תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 07:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 481 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 9/6 | דיונים
הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 14:41 
לא יודע לדעתי זה קצת יותר מדי אי ודאות וזה לא בריא למועדון כמו הפועל
זו עונה שאם נצליח בה זה יכול לעשות פלאים לעתיד ואם ניכשל אז שנה הבאה נחזור לאותו מצב כספי כמו היום ואולי יותר גרוע בהנחה שלא נחליף בעלים
כמה אפשר להתנהל ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 14:41 
unknown כתב:
ראצ'ו כתב:
גם שווה לשים בפרופורציות.
עלייה של 8 אחוז למנוי בשערים 5-7 זה בערך עליה של 80 שקל שזה עלות כרטיס למשחק בודד. לא גבו פה מאות שקלים נוספים מאנשים. ואני מבין היטב את הקושי הכלכלי של אנשים וכמה כסף קובע, אבל ההשפעה של הפועל על החיים שלנו והתוצאות של המשחקים משפיעים המון ובשביל האפשרות שיהיה לי טוב יותר בחיים אני מוכן לשלם את אותם 80 השקלים (ובמקרה שלי גם 400 בכדורסל, 200 לעמותה בכדורגל, מנוי כדורגל ומנוי כדורסל).

זה מה שאתה חושב. לגיטימי. יכולתם לפתוח קופת צדקה של האוהדים להבאת שכטר. אולי יש עוד אוהדים מהקהל הרחב שאפילו מוכנים לשים יותר בשביל שהוא יגיע. אני אישית לא כזה מתלהב מזה שהוא יבוא ופחות מתלהב מזה שאני הולך לזרוק עוד כסף על הפועל בחודשיים שגם ככה אני צפוי לזרוק בהם בשקט בשקט 2000 ש"ח על הכדורגל והכדורסל.
למה לא העלו החלטה כזו שמשפיעה על כלל האוהדים בפני הצבעה?
וכן, זה הרבה עניין של עיקרון. אני לא מעוניין שדבר כזה יעבור בשקט, כי א' אני לא חושב שזה אמורה להיות סמכות נציגי העמותה להחליט בשבילי כזה דבר, וב' אני לא מעוניין שדבר כזה יחזור על עצמו שוב בעונה הבאה או אחריה.

שוב, יש נציגי עמותה - תשאלו אותם. בשם עצמי אני אומר שמשא ומתן ודברים כאלה קשה להביא לידי הצבעה כוללת, יכול להיות ששווה להעלות את הנושא באספת החברים הקרובה ולשמוע את הלבטים שהיו לחברי הוועד המנהל.
לפי מה שהבנתי מדובר על העלאה לעונה הנוכחית כשבסוף העונה המחירים יחזרו לקדמותם (אבל אל תתפסו אותי במילה).
בקשר להערה של מאור - אני מקבל. לא מזלזל גם בשקל של אדם, אבל הכוונה שלי הייתה להתייחס בפרופורציות להעלאה במחירים ולעניות דעתי מדובר בעלייה מידתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ראשון 9/6 | דיונים
הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
דור מלול הגיע היום למתחם יחד עם סוכנו בשעה 11.30

ובוזגלו ביום שלישי?
אתה גם מקורב?
את לב ארי כמעט תלו פה על העמוד תאורה בבלומפילד על שהביא לפה מידע דומה,אז אני מבקש ממך לא לחבל במו"מ עם העילוי דור מלול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 14:43 
עומרי קנדה כתב:
nirog כתב:
דור מלול הגיע היום למתחם יחד עם סוכנו בשעה 11.30

ובוזגלו ביום שלישי?
אתה גם מקורב?
את לב ארי כמעט תלו פה על העמוד תאורה בבלומפילד על שהביא לפה מידע דומה,אז אני מבקש ממך לא לחבל במו"מ עם העילוי דור מלול.

תשמע אתה פשוט בן אדם הזייה.
מה אתה משווה את נירוג שכל ידיעה שנייה שלו היא טרולינג טהור ללב ארי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

חבורת בעניינים
אם לפני שבוע הייתה עולה כותרת " שכטר סיכם במכבי" , הייתם מוכנים לשלם הרבה יותר כל אחד מהכיס שלו כדי שזה לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
kobster כתב:
תכלס, מה שמפריע זה שנתנו דגש על העניין של שכטר.
יש עוד מספיק סיבות לעדכן את המחיר של המנוי שהיה יציב בשנתיים האחרונות.
סתם לדוגמא, בינואר 2010 המע"מ היה על 16% והחל משבוע שעבר הוא עומד על 18%, וזה מבלי לחשב את כל שאר המוצרים והשירותים שעלו בזמן הזה.
מצב מבאס, אבל זה מה יש.
החלק היותר חשוב בהודעה זה שהעמותה פועלת בצורה אקטיבית למציאת בעלים חדשים, מהלך שמסונכרן עם רמון. זה המוצא היחידי שלנו מהמצב הנוכחי, מקווה שיצליחו במאמצים שלהם כי יהיה קשה להמשיך ככה עוד עוד.

מועדון כדורגל זה לא מוצר קשיח. אם מסתכלים על התנהלות ההנהלה, התמורה לאוהד, המשכורות המופרכות, המחיר רק צריך לרדת

ואם נסתכל על זה שהמועדון בתכלס בלי בעלים ויש אנשים שמהמרים על הרבה מאוד כסף במידה ולא נעלה לשלב הבתים או לחילופין נצטרך להיפטר מכמה חוזים כבדים, לבוא לאוהדים אחרי שנתיים ולהגיד להם שהמצב חרא אבל זה מה יש - נראה לי החלטה סבירה. יש למישהו ספק שהחבר'ה מהעמותה שמחים להעלות את המחירים ?
ההתנהלות במועדון צריכה להיות הרבה הרבה יותר טובה, גם באספקט שאתה חופר עליו, אבל כרגע זו ההחלטה שהתקבלה.
הדבר היחיד שיגאל אותנו מהחרא הזה זה בעלים חדש. עד אז נצטרך לחשוב מאיפה מגרדים את הכסף ולהיתלות בעליה לאירופה כמו חמצן. זו המציאות המבאסת.
איך אומרים אצלנו - קח את הבאסה בסבבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
לכל מי שעצבני או לחוץ, שייקח הפסקה ויקרא את ה"כתבה" הראשית בוואן על בית"ר. הנאה מובטחת.

http://one.co.il/Article/218284.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 14:47 
יובל כתב:
לכל מי שעצבני או לחוץ, שייקח הפסקה ויקרא את ה"כתבה" הראשית בוואן על בית"ר. הנאה מובטחת.

ואתה מה? לא לחוץ או עצבני?
מקבל את המצב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 14:49 
בסופו של יום זו החלטה של כל אחד ואחד פה אם לשלם או לא על מנוי , לא מתאים לכם תצביעו ברגליים .

נערך לאחרונה על ידי סימרוטיץ בתאריך 09 יוני 2013, 14:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 14:50 
אותי העלייה במחירי המינויים פחות מטרידה מה שיותר מטריד זה חוסר השיוויון בקניית המינוי מי שמקורב למורה/איש קבע/שוטר מקבל הנחה פיקטיבית שלא מגיעה לו והשאלה האם הקבוצה נפגעת ומקבלת סכום נמוך יותר עבור אותם מנויים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
נירוג,הטמטום שלך לפעמים עובר כל גבול.
עלק ״דור מלול במתחם״.
אתה בכלל חי בחו״ל ויש כאלה שיכולים לתפוס אותך ברצינות.
אידיוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
unknown כתב:
ראצ'ו כתב:
עלייה של 8 אחוז למנוי בשערים 5-7 זה בערך עליה של 80 שקל שזה עלות כרטיס למשחק בודד. לא גבו פה מאות שקלים נוספים מאנשים. ואני מבין היטב את הקושי הכלכלי של אנשים וכמה כסף קובע, אבל ההשפעה של הפועל על החיים שלנו והתוצאות של המשחקים משפיעים המון ובשביל האפשרות שיהיה לי טוב יותר בחיים אני מוכן לשלם את אותם 80 השקלים (ובמקרה שלי גם 400 בכדורסל, 200 לעמותה בכדורגל, מנוי כדורגל ומנוי כדורסל).

זה מה שאתה חושב. לגיטימי. יכולתם לפתוח קופת צדקה של האוהדים להבאת שכטר. אולי יש עוד אוהדים מהקהל הרחב שאפילו מוכנים לשים יותר בשביל שהוא יגיע. אני אישית לא כזה מתלהב מזה שהוא יבוא ופחות מתלהב מזה שאני הולך לזרוק עוד כסף על הפועל בחודשיים שגם ככה אני צפוי לזרוק בהם בשקט בשקט 2000 ש"ח על הכדורגל והכדורסל.
וכן, זה הרבה עניין של עיקרון. אני לא מעוניין שדבר כזה יעבור בשקט, כי א' אני לא חושב שזה אמורה להיות סמכות נציגי העמותה להחליט בשבילי כזה דבר, וב' אני לא מעוניין שדבר כזה יחזור על עצמו שוב בעונה הבאה או אחריה.

שוב, יש נציגי עמותה - תשאלו אותם. בשם עצמי אני אומר שמשא ומתן ודברים כאלה קשה להביא לידי הצבעה כוללת, יכול להיות ששווה להעלות את הנושא באספת החברים הקרובה ולשמוע את הלבטים שהיו לחברי הוועד המנהל.
לפי מה שהבנתי מדובר על העלאה לעונה הנוכחית כשבסוף העונה המחירים יחזרו לקדמותם (אבל אל תתפסו אותי במילה).
בקשר להערה של מאור - אני מקבל. לא מזלזל גם בשקל של אדם, אבל הכוונה שלי הייתה להתייחס בפרופורציות להעלאה במחירים ולעניות דעתי מדובר בעלייה מידתית.

אם היית אומר לי שהעלנו את מחירי המנויים כדי שלמחלקת הנוער יהיה עוד מגרש, כדי לממן מנגנון עצמאי מכירת כרטיסים או לממן מערך הסעות לאוהדים מהפריפריה אז מילא.
אבל זה בשביל לממן שכר של שחקן גדול ככל שיהיה שכסף יש לו בשפע גם בלי ה80 שקל הנוספים שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
silversurfer כתב:
אותי העלייה במחירי המינויים פחות מטרידה מה שיותר מטריד זה חוסר השיוויון בקניית המינוי מי שמקורב למורה/איש קבע/שוטר מקבל הנחה פיקטיבית שלא מגיעה לו והשאלה האם הקבוצה נפגעת ומקבלת סכום נמוך יותר עבור אותם מנויים ?

שוב, חלק מהסבסוד נופל על הארגונים, ולכן זה אינטרס כלכלי של המועדון להמשיך עם שיתוף הפעולה.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 09 יוני 2013, 14:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

silversurfer כתב:

אם אני לא טועה אותם מוסדות מסבסדים חלק מהמנוי ולכן הוא יותר זול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
פורסם בעבר שחלק מסובסד ע"י הארגונים וחלק ע"י הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

זה הזמן לחגוג על הדם ולהחזיר קצת עם: "אוהדי ביתר לא רוצים את ארקדי כי הוא רוסי" וזה.
אגב, בפורום שלהם הביטוי "רוסי מסריח" הוא מוטיב חוזר כל הודעה שניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
יובל כתב:

זה הזמן לחגוג על הדם ולהחזיר קצת עם: "אוהדי ביתר לא רוצים את ארקדי כי הוא רוסי" וזה.

אוהדי בית"ר גזענים? לא!

וע"פ הכתבה - מילת הקיץ של אוהדי בית"ר - פשקוויל :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 15:03 
קראתי בכל מיני מקומות את האגדות הרומנטיות שגורמות לאנשים להרגיש חכמים עם עצמם כנראה ואת צמד המילים שמעמידים את הזין לכל מי שאוהב לזיין את השכל על כדורגל, הוא הם "השקעה בנוער" - או "למה להשקיע כסף בשכטר ולא לשים את הסכום הזה בנוער?!"
אז ככה:
די עם האגדה הזאת של "את הכסף הזה תשימו בנוער ולא אצל שכטר". חוץ ממכבסת מילים יפות אין בזה כלום. הפועל, היום, ובכלל בשנים האחרונות, חיה ונושמת על אירופה, על הכסף משם ועל הניקוד משם. אז מה, ניקח את הכסף שיועד לשכטר, נשקיע אותו בנוער, לא נעלה לבתים השנה כי השקענו בנוער יותר מאשר בבוגרים, נפסיד כסף, נאבד ניקוד, וניכנס ללופ של שנים שבהם יהיה יותר קשה להיכנס לבתים בגלל שירד לנו הניקוד. אבל היי! השקענו בנוער! צמד המילים האלה שנשמעות כ"כ נקיות ורומנטיות...
קודם כל לשמור על הניקוד באירופה, זה הכי חשוב ומזה הפועל חיה. ובשביל זה צריך להעמיד קבוצה טובה במיידי כדי שתעלה גם השנה לבתים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
גביזון כתב:
יובל כתב:

אוהדי בית"ר גזענים? לא!

וע"פ הכתבה - מילת הקיץ של אוהדי בית"ר - פשקוויל :LOL2:

:SHOCK3:
מעניין איך זה יתקבל ברחוב החרדי, רומאריו בוא לפה.
זה פשוט עצום.
ציטוט:

בנוסף, אוהדי בית"ר מעבירים הילוך במלחמה כנגד ארקדי גאידמק אבל הפעם גם מכוונים לאנשים שלו ולאלה שתומכים בבעל הבית של הקבוצה. האוהדים החליטו להוציא פשקווילים כנגד ישראל גולדשמיט, עוזרו של ארקדי ונציגו בהנהלת בית"ר ירושלים.

בפשקוויל שהאוהדים מתכוונים לתלות בשכונות החרדיות בירושלים ובבתי כנסת באזור מגוריו נכתב: "איכה יצא מקרבנו? האיש אשר מכספים נתעוור? האיש אשר מכשיר איסור חמור של "לא תלין פעולות שכר", האיש אשר במעשיו מבייש ומטיל קלון על קהילתנו הקדושה. האיש אשר מתנהל בגורם מרכזי בגוף אשר מחלל את השבת בפרהסיה, הלוא הוא ישראל גולדשמיט, אשר חבר לאיש המסוכן ארקדי גאידמק, ויחד עם אחרים פוגעים בתורת ישראל הקדושה. הרחיקו איש זה מקרבכם. ואל יבוא בקהלנו!!", זהו לשון הפשקוויל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 15:05 
ההחלטה של המחירים זה בזיון.אחרי זה כמו תמיד לכו תרימו דגלים של צה ותצעדו באחד במאי.פחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

ראצ'ו כתב:
unknown כתב:
ראצ'ו כתב:

אל תצחיק, גם אתה לא כזה תמים.
ברור לכולם שהמחירים לא יחזרו לשום מקום וזאת העלאה קבועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
מה יהיה התירוץ עונה הבאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 15:07 
kobster כתב:
joshsoos כתב:
kobster כתב:
תכלס, מה שמפריע זה שנתנו דגש על העניין של שכטר.
יש עוד מספיק סיבות לעדכן את המחיר של המנוי שהיה יציב בשנתיים האחרונות.
סתם לדוגמא, בינואר 2010 המע"מ היה על 16% והחל משבוע שעבר הוא עומד על 18%, וזה מבלי לחשב את כל שאר המוצרים והשירותים שעלו בזמן הזה.
מצב מבאס, אבל זה מה יש.
החלק היותר חשוב בהודעה זה שהעמותה פועלת בצורה אקטיבית למציאת בעלים חדשים, מהלך שמסונכרן עם רמון. זה המוצא היחידי שלנו מהמצב הנוכחי, מקווה שיצליחו במאמצים שלהם כי יהיה קשה להמשיך ככה עוד עוד.

מועדון כדורגל זה לא מוצר קשיח. אם מסתכלים על התנהלות ההנהלה, התמורה לאוהד, המשכורות המופרכות, המחיר רק צריך לרדת

ואם נסתכל על זה שהמועדון בתכלס בלי בעלים ויש אנשים שמהמרים על הרבה מאוד כסף במידה ולא נעלה לשלב הבתים או לחילופין נצטרך להיפטר מכמה חוזים כבדים, לבוא לאוהדים אחרי שנתיים ולהגיד להם שהמצב חרא אבל זה מה יש - נראה לי החלטה סבירה. יש למישהו ספק שהחבר'ה מהעמותה שמחים להעלות את המחירים ?
ההתנהלות במועדון צריכה להיות הרבה הרבה יותר טובה, גם באספקט שאתה חופר עליו, אבל כרגע זו ההחלטה שהתקבלה.
הדבר היחיד שיגאל אותנו מהחרא הזה זה בעלים חדש. עד אז נצטרך לחשוב מאיפה מגרדים את הכסף ולהיתלות בעליה לאירופה כמו חמצן. זו המציאות המבאסת.
איך אומרים אצלנו - קח את הבאסה בסבבה.

בסבבה אני לא אקח את זה, ואת הדברים השלי בעניינים האלה אני כותב בWWW עוד מהימים שדוד מוישיק שלח אותנו לקנות כרטיסים לדרבי בסופר תמורת נייר טואלט ושניים קוטג'. כמו כל דבר במועדון שלנו, ההחלטה הזו לא רק שרעה, אלא גם מיוחצנת רע כולל באשכול הזה. ואגב, אני חושב שהכסף הנוסף צריך לבוא מאוהדים, אבל בשיטות אחרות ( הגדלת בסיס המנויים והכרטיסים, מרצ'נדייזינג ועוד ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 15:14 
מדהים שאחרי עונה כמו שעברנו (מקום שלישי, בלי תואר, הפסדים צורמים בדרבי, משחקים זוועה)
באים לאוהדים ועוד אומרים להם שמחירי המנויים יעלו !
אין לכם בושה?
בשביל שכטר או כל מישהו אחר אני צריך לשלם עוד כסף למנוי?
יכול להיות שבעקבות החתמה של שכטר למשל ירכשו עוד Y אנשים מנוי אז שהכסף יבוא משם.
לא רק שאין הנחה למנויים ותיקים עוד מעלים לנו את המחיר?
מדוע? כי יודעים שהקהל של הפועל זה קהל שבוי?
באמת שאני לא מבין איך ההחלטה הזאת עוברת בשתיקה בקהל.
כל עונה מגיע איזה שקר אחר שבעקבותיו מעלים מנויים.
דיי נמאס.

*מעניין אם בעקבות עליית המנוי נקבל כמה משחקים באירופה שיהיו כלולים במנוי... (הימור שלי: לא יקרה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 9/6 | דיונים
הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
הטיעון לגבי יכולת הקבוצה בעונה הקודמת וההשלכה שלו על מחיר המנוי הרצוי זה חתיכת כשל לוגי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 15:18 
ערן כתב:
הטיעון לגבי יכולת הקבוצה בעונה הקודמת וההשלכה שלו על מחיר המנוי הרצוי זה חתיכת כשל לוגי.

מדוע?
סגל של הקבוצה לעונה הקרובה אמור לעלות\להוריד כמויות של מנויים.
מדוע אין הנחה למנויים ותיקים?
בגלל שכטר מעלים מחיר? זה נשמע לך הגיוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 9/6 | דיונים
הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
מה הקשר עכשיו למנויים ותיקים? מה בין זה ובין שכטר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 15:21 
לירון האדום כתב:
מדהים שאחרי עונה כמו שעברנו (מקום שלישי, בלי תואר, הפסדים צורמים בדרבי, משחקים זוועה)
באים לאוהדים ועוד אומרים להם שמחירי המנויים יעלו !
אין לכם בושה?
בשביל שכטר או כל מישהו אחר אני צריך לשלם עוד כסף למנוי?
יכול להיות שבעקבות החתמה של שכטר למשל ירכשו עוד Y אנשים מנוי אז שהכסף יבוא משם.
לא רק שאין הנחה למנויים ותיקים עוד מעלים לנו את המחיר?
מדוע? כי יודעים שהקהל של הפועל זה קהל שבוי?
באמת שאני לא מבין איך ההחלטה הזאת עוברת בשתיקה בקהל.
כל עונה מגיע איזה שקר אחר שבעקבותיו מעלים מנויים.
דיי נמאס.

*מעניין אם בעקבות עליית המנוי נקבל כמה משחקים באירופה שיהיו כלולים במנוי... (הימור שלי: לא יקרה)

יהיה רק את המשחק הראשון,כלומר הסיבוב השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
קראתי בכל מיני מקומות את האגדות הרומנטיות שגורמות לאנשים להרגיש חכמים עם עצמם כנראה ואת צמד המילים שמעמידים את הזין לכל מי שאוהב לזיין את השכל על כדורגל, הוא הם "השקעה בנוער" - או "למה להשקיע כסף בשכטר ולא לשים את הסכום הזה בנוער?!"
אז ככה:
די עם האגדה הזאת של "את הכסף הזה תשימו בנוער ולא אצל שכטר". חוץ ממכבסת מילים יפות אין בזה כלום. הפועל, היום, ובכלל בשנים האחרונות, חיה ונושמת על אירופה, על הכסף משם ועל הניקוד משם. אז מה, ניקח את הכסף שיועד לשכטר, נשקיע אותו בנוער, לא נעלה לבתים השנה כי השקענו בנוער יותר מאשר בבוגרים, נפסיד כסף, נאבד ניקוד, וניכנס ללופ של שנים שבהם יהיה יותר קשה להיכנס לבתים בגלל שירד לנו הניקוד. אבל היי! השקענו בנוער! צמד המילים האלה שנשמעות כ"כ נקיות ורומנטיות...
קודם כל לשמור על הניקוד באירופה, זה הכי חשוב ומזה הפועל חיה. ובשביל זה צריך להעמיד קבוצה טובה במיידי כדי שתעלה גם השנה לבתים

אני אומר את זה תמיד.
בסיטאוציה של הפועל, צריך להשקיע בשחקנים כמה שיותר טובים שיביאו הישגים באירופה, וישמרו את הניקוד שיאפשר להרוויח מאירופה גם בעתיד. משם מגיע הכסף הגדול, וזו ההתנהלות הכי נכונה לטווח הקצר, הבינוני והארוך. יש כאלה שמנסים לכרוך בין רומנטיקה לניהול נכון, מה לעשות שהמציאות הפוכה לגמרי.
איתי שכטר הכניס להפועל תל אביב בשתי העונות שלו במועדון יותר כסף דרך אירופה ממה שכל המועדונים בארץ הכניסו במצטבר ממחלקות הנוער אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 15:33 
ערן כתב:
מה הקשר עכשיו למנויים ותיקים? מה בין זה ובין שכטר?

הקשר הוא שציפיתי שהעמותה תיזום הנחה למנויים ותיקים, אז לא רק שאין הנחה (נו מילא), עוד מעלים את המחירים !
מה הקשר של שכטר לעליית המחירים? זה גם אני שואל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 481 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: