תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 19:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 286 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בוריס קליימן
הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
מי מבטיח לנו ששוער אחר יהיה מספיק טוב ובוריס לא מספיק?
בוריס שוער מוכשר ומגיע לו צ'אנס,אם הוא לא מספיק טוב לאירופה אז הוא לא יהיה מספיק לעולם. ניר רחמין הצעיר והלא מנוסה נתן את משחק חייו דווקא באירופה מול פארמה,למה שבוריס לא יהיה מספיק טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 10:33 
nati כתב:
עזרא כתב:
ברור נתי.
מיד זה קורה.

אני יודע שאם הייתי בן שמעון/הנהלה/מקורב לקבוצה הדבר הראשון שהייתי עושה זה לבדוק מה המצב איתו.

דברת כבר עם המיליארדר האסטרלי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 10:50 
ראצ'ו כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:
סליחה על ההתערבות הבוטה, אבל הימור על מה?

בוריס קליימן בן 23. הוא שוער בוגרים (בחלק מהזמן אמנם לא ראשון) מגיל 17.

בן כמה היה איציק ויסוקר כשעלה לאולימפיאדה? 23. בן כמה היה אבי רן כשהיה שוער ראשון בנבחרת? 23. בן כמה היה אוואט כשהיה שוער ראשון בנבחרת? 22. בן כמה היה דוידוביץ'? 23. בן כמה היה אניימה במונדיאל 2002? 19?

אפשר לחשוב שהפועל תתמודד על האליפות בעונה הבאה. אפשר לחשוב שעם אריק ינקו והגרלה נוחה בצל הניקוד היא לא תעפיל לשלב הבתים ואפשר לחשוב שעם אניימה היא תצליח להשיג שם יותר מ-4 נקודות.

תהיו ריאלים, הפועל בתקופת מעבר ומולה יש טייקון חסר מעצורים. שחר מוריד בדרך כלל ראש ובונה לעצמו אלטרנטיבה. הפועל נמצאת בלופ לא ברור. מקום שלישי ועליה לשלב הבתים זה הכי ריאלי שאפשר, גם עם בן שמעון וגם עם בוריס קליימן. ואם אחרי ניר רחמין וגליל בן שנן לא נותנים גם לקליימן הזדמנות, אפשר לסגור את מחלקת הנוער. לא יתכן שהשוער הכי יציב של הפועל בדור האחרון גדל בכלל באצטדיון המכביה והיה שוער מחליף של מוישל'ה מרכוס.

חיים רמון צריך לזמן את רן בן שמעון למשרד ולהגיד לו חד וחלק: "לא מתערב לך בנושאים מקצועיים, אבל מבחינתי, אם בוריס קליימן לא שוער ראשון, חבל שתתחיל בעבודה. זו עמדת מערכת וזה השוער שלנו. לא בושה להעמיד בשער שוער מקומי. זוכר את דני עמוס?"

אם הפועל רוצה ללכת לעונה של בנייה, בידיעה מראש שהשנה הזו לא תהיה הצלחה, אז זה בהחלט נכון ומקובל.
אבל אם הפועל מנסה להחתים שחקן כמו איתי שכטר ויש לה מסביבו את ורמוט, בן חיים ודמארי (בינתיים) אז היא צריכה לחשוב כמו כל קבוצה שרוצה להגיע הכי רחוק שאפשר. אני לא מנסה לבנות פה ציפיות מטורפות, אבל עם כל הכבוד להצלחה של מכבי, בלי אלירן עטר הם לא עשו כלום חצי עונה. ואם הוא עוזב, ואם אין שם מאמן בינתיים ועם יכולת ההרס של הקהל שם ואולי גם העובדה שהם ישחקו במסגרת אירופית במקביל - הכל אפשרי.

