תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 21:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 282 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 10.6 | דיונים
הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 02:14 
סמל אישי של המשתמש
חבל שלא חושבים על קניית 2 המגנים, לטעמי שווה להשקיע בעמדה הזו כסף, אפילו על חשבון עמדת המגן השמאלי, שלא ייפצע לנו מי שנביא וניתקע עם איליץ' או חמו בעמדה הזו לכמה חודשים.

In Rabash we trust

נערך לאחרונה על ידי שער 5 הוא קרנבל בתאריך 10 יוני 2013, 14:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 10.9 | דיונים
הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 02:17 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
חבל שלא חושבים על קניית 2 המגנים, לטעמי שווה להשקיע בעמדה הזו כסף, אפילו על חשבון עמדת המגן השמאלי, שלא ייפצע לנו מי שנביא וניתקע עם איליץ' או חמו בעמדה הזו לכמה חודשים.

:bang: :bang:

כן, בואו נקנה 2 מגינים ימניים כשחסר לנו מגן שמאלי וקשר מרכזי להרכב. גאונות.
אני חושב שדגני יעלה יקר יותר וגם ככה אני מעדיף את דור מלול.
אחריו חייבים חייבים להביא לפה מגן שמאלי.

אנחנו מגרדים כסף לשחקנים חופשיים ואתה רוצה להביא 2 מגינים ימניים שמקבלים שכר של שחקן הרכב? ההודעה שלך מנותקת לגמרי. אפשר להביא עוד מגן ימני, אבל בטח לא בLEVEL הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 02:21 
אני לא מבין,אם לא מביאים 2 מגניים ימניים איזה מחליף יהיה לשם בהנחה שחוטבא עוזב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 02:40 
סמל אישי של המשתמש
כבר מקור שני ביומיים האחרונים שמציין שבונים על אבוטבול. אני מתפלל שאין בזה שמץ של אמת, כי אם כן זה אסון בקנה מידה עצום, וכל הרכש הזה יכול ללכת לפח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 02:50 
יובל כתב:
כבר מקור שני ביומיים האחרונים שמציין שבונים על אבוטבול. אני מתפלל שאין בזה שמץ של אמת, כי אם כן זה אסון בקנה מידה עצום, וכל הרכש הזה יכול ללכת לפח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 02:53 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

:bang: :bang:

כן, בואו נקנה 2 מגינים ימניים כשחסר לנו מגן שמאלי וקשר מרכזי להרכב. גאונות.
אני חושב שדגני יעלה יקר יותר וגם ככה אני מעדיף את דור מלול.
אחריו חייבים חייבים להביא לפה מגן שמאלי.

אנחנו מגרדים כסף לשחקנים חופשיים ואתה רוצה להביא 2 מגינים ימניים שמקבלים שכר של שחקן הרכב? ההודעה שלך מנותקת לגמרי. אפשר להביא עוד מגן ימני, אבל בטח לא בLEVEL הזה.

מגן שמאלי מאוד טוב גם ככה לא נראה שיגיע (מכתב כבר שרב"ש סומך על הרוש), קשר מרכזי זה אכן חובה (למרות שלצערי נראה שרב"ש סומך על אבוטבול), אבל העניין זה שאין לך עוד מגן ימני שאתה יכול להביא (אלא אם אתה מתכוון למגן ברמה של חוטבא, ואז אפשר כבר להשאיר אותו), כולם יעלו פחות או יותר אותו מחיר.

יובל כתב:

אבוטבול הוא חתיכת בור במרכז המגרש, אבל אני חושב שאתה מגזים, התקפית הוא יותר ממספיק, נקווה רק שבראיין ממש ממש תותח שיידע לעשות עבודה של 2 קשרים אחוריים.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 03:11 
סמל אישי של המשתמש
מעדיף להביא את דור מלול ודגני ושהטוב מהם ישחק בימין וזר לשמאל, מאשר הרוש בשמאל וזר בימין (ורק אחד משני הראשונים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 03:26 
סמל אישי של המשתמש
אסור לשכוח שהשנה גם יש את ארתור בצד שמאל,אחרי שהתנסה כשחקן הרכב בהפועל רמת גן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 04:23 
אומרים שאיליץ` וקולין מגנים ימנים טובים.
למה לא מנסים לחחזיר את הבלם הכי טוב שהיה לנו ובארץ בשנים האחרונות.(אפשר להביא אותו לאימונים כדי לבדוק באיזה כושר הוא אחרי הפציעה)ושאחד מהם יהיה מגן ימני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 04:31 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
למה לא מנסים לחחזיר את הבלם הכי טוב שהיה לנו ובארץ בשנים האחרונות.(אפשר להביא אותו לאימונים כדי לבדוק באיזה כושר הוא אחרי הפציעה)ושאחד מהם יהיה מגן ימני?

אתה לא מוותר, אה ?...
דה סילבה שחקן גמור, אניימה יקר מדי, ווצ'יצ'ביץ' זקן מדי,קנדה ולאלה בחיפה, דדי מחפש את עצמו איפה שהוא, ידין לצערנו בחיפה, ההוא בצהוב, נאתכו כוכב.
היה ונגמר.
מבחינת פוטנציאל, יש לנו רביעיה קדמית אדירה והרבה יותר טובה מקבוצת הדאבל. נראה מה רב"ש יבנה מאחור.

3 עמדות לא פתורות (שוער,מגן שמאלי,קשר אמצע) ומקום לעוד 2 זרים.
מצבנו לא רע, השאלה כמה כסף יישאר אחרי שכטר והמגן הימני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 04:40 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:

כי אין מקום לזר בעמדה הזאת, מבין העמדות שדרושות חיזוק זו העמדה היחידה שבה יש אופציות ישראליות. מקווה שלא יבזבזו מקום של זר גם במקום קליימן, ושיבואו שניים למרכז המגרש ולעמדת המגן השמאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 06:01 
יובל כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שני 10.9 | דיונים
הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 06:06 
יובל כתב:

אני טיפה חושש שהמחמאות קצת עלו לראש של רב"ש והוא חושב שהוא קוסם שיודע להפוך קש לזהב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 10.9 | דיונים
הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 06:19 
יובל כתב:

אתה באמת חושב שרן בן שמעון ילך נגד המאפיוזו וינפה את שי? לצערי אנחנו צריכים לקוות שהחוזה שלו ייגמר ושיעבור לפתוח מסעדה ולא ישאר בקבוצה. כנ״ל לגבי העלק סמל השני. נראה שהוא בונה עליו אבל יותר גרוע מסתפק בגורדנה כחלופה ב׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 06:20 
שהתחילו לדבר על העונה החדשה ועל הרכש שצריך לעשות,הרבה פעמים באו פה והגנו על שחקנים שהם לא יכלו לעשות כלום עם הקבוצה והמאמן הגרועים שהיו פה שנה שעברה,וזה טיעון שאפשר להבין אותו.
אבל להבדיל משאר השחקנים שאבוטבול שיחק גם עם השחקנים הגרועים האלה הוא היה במגמת עלייה ברורה ובפליאוף השחקן הכי טוב שלנו,הביא לנו נקודות לבד.
אני מסכים שהוא איבד שנה שעברה כדורים באמצע,לא עשה עבודת הגנה מדהימה,לא היה בשיא הכושר אבל הבן אדם חזר סוף סוף לשחק אחרי 50 פציעות בתקופה ארוכה וכולם כבר הורגים אותו.
אם הוא ימשיך את מגמת העלייה ויתקרב ליכולת שלו מפעם הוא הקשר האחורי הכי טוב בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 06:29 
דווקא תחושה אישית שלי, יותר הגיוני שדור מלול יחתום מאשר דגני.
דגני יעלה דמי העברה לדעתי, ומלול לא. אני מקווה שככה יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 06:40 
סמל אישי של המשתמש
דגני מגן ימני ומלול לא,זאת הסיבה שהוא עדיף.
חוץ מזה שדגני בטוח יסכים לחתום ליותר שנים ובשכר יותר נמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 06:44 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
nati כתב:

אתה לא מוותר, אה ?...
דה סילבה שחקן גמור, אניימה יקר מדי, ווצ'יצ'ביץ' זקן מדי,קנדה ולאלה בחיפה, דדי מחפש את עצמו איפה שהוא, ידין לצערנו בחיפה, ההוא בצהוב, נאתכו כוכב.
היה ונגמר.
מבחינת פוטנציאל, יש לנו רביעיה קדמית אדירה והרבה יותר טובה מקבוצת הדאבל. נראה מה רב"ש יבנה מאחור.

3 עמדות לא פתורות (שוער,מגן שמאלי,קשר אמצע) ומקום לעוד 2 זרים.
מצבנו לא רע, השאלה כמה כסף יישאר אחרי שכטר והמגן הימני.

השוער היא לא עמדה פנויה.
ספינים של עיתונאים הפכו אותה לסימן שאלה.
מגן ימני,זר לשמאל,זר לאמצע.
ולהתחיל להשקיע בספסל נורמלי.
הרעיון להביא שוער ישראלי נוסף כדי שתיהיה תחרות לקליימן הוא מצויין.
מוגרבי לדעתי יכול להיות כלי רציני לשינוי מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 10.9 | דיונים
הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 06:45 
למה לא לנסות להביא את משומר? הביאו על הראש של את גבאי, הוא הולך להיות שם שחקן ספסל, והוא הרבה יותר טוב מדגני ומלול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 06:46 
אני מתחיל לדאוג בנוגע לקשר המרכזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 06:47 
JustZiv כתב:
למה לא לנסות להביא את משומר? הביאו על הראש של את גבאי, הוא הולך להיות שם שחקן ספסל, והוא הרבה יותר טוב מדגני ומלול

הוא גם הביא לנו גביע,צריך להחזיר לו על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 07:01 
JustZiv כתב:

משומר הוא מגן מצוין, שרק שבפורום הזה שמרשה לעצמו לזלזל בקבוצה שלוקחת אליפויות כמו שאנחנו לוקחים גביעים, חושבים שהוא לא טוב.
מהיר בטירוף (יותר מכל מגן שהיה לנו) ועם אחלה כושר שבעולם.
אבל אתה חי בסרט אם אתה חושב שהוא ירצה לבוא ושחיפה ישחררו אותו. הבן-אדם בן 30 השנה. משלים איזו עונה 8-7 בחיפה ומבחינתו הוא יעדיף להישאר שם, גם אם זה בתור שחקן ספסל.
מה רע לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 07:11 
סמל אישי של המשתמש
עסקת הענק עם שכטר שיבשה את דעתם של חלק מהחברים כאן.
נזכיר שוב - מרבית הכסף עבור שכטר מגיע ממימון חיצוני. להפועל אין הרבה כסף, ככה היה לפני כמה שבועות וככה גם עכשיו. הרעיונות על משומר, החתמת שחקני הרכב לספסל שלנו וכו' הם לא יותר מהזויים במקרה הטוב (כמו גם הרעיון המופרך להחזיר בלם עבר פלוני שגמר את הקריירה כבר לפני שנה).

רן יצטרך להכריע בשאלת המגן הימני, ע"פ הפרסומים, בין דגני למלול. סביר להניח ששניהם יגיעו כהעברה חפשית שכן מלול ללא קבוצה ואילו חיפה רק רוצה להיפטר מחוזהו של דגני. לכן השאלות היחידות הן: איזה שכר ידרוש כל אחד מהם ומי מהם מתאים יותר לפילוסופיית המשחק של רן, שכן אני לא רואה כאלה הבדלים ביניהם, אין פה שאלה של או גבאי או קושטה שהתשובה עליה ברורה. על פניו, עד כמה שאני זוכר את דגני בנתניה ואת מלול במכבי, הרי שמלול יותר טכני ולכן התקפית יתרום יותר. אך דגני יכול לשחק גם כבלם והוא יותר פיזי והגנתית יעשה פחות חורים. עכשיו שרן יכריע.

לגבי קשר אמצע - ייתכן והפיספוס של דה-סילבה גרם לרן להסתפק בשי. ואולי לא, אולי זה ברווז עיתונאי בכלל. אבל כך או כך רן יודע שהשכר של שי גבוה ולהשאיר שחקן עם שכר כזה מראש על הספסל זה לוקסוס גדול מדי במצבה של הפועל. לקצץ הוא לא יסכים ולשחרר אותו רן לא יעז, בטח שלא בחודש הראשון שלו בקבוצה. תסיקו את המסקנה לבד.

אגב, להפועל נשאר מקום לעוד 2 זרים וגם אם רן מתכנן להתחיל את העונה עם 4 זרים כדי "לשמור מקום" לזר חמישי בינואר אם נצטרך (ובד"כ צריך ועדיף שזה יהיה בצורה של צירוף ולא ע"י הקפאה וכו' שתכביד על התקציב), אז יש לו עוד זר אחד וכדאי שהוא יחשוב טוב טוב לאיזה תפקיד הוא מייעד אותו. ההימור שלי - הזר הזה יגיע אחרון אחרי שכמעט כל הסגל יושלם ואז רן ידע מה עוד חסר לו ואין אופציה ישראלית טובה או זולה לכך ולשם כך יחתימו את הזר. קשה לי להאמין שזה יהיה לעמדת השוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 07:12 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
יובל כתב:

אני טיפה חושש שהמחמאות קצת עלו לראש של רב"ש והוא חושב שהוא קוסם שיודע להפוך קש לזהב.

אפשר להפוך את חנן ממן למשהו, לעזאזל, אפילו את גורדנה!
אבל שי אבוטבול זה סיפור גמור, שחקן שלא זז גמור פיזית, בהגנה או כלום ובהתקפה הוא תורם מעט מאוד, בכדורים החופשיים הוא מתעקש להביך.
אסון אם לא יגיע זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 07:17 
סמל אישי של המשתמש
אני זוכר את מלול כמגן ימני רע מאוד.
הוא יותר קשר התקפי.
אני מאוד מקווה שעסקת שכטר לא סתמה את הקופה ועוד נשאר שם כסף לחיזוק.
עם שחקנים אקסטרה לספסל וכאלה אפשר לחכות ולראות אם נצליח לעשות משהו באירופה ולהרוויח משהו אבל עם שחקנים להרכב אסור לחכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 07:26 
סמל אישי של המשתמש
רן בן שמעון רוצה להצליח,וכשיתחילו האימונים ויותר מאוחר המשחקים ממש לא יעניין אותו לוקסוס של להושיב את שי על הספסל בגלל המשכורת.
אם שי עם האיטיות שלו והבור ההגנתי יבוא שוב לידי ביטוי וישבש לנו את המשחק,רן בן שמעון יטיס אותו לספסל.
כמובן שגם אני חושב שחייבים זר קשר אמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 07:30 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
אני זוכר את מלול כמגן ימני רע מאוד.
הוא יותר קשר התקפי.
אני מאוד מקווה שעסקת שכטר לא סתמה את הקופה ועוד נשאר שם כסף לחיזוק.
עם שחקנים אקסטרה לספסל וכאלה אפשר לחכות ולראות אם נצליח לעשות משהו באירופה ולהרוויח משהו אבל עם שחקנים להרכב אסור לחכות.

להסביר שוב כמו לילד מ***ר? אומרים לך 1000 פעם שרוב הכסף על שכטר זה מימון חיצוני והכסף מהקופה זה כמו על כל חלוץ אחר שהיו מביאים בכל מקרה אם הוא לא היה בא,מה לא ברור פה??? אתה שובר שיאים של טום סויאר ואדום ביחד.
נשאר אחרי הבלמים וגרזצ׳יץ לפחות 5 מיליון שקל,לפני השיחרורים של דג׳מבה ושאר הנפלים.
כמה עוד תחזור על השטות הזו שעסקת שכטר גמרה את הכסף לרכש אחרי שפעם אחר פעם אומרים לך אותו הדבר ומסבירים לך כמו שצריך?!
אחר כך אתה לא מבין מה אנשים רוצים ממך כל הזמן פה.
שיגעת אותנו כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 07:33 
אין לי ספק שלפחות זר אחד יגיע רק בתנאי שנעפיל לאירופה
אם אני צריך לנחש, אז מלבד שכטר ומגן ימני, שאר הרכש (שזה בעצם 2 זרים נוספים) יגיעו רק אחרי שנעפיל אם נעפיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 07:38 
סמל אישי של המשתמש
אני בטוח שעד תחילת המשחקים יהיו לנו 4 זרים.
כרגע יש 3 ויביאו עוד אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 07:42 
עזרא כתב:
אני בטוח שעד תחילת המשחקים יהיו לנו 4 זרים.
כרגע יש 3 ויביאו עוד אחד.

הלוואי ואתה צודק. אני ממש ממש לא בטוח.
כבר עכשיו התקציב בנוי על הכנסות מאירופה שאם לא יגיעו יצטרכו למצוא פתרונות. עוד שני זרים זה להגדיל את הסיכון בהימור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 282 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: