de' niro כתב:
הנה, לזה בדיוק חיכיתי ....חיים רביבו רוצה לקנות אחוזים מהפועל

. ואני שואל את עצמי, האם רק אצלי זה מדליק מליון נורות אדומות
מה האינטרס? למה עכשיו? מה התועלות שיצאו לו מקניית אחוזים בקבוצה ? האשכול "אתמול הפועל והיום ביתר" מדבר בדיוק על הסיטואציה הזאת. אם יש אדם שרוצה לרכוש את הפועל שלנו חייב שיהיה מנגנון שימנע ממנו לגרום לקריסתה ,כגון: חתימה על הסכם מול העמותה על תקציב מינימום לאורך השנים , השקעה של אחוז מסויים מהתקציב בכל שנה במחלקת הנוער , עבודה משותפת עם עמותת האוהדים (לא חסר נושאים לקדם ולטפח) וזה רק חלק מהדברים שעולים לי בראש מבלי להתאמץ יותר מדיי. נכון שרביבו רוצה לרכוש רק חלק מהאחוזים אבל זה נראה ונשמע תמוה מאוד בעניי ,
אני לא מאמין שאדם ,במיוחד כמו רביבו שזיקתו לאגודה שלנו היא מקרית ביותר וכמעט ולא קיימת, יירצה לרכוש אחוזים מבלי שייצא לו תועלת מהעניין, אנחנו כקהל בכלל והעמותה בפרט צריכים לחשוב לתכנן ולייצר בסופו של דבר מנגנון עצמי שידע לסנן ולמזער נזקים עתידיים כתוצאה מרכישות הזויות שסיבותיהן אינן ידועות לכל פרט ,זהו דבר שמצריך איחוד מוחות מבריקים (לא חסר כאלה באוהדי הקבוצה) שיוציא אל הפועל מנגנון שכזה . לגבי רביבו - ראו הוזהרתם.
לפני יומיים כתב כאן ראצו שעידו חגג (המשיח החדש ויקיר הפורום) בכלל לא היה אוהד הפועל (ועכשיו חיימקה הדביק אותו בחיידק).................
ובכלל, אתה מייצר כאן מצג כאילו ישנם עשרות מיליונרים שרק רוצים להשקיע בכדורגל הישראלי על קבוצותיו המלהיבות והנהדרות,
כשלמעשה התור הרבה יותר קצר ממה שנדמה:)
נראה לך באמת שישנו איזה איש עסקים בעולם שיסכים להתחייב לך או לכל קבוצה אחרת מעתה ועד עולם על תקציב מינימום או השקעה כלשהיא ?