בוריס קליימן שוער מצוין. באמת, יש לו אינסטינקטים אדירים, משחק רגל ברמה הגבוהה ביותר, הוא מפגין קור רוח ושקט נפשי ואחד על אחד מעולה. אבל המבחן הכי גדול של שוער זו יציבות. זו היכולת לתת עונה שלמה וזה מבחן בעיקר פסיכולוגי שבוריס עוד לא התנסה בו ברמות האלה ולכן ההימור פה הוא יחסית מסוכן. בשנה בה משחק אחד יכול להכריע את כל העונות הבאות של הפועל (עליה לשלב הבתים), יש פה הימור שיכול להיות שהיה צריך לקחת, אבל יכול להיות שגם לא.
עם כל הכבוד לחיים רמון, הוא לא כזה גאון כדורגל שיכול להכתיב לבן שמעון מה לעשות עם הקבוצה, גם אם הוא חושב שהוא כזה. הוא יכול להביע את דעתו על בוריס ולטעון שצריך לתת לו את הצ'אנס אבל מי שאחראי על הנושא המקצועי ויישא בכל האחריות זה רב"ש, ואם רב"ש חושב שיותר כדאי לו לקחת מאה אלף דולר מתקציב שהיה הולך למגן/קשר ולהשקיע אותם בשוער במקום בוריס אז זו החלטה שלו ואחריות שלו. וכן - זו עלולה להיות בכייה לדורות אם בוריס יהפוך לשוער העתיד של ישראל ולא יעשה זאת במסגרת הפועל תל אביב, אבל זו עלולה להיות בכייה לדורות אם הפועל לא תעפיל לליגה האירופית ויווצר בור של 12 מיליון שקל בתקציב. זה לא מדע מדויק וזה יכול לקרות גם אם נביא את אניימה, אבל להגיע למעמד כל כך מלחיץ, ועוד בתור שוער צעיר בעונה ראשונה כשוער ראשון - זה ממש לא פשוט.

אני חושב שהעונה האחרונה לימדה אותנו שאנחנו צריכים פרופורציות ולבצע הימורים מושכלים , אתה בטח יודע שמעט מאוד קבוצות נבנות ובאותה עונה מצליחות , למכבי זה קרה שנה שעברה כי הכל הסתדר , הם לא היו כאלה גדולים כמו שהם אוהבים לעשות את עצמם .
ולכן אני חושב שרב"ש צריך לקבל החלטה לא פשוטה על מה הוא "מהמר" , להחליף את קליימן ,הרוש,חוטבא,ממן/שי , לי זה די ברור שאת מיטב כספי הייתי שם על מגנים.
גם ככה כל חולית ההגנה מתחלפת , ולכן לטעמי לפחות ההשפעה של שוער אחר לא תניב יותר מהשפעה של קליימן , בטח ובטח אם זה חיימוב ועל אחת כמה וכמה , אם הוא יפשל ויעלה לנו בההפעלה , כל הנשמות הטובות כבר יכניסו את המערכת לסחרור עם תלונות על "המכביסיט" , יש כאלו שלא יחשבו שזה צריך להיות שיקול , ואני טוען שזה כן צריך להיות חלק מסל השיקולים גם אם אינני אוהב את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
nati כתב:
עזרא כתב:
ברור נתי.
מיד זה קורה.

אני יודע שאם הייתי בן שמעון/הנהלה/מקורב לקבוצה הדבר הראשון שהייתי עושה זה לבדוק מה המצב איתו.

דברת כבר עם המיליארדר האסטרלי ?

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 11:02 
למכבי זה לא קרה בשנה שעברה.
עטר, זיו, מיכה, ייני, לוגסי, אלברמן היו שם קודם.
הם התחזקו כל עונה, גם בינואר כשהיה צריך, וקוצרים את הפירות.
הם לא עשו שם מהפיכה השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 11:15 
19 כתב:

מה ?????
רק להרכב , עברו שם יותר מ 9 שחקנים (אניימה ,גרסיה ,טיבי, גורי,גרסיה,זהבי,ראדי,אראנשו,פריצה ) תוסיף את פידלף לסגל.
איך אתה רוצה לקרוא לזה אם לא מהפכה ?

נערך לאחרונה על ידי סימרוטיץ בתאריך 09 יוני 2013, 11:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 11:16 
עומרי קנדה כתב:
מי מבטיח לנו ששוער אחר יהיה מספיק טוב ובוריס לא מספיק?
בוריס שוער מוכשר ומגיע לו צ'אנס,אם הוא לא מספיק טוב לאירופה אז הוא לא יהיה מספיק לעולם. ניר רחמין הצעיר והלא מנוסה נתן את משחק חייו דווקא באירופה מול פארמה,למה שבוריס לא יהיה מספיק טוב?

בכדורגל אף אחד לא יכול להבטיח ש-X יהיה טוב יותר מ-y.
אבל אם נשווה את חיימוב לבוריס, אז לחיימוב יש יותר ניסיון באירופה וכשוער 1 מאשר בוריס.
לגבי ניר רחמין- אין קשר, לעלות למשחק אחד בתור שוער 2 קל הרבה יותר מאשר להיות שוער 1 עונה שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
19 כתב:

מה ?????
רק להרכב , עברו שם יותר מ 9 שחקנים (אניימה ,גרסיה ,טיבי, גורי,גרסיה,זהבי,ראדי,אראנשו,פריצה ) תוסיף את פידלף לסגל.
איך אתה רוצה לקרוא לזה אם לא מהפיכה ?

מסכים באופן כללי, אבל אם מתייחסים לתחילת שנה (ינואר זה אחרי שהקבוצה רצה), זה אניימה, גרסיה, גרסיה, טיבי, גורי, ראדי ואראנשו.
7 שחקנים שתוכננו לפתוח בהרכב. (למרות שבסופו של דבר רק 4 הצליחו להשתלב בהרכב, ועוד אחד אפשר להחשיב כשגורי נכנס להרכב בערך כשגרסיה יצא ממנו)

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 11:29 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
סימרוטיץ כתב:
19 כתב:

מה ?????
איך אתה רוצה לקרוא לזה אם לא מהפיכה ?

מסכים באופן כללי, אבל אם מתייחסים לתחילת שנה (ינואר זה אחרי שהקבוצה רצה), זה אניימה, גרסיה, גרסיה, טיבי, גורי, ראדי ואראנשו.
7 שחקנים שתוכננו לפתוח בהרכב. (למרות שבסופו של דבר רק 4 הצליחו להשתלב בהרכב, ועוד אחד אפשר להחשיב כשגורי נכנס להרכב בערך כשגרסיה יצא ממנו)

בסופו של דבר ההרכב החזק שלהם היה אניימה ,זהבי,ראדי,פריצה,טיבי וגרסיה יותר מחצי קבוצה חדשה , מה זה אם לא מהפכה ?
אצל הפועל בדאבל נכנסו להרכב בסופו של יום רק 3 שחקנים , שכטר ,בן דיין וזהבי זה קבוצה שבנתה את עצמה עונה קודם עם שיפורים קלים ,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 12:32 
עטר, ייני, זיו, אלברמן, ודאבור ששכחתי היו שחקני הרכב בהרבה משחקים.
מיכה ולוגסי גם שיחקו לא מעט.

אלה 7 שחקנים עם דקות משמעותיות שהיו שם קודם. ברק לוי זה 7.5.

תמשיכו למכור לעצמכם שעובדים שם בפניקה ועושים מהפיכה כל שנה. מה שעוזר לכם לישון בלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:

בן כמה היה איציק ויסוקר כשעלה לאולימפיאדה? 23. בן כמה היה אבי רן כשהיה שוער ראשון בנבחרת? 23. בן כמה היה אוואט כשהיה שוער ראשון בנבחרת? 22. בן כמה היה דוידוביץ'? 23. בן כמה היה אניימה במונדיאל 2002? 19?

אפשר לחשוב שהפועל תתמודד על האליפות בעונה הבאה. אפשר לחשוב שעם אריק ינקו והגרלה נוחה בצל הניקוד היא לא תעפיל לשלב הבתים ואפשר לחשוב שעם אניימה היא תצליח להשיג שם יותר מ-4 נקודות.

תהיו ריאלים, הפועל בתקופת מעבר ומולה יש טייקון חסר מעצורים. שחר מוריד בדרך כלל ראש ובונה לעצמו אלטרנטיבה. הפועל נמצאת בלופ לא ברור. מקום שלישי ועליה לשלב הבתים זה הכי ריאלי שאפשר, גם עם בן שמעון וגם עם בוריס קליימן. ואם אחרי ניר רחמין וגליל בן שנן לא נותנים גם לקליימן הזדמנות, אפשר לסגור את מחלקת הנוער. לא יתכן שהשוער הכי יציב של הפועל בדור האחרון גדל בכלל באצטדיון המכביה והיה שוער מחליף של מוישל'ה מרכוס.

חיים רמון צריך לזמן את רן בן שמעון למשרד ולהגיד לו חד וחלק: "לא מתערב לך בנושאים מקצועיים, אבל מבחינתי, אם בוריס קליימן לא שוער ראשון, חבל שתתחיל בעבודה. זו עמדת מערכת וזה השוער שלנו. לא בושה להעמיד בשער שוער מקומי. זוכר את דני עמוס?"

אם הפועל רוצה ללכת לעונה של בנייה, בידיעה מראש שהשנה הזו לא תהיה הצלחה, אז זה בהחלט נכון ומקובל.
אבל אם הפועל מנסה להחתים שחקן כמו איתי שכטר ויש לה מסביבו את ורמוט, בן חיים ודמארי (בינתיים) אז היא צריכה לחשוב כמו כל קבוצה שרוצה להגיע הכי רחוק שאפשר. אני לא מנסה לבנות פה ציפיות מטורפות, אבל עם כל הכבוד להצלחה של מכבי, בלי אלירן עטר הם לא עשו כלום חצי עונה. ואם הוא עוזב, ואם אין שם מאמן בינתיים ועם יכולת ההרס של הקהל שם ואולי גם העובדה שהם ישחקו במסגרת אירופית במקביל - הכל אפשרי.

בוריס קליימן שוער מצוין. באמת, יש לו אינסטינקטים אדירים, משחק רגל ברמה הגבוהה ביותר, הוא מפגין קור רוח ושקט נפשי ואחד על אחד מעולה. אבל המבחן הכי גדול של שוער זו יציבות. זו היכולת לתת עונה שלמה וזה מבחן בעיקר פסיכולוגי שבוריס עוד לא התנסה בו ברמות האלה ולכן ההימור פה הוא יחסית מסוכן. בשנה בה משחק אחד יכול להכריע את כל העונות הבאות של הפועל (עליה לשלב הבתים), יש פה הימור שיכול להיות שהיה צריך לקחת, אבל יכול להיות שגם לא.
עם כל הכבוד לחיים רמון, הוא לא כזה גאון כדורגל שיכול להכתיב לבן שמעון מה לעשות עם הקבוצה, גם אם הוא חושב שהוא כזה. הוא יכול להביע את דעתו על בוריס ולטעון שצריך לתת לו את הצ'אנס אבל מי שאחראי על הנושא המקצועי ויישא בכל האחריות זה רב"ש, ואם רב"ש חושב שיותר כדאי לו לקחת מאה אלף דולר מתקציב שהיה הולך למגן/קשר ולהשקיע אותם בשוער במקום בוריס אז זו החלטה שלו ואחריות שלו. וכן - זו עלולה להיות בכייה לדורות אם בוריס יהפוך לשוער העתיד של ישראל ולא יעשה זאת במסגרת הפועל תל אביב, אבל זו עלולה להיות בכייה לדורות אם הפועל לא תעפיל לליגה האירופית ויווצר בור של 12 מיליון שקל בתקציב. זה לא מדע מדויק וזה יכול לקרות גם אם נביא את אניימה, אבל להגיע למעמד כל כך מלחיץ, ועוד בתור שוער צעיר בעונה ראשונה כשוער ראשון - זה ממש לא פשוט.

הבעיה זה לא קליימן. הבעיה זה קודם כל מרכז המגרש, ששם אין לנו כלום. אם יתפשרו לא יביאו לשם שחקן ברמה גבוהה ליד גרזיצ'יץ' (עד עכשיו הביאו זרים ב-150-200 אלף יורו, בעמדה הזאת חייבים להשקיע יותר) שיוכל להתמודד מול הקישור המעולה של מכבי עם אלברמן, ראדי וזהבי, ההתקפה שבנו לא שווה כלום. זה, ומגן שמאלי שבינתיים יש לנו שם את הרוש שהוא שחקן לקבוצת תחתית (מגן ימני אני מניח שיביאו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:48 
בס"ד

איזה מזל שלא משחקים עוד שחקני הפועל ת"א בנבחרת הצעירה.
לצערו של קליימן גם הוא תפס יום חלש ועוד אחרי שנבחרת הפח הפקירה אותו.
אבל לא נחטא על האמת שיכול היה להציל שני שערים שקיבל.
במחשבה שניה , משחקי הנבחרת לא בדיוק מדד ליכולת , אבל שוער גדול מתבלט גם
במצבי ביש כאלה או שדווקא בהם.
היו משחקים בהם מילא מקום של אדל והיה בסדר גמור.
קשה לענות אם בוריס הוא העתיד של עמדת השוער בהפועל , כי נכון להיום אין מספיק
מדדים שיוכיחו זאת.
לפי עניות דעתי ( דעתי הלא מקצועית בלבד ) יש להשאיר אותו רק אם לא יהיה עוד כסף
להשקיע בשוער אחר ברמה גבוהה - כי אז אפשר יהיה לחיות עם זה מכיוון שאין אופציה אחרת.
חיימוב לא יגיע - בתשעים אחוז כי הוא שייך למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 14:11 
אני מאוד מקווה שרב"ש יתעשת.
כי מדובר באחת ההחלטות הכי מטומטמות וחסרות הגיון שמאמן לקח בתולדות המועדון.
אני רק מזכיר שהרבה שוערים זרים שהיו פה, כולל אובראוב, כולל אדל - שילמו "דמי התאקלמות" בדמות התחלה קשה, וספיגת שערים מפגרים.
אם השיקול הוא עליה לליגה האירופאית - אין בכלל ספק שקליימן עדיף על שוער זר.
פשוט רעיון ביזארי - לקחת שוער כשרוני ומצטיין ולזרוק אותו לטובת חתול בשק.
שרמון יסביר לרב"ש שאין לו סמכות לעשות דברים הזויים כאלה גם אם הוא מאמן הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 14:13 
יובל כתב:
ראצ'ו כתב:
עפר דגמי לעולם כתב:

הבעיה זה לא קליימן. הבעיה זה קודם כל מרכז המגרש, ששם אין לנו כלום. אם יתפשרו לא יביאו לשם שחקן ברמה גבוהה ליד גרזיצ'יץ' (עד עכשיו הביאו זרים ב-150-200 אלף יורו, בעמדה הזאת חייבים להשקיע יותר) שיוכל להתמודד מול הקישור המעולה של מכבי עם אלברמן, ראדי וזהבי, ההתקפה שבנו לא שווה כלום. זה, ומגן שמאלי שבינתיים יש לנו שם את הרוש שהוא שחקן לקבוצת תחתית (מגן ימני אני מניח שיביאו).

תודה רבה.
בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
חיימוב נבחר לשוער העונה, על אף שקבוצתו הגיעה רק למקום הרביעי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

תמשיכו למכור לעצמכם שעובדים שם בפניקה ועושים מהפיכה כל שנה. מה שעוזר לכם לישון בלילה.

קליימן במידה ויישאר שוער ראשון, דמארי, ורמוט, טב"ח, הרוש (לצערי) ככל הנראה יהיו בהרכב שלנו שנה הבאה.
אני מאמין שגם ממן, שרם, גורדנה ישחקו לא מעט.

זה 8 שחקנים עם דקות משמעותיות שיהיו אצלינו גם שנה הבאה.

אתה טוען שאנחנו לא עושים השנה הפיכה בסגל?

*אגב, אני חושב שהעניין הזה של יציבות לאורך זמן זה דיי בולשיט, זה עוזר, אבל מה שבאמת עוזר זה קבוצה טובה עם שחקנים טובים ומאמן שיכול לחבר אותם, זה מה שהיה להם השנה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 14:19 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
19 כתב:

קליימן במידה ויישאר שוער ראשון, דמארי, ורמוט, טב"ח, הרוש (לצערי) ככל הנראה יהיו בהרכב שלנו שנה הבאה.
אני מאמין שגם ממן, שרם, גורדנה ישחקו לא מעט.

זה 8 שחקנים עם דקות משמעותיות שיהיו אצלינו גם שנה הבאה.

אתה טוען שאנחנו לא עושים השנה הפיכה בסגל?

*אגב, אני חושב שהעניין הזה של יציבות לאורך זמן זה דיי בולשיט, זה עוזר, אבל מה שבאמת עוזר זה קבוצה טובה עם שחקנים טובים ומאמן שיכול לחבר אותם, זה מה שהיה להם השנה.

שחקנים טובים עם מאמן שיכול לחבר אותם זה בעצם יצירת תלכיד שזה בעצם זמן, ולכן יציבות לאורך זמן היא הדבר החשוב בכדורגל (דורטמוד, בארסה, באיירן וכל אלו לעומת ריאל )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 08:07 
לא חייבים שוער זר, מה יקרה אם נביא את דני עמוס? שוער מצויין, יציב, אינסטינקטים טובים, העברה חופשית, שהביא אליפות עם קריית שמונה כשהוא שחקן בולט שם, ועבד בעבר עם רב"ש. ובינתיים נבקש מקליימן לעבור בהשאלה לקבוצה אחרת במטרה להשביח אותו לשנים הבאות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
אני מניח שאם היתה אפשרות ולו תיאורטית להביא את עמוס - רב"ש היה הולך על זה. כשהבין שאין סיכוי מתלבט הוא בין בוריס שחיימוב או שוער זר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 10:35 
אני לא מבין, חיימוב כל כך הרבה יותר טוב מקליימן שצריכים להכנס לעסקה יקרה יחסית ולוותר על שוער שכבר שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 10:39 
הסיכוי שחיימוב יגיע נמוך מאוד, קרויף לא ישחרר לנו שחקנים בזול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
אם תציע לקרויף לקחת את אלרואי עם החוזה המלא שלו ולוותר על חיימוב אני מניח שהוא יסכים, גם ללא הקשר המיוחד שיש לו עם רן.
לא סוד שקרויף מחזיק מכהן (מסיבה שאינה ברורה לי) ולא סוד שרן מחזיק מחיימוב. הפועל רוצה להיפטר מהחוזה של כהן ואני לא רואה אף קבוצה שתרכוש את הכרטיס של כהן במאות אלפי שקלים (במקרה הטוב) וגם תשלם לו שכר קרוב לזה שהוא הרוויח בהפועל.
ייתכן והרכישה האחרונה של אייבינדר סיכלה אפשרות לטרייד כזה אבל אם זה יקרום עור וגידים אז כהן יגיע למכבי באיחור של 5 חודשים ולהפועל יהיה את חיימוב ביד. אגב, זה לא אומר שחייבים לשחרר את בוריס. ע"פ החוזה שלו לפחות לא עד ינואר. גם בק"ש רן שיחק לפעמים עם עמוס ולפעמים עם חיימוב.

ולאלה ששאלו ותהו - פורסם שע"פ החוזה של בוריס, אם עד ינואר הוא לא יפתח בלפחות 70% מהמשחקים של הפועל, הוא יוכל לעזוב עם "הכרטיס ביד" בינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 13:32 
Charlie כתב:
אם תציע לקרויף לקחת את אלרואי עם החוזה המלא שלו ולוותר על חיימוב אני מניח שהוא יסכים, גם ללא הקשר המיוחד שיש לו עם רן.
לא סוד שקרויף מחזיק מכהן (מסיבה שאינה ברורה לי) ולא סוד שרן מחזיק מחיימוב. הפועל רוצה להיפטר מהחוזה של כהן ואני לא רואה אף קבוצה שתרכוש את הכרטיס של כהן במאות אלפי שקלים (במקרה הטוב) וגם תשלם לו שכר קרוב לזה שהוא הרוויח בהפועל.
ייתכן והרכישה האחרונה של אייבינדר סיכלה אפשרות לטרייד כזה אבל אם זה יקרום עור וגידים אז כהן יגיע למכבי באיחור של 5 חודשים ולהפועל יהיה את חיימוב ביד. אגב, זה לא אומר שחייבים לשחרר את בוריס. ע"פ החוזה שלו לפחות לא עד ינואר. גם בק"ש רן שיחק לפעמים עם עמוס ולפעמים עם חיימוב.

ולאלה ששאלו ותהו - פורסם שע"פ החוזה של בוריס, אם עד ינואר הוא לא יפתח בלפחות 70% מהמשחקים של הפועל, הוא יוכל לעזוב עם "הכרטיס ביד" בינואר.

אני מניח שהוא מחזיק ממנו בגלל הנתונים הפיזיים שלו ומאמין שמאמן טוב יוכל להוציא ממנו משהו. האמת שאני קיוויתי שבדיוק זה מה שיעשה בן שמעון. אז או שהוא גם חושב שאלרואי הוא מקרה אבוד, או שזה שחרור מסיבות כספיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
לפי וואן רן רוצה להביא שוער זר שיתחרה עם קליימן על אפודת השוער הראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
לפי גוגל בעונה היחידה בה בוריס קיבל הזדמנות כשוער בוגרים הוא קיבל 36 גולים ב-35 משחקים בליגה הלאומית.
נכון שזו העונה היחידה שבה הוא קיבל הזדמנות, אבל אפשר להפסיק כבר עם השקר של "הוכיח את עצמו" שנמרח פה על גבי חמישה עמודים?
בוריס פוטנציאל ענק, אבל "הוכיח את עצמו" זו בדיוק הבעיה שלו, כי הוא לא. ואף משוגע לא יבנה עונה שלמה עם שוער חסר ניסיון.
גם ביורו היה אפשר לראות שהוא לא מספיק משופשף עדיין כיאה לשוער צעיר.

כן, יכול להיות שעוד 5 שנים הוא יהיה שוער נבחרת ישראל והשוער הראשון במכבי חיפה, אבל זה רק אחרי שהוא ישחק בקבוצות בדרך,
כי חלפה לה התקופה (זו שדיגמי דיבר עליה) שנתנו לשוערים את המושכות בגיל צעיר, היום אף אחד לא מוכן להמר על העמדה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2013, 15:30 
ציטוט:
בעקבות ה״פרסום״ הבהול..כל כך של אתר one מס שעות לפני המשחק מול איטליה. הרי התגובה של דודו דהן:
״בוריס אוהב את הפועל.ואנו נקבל בהבנה וההסכם שיש לנו אף עוד יותר..כל החלטה של הפועל.אם לא ירצו אותו לא קרה כלום,יש 2 מועדונים בארץ שסיימו בטבלה לפני הפועל העונה..שכן רוצים אותו..״

תמונה
הופיע עם התמונה הזאת בעמוד של דודו דהן בפייסבוק..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 18:27 
סמל אישי של המשתמש
על פי וואן בן שמעון רוצה להביא שוער ארגנטינאי להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 18:52 
האדס כתב:
לפי גוגל בעונה היחידה בה בוריס קיבל הזדמנות כשוער בוגרים הוא קיבל 36 גולים ב-35 משחקים בליגה הלאומית.
נכון שזו העונה היחידה שבה הוא קיבל הזדמנות, אבל אפשר להפסיק כבר עם השקר של "הוכיח את עצמו" שנמרח פה על גבי חמישה עמודים?
בוריס פוטנציאל ענק, אבל "הוכיח את עצמו" זו בדיוק הבעיה שלו, כי הוא לא. ואף משוגע לא יבנה עונה שלמה עם שוער חסר ניסיון.

כן, יכול להיות שעוד 5 שנים הוא יהיה שוער נבחרת ישראל והשוער הראשון במכבי חיפה, אבל זה רק אחרי שהוא ישחק בקבוצות בדרך,
כי חלפה לה התקופה (זו שדיגמי דיבר עליה) שנתנו לשוערים את המושכות בגיל צעיר, היום אף אחד לא מוכן להמר על העמדה הזו.

לספוג בממוצע שער אחד למשחק זה רע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
האדס כתב:

כן.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יוני 2013, 19:01 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
האדס כתב:

זה נשמע בינוני, רע זה בטוח לא. אבל מספרים לא אומרים יותר מדי, תלוי מאד איזה שערים הוא ספג, ומתוך כמה בעיטות, ואיזה בעיטות. אם בעטו לו במשחק בממוצע פעמיים לשער, ומתוכן אחת ש99% מהשוערים לוקחים, אז זה לא מאזן טוב, אם בעטו לו 15 ומתוכן 5 מה שנקרא "גול בטוח", אז זה מאזן מצויין.
בלי לראות את המשחקים קשה מאד לחוות דיעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 286 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: