תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 20:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 9/6 | מידע
הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 01:06 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

שכטר מתקרב להפועל ת"א שמעון אבוחצירה למכבי חיפה
האדומים מציעים לחלוץ שכר שנאמד 120-בכ אלף שקלים נטו בחודש • מקורביו טוענים: למרות ההבנות, הכל עדיין פתוח • הירוקים יחלו במשא ומתן מול עירוני קריית שמונה
אביתר לנג וליאב נחמני
איתי שכטר על סף חזרה להפועל
ת"א. החלוץ, שמחזיק בהצעות גם ממכבי חיפה וגם ממכבי ת"א, החליט שלא להמתין ליעקב שחר וליורדי קרויף ולשוב לקבוצה שממנה יצא לחתום בקייזרסלאוטרן.
לא מעט הרימו גבה לנוכח העובדה ששכטר סיכם עם האדומים, שכן הפועל במצב כלכלי לא פשוט, אולם מי שהתגייסו להבאתו, כך על פי מקורבים להפועל, היו איש העסקים מני ויצמן שמסייע למועדון תקופה ארוכה, וחבר הדירקטוריון עידו חג'ג,' שגייס את מירב הסכום.
על פי ההערכות, שכטר אמור להרוויח 120-כ אלף שקלים בחודש נטו, מה שיהפוך אותו למרוויח הגדול במועדון.
בסביבתו של שכטר, השוהה בחופשה באילת, טוענים כי למרות ההבנות אין עדיין חתימה רשמית ולא מן הנמנע שפגישה עם אנשי מכבי ת"א או מכבי חיפה עשויה להביא לפניית פרסה ולהנחית את החלוץ בקבוצה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 9/6 | מידע
הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 03:02 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות:

שכטר צפוי לחתום היום בהפועל ת"א

החלוץ סיכם עקרונית ל5 עונות, הבוקר תיערך הפגישה בנוכחות השחקן במטרה להתגבר על שני מכשולים:
השחרור מקייזרסלאוטרן וגובה מענקים שונים.

צירופו יעלה להפועל 3.5 מיליון שקל לעונה. בשלוש השנים הראשונות שכרו 350 אלף דולר, לאחר מכן הסכום יורד ולהפועל יש אפשרות להתיר את החוזה תמורת פיצוי כספי.

הסכום ישולם: 2 מיליון מהתקציב, מיליון עידו חג'ג' ועוד חצי מיליון אוהדי קבוצה גייסו.

את הסופ"ש בילה שכטר במסיבת הרווקים של גילי ורמוט באילת, לכן לא שותף בסיכומים. לפגישה הבוקר צפוי להגיע ולחבריו אמר: "אני כמעט סגור בהפועל בעזרת השם הכל ייסגר היום".

בהפועל מעריכים כי העסקה תיסגר היום אם עלות השחרור תהיה חצי מילון.

מכבי חיפה לא תשפר הצעתה לשכטר.

דג'מבה דג'מבה בדרך לחתום לעונה אחת בסכנין. לשחקן חובות מהתקופה באנגליה ועלול להיעצר, וזו כנראה הסיבה שלא ישוב לשחק שם ( :D ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 08:03 
קולין מכוון גבוה: ''הגעתי כדי לקחת אליפות בהפועל ת"א''

בלם הרכש של בן שמעון נחת בישראל ונשמע כאילו הוא יודע בדיוק לאן הגיע: ''מכיר את היריבות עם מכבי ת"א. לא אלבש צהוב''

בהפועל ת"א לא מבזבזים זמן. אחרי שהחתימו לאחרונה צמד בלמים חדש, אחד מהם, יורגן קולין, כבר נמצא בארץ. הבלם ההולנדי בן ה-32 נחת הבוקר (ראשון) בישראל והספיק לשחרר הצהרה ראשונה לגבי המטרות שהוא מציב לעצמו במדי האדומים.
"אני מרגיש טוב, אני מתרגש רוצה לעשות את הכי טוב שאפשר", אמר קולין עם הגעתו, "אני לא ממש מכיר את הפועל תל אביב אבל אמרו לי עליה דברים טובים. אני מכיר את רן בן שמעון מקפריסין ויש לי תחושה טובה לגביו".

קולין מגיע מאנורתוזיס פמגוסטה הקפריסאית, איתה לא הצליח לזכות אשתקד בתואר באי השכן, אך הפעם הוא מקווה שדברים ייראו מעט אחרת. "המטרה שלי היא לזכות באליפות עם הפועל ת"א", סיפר ההולנדי, "חוץ מזה אני מקווה להגיע כמה שיותר רחוק בליגה האירופית וגם בגביע. כל שחקן רוצה את זה".

ומה עם היריבה הגדולה מעבר לכביש? כשנשאל האם הוא מכיר את מכבי ת"א ענה: "כן, אני מכיר את היריבות. אסור לי ללבוש צהוב? טוב, אז אני לא אלבש". מלבד קולין האדומים גם החתימו כזכור את הסלובני ברנקו איליץ'שצפוי לנחות גם הוא במהלך היום.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 44059.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 08:04 
יורגן קולין נחת: מצפה לקחת אליפות, לא אלבש צהוב
בלם הרכש ההולנדי של הפועל ת"א, הציב רף גבוה עם הגעתו לארץ והוסיף: "מכיר את בן שמעון מקפריסין, יש לי הרגשה טובה, שמעתי על היריבות עם מכבי"
הבלם ההולנדי, יורגן קולין, שסיכם את תנאיו בהפועל ת״א בסוף השבוע הקודם נחת הבוקר (ראשון) בישראל מלווה בסוכנו הקפריסאי, אליאס אליה, כשסוכנו הישראלי, ניר מנחם, הגיע לקבל את פניו.

כזכור, השחקן בן ה-32 ששיחק בעונה החולפת תחת רוני לוי באנורתוסיס, הצטרף למועדון האדום יחד עם שותפו לקבוצה, הבלם הסלובני ברנקו איליץ' ושניהם אמורים לאייש את מרכז ההגנה של האדומים.
קולין אמר עם נחיתתו: ״אני מתרגש, מרגיש טוב להגיע להפועל ת"א ואני רוצה לעשות את המיטב".
״אני עדיין לא מכיר שחקנים שמשחקים בקבוצה, אבל שחקנים ממועדונים אחרים סיפרו לי דברים יפים על הפועל כך שאני מצפה לזה", המשיך הבלם. ״רן (בן שמעון) לא אמר לי יותר מדי, אני מכיר אותו מקפריסין ויש לי הרגשה טובה". ומה לגבי הציפיות? ״כמובן שלקחת אליפות ולהתקדם כמה שיותר בליגה האירופית".

כשנאשל אם הוא מכיר את היריבה העירונית, מכבי, ענה: "כן, שמעתי על מכבי ואני מכיר את הסיפור של שתי הקבוצות״. כשהוסבר לבלם, שלבש חולצה עם הדפס כתום, שמעכשיו הוא לא יוכל ללבוש צהוב הוא הגיב בפליאה: ״באמת? אוקיי, עכשיו אני יודע. אני לא אלבש צהוב"
קולין הגיע על מנת לעבור בדיקות רפואיות ולחתום על החוזה. חברו, ברנקו איליץ׳, ששהה בימים האחרונים עם נבחרתו במוקדמות מונדיאל 2014, יגיע לישראל בהמשך היום.

http://www.one.co.il/Article/218271.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
sport2

ראשי הפועל תל אביב והחלוץ איתי שכטר יפגשו היום (ראשון) כדי לסגור מעשית את ההסכם ביניהם שנחתם בסוף השבוע לחמש שנים.
הנושא המפריד בין הצדדים הוא הסכום שתדרוש קבוצת קייזרסלאוטרן הגרמנית על כרטיס השחקן של שכטר אותו רכשה מהפועל תל אביב ב–1.75 מיליון יורו.
ראשי האדומים בטוחים כי יחזירו את שכטר למתחם חודורוב תמורת חצי מיליון יורו. שכרו של שכטר כפי שסוכם עם סוכנו רונן קצב ע"י עידו חג'ג' ואמיר לובין יהיה 350 אלף דולר נטו לעונה לחמש שנים.

מאמן הפועל תל אביב רן בן שמעון ישוחח בסיום משחקי יורו הנבחרות הצעירות עם השוער בוריס קליימן ויודיע לו כי אינו מבטיח לו את אפודת השוער הראשון של הקבוצה.

בלמה החדש של הפועל תל אביב, יורגן קולין, נחת היום (ראשון) בישראל ויעבור בדיקות רפואיות לפני שיחתום על החוזה במועדון החדש.
הערב יגיע הבלם הנוסף של הקבוצה הסלובני ברנקו איליץ' שגם הוא יעבור את הבדיקות הרפואיות ויחתום על החוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
הפועל ת"א ממשיכים בהכנות לעונת 2013/2014, כאשר שחקנה החדש של האדומים, יורגן קולין, שהצטרף בשבוע שעבר לקבוצה, נחת הבוקר בישראל והתקבל בחום בנתב"ג ע"י מספר אוהדים ונציגי הקבוצה. עם נחיתתו אמר השחקן: "הפועל ת"א זה מועדון גדול בישראל, ושם שמכירים גם באירופה".

עוד אמר השחקן: "המועדון תמיד מופיע במסגרות האירופאיות ויש לו מסורת של הצלחות במפעלים האלו. אני מכיר את רן בן שמעון והגעתי בכדי לעזור לקבוצה ולעבוד קשה בשביל להגיע להישגים ולעמוד במטרות שיציבו לנו".

סגל הזרים של הקבוצה הולך ומתמלא, כאשר שחקן נוסף שבן שמעון כבר סימן ייצטרף לקולמן הלילה: הבלם בראנקו איליץ' שגם כן חתם כבר בקבוצה בשבוע שעבר, ינחת קרוב לחצות בטיסה מאינסטנבול.

גם בגזרה הישראלית בהפועל מקווים לבשורות טובות, כאשר בקבוצה מאמינים כי שחקנה לשעבר, איתי שכטר, יודיע השבוע כי החליט לעזוב את אירופה ולחזור לשחק במדים האדומים בתקווה שיחד יצליחו לשחזר את ההצלחה בימיו במתחם חודורוב.

http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/478/568.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
בכתבה על מכבי חיפה:
ציטוט:
במועדון הבהירו כי לא יחזרו לשולחן המשא ומתן עם איתי שכטר כל עוד הוא מנהל מגעים מתקדמים עם הפועל תל אביב.

http://sports.walla.co.il/?w=/157/2649456

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 12:29 
הפועל ת"א שלחה טיוטת חוזה לאיתי שכטר

החלוץ, שעל סיכומו במועדון האדום פורסם לראשונה ב-ynet ספורט, צפוי לשחק ב-5 השנים הקרובות בבלומפילד. שכרו: 350 אלף דולר ב-3 השנים הראשונות. להפועל תהיה אפשרות להשתחרר מהחוזה תמורת פיצוי
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4390003,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
בשביל שכטר: מחיר המנויים להפועל ת"א יעלה ב-8 אחוזים
טליה סלנט
12:29|09/06/2013

ההחלטה הושגה בתיאום עם עמותת האוהדים שגם מחפשת אחר רוכש חדש למועדון.

לקראת החתמתו הצפויה של איתי שכטר, בהפועל תל אביב החליטו לנקוט הצעד מעניין. עמותת האוהדים של המועדון, "האדומים", התגייסה לטובת הבאת רכש לקבוצה והסכימה לבקשת הפועל להעלות את מחירי המנויים ב-8 אחוזים, דבר שיספק הכנסה מוערכת של כ-600 עד 700 אלף שקלים.

על פי ההסכם בין העמותה להנהלת הקבוצה, ההכנסות מהמהלך יופנו אך ורק לחיזוק הסגל והמועדון יעניק בנוסף הטבות לבעלי המנויים. בנוסף, העמותה תעניק מנויים לאוהדים מעוטי יכולת כלכלית. בתוך כך, לאתר ערוץ הספורט נודע כי האדומים פועלים ומשקיעים משאבים רבים על מנת לשפר את המצב הכלכלי של הפועל ת"א ובימים אלה העמותה מנהלת מגעים עם חברה בינלאומית שמטרה לאתר רוכש או שותף עבור הקבוצה. בעמותת האוהדים הציבו לעצמם מטרה למצוא רוכש ראוי שיגיע וישקיע לטווח ארוך. על פי גורם בעמותה, החברה שעימה מנהלים מגעים היא חברה המתמחה בשיווק ואיתור משקיעים בעולם הספורט. בכל מקרה, המגעים הללו נעשים בתיאום מול חיים רמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
בשבועות האחרונים עוסקת הנהלת הפועל תל אביב במציאת מקורות מימון נוספים למען הגדלת סעיף הרכש לתקציב העונה הבאה. חברי הוועד המנהל של עמותת 'האדומים' מרגישים כי מחובתם, בתור בעל המניות הגדול במועדון, להיות שותפים למהלכים לחיזוק הקבוצה, ולכן הצטרפו למאמצים שיאפשרו למאמן החדש רן בן שמעון להחתים שחקנים נוספים להשלמת סגל איכותי עבור הקבוצה. כחלק ממציאת מקורות המימון ולאחר דיונים ממושכים בנושא, החליטו בעצה אחת חברי הוועד המנהל והנהלת המועדון, על עלייה של 8% במחירי המנויים, זאת במקביל להמשך מאמצי גיוס כספים מאנשים פרטיים, תוך כדי הבטחה כי כל יתרת הכסף שתגיע מעליית מחירי המנויים תופנה לסעיף רכש השחקנים. עמותת 'האדומים' תפעל למען הענקת הטבות למנויי הקבוצה במהלך העונה הקרובה ובנוסף תפעל לתרומת מנויים לאוהדים מעוטי יכולת. אנו בטוחים כי קהל האוהדים הנאמן של הפועל תל אביב מבין את צו השעה בצומת הדרכים בו נמצא המועדון, ויודע שבכדי לחזק את הקבוצה בשחקנים איכותיים, אין מנוס מעליית מחיר המנוי בשיעור זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
הפועל תל אביב: איתי שכטר על סף סיכום לחמש שנים
החלוץ אמור לחתום לחמש שנים ולהרוויח 350 אלף יורו לעונה. המו"מ עם לאוטרן ייפתח בקרוב. הרוש יישאר, קליימן יעזוב?

http://sports.walla.co.il/?w=//2649599

ציטוט:

איתי שכטר קרוב מאוד לסיכום בהפועל תל אביב. בשעות האחרונות, סוכנו של השחקן רונן קצב וראשי האדומים מנסחים פרטים אחרונים בהסכם בין הצדדים ואם לא תהיה התפתחות דרמטית בשעות הקרובות, שכטר יחתום על חוזה לחמש שנים כששכרו אמור להיות כ-350 אלף יורו נטו לעונה בשלוש השנים הראשונות ולאחר מכן הסכום יירד במספר אחוזים. למעשה העסקה של שכטר תעלה להפועל תל אביב כ-18 מיליון שקלים ברוטו, סכום שכולל את רכישת כרטיסו מקייזרסלאוטרן הגרמנית, לשורותיה נמכר לפני שנתיים תמורת 2.5 מיליון יורו.

חשוב לציין שמכבי חיפה שהייתה במירוץ להחתמת שכטר איננה מוכנה לשלם את הסכומים שהחלוץ דורש ולכן הפסיקה את המשא ומתן. רק אם החלוץ לא יחתום באדום, ינסו שוב הירוקים להעבירו לשורותיהם. כמו כן, החלוץ מעדיף לחזור לקבוצתו האחרונה בישראל ולכן לא קיים משא ומתן רציני עם מכבי תל אביב שחשקה אף היא בשירותיו.

כעת, לאחר שהפועל תל אביב השיגה ערבויות למימון החוזה לחמש שנים, ייפתח משא ומתן גם מול הגרמנים. במועדון יבקשו לפרוס את תשלום דמי ההעברה שמוערך במעט יותר מחצי מיליון יורו. אם קייזרסלאוטרן, תסרב היא יכולה ליצור מצב שהעסקה עם האדומים לא תצא לפועל.

שכטר שיחק במדי הפועל תל אביב במשך שתי עונות, בין 2009 ל-2011. הוא רשם 75 הופעות בכל המסגרות במדים האדומים וכבש 38 שערים. הוא זכה עם האדומים באליפות הדרמטית של 2009/10 ובעונה שלאחר מכן אף הופיע עם הקבוצה בליגת האלופות, אך היה פצוע לאורך חלקים ארוכים מהעונה.

שכטר, יחד עם גילי ורמוט עמו ישוב לשתף פעולה בהפועל, נמכר בקיץ 2011 לקייזרסלאוטרן, אך התקשה למצוא את מקומו בליגה הגרמנית. הוא שותף ב-26 משחקים בכל המסגורת וכבש ארבעה שערים לפני שהושאל בתחילת העונה החולפת לסוונסי מהפרמיירליג. גם בקבוצה הוולשית שכטר לא בלט וסיים 20 הופעות עם שער בודד.

מלבד זאת, רן בן שמעון ממשיך לבנות את הקבוצה לעונה הבאה. המאמן החליט ששמעון הרוש ימשיך ויחד עם ארתור אטצזיאנוב שחוזר מהשאלה מהפועל רמת גן השניים יאיישו את עמדת המגן השמאלי. בנוסף, חרף הבטחות של הנהלת הקבוצה לשוער בוריס קליימן על כך שהוא זה שיהיה שוערה הראשון בעונה הבאה, בן שמעון מעוניין לראות שוער אחר בשער וכבר בודק אופציות של שוער זר. אם אכן זה יקרה קליימן יושאל לקבוצה אחרת בארץ ולא יישאר בהפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2013, 21:45 
בן שמעון מעוניין להחתים שוער צעיר נוסף בהפועל
מלבד קליימן, מאמן האדומים שוקל להחתים שוער נוסף , דבר שיגרום לתחרות על עמדת השוער הראשון. סוכנו של שכטר נפגש פעם נוספת עם ראשי המועדו

http://one.co.il/Article/218318.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2013, 01:19 
בידיעות אחרונות,(יום ב') מוסף ממון בעמוד הראשון מופיעה כותרת "קריסת הפועל תל אביב- הפרוטוקולים" אם מישהו יכול לספר בהקדם על מה מדובר, איזה פרוטוקולים ומה הם חושפים- אודה לו מאוד.עריכה: כנראה מדובר על קריסת הפועל כדורסל בתקופת הצורר אייזנברג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 13 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: