תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 01:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 214 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 12/6 | דיונים
הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מתפאר.אני נכשלתי כמנהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
מחכה כבר שערן יודיע באשכול חדשות על הודעה לעיתונות שהוציאה הפועל בדבר מסיבת עיתונאים שתיערך בשבע בערב. #חלומותבהקיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 13:36 
רואה שחורות כתב:
redrony כתב:
גם רן יצחק וגם זגורי הם שחקנים מוכשרים אבל הם הימור לא פחות מקליימן. אין לי בעיה שהפועל יילכו עם הקו הזה של צעירים מוכשרים, אבל אם רוצים להקטין את ההימור ליד גילי בקישור צריך שחקן אחר. מנוסה יותר, עם קבלות ומה לעשות, גם יותר טוב. אני זרקתי פה שמות לפני יומיים, לא אחזור שוב. מישהו אמר ווצ'יצ'ביץ'. משהו בסגנון הזה. זה כמובן בשביל להגדיל את הסיכויים לעשות משהו העונה.
תגידו קשר פחות חשוב משוער, אולי, אבל הקישור לא פחות חשוב משוער (ובעיניי הרבה יותר) ואי אפשר שגילי יחזיק את הקישור לבד (וזה גם במקרה שהכל יהיה בסדר איתו מבחינה בריאותית).

אני חושב שגם זגורי וגם יצחק אם יגיעו, יהיו על תקן מחליפים. וזה טוב, כי הם גם צעירים עם המון פוטנציאל לעתיד, וגם מוכשרים עם מספיק יכולת לשנות משחקים ולעזור ברוטציה כבר השנה.

נכון ובגלל זה אני אומר שהפועל צריכים קשר התקפי להרכב. בכלל, הפועל, בהנחה ששכטר חותם, צריכים 4 שחקנים ברמה של הרכב חוץ ממנו:
מגן ימני, מגן שמאלי, קשר אחורי וקשר התקפי.
אז הבנו שמגן שמאלי לא יגיע. אם את השלושה האחרים כן יביאו (ולפי השמועות הוא בונה על אבוטבול שאלוהים יעזור), אז זגורי זה כבר מותרות (אם ממן נשאר), למרות שסלים הוא כבר די גמור.
עכשיו, אני ריאלי, אני מבין ששחקן ברמה של ווצ'צציביץ' לא יגיע השנה, ואם יגיע זגורי כזה צריכים להגיד תודה. אני טוען שהרבה דברים צריכים לקרות בשביל שזה יתחבר ויהיה לנו קישור התקפי יציב ועמוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 13:42 
רוני, במצב אופטימלי אני מסכים איתך. במציאות, הרביעייה הפותחת שלנו תהיה שכטר דמארי גילי וטבח. להרכב הכי דחוף לדעתי קשר לאמצע ועוד 2 מגינים. זה לפני הכל. לגיבוי צריך להביא 3 צעירים- בלם, קשר כנף וחלוץ.
על ההרכב אסור להתפשר. אם רוצים לעשות ויתורים, אז שיחשבו על אותם 3 גיבויים, למרות שכולם נחוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 13:47 
NARKOTIKA כתב:
רוני, במצב אופטימלי אני מסכים איתך. במציאות, הרביעייה הפותחת שלנו תהיה שכטר דמארי גילי וטבח. להרכב הכי דחוף לדעתי קשר לאמצע ועוד 2 מגינים. זה לפני הכל. לגיבוי צריך להביא 3 צעירים- בלם, קשר כנף וחלוץ.
על ההרכב אסור להתפשר. אם רוצים לעשות ויתורים, אז שיחשבו על אותם 3 גיבויים, למרות שכולם נחוצים.

אני לא קונה הרכב של טב"ח, דמארי ושכטר יחד, בייחוד עם שיטת המשחק שאני מקווה שרב"שׁ יטמיע בקבוצה.
אני כבר לא מדבר על זה, שבעונה יש פציעות והגיוני להסיק שכמות המשחקים שלפחות אחד מהארבעה לא יוכל לשחק היא משמעותית מספיק בשביל להביא עוד קשר טוב (פה הפלוס בגיוון של טב"ח).
קשר לאמצע בעיניי העמדה הכי חשובה, ואם הוא יהיה שחקן יצירתי שיודע ללכת קדימה ולתת פס לגול, אז אני מסכים שחשיבות של קשר התקפי פוחתת.
ומגינים כמובן גם, אבל לפי כל הסימנים אנחנו מתפשרים שם בענק וזה גם בסדר אם אין כסף להביא משהו יותר טוב.
לגבי ספסל, מסכים לגבי קשר וחלוץ. אני הייתי משאיר את מור שושן ומעלה בלם מהנוער. ואגיד לך יותר מזה, לא מכיר לא את דגני ולא את מלול ואולי אני אומר עכשיו משהו מגוחך, אבל אם זה מה שאתה הולך להביא, יכול להיות שעדיף לקדם שחקני נוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 14:00 
רואה שחורות כתב:
redrony כתב:
גם רן יצחק וגם זגורי הם שחקנים מוכשרים אבל הם הימור לא פחות מקליימן. אין לי בעיה שהפועל יילכו עם הקו הזה של צעירים מוכשרים, אבל אם רוצים להקטין את ההימור ליד גילי בקישור צריך שחקן אחר. מנוסה יותר, עם קבלות ומה לעשות, גם יותר טוב. אני זרקתי פה שמות לפני יומיים, לא אחזור שוב. מישהו אמר ווצ'יצ'ביץ'. משהו בסגנון הזה. זה כמובן בשביל להגדיל את הסיכויים לעשות משהו העונה.
תגידו קשר פחות חשוב משוער, אולי, אבל הקישור לא פחות חשוב משוער (ובעיניי הרבה יותר) ואי אפשר שגילי יחזיק את הקישור לבד (וזה גם במקרה שהכל יהיה בסדר איתו מבחינה בריאותית).

אני חושב שגם זגורי וגם יצחק אם יגיעו, יהיו על תקן מחליפים. וזה טוב, כי הם גם צעירים עם המון פוטנציאל לעתיד, וגם מוכשרים עם מספיק יכולת לשנות משחקים ולעזור ברוטציה כבר השנה.

זגורי ויצחק חיונים לעיבוי החלק הקדמי של הסגל.
ומתאימים גם בעלויות וגם כבעלי פוטנציאל שדרוג אישי ליכולת שכבר כיום היא רלבנטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
לא ברור לי מי הפך את יצחק לשחקן מוכשר שמחכה לפרוח, מדובר בחלוץ ליגה בינוני בן 26, שאם לא היה לו איזה פוקס מול מכבי תל אביב, אף אחד לא היה יודע בכלל שהוא קיים.
לטעמי הוא אחת הסיבות היותר גדולות לירידה של רמת גן (הוא לא חירב להם את המשחק או משהו, אבל הם שיוועו לחלוץ חוד, והוא קיבל המון כדורים ובקושי הבקיע).
זגורי לעומת זאת זה שחקן הרבה יותר צעיר והרבה הרבה יותר מוכשר שהייתי שמח מאוד שייעבה לנו את הסגל, הוא גם יכול להביא שינוי מהספסל.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר חלוץ, להביא את יצחק כהן מהפועל ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
לא ברור לי מי הפך את יצחק לשחקן מוכשר שמחכה לפרוח, מדובר בחלוץ ליגה בינוני בן 26, שאם לא היה לו איזה פוקס מול מכבי תל אביב, אף אחד לא היה יודע בכלל שהוא קיים.
לטעמי הוא אחת הסיבות היותר גדולות לירידה של רמת גן (הוא לא חירב להם את המשחק או משהו, אבל הם שיוועו לחלוץ חוד, והוא קיבל המון כדורים ובקושי הבקיע).
זגורי לעומת זאת זה שחקן הרבה יותר צעיר והרבה הרבה יותר מוכשר שהייתי שמח מאוד שייעבה לנו את הסגל, הוא גם יכול להביא שינוי מהספסל.

מישהו יכול להביא את הסטטיסטיקה של רן יצחק העונה? (חיפשתי, לא מצאתי).
אני כמעט בטוח שאתה טועה, לדעתי הוא כבש 6-7 שערים בחצי עונה שלו בר"ג וכמות דומה בחצי עונה שלו ברמה"ש. זה לא מעט בקבוצה שיורדת ליגה. שלא לדבר על זה שרמה"ש בלעדיו הייתה החלשה בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 14:49 
http://one.co.il/Article/218462.html
עצוב וחבל על ציבלין,בשנים שהיה אצלנו היה לקבוצה כושר מצויין.
ובעונת הדאבל בכלל,שחקנים רצו 12 קילומטר במשחקים בליגת אלופות.
לא מבין למה לא החזירו אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 14:50 
ציבלין: חשבתי שהדלת של הפועל פתוחה בפניי

חבל,אני רוצה להאמין שרב"ש רצה את המאמן כושר של בני יהודה ולא את ציבלין , ולא שהוא רצה את ציבלין , קיבל ברקס מההנהלה והתפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
עצוב וחבל על ציבלין,בשנים שהיה אצלנו היה לקבוצה כושר מצויין.
ובעונת הדאבל בכלל,שחקנים רצו 12 קילומטר במשחקים בליגת אלופות.
לא מבין למה לא החזירו אותו

כושר מצויין ועדיין היו בוכים על זה שהשחקנים לא רצים.
די עם הבלוף. יש פה הרבה מאמני כושר טובים-העניין הוא במאמן-אם הוא מוותר לשחקנים כמו יוסי ושירזי ופרדי דוד אז ברור שהכושר שלהם יראה כאילו הם קבוצת מתנ"ס.
דרור שמשון :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 14:58 
איזה כתבה בדיחה.
היה מו"מ, לא צלח, אז צריך להביא את ציבלין כדי להוציא את הפועל רעה בסיפור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

אני כמעט בטוח שאתה טועה, לדעתי הוא כבש 6-7 שערים בחצי עונה שלו בר"ג וכמות דומה בחצי עונה שלו ברמה"ש. זה לא מעט בקבוצה שיורדת ליגה. שלא לדבר על זה שרמה"ש בלעדיו הייתה החלשה בליגה.

5 שערים ברמת השרון ו2 ברמת גן.
ורמה"ש התחילה את הריצה שלה אחרי ינואר, הוא עזב בינואר.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
רואה שחורות כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

אין לי מושג מאיפה הבאת את זה אבל רן יצחק כבש 7 שערים ברמת גן- 3 בליגה ו4 בגביע והוסיף גם בישול אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 15:05 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
רואה שחורות כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

בן 26 באוקטובר הקרוב.
במדי ר"ג הבקיע 3 שערים, ובנוסף 4 בגביע המדינה (שלישיה מול הפועל עפולה ושער בחצי גמר מול הפועל ראשל"צ)

נערך לאחרונה על ידי פישונט בתאריך 12 יוני 2013, 15:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
לקחתי את זה מוואלה, כנראה שהם כתבו רק את הנתונים בליגה ולא עדכנו את זה, בכל מקרה, לא הייתי מתלהב משלישייה בגביע נגד הפועל עפולה, אבל זה רק אני....

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
אה, ועוד משהו, האחוזה הצלחה של ר"ג כשהוא פתח בהרכב מביכים (8%), וזה כשהוא פותח רק 4 פעמים (3 הפסדים ותיקו)

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 15:15 
ומה זה אומר בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אה, ועוד משהו, האחוזה הצלחה של ר"ג כשהוא פתח בהרכב מביכים (8%), וזה כשהוא פותח רק 4 פעמים (3 הפסדים ותיקו)

זה אומר שביחס לדקות שלו, מספר השערים שלו בכלל מרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 15:21 
אוגוסטוס היל כתב:
ומה זה אומר בדיוק?

זה אומר שלאלה יותר טוב ממנו וצריך להביא אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
ומה זה אומר בדיוק?

שהוא לא סחב את רמת גן לנצחונות, והיכולת של רמת גן לא הייתה תלויה בו, כלומר הוא היה שחקן משלים ותו לא.
אני לפחות חושב שאם הפועל מביאה שחקן מקבוצה שירדה ליגה, שזה יהיה שחקן מרכזי בה, והכוכב שלה (כמו זגורי, מנגה, בן הרוש, מוגרבי), ולא שחקן סגל משלים.
אם אתה רוצה, אפשר להשוות לזגורי, כשהוא פתח בהרכב אחוזי ההצלחה של ר"ג היו 33%, כשהוא לא שיחק, האחוזים צנחו ל17%.
כשרן יצחק לא שיחק, האחוזים עמדו על 33%.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
ומה זה אומר בדיוק?

שהוא לא סחב את רמת גן לנצחונות, והיכולת של רמת גן לא הייתה תלויה בו, כלומר הוא היה שחקן משלים ותו לא.
אני לפחות חושב שאם הפועל מביאה שחקן מקבוצה שירדה ליגה, שזה יהיה שחקן מרכזי בה, והכוכב שלה (כמו זגורי, מנגה, בן הרוש, מוגרבי), ולא שחקן סגל משלים.
אם אתה רוצה, אפשר להשוות לזגורי, כשהוא פתח בהרכב אחוזי ההצלחה של ר"ג היו 33%, כשהוא לא שיחק, האחוזים צנחו ל17%.
כשרן יצחק לא שיחק, האחוזים עמדו על 33%.

נו באמת, אם תעשה את אותה סטטיסטיקה עם רמה"ש הוא ייראה כמו מסי. עזוב שטויות, אני מסכים איתך שהסיכויים שהוא יהיה השכטר הבא נמוכים, אבל הוא בהחלט נתן עונה טובה ובהחלט עדיף על עדן שרם (ובבקשה אל תגידו פוטנציאל. אין לו כלום).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 15:27 
מה האחוזי הצלחה שלו בהפועל רמת גן קשורים למה שיהיה בהפועל תל אביב?
אם הוא שחקן מוכשר מספיק מבחינת יכולות להיות חלוץ מחליף אז שיבוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 15:35 
אם רוצים חלוץ - קדוסי. כבש 14 (!) שערים ובישל עוד ארבעה שערים וכל זה בהפועל עכו - קבוצת תחתית שכמעט ירדה ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 15:39 
הספין של יצחק לדעתי זה עוד ספין לא קשור של הסוכן שלו שמנסה לדחוף אותו...
כרגע אם שכטר יצטרף יהיו לנו את שכטר, דמארי, טב"ח (חצי חלוץ) ושרם. יצחק אם יבוא יהיה מחליף רביעי,
ככה שאני לא בטוח שהוא ירוץ להפועל.
לגבי עמדות הקישור, אין הרבה שחקנים ישראלים ברמה נורמלית שיכולים לבוא בלי כסף על הכרטיס שלהם,
את זגורי גם מכבי רוצים ולכן כנראה שהוא ילך לשם לצערי (שחקן מצוין שיכול להוסיף לנו המון לסגל).
את ממן חייבים להשאיר, לא מבין למה מחכים עם האופציה עליו, הרי גם אם ימכר לבוורן והפועל רוצים כסף עליו אז צריך לרכוש אותו
ואז למכור.
יש לנו מקום לעוד 2 זרים, פה אני מאמין יביאו זר לקישור ההתקפי בזמן מחנה האימונים (במסגרת רכבת הזרים במחנה...) את השני
רן כנראה מייעד לעמדת השוער לצערי הרב. (אם רב"ש לא היה פוחד על הכסא שלו היה מבין שבוריס מספיק טוב וצריך לתת לו את המושכות).

ויאללה ששכטר יחתום כבר :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 15:39 
סמל אישי של המשתמש
מקווה שיהיו כמה שפחות רכישות מיותרות לספסל כדי שכמה שיותר כסף ילך להשקעה בקשר למרכז המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
הספין של יצחק לדעתי זה עוד ספין לא קשור של הסוכן שלו שמנסה לדחוף אותו...
כרגע אם שכטר יצטרף יהיו לנו את שכטר, דמארי, טב"ח (חצי חלוץ) ושרם. יצחק אם יבוא יהיה מחליף רביעי,
ככה שאני לא בטוח שהוא ירוץ להפועל.
לגבי עמדות הקישור, אין הרבה שחקנים ישראלים ברמה נורמלית שיכולים לבוא בלי כסף על הכרטיס שלהם,
את זגורי גם מכבי רוצים ולכן כנראה שהוא ילך לשם לצערי (שחקן מצוין שיכול להוסיף לנו המון לסגל).
את ממן חייבים להשאיר, לא מבין למה מחכים עם האופציה עליו, הרי גם אם ימכר לבוורן והפועל רוצים כסף עליו אז צריך לרכוש אותו
ואז למכור.
יש לנו מקום לעוד 2 זרים, פה אני מאמין יביאו זר לקישור ההתקפי בזמן מחנה האימונים (במסגרת רכבת הזרים במחנה...) את השני
רן כנראה מייעד לעמדת השוער לצערי הרב. (אם רב"ש לא היה פוחד על הכסא שלו היה מבין שבוריס מספיק טוב וצריך לתת לו את המושכות).

ויאללה ששכטר יחתום כבר :bang:

למה שרן יצחק יהיה חלוץ רביעי? הוא עדיף על עדן שרם.
ובאמת עדיף את קדוסי
ושיחתימו כבר את דגני, הוא מגן מצוין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 15:44 
וואו. צחקתי בקול.
הסטטיסטיקה הזאת, אני מבין, אומרת שרן יצחק שחקן לא טוב?
למדתי משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2013, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
מקווה שיהיו כמה שפחות רכישות מיותרות לספסל כדי שכמה שיותר כסף ילך להשקעה בקשר למרכז המגרש.

אם בן שמעון ישחק באותו סגנון שהוא שיחק בק"ש. אז נראה לי שאבוטבול הולך להרכב, על אותה משבצת ששיחק גזל בק"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 214 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: