הנה מילות הסיום שהמשתמש ״לב ארי״ בחר להשאיר קצת לפני שהוא עוזב פה לתקופה ארוכה, לא אתפלא אם לתמיד:
ציטוט:
חודש וחצי של עבודת שטח מאומצת - אין לי יום ואין לי לילה - כבר שבוע לא זיינתי. יש לכם טעות אם אתם חושבים שהפועל ת"א במצבה הנוכחי יכולה להחתים את שכטר מבלי שאוהדים שאכפת להם (לא החורנים מהעמותה שקיבלו מיני ג'ובים, אלא אוהדים עם קלאס, וורבליים, שמסוגלים לשכנע בעלי ממון לפתוח את הכיס ולא מוכנים לשמוע שאין אפשרות להביא את שכטר כי זה השקר הכי גדול), יעשו עבודת שטח במשך חודש וחצי: על רמון, על חברי דירקטוריון, על אנשי ממון, על קצב, על שכטר, משפחת שכטר, גילי, רב"ש. וכן, על גבי הפורום (כל האמת בחוץ, שכולם יידעו באיזה קלות הפועל מוותרת), כדי שלא יעבדו עליכם ויספרו לכם שאין כסף ומדובר בעסקה של 13 מיליון ש"ח עלות. ביום שחורנים כמו עבד ידברו עם רמון, ירוצו בבלומפילד כל מיני קדוסים.
בנימה אישית, למרות שזה קצת מרגיש כמו הספד דרמטי, חבל לי שבגלל כל מיני יצורים או בובות של אנשים כאלה או אחרים אנחנו מפסידים פה את המשתמש ככל הנראה הכי רציני וחשוב שידע הפורום.
לדעתי מדובר באחד האוהדים שפעלו הכי הרבה לטובת עסקת שכטר וזאת הדוגמא שאני נותן רק כי היא האחרונה שקרתה והיא ממש לא היחידה. סמכו עליי.
לב ארי

כתבתי לו פרטית כבר לפני שבוע והוא עדיין לא ראה אותה. ז"א, הוא אפילו כבר לא קורא פה.
חבל שכל מיני יצורים פה הורסים לאוהדים יקרים את החשק. חבל שכל אחד עם העיני עגל שלו מפזר רעל מבלי לבדוק. היה פשוט מביך איך כל מיני אנשים השוו אותו למקורבים שמסתובבים בחודרוב, כשהוא מאותם אנשים מאחורי הקלעים שלא סובלים את העניין.