19 כתב:
Oleg Neduda כתב:
19 כתב:
oMeR1 כתב:
Oleg Neduda כתב:
הנבחרת האנגלית הזאת לא משקפת בשום צורה את דור העתיד שם
שחקנים מצויינים נשארו מחוץ לסגל מסיבות כאלה ואחרות. ראחים סטרלינג, קולום מקמנמן, לוק שואו, ג'ק ווישייר, צ'מברליין, פיל ג'ונס, ג'ק רדוול ודני וולבק כולם בגיל המתאים ולא נמצאים עם הנבחרת הצעירה. וכולם שחקני פריימרליג מצויינים. איתם הנבחרת הזאת היית אחת הטובות ללא ספק בכלל
זה נכון גם לגבי גרמניה.
אצל גרמניה יש לא מעט שחקני דרג א', אצל אנגליה רובם דרג ב', כמו מה,שהיה שם עד עכשיו.
ווילשייר מצויין, פיל ג'ונס וולבק טובים, כל השאר לא ברמה של הטופ, בינתיים לפחות.
לא מסכים. ראחים סטרלינג,מקמנמן,וולשר,צ'מברליין,ג'ונס רדוול ואפילו וולבק היו יכולים להיות פה מהשחקנים היותר טובים בטורניר. את לוק שואו אני לא מכיר כל כך אבל נחשב גם הוא לאחד השחקנים הכי מוכשרים באנגליה. לא חושב שיש נבחרת עם כזאת רשימה ארוכה ומשמעותית.
אי אפשר להשוות שחקנים כמו מקמנמן או לוק שואו לשחקנים כמו איסקו, טיו, טיאגו, גצה, גונדוגאן, שעשו כבר דברים יפים בקריירה.
אנגליה הם פוטנציאל בתיאוריה (בעיני פחות ממה שאתה עושה מהם, אבל אולי אתה צודק ואני לא, זה לא מדע מדוייק). נכון לעכשיו בעיני הם לא באותו לוול.
עזוב לנבחרת הספרדית אי אפשר להשוות אף אחת. זאת נבחרת עם כוכבים ברמה עולמית כבר עכשיו
בנוגע לגרמניה, גצה אתה צודק אבל גונדוגאן כבר עבר את גיל 23 ואני לא בטוח שהוא בכלל בגיל של ההצעירה. וגם אם כן עדיין חוץ משניהם אולי חסרים להם עוד 2-3 שחקנים דומינטיים שהיו משחקים שם בהרכב (אם אני לא טועה)
ובלי קשר, לרוב הנבחרות יש כמה שחקני הרכב בודדים שלא הגיעו. לאנגליה זה ממש הרכב שלם. פירס אמר שהיו חסרים 17! שחקנים. זאת נבחרת שלמה. הם ממש שלחו את נבחרת המשנה לטורניר הזה (ברובה).
לא נדע לעולם אבל לדעתי אם כל הנבחרות היו מגיעות בסגלים מלאים אנגליה הייתה אחת מ3 החזקות. משהו שם היה מסריח והמון שחקנים בכלל לא רצו לנסוע