תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 16:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2091 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 66, 67, 68, 69, 70  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: איתי שכטר
הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 19:57 
שחר כתב:
19 כתב:
אתה בחרת שהם לא ייצגו אותך. אל תבכה על זה עכשיו.

אני בחרתי שהם לא ייצגו בי, בדיוק בגלל פעולות כאלה, אני לא בוכה על שום דבר.
אני רק חושב שאין להם שום זכות לייצג אותי, בדיוק כמו שלסיימון כץ אין זכות להחליט שהוא גובה ממני 80 ש"ח כדי לממן את איתי שכטר למרות שלא בחרתי שהוא ייצג אותי.

שוב, אתה לא בחרת אף בעלים עד היום. כמו שכתבתי קודם, זכותך לחשוב שאין לזה הצדקה, אבל את הטיעון הזה "מי מינה אותם לייצג ולהחליט לקחת עוד 80 שקל" פשוט לא תופס. הם הבעלים. הם ורק הם. מי אתה רוצה שיקח החלטות כאלה? לפני שהם הגיעו היה לך איזה נציג שקבע אם המחירים עולים או לא?
דווקא עכשיו הייתה הפעם היחידה שאשכרה היה לך זכות הצבעה והשפעה (אפילו אם במידה קטנה) על מי ייצג אותך. בחרת שלא להיות חלק.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 13 יוני 2013, 19:59, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 19:57 
זה לא קצת לאחוז בשני צידי החבל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
סמל הוא לא אבל אין כבר סמלים יותר בכדורגל
הדברים שהוא אמר כששאלו אותו על מכבי די מעידים על זה שהוא היה עושה מה שזהבי עשה
אם הפועל לא היתה מתאבדת עליו..
מקבל את זה כבר לא מצפה את זה משחקנים בעידן שכמעט אך ורק הכסף מדבר
אוהב אותו מאוד מאושר שהוא חזר והמון בהצלחה :hapoel:

איך, איך ריבונו של עולם אפשר להשוות בכלל, אין שחקנים יותר היום כמו שכטר, אתה יכול להשוות אותו לסמל הכי גדול אי פעם של הפועל, בזמנים שלנו שכטר זה דבר דומה, כמו גם ורמוט.
למה אתה חושב שהוא היה חותם במכבי? הוא היה הולך לחיפה אם לא ואני בטוח ב100 אחוזים.
איך אפשר בכלל לבוא אליו בטענות אחרי מה שהוא אמר, זה נראה לך טבעי שבן אדם ששיחק שנה אחת בלבד בקבוצה לא מוכן לשמוע אפילו על הצעה מהקבוצה היריבה? לא חושב שזה קורה בדרך כלל ואתה יכול לחפש גם בכל אירופה.

שכטר :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 20:01 
אני אנסה אפילו לחדד.

אם החלטתי לא להצביע בבחירות האחרונות לכנסת, ולפיד החליט לעלות מיסים. מי מינה אותו לעזאזאל לקחת החלטות כאלה? הוא הרי לא מייצג אותי, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 20:13 
Idandosh כתב:
אלון כתב:
סמל הוא לא אבל אין כבר סמלים יותר בכדורגל
הדברים שהוא אמר כששאלו אותו על מכבי די מעידים על זה שהוא היה עושה מה שזהבי עשה
אם הפועל לא היתה מתאבדת עליו..
מקבל את זה כבר לא מצפה את זה משחקנים בעידן שכמעט אך ורק הכסף מדבר
אוהב אותו מאוד מאושר שהוא חזר והמון בהצלחה :hapoel:

איך, איך ריבונו של עולם אפשר להשוות בכלל, אין שחקנים יותר היום כמו שכטר, אתה יכול להשוות אותו לסמל הכי גדול אי פעם של הפועל, בזמנים שלנו שכטר זה דבר דומה, כמו גם ורמוט.
למה אתה חושב שהוא היה חותם במכבי? הוא היה הולך לחיפה אם לא ואני בטוח ב100 אחוזים.
איך אפשר בכלל לבוא אליו בטענות אחרי מה שהוא אמר, זה נראה לך טבעי שבן אדם ששיחק שנה אחת בלבד בקבוצה לא מוכן לשמוע אפילו על הצעה מהקבוצה היריבה? לא חושב שזה קורה בדרך כלל ואתה יכול לחפש גם בכל אירופה.

שכטר :HEART2:

ככה נראה לי שהוא היה עושה אחרי ששמעתי את הראיון לפני זה גם חשבתי כמוך
וזה לא קשור לנראה לי טבעי או לא נראה לי טבעי מי שסמל באמת לא עושה כזה דבר
אבל עזוב לא בא לי להתווכח איתך אם הוא סמל או לא סמל כי זה באמת לא משנה רק שיצליח והכל בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: איתי שכטר
הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 20:18 
שחר כתב:
19 כתב:

אני רק חושב שאין להם שום זכות לייצג אותי, בדיוק כמו שלסיימון כץ אין זכות להחליט שהוא גובה ממני 80 ש"ח כדי לממן את איתי שכטר למרות שלא בחרתי שהוא ייצג אותי.

ולשחר יש זכות להחליט בחיפה מה מחיר המנוי?
אם כל הבעלים של הקבוצה הסכימו על מחיר מנוי, אז זה מחיר המנוי.
גם את יעקב שחר אף אחד לא בחר.

רמון פלוס העמותה פלוס כל מי ששם כסף שווה ליעקב שחר. הם הבעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 20:19 
NARKOTIKA כתב:
אני אנסה אפילו לחדד.

אם החלטתי לא להצביע בבחירות האחרונות לכנסת, ולפיד החליט לעלות מיסים. מי מינה אותו לעזאזאל לקחת החלטות כאלה? הוא הרי לא מייצג אותי, נכון?

הדגומא שלך דפוקה לגמרי. זה לא שהיתה לי אפשרות לבחור בין x ל y. אלא גוף מסויים שהחליט לקנות חלק קרן יחסי (וזה לא רק הם ורק הם, הבעלים העיקריים של הקבוצה שמחזיק ביותר מחצי מהקבוצה אמר שלו אין כסף לקנות את המועדון) ואני לא מוכן לקחת ברעיון הזה חלק כי אני לא מאמין בו. זכותם של חברי העמותה לדרוש הטבות לחברי העמותה, זכותם של חברי העמותה להחליט לעשות מה שבא להם ולהציע הצעות לדריקטוריון של הפועל תל אביב, אבל אין להם שום זכות כפי שקרה במקרה הנוכחי, לבוא ולאמר, אנחנו מייצגים את כלל אוהדי הפועל תל אביב וככאלה אנחנו מתרימים את כלל מנויי הפועל ב80 ש"ח נוספים כדי לרכוש את איתי שכטר.
בכל מקרה, אני בוחר את ההצבעות שלי אעשה ברגליים ואני בטח לא אניח לזה ואמשיך לכתוב מה שאני חושב בפורום, למרות כל סותמי הפיות היקרים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 20:22 
19 כתב:
שחר כתב:
19 כתב:

ולשחר יש זכות להחליט בחיפה מה מחיר המנוי?
אם כל הבעלים של הקבוצה הסכימו על מחיר מנוי, אז זה מחיר המנוי.
גם את יעקב שחר אף אחד לא בחר.

רמון פלוס העמותה פלוס כל מי ששם כסף שווה ליעקב שחר. הם הבעלים.

הבעלים של הקבוצה שלנו אמר שלו אין כסף לקנות את איתי שכטר, מי שעשה זאת הם כאלה שהחליטו שהם מייצגים את כלל הקהל שלנו, למרות שאין להם מנדט כזה. יעקב שחר לא חשב להלעות את מחירי המנויים של מכבי חיפה כדי לממן את איתי שכטר, למרות שהוא דרש הרבה יותר ממה שחיפה הסכימה לשלם לו ולמרות שיש לו הרבה יותר מזומנים וגב רחב מלהנהלת הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 20:24 
לא ענית על השאלה שלי.
למי יש את הזכות והחובה לקבוע את מחיר המנוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
אני מניח שהאשכול הזה לא ימות לעולם. כל הבעיות ודילמות העולם החשובות ביותר מתפקסות באיתי שכטר.

יאללה לנעוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
שחר, אתה מסרב להתיחס לעובדות.
העמותה, וזה לא משנה מה ההרכב או ההסטוריה שלה, מחזיקה ב20 אחוז מהמועדון. יש לה זכות למשוך לכיוון שהיא רואה לנכון בדיוק כמו כל בעלים אחר בהפועל.
ההצבעה רק גורמת לכך שהעמותה מחוייבת לחברים בה, בניגוד לבעלים אחר שמחויב רק לעצמו. זה מצב שעדיף עשרות מונים.

ההסברים שלך ללמה לעמותה אסור למשוך להעלאת מחירים מתעלמים מהמציאות.
אתה לא צריך לכעוס ולהתעצבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 20:30 
אף אחד גם לא אמר שהעמותה משכה לשם.
זו איזו נקודת מוצא שאני לא יודע איך הפכה לעובדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 20:32 
19 כתב:
לא ענית על השאלה שלי.

להנהלה. אין לאף גוף זכות לבוא ולומר שהוא מייצג את הקהל הרחב וככזה הוא מוכן להעלאה של 80 ש"ח במחיר המנוי כדי לממן שחקן כדורגל בודד. הבעיה שלי עם לא ההעלאה, אני כאמור, את הבחירות שלי אעשה לעצמי ואמליץ לכולם לעשות אותם גם כן כמובן, אלא על היומרה לייצג אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 20:33 
אף אחד לא התיימר לייצג אותך.
מי שקבע את מחיר המנוי הם הבעלים. העמותה כחלק מהבעלים לא התנגדה. זכותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
19 כתב:
לא ענית על השאלה שלי.

להנהלה. אין לאף גוף זכות לבוא ולומר שהוא מייצג את הקהל הרחב וככזה הוא מוכן להעלאה של 80 ש"ח במחיר המנוי כדי לממן שחקן כדורגל בודד. הבעיה שלי עם לא ההעלאה, אני כאמור, את הבחירות שלי אעשה לעצמי ואמליץ לכולם לעשות אותם גם כן כמובן, אלא על היומרה לייצג אותי.

לא נראה לי שהעמותה עשתה את זה בשם הקהל, אלא כחלק מהבעלים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אף אחד גם לא אמר שהעמותה משכה לשם.
זו איזו נקודת מוצא שאני לא יודע איך הפכה לעובדה.

אתה צודק.
הצגתי סיטואציה חריגה יותר, אבל גם היא מקובלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 20:40 
19 כתב:

עזוב את מה שאני יודע בצד, סתם היו פרסומים שבועות לפני הסגירה על כך ש"נציגי האוהדים" הציעו להעלות את מחירי המנויים ב80 ש"ח כדי לממן את העלות של איתי שכטר.
אתה יכול להציג את זה באופן תמים כהצבעה דמוקרטית שבה נציגי העמותה (ועזוב שגם זה לא הכי מדוייק בעולם) לא התנגדו לעליית המחירים. זה פשוט סילוף המציאות האמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
19 כתב:

עזוב את מה שאני יודע בצד, סתם היו פרסומים שבועות לפני הסגירה על כך ש"נציגי האוהדים" הציעו להעלות את מחירי המנויים ב80 ש"ח כדי לממן את העלות של איתי שכטר.
אתה יכול להציג את זה באופן תמים כהצבעה דמוקרטית שבה נציגי העמותה (ועזוב שגם זה לא הכי מדוייק בעולם) לא התנגדו לעליית המחירים. זה פשוט סילוף המציאות האמיתית.

ואם לא היתה הצבעה כלל, זה היה בסדר מבחינתך?
אתה בכלל לא בעמותה. למה זה משנה לך בעד מה הצביעו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 20:47 
שחר כתב:
19 כתב:

אז יודע מה?
לא איכפת לי.
אני שמח, שכטר בהפועל.
לא מעניינות אותי הבחישות והפוליטיקות האלה שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 20:48 
מה זה משנה מי החליט להעלות את מחירי המינוים ? , לעמותה יש 20% בהחלטה הזו כי יש לה רק 20% מהבעלות .
ובכלל אני לא מצליח להבין את הרציונל , אם המחיר לא נראה לך אתה לא חייב לקנות , בדיוק כמו על כל מוצר אחר , ההחלטה האם לשלם היא שלך בלבד .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 20:52 
19 כתב:
שחר כתב:
19 כתב:

אז יודע מה?
לא איכפת לי.
אני שמח, שכטר בהפועל.

הפוליטיקות שלי???!!!???
פחחחח...

אם לא אכפת לך, אתה לא חייב להגיב למה שאני כותב בנושא. לגיטימי לגמרי.
סימרוטיץ, ברור שזו זכותי. אבל כמו שכולכם קיללתם את מוני הראל שסיפר לכם שמנוי לאירופה עולה פחות מכרטיס לפסטיגל, זכותי לכתוב מה שבא לי על מי שבהנהלה הנוכחית, בטח על תקן "נציג האוהדים" מטעם עצמו בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
העמותה לא מייצגת את כלל האוהדים, מה שכן, היא הגוף הי מסודר שאפשר ללכת אליו בשביל לשאול אנשים שהם אוהדים.
אופטימאלית העמותה הייתה מייצגת את כולם, אבל זה לא יכול לקרות אם כולם לא משלמים לעמותה (אם אתה חושב שהמחיר עצמו מוגזם, אתה מוזמן לא לשלם, אבל אז תדע שאין מי שמייצג אותך בהנהלה (אני מקווה שכשיהיה בעלים קבוע להפועל, והעמותה לא תצטרך להחזיק באחוזים, אלא רק בזכויות מיוחדות לאותו בעלים (כמו למשל, זכות למציאת רוכש במקרה והבעלים מאבד עניין), אז המחיר צריך לרדת, זה לא המצב)).

אגב, מעניין כמה אנשים מתלוננים על העלאה פרוגרסיבית במחיר המנויים, שיחד איתה באה הבטחה לעזור למעוטי יכולת, והטבות שונות שאמורות "לחפות" קצת על ההעלאה.
ומצד שני מתפללים לגולדהאר, שהעלה באופן גורף את המחירים של שער 8 והשווה אותם למחירים בשער 13, כשכל מי שלא יכול לקנות במחיר הזה, צריך לעשות תחרות על 3000 כרטיסים בלבד.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 20:58 
שחר כתב:
19 כתב:
שחר כתב:
19 כתב:

אז יודע מה?
לא איכפת לי.
אני שמח, שכטר בהפועל.

הפוליטיקות שלי???!!!???
פחחחח...

סימרוטיץ, ברור שזו זכותי. אבל כמו שכולכם קיללתם את מוני הראל שסיפר לכם שמנוי לאירופה עולה פחות מכרטיס לפסטיגל, זכותי לכתוב מה שבא לי על מי שבהנהלה הנוכחית, בטח על תקן "נציג האוהדים" מטעם עצמו בלבד.

כן, שלך.
אתה יודע, אתה שמעת, ההוא אמר לזה, זה ענה להוא.

לא
איכפת
לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 20:58 
שחר כתב:
19 כתב:
שחר כתב:
19 כתב:

אז יודע מה?
לא איכפת לי.
אני שמח, שכטר בהפועל.

הפוליטיקות שלי???!!!???
פחחחח...

ברור שזו זכותך וזה גם ראוי , ורצוי , אבל אני פשוט מנסה להבין את הרציונל , האם אינך חושב שיש לעמותה יותר מכובע אחד ? , יש כאן התנגשות בין כובע האוהדים לכובע השני של הבעלים , כל עוד ההחלטה התקבלה בצורה דמוקרטית , מה הבעיה ? כי אם אני מבין נכון אין לך בעיה עם העלאת המחירים אלא העמדה שכאליו העמותה שאמורה לייצג את האוהדים בעצם פוגעת בהם , לשיטתך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 21:04 
סימרוטיץ כתב:
שחר כתב:
19 כתב:
שחר כתב:
19 כתב:

אז יודע מה?
לא איכפת לי.
אני שמח, שכטר בהפועל.

הפוליטיקות שלי???!!!???
פחחחח...

ברור שזו זכותך וזה גם ראוי , ורצוי , אבל אני פשוט מנסה להבין את הרציונל , האם אינך חושב שיש לעמותה יותר מכובע אחד ? , יש כאן התנגשות בין כובע האוהדים לכובע השני של הבעלים , כל עוד ההחלטה התקבלה בצורה דמוקרטית , מה הבעיה ? כי אם אני מבין נכון אין לך בעיה עם העלאת המחירים אלא העמדה שכאליו העמותה שאמורה לייצג את האוהדים בעצם פוגעת בהם , לשיטתך

הבעיה שלי שהעמותה לא אמורה לייצג את כלל האוהדים, בטח לא את הכיס הפרטי שלהם. כמה פעמים אני עוד אחזור על זה....?
אם אתה הולך לענות לי עוד פעם העמותה היא חלק מההנהלה, היא הצביעה בלה בלה בלה...תוותר על זה...יש גבול כמה פעמים אני יכול לחזור על עצמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
אבל היא באמת חלק מההנהלה, ויש לה זכות להחליט בדיוק כמו לכל אחד אחר שם.
אתה לא חייב באמת לנהל דיון, אבל אם אתה רוצה, אתה מוזמן להסביר בצורה פשוטה מה לא בסדר במשפט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 21:12 
19 כתב:
שחר כתב:
19 כתב:
שחר כתב:
19 כתב:

אז יודע מה?
לא איכפת לי.
אני שמח, שכטר בהפועל.

הפוליטיקות שלי???!!!???
פחחחח...

כן, שלך.
אתה יודע, אתה שמעת, ההוא אמר לזה, זה ענה להוא.

לא
איכפת
לי.

אני עזבתי את כל מה ש"ההוא אמר" ואת "מה ששמעתי" והתייחסתי לפרסומים בתקשורת..חוץ מזה,כמו שאמרת מההתחלה, אותך לא מעניין כלום, העיקר ששכטר יהיה בהפועל. בזה אני חושב שהדיון שלך איתי מוצה בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 21:14 
סמל אישי של המשתמש
וולקאם באק :ROSE:

התגעגתי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 21:15 
גם בעייני להעלות את מחירי המנויים באופן גורף בכדי לממן הגעת שחקן זה קצת מסריח , אבל יאללה , זה הפועל , שכטר הגיע , איזה אידיאלים ( 80 שקל אחרי הכל ) אני יתן שיפריעו לי ללכת ולקנות מנוי ולהתרגש כמו ילד קטן באימון פתיחה .

כמו שעומי וגבי אומרים , יש כאןהמון פוליטיקאים עוד יותר רואי חשבון , אבל אוהדים פשוטים שלא יודעים מה הולך מאחורי הקלעים ורק אוהבים את הפועל בלי יותר מדי בבלת קשה למצוא .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2013, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
רק בשביל שגם אני אזכה לתגובה באשכול הזה, ברוך שובך איתי :ROSE:
עוד צעד לעבר עמוד 70!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2091 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 66, 67, 68, 69, 70  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: