אני מאוד מאוד לא אהבתי את השינוי בios 7, כל היתרון של הios על האנדרואיד, נבע מהפשטות שלה, והעובדה שהכל מוצג לך על המסך (אפליקציות, לעומת מגירת האפליקציות באנדרואיד, למשל), אמנם זה התחיל כבר בהוספת הנוטיפיקיישן בר, אבל נראה שאפל יותר ויותר מסבכים את המערכת, התפריט שמושכים מלמטה מאוד מסבך, שירות המולטיטאסקינג החדש, כולם מעמיסים עוד ועוד "שכבות" כמו שהם קראו לזה, ומסבכים את ההגעה לכל מקום, כל הרעיון הרי סביב הios היה שתמיד יש מולך את האפליקציות (שזה מה שמעניין אותך הרי), וכמה שפחות ניסו להעמיס על זה (אגב, אני כמשתמש אנדרואיד, אני לא אוהב את הפשטות הזו, זה משעמם אותי, אבל כל פעם זה היה הטיעון העיקרי שהסכמתי לקבל לטובת הios), למשל בשירות המולטיטאסקינג והמוסיקה, כל מה שהוא עשה זה החליף את השורה התחתונה במכשיר. אגב, למרות הביקורת על הממשק, מבחינת עיצוב, הוא נראה מדהים, יפייפה (למרות שמה שכן, הם מראים את זה על אייפון לבן, ואני חושש שעל שחור זה טיפה יוריד ממנו, אבל עדיין זה עיצוב מדהים), אבל עיצובים מדהימים יש גם בלאנצ'רים שונים של האנדרואיד. לטעמי מאז מותו של ג'ובס אפל איבדה מהביצים שהיו לה (ראו את זה כבר בהגדלת המסך, הדיי מיותרת לטעמי (במיוחד ששינו את זה ליחס כזה מוארך), אם כבר מגדילים, אז בפרופורציה, והמעבר לאלומיניום (שלא שינה כלום מבחינת עמידות כמעט)). אגב, ההעתקה של השירות הזרמת מוזיקה מגוגל דיי מביכה, לפחות שישנו את השם מיצירת "תחנות רדיו".
_________________ .Hapoel represents being one of the best, falling apart, then fighting to rise where u feel u belong. I am that n that is my same story. This is why I am Hapoel - קרטיס קלי.
In Rabash we trust
|