גביזון כתב:
כתבתי ללב ארי התנצלות בפרטי, ואני מתנצל גם כאן.
הייתי בטוח שהוא מאותם אוהדים שבקשר עם שחקנים, מנהלים משא ומתן, וקשורים לאן שהם לא צריכים להיות קשורים.
הלוואי ושכטר יחתום, אבל גם אם כן, אחרי שקראתי את כל האשכול הזה אני יוצא בהרגשה קשה, באותה הרגשה אחרי שניצחנו את בנפיקה 3:0, שהקרע בין הראל לטביב התחיל כבר להיות מוחצן בצורה קשה החוצה אל הקבוצה. שאבא שלי שאל אותי למה אני לא כזה שמח אחרי המשחק, הסברתי לו שאני מבין מה הולך בקבוצה שלנו, ולא הולך להיות טוב בעתיד הקרוב.
אחרי שאתה קורא את כל האשכול הזה אתה יוצא בהרגשה קשה, של דברים שהיו בגדר שמועות לכאן או לכאן לגבי ההנהלה, ויצאו עכשיו החוצה, חלקם עם עדויות אישיות.
כל סיפור ידין, זהבי, אוהדים שפאקינג מנהלים משא ומתן כלכלי עם שחקנים שההנהלה בכלל לא מודעת לעניין, הבאת שחקנים (שאין כסף, כן) הזויים על אותה עמדה שלא מתאמנים, אוהדים שבמצב הנוכחי וצעצוע בשם "הפועל" בא להם בטוב ומרגישים מנהלים בעצמם, מקורבים שמפעילים לחץ על מקבלי ההחלטות, לוביסטים שמעלילים עלילות דם על שחקנים, זאת ה"הנהלה" שלנו, שמורכבת מאין סוף אנשים, אין סוף פרצופים, שאף אחד לא יודע מה קורה עם השני במקרה הטוב, וקבלת החלטות ללא שום נסיון מקצועי ודרך חברויות במקרה הרע.
מי שלא מבין את התחושה הקשה שיקרא שוב את כל האשכול.
המשתמש שחר אמר את זה פעם אחר פעם, גם שכטר לא יצמיח דשא היכן שאין תנאים.
זה צריך להיות סדר העדיפות הראשון שלנו, לדרוש הנהלה של אנשי מקצוע, לרמון גם ככה אין שמץ של מושג מה הוא עושה, ואם ידרשו את זה ממנו, בדיוק כמו שדרשו את שכטר (ולאחר האשכול הזה, אין לי שמץ של ספק שאם היו דורשים את זהבי ימח"ש הוא גם היה אצלנו), הוא בסופו של דבר יאלץ לקבל את זה, אין דרך אחרת.
וכמובן, אם העניין המשפטי מול טביב מאפשר את זה, שיציע את הקבוצה לרוכש מתאים בחינם.
ההנהלה שלנו חסרת שמץ של מושג, היא צריכה כלב שמירה, מישהו שיסביר מה צריך לעשות, האשכול הזה הוא גם סוג של אחד כזה, בכך שהוא מוציא את המציאות החוצה.
שוב לב ארי, אמרתי שאני לא מבין למה להוציא דברים החוצה? טעיתי, טוב מאד שהוצאת את זה החוצה, וטוב שאד משתמשים אחרים פה חשפו דברים ששמרו בבטן.
אני מקווה שרב"ש יוכל באמת לדרוש ולעמוד על שלו, אני מקווה שיהיה לו עם מי לעבוד העונה, יחד עם זאת כבר עכשיו לדרוש הנהלה מקצועית, אתמול.
לא התעייפתם עם ההלקאה העצמית הזאת?! הרי מה שלא יעשו, וזה מוכח לאורך שנים, גם בתקופה הראשונית של הניהול המופתי של תאומים ושות, אנשים לא היו מרוצים. כן שכטר, לא שכטר, אחרי פוסט כזה, מגיע לך קדוסי.