תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 20:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 286 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בוריס קליימן
הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
אם רבש מחפש שוער זר, אני מכיר אחד שמסיים חוזה
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7% ... 7%93%D7%9C

אתה כזה טרול מציק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 19:23 
דור מ. כתב:
bruno conti כתב:
עם כל הכבוד לקליימן והפוטנציאל
הכיוון שהקבוצה הולכת בו הוא בניגוד לכל הציפיות.
אם כבר אז בשנתיים האחרונות היו צריכים לתת לו לשחק כשלא
היה מה להפסיד.
עם הבאתו של בן שמעון יש כאן הצהרת כוונות ברורה...
אין כאן עניין של בניית קבוצה לרחוק שמתבססת על צעירים .
רוצים תוצאות מיידיות ומשקיעים בשביל זה הרבה כסף
ובמקרה כזה קליימן הוא הימור גדול ומסוכן מדי.
תכלס , אין לו נסיון בכלל וכל ההייפ סביבו לא מובן.
להשאיל לעונה לקבוצה בליגת העל ולראות מה הוא שווה.

אתה מדבר שטויות.
אתה אומר כאילו אנחנו הולכים להביא לפה את בופון , רק להזכיר לך שלא היה כאלה הבדלים בין בוריס לאדל.

עם הגנה כמו שהיתה לנו אז ברור שלא היה הבדל,
לגבי אדל הוספתי ואמרתי שאלו היו שנתיים מיותרות שבהן היה מקום
לתת לקליימן לשחק.
די ברור שנבנית קבוצה שונה לחלוטין על כל המשתמע מכך.
צריך שוער עם נסיון מוכח !
ולקליימן את זה.
כמובן שלמרות הדברים קליימן יכול להצליח , אך נתוני הפתיחה לא לטובת
הקבוצה.
שורה תחתונה - הימור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 19:33 
RedFox כתב:
nirog כתב:
אם רבש מחפש שוער זר, אני מכיר אחד שמסיים חוזה
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7% ... 7%93%D7%9C

אתה כזה טרול מציק.

!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 19:41 
סליחה על ההתערבות הבוטה, אבל הימור על מה?

בוריס קליימן בן 23. הוא שוער בוגרים (בחלק מהזמן אמנם לא ראשון) מגיל 17.

בן כמה היה איציק ויסוקר כשעלה לאולימפיאדה? 23. בן כמה היה אבי רן כשהיה שוער ראשון בנבחרת? 23. בן כמה היה אוואט כשהיה שוער ראשון בנבחרת? 22. בן כמה היה דוידוביץ'? 23. בן כמה היה אניימה במונדיאל 2002? 19?

אפשר לחשוב שהפועל תתמודד על האליפות בעונה הבאה. אפשר לחשוב שעם אריק ינקו והגרלה נוחה בצל הניקוד היא לא תעפיל לשלב הבתים ואפשר לחשוב שעם אניימה היא תצליח להשיג שם יותר מ-4 נקודות.

תהיו ריאלים, הפועל בתקופת מעבר ומולה יש טייקון חסר מעצורים. שחר מוריד בדרך כלל ראש ובונה לעצמו אלטרנטיבה. הפועל נמצאת בלופ לא ברור. מקום שלישי ועליה לשלב הבתים זה הכי ריאלי שאפשר, גם עם בן שמעון וגם עם בוריס קליימן. ואם אחרי ניר רחמין וגליל בן שנן לא נותנים גם לקליימן הזדמנות, אפשר לסגור את מחלקת הנוער. לא יתכן שהשוער הכי יציב של הפועל בדור האחרון גדל בכלל באצטדיון המכביה והיה שוער מחליף של מוישל'ה מרכוס.

חיים רמון צריך לזמן את רן בן שמעון למשרד ולהגיד לו חד וחלק: "לא מתערב לך בנושאים מקצועיים, אבל מבחינתי, אם בוריס קליימן לא שוער ראשון, חבל שתתחיל בעבודה. זו עמדת מערכת וזה השוער שלנו. לא בושה להעמיד בשער שוער מקומי. זוכר את דני עמוס?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
יובל כתב:
שוב, תרדו מהקטע של השאלה, אם לפי החוזה של קליימן אם הוא לא שוער ראשון הוא יכול ללכת בחינם.

לאן הוא יילך?

אני בטוח שהרבה מאוד קבוצות בליגת העל ירצו אותו בתור שוער ראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 19:54 
עפר דגמי לעולם כתב:

בן כמה היה איציק ויסוקר כשעלה לאולימפיאדה? 23. בן כמה היה אבי רן כשהיה שוער ראשון בנבחרת? 23. בן כמה היה אוואט כשהיה שוער ראשון בנבחרת? 22. בן כמה היה דוידוביץ'? 23. בן כמה היה אניימה במונדיאל 2002? 19?

אפשר לחשוב שהפועל תתמודד על האליפות בעונה הבאה. אפשר לחשוב שעם אריק ינקו והגרלה נוחה בצל הניקוד היא לא תעפיל לשלב הבתים ואפשר לחשוב שעם אניימה היא תצליח להשיג שם יותר מ-4 נקודות.

תהיו ריאלים, הפועל בתקופת מעבר ומולה יש טייקון חסר מעצורים. שחר מוריד בדרך כלל ראש ובונה לעצמו אלטרנטיבה. הפועל נמצאת בלופ לא ברור. מקום שלישי ועליה לשלב הבתים זה הכי ריאלי שאפשר, גם עם בן שמעון וגם עם בוריס קליימן. ואם אחרי ניר רחמין וגליל בן שנן לא נותנים גם לקליימן הזדמנות, אפשר לסגור את מחלקת הנוער. לא יתכן שהשוער הכי יציב של הפועל בדור האחרון גדל בכלל באצטדיון המכביה והיה שוער מחליף של מוישל'ה מרכוס.

חיים רמון צריך לזמן את רן בן שמעון למשרד ולהגיד לו חד וחלק: "לא מתערב לך בנושאים מקצועיים, אבל מבחינתי, אם בוריס קליימן לא שוער ראשון, חבל שתתחיל בעבודה. זו עמדת מערכת וזה השוער שלנו. לא בושה להעמיד בשער שוער מקומי. זוכר את דני עמוס?"

איזה ערימה של שטויות
מי ששומע אותך מהצד חושב שכבר עשור זה מכבי ועוד 13
למכבי יש טייקון כבר שנה 4 עונות ברציפות. עד העונה היא לא הייתה בכלל פקטור. גם אם היא תיקח עוד אליפות ועוד אליפות הפועל תל אביב ובטח מכבי חיפה יכולות להוות אלטרנטיבות ולבנות קבוצות לא פחות טובות
בלי מאמן, עם סגל לא מאוזן ועונה נוראית רצנו עם מכבי חצי עונה ראש בראש. שלא נדבר מה היה קורה אם חיפה לא הייתה סיבוב שלם מתחת לקו האדום

קצת פרופורציות

ולעניין, מאוד מקווה שבוריס יהיה שוער 1 גם בקבוצה שמכוונת לכל התארים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
סעיף בושה ומי שחתם עליו זה ביזיון

אם שחקן טוב הוא ישחק לא טוב ישב בחוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 20:26 
r200 כתב:

הוא לא הסכים לחתום בלי הסעיף הזה. ברור שבלי ההבטחה מפורשת להיות שוער ראשון לא היה חותם בחיים. הרי ברור לכולם שהוא חייב להיות שוער ראשון השנה. כל דקה על הספסל תחרב לו את הקריירה
היה עדיף שלא היה חותם בכלל והיום כבר היה חתום במקום אחר?

נערך לאחרונה על ידי Oleg Neduda בתאריך 07 יוני 2013, 20:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
מעניין מה הסעיף הזה באמת אומר...
אם הוא משחק 5 משחקים, מאכזב, ויורד לספסל. הוא משוחרר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 20:28 
IdanTheLittle כתב:
מעניין מה הסעיף הזה באמת אומר...
אם הוא משחק 5 משחקים, מאכזב, ויורד לספסל. הוא משוחרר?

לפי הפרסומים אם לא משחק 70 אחוז מהמשחקים הוא שחקן חופשי בסוף העונה
סעיף לגיטימי. הילד חייב להיות שוער ראשון. הוא כבר בן 23. הפועל רוצה (או לפחות רצתה) שזה יהיה אצלה
אני עדיין מאמין שלא יגיע שוער אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 20:35 
אם קליימן לא יהיה שוער ברירת המחדל זה ביזיון.
אתם זוכרים איך אלימלך התחיל? הוא לא היה כזה יציב מההתחלה, כנל גם אניימה הכוכב הגדול.
יכול להיות שיהיו נפילות בהתחלה וצריך להתכונן לזה אבל הוא חייב חייב לקבל הזדמנות, בטח ובטח שבשלבי מוקדמות בדיחה הראשונים בליגה האירופית נגד כל מיני דומז'אלות ואקטובות, עם כל הכבוד..(עד הפליאוף לפחות).
בשום אופן לא לפסול אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
r200 כתב:

הוא לא הסכים לחתום בלי הסעיף הזה. ברור שבלי ההבטחה מפורשת להיות שוער ראשון לא היה חותם בחיים. הרי ברור לכולם שהוא חייב להיות שוער ראשון השנה. כל דקה על הספסל תחרב לו את הקריירה

אני מעדיף שכל שחקן ישחק כי מגיע לו וכי הוכיח למאמן שהוא ראוי למקום בהרכב זה נקרא ספורטיביות

העיקר ששחקנים משחקים בנבחרת רק כי הם באים מלוזניה או ששחקן נותן 2 משחקים רעים ונשאר בהרכב כולם זועקים שזאת הוראה מלמעלה או שהמאמן מקבל הוראות מהסוכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 20:55 
r200 כתב:
Oleg Neduda כתב:
r200 כתב:

אני מעדיף שכל שחקן ישחק כי מגיע לו וכי הוכיח למאמן שהוא ראוי למקום בהרכב זה נקרא ספורטיביות

העיקר ששחקנים משחקים בנבחרת רק כי הם באים מלוזניה או ששחקן נותן 2 משחקים רעים ונשאר בהרכב כולם זועקים שזאת הוראה מלמעלה או שהמאמן מקבל הוראות מהסוכן

לא מסכים איתך. בוריס לא פראייר ובצדק לא רצה לקחת סיכון. ההנהלה הייתה בטוחה שהוא יהיה שוער ראשון וזרמה איתו.
סעיף לגיטימי לגמרי שאף אחד לא יכול להפסיד ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 20:56 
עפר דגמי לעולם כתב:

לפי התיאור עוד חשבתי שאתה מדבר על זכייה בליגה האירופאית ולא בליגה בארץ.
ולענייננו, כשיש לך בעמדה הכי חשובה, שחקן צעיר שיכול להיות הבטחה ושקט לכמה שנים טובות, זה פשע לתת לו ללכת.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
r200 כתב:
Oleg Neduda כתב:
r200 כתב:

לא מסכים איתך. בוריס לא פראייר ובצדק לא רצה לקחת סיכון. ההנהלה הייתה בטוחה שהוא יהיה שוער ראשון וזרמה איתו.
סעיף לגיטימי לגמרי שאף אחד לא יכול להפסיד ממנו.

אני סומך על בוריס ומאמין שהוא יהיה שוער העתיד שלנו בזכות
אבל מה יקרה אם פתאום יתחיל לקבל שלישיות או גולים באשמתו הישירה ששוער לא אמור לקבל? אז שוער רגיל מקבל צאנס שתיים שלוש לעבור את התקופה אבל במידה ולא יורד לספסל..והוא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 21:27 
עפר דגמי לעולם כתב:

סוף סוף אני רגוע!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 08:30 
עפר דגמי לעולם כתב:

מסכים עם הכל, חוץ מהפסקה האחרונה. רמון היה חייב לשקף לו את זה מכתחילה במהלך המו"מ, בשלב שבו נפרסה תפיסת העולם של שני הצדדים. עכשיו הוא רק יכול להמליץ לו על זה (תוך שיקוף תמונת המצב המלאה של מגבלות התקציב כרגע, וההשלכות התקציביות והעתידיות בהבאת שוער רכש ושחרור קליימן), אבל לכפות החלטה כזאת על הסמכות והאוטוריטה המקצועית של הקבוצה זה לא יהיה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 09:35 
בדרבי סל האחרון בסדרה שאל אותי אחד מנבחרי העמותה אם הייתי שם עוד מאה שקל לשנה כדי להביא את איתי שכטר, עניתי לו שכן אבל הייתי מעדיף לשים עוד מאתיים ולקבל הבטחה שהם יוקדשו למחלקת הנוער , שסוף סוף אחרי שנים של בלאגן/ טימטום/ הזנחה ושאר ירקות יעמידו עתיד ודרך לקבוצה .
אם יש לי מסקנה אחת ברורה מהשנה האחרונה שאופנת הטלאים והפאצ'ים שעושה חייל בתרבות הישראלית בכלל ,היא הסרטן של הפועל - מה שווה שכטר אחד אם אחריו אן שום מחשבה ותכנון לעתיד??

אני אוהב את הקבוצה הזאת כמעט שלושים שנה והלב שלי יהיה אדום כול חיי, ואני חושב על הפועל במבט של עתיד ולא רק במחשבה של מה יהיה עונה הבאה ומי יסתום את החור מימין ובאמצע ובשפיץ של השרוך של ברוך.

בוריס קליימן הוא מבט לעתיד, עתיד שעלה מהנוער, שגדל בנוער וצמח אצלנו, אני לא מבין איך אפשר בכלל לחשוב לוותר עליו כי "שנה הבאה אנחנו הולכים על כול התארים ואולי הוא לא יהיה מספיק מנוסה.." , מצטער להגיד , אבל אם שוער שצמח אצלנו, בבית, שוער ראשון בנבחרת , לא יקבל אצלנו צ'אנס להוכיח את עצמו, אז נכשלנו, אז מה זה הפועל?, מה זה אומר לשאר הנערים שמשחקים אצלנו?, איזה עתיד יש להם? ולנו? מה אנחנו בתור מועדון רוצים?

לי אישית מרגיש אם כול האי וודאות בבעלים, ובכסף שיש בקבוצה בשנים האחרונות , שאם ישקיעו בנוער אז יהיה למועדון הזה עתיד אמיתי שלא יהיה תלוי במציל חד עונתי או בקפריזה של בעלים שבא לעשות עלינו סיבוב..

הבחור מההנהלה שאל אותי את השאלה הזאת במשחק האחרון של הקבוצה בכדורסל, עניתי מה שכתבתי , ובתוכו הרגשתי, אתה שואל אותי את השאלה הזאת פה?, שמול עינינו משחקת קבוצה אדומה שנבנתה מאפס, בידיים הקטנות שלנו ושכול מה שיש בה זה הבטחה לעתיד, כי בונים אותה ככה, קבוצה שמצהירה שיש לה תוכנית לחמש עשרה שנה קדימה ולא רק מחשבה על פאצ'ים חד פעמיים??.

בדבר אחד אני בטוח רמי כהן לא היה שואל אותי את השאלה הזאת,
אני גם די בטוח שהוא היה נותן לבוריס את אפודת השוער הראשון ..
:COMMY:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 09:43 
^^ רק תיקון.
בוריס קליימן לא גדל בהפועל ת"א אלא בהפועל כפר סבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
עוד פעם הקשקוש הזה שנוער הוא העתיד? איזה מועדון צמרת מצליח לאורך זמן בזכות נוער? הדבר היחיד שרלוונטי להצלחה של קבוצה היום הוא כסף, כסף וכסף. ובהיעדר בעלים, בסיטואציה ובסטטוס של הפועל הכסף הגדול מגיע רק דרך הצלחה על הדשא - הצלחה באירופה, שמכניסה המון כסף באופן ישיר ועקיף, הצלחה בליגה בזכות תקציב גדול, הגעה לאירופה באופן קבוע וכך הלאה. הנכס הכי גדול של הפועל, הניקוד באירופה, משמעותי הרבה יותר ממחלקות הנוער של מכבי וחיפה, ואותו אפשר לתחזק רק דרך הצלחה קבועה ומיידית. כן, יוצא לפעמים שרק דרך הצלחה בטווח הקצר אפשר לתחזק ולפתח הצלחה בטווח הארוך.

מצטער לפוצץ לכם את הבועה, אבל במחלקת נוער אין שום מוצא כלכלי - לא לטווח הקצר ולא לטווח הארוך, זה פשוט לא רווחי. מה לעשות שרומנטיקה לא תמיד מצטלבת באופן פלאי עם תכנון כלכלי נכון. להחתים לחמש שנים את גילי ורמוט או איתי שכטר, שכבר הכניסו למועדון יותר כסף ממה שמחלקת הנוער תכניס במאה השנה הקרובות, זו השקעה הרבה יותר נכונה מבזבוז של מיליון דולר על מחלקת הנוער.

קליימן צריך להיות שוער ראשון כי עד עכשיו הוא שיחק טוב כשקיבל הזדמנויות בזמן יש עמדות שדרושות חיזוק הרבה יותר דחוף, לא בגלל שום עיקרון כזה או אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 11:11 
א. לא ברור מדוע אי אפשר היה להמתין עם ההדלפה\ספין של "לא רוצים את קליימן כשוער ראשון.." . יש יורו הבחור מגן על שער הנבחרת להערכתי המסע של ישראל בירו יסתיים אחרי משחק השלישי ביום רביעי או שלישי. מה בער ? למה לא לתת לו להתרכז במשימה של הנבחרת מבלי שבמוחו יסתובבו גם בעיות העתד שלו?

ב. רק ממה שראיתי השנה, לא יודע עד כמה הוא שוער ענק\כשרוני וכו כל הסופרