב ילחם על דעת הקהל: שהפועל פקטור בהעברה הזו, שזה רציני, שזה ריאלי (רק צריך להגיע לגבולות השכר שהציבו מראש שכטר ונציגיו) שמגייסים כספים, שמשיגים מימון, ושבזכות כל המהלכים האלה העלות של שכטר למועדון תהיה זהה לעלות של חלוצים סבירים בשוק – וזה כשהכסף הגדול בכלל במכבי.

ובמסגרת דעת הקהל, כשאתה ישבת בבית וגירדת בביצים, אני ואנשים נוספים עשינו אישית לוחצת על שכטר וקצב (אותו השאירו לי) והסברנו להם מאיפה יהיה להפועל את המימון לשכטר ואיפה אנחנו עומדים. אחרי כל נוד של ברקוביץ ושלמה שרף ב'יציע העיתונות' (שאמרו שאין כסף, אין עתיד, הפועל לא פקטור, והמליצו לו לחתום בחיפה או מכבי), הלכנו לקצב, לשכטר, לגילי ולמשפחת לשכטר והסברנו להם שיש כסף, יש מימון, תהיה הצעה (מהפועל הרשמית), אנחנו מתאבדים עליו.

שנמשיך? כי האבולוציה של האשכול הזה מאוד ברורה.

ואגב, אני צריך בדיוק דקה וחצי כדי לעבור על היסטוריית ההודעות שלך בפורום ולדעת אם אתה בכלל אוהד הפועל. במקרה שלך אפילו לא דקה וחצי. מה אמרת? עמאשה על דמארי? ברור, אולי גם גילי על ימפולסקי? מה אתה אומר? מתאים לך?

חחח, אתה גדול.
שאני אבין, אם אני לא מרבה לכתוב פה בפורום, אני לא מכיר את הדרך לבלומפילד, זה באמת אחת התאוריות ההגיוניות
לפי ההיגיון שלך כל 8000 המנויים של הפועל שהולכים לכל משחק בבלומפילד כותבים פה ללא הפסקה בפורום, הגיוני.
וגם דעתי המקצועית על היכולת הירודה של דמארי זה מדד לאהדתי...
אז לידיעתך אני בן 41, הולך לבלומפילד משנת 79, שהייתי בן 7. מנוי בשער 7 מהיום שהתחלתי להרוויח כסף בכוחות עצמי.
תעשה לבד את החישוב כמה פעמים הייתי בבלומפילד וכמה דרכים אני מכיר
עכשיו לעצם העניין, אם היה לך חלק בהגעתו של שכטר להפועל, אני מוריד בפניך את הכובע, כל הכבוד.
אני רק חושב שמה שעשית פה בפורום היה פגיעה קשה בסיכויי ההצלחה של הפרויקט הזה.
כל יום אנחנו קוראים בעיתונים ובאתרי הספורט כל מיני ידיעות מופרכות של עיתונאים שקראו משהו פה בפורום ומנפחים את זה לידיעות מפוצצות.
לדעתי היית חייב לעצור את התגובות שלך בנושא, ובכל מקרה אם נפגעת אני מתנצל.
אני מציע גם שתירגע עם תגובות כגון: שאני קטן ושולי, שאני יושב בבית ומגרד את הביצים ושוב, הדרך לבלומפילד...
אני אומר שוב אם כל מה שכתבת עכשיו נכון, כל הכבוד על כל מה שעשית, רק לדעתי אין מקום לפרסם דברים כאלה כאן,
ושוב מתנצל אם נפגעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 14:47 
לא, לא, זה אני שרוצה להבין איך הגעת למסקנה שלך. הרי אתה ההגיוני כאן.

וכן, פגיעה קשה בסיכויי הפרויקט הזה כשמרגע שנציגי שכטר הבינו שיש להפועל את הכסף (יומיים אחרי שהם חזרו מארה"ב מהמשחק של הנבחרת נגד הונדורס, יום קודם היתה ההצעה הראשונית המעליבה) והמו"מ תפס כיוון חיובי מאוד ונשאר רק לסגור קצוות, הם (שכטר וקצב) חיכו והיו מחכים להפועל כמה שצריך, בפרט כשכל המערכת התגייסה לטובת העניין. אתה קצת מתבלבל עם מקרה יצחקי שניהל מו"מ עם הפועל ומכבי, במקביל, רץ מפגישה לפגישה, והכל כדי להקפיץ את המחיר. לשכטר היו מראש גבולות שכר. תביאו אותם. אני בהפועל. לא מנהל מו"מ עם קבוצות אחרות. אם שכטר היה מתנהל כמו יצחקי בזמנו, אז גם אם לא הייתי חושף פרטים (בדיוק עשירית ממה שקרה) הוא היה במכבי. אבל אל תיתן לעובדות (שלרובן אתה לא מודע) להפריע לתיאוריה שלך.

וקח עצה חזרה, אם אתה רוצה שאתייחס אליך ברצינות ולא כמו לילד בן 4+1, תחסוך ממני תגובות כמו: "חחח, אתה גדול". בטוח שיש לך בארסנל משהו שנון יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
לב ארי :HEART2:
תישאר תישאר תישאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 18:35 
מעבר לזה, שבניגוד ללב ארי - קצב היה רק מרוויח אם שכטר היה במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2091 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 66, 67, 68, 69, 70

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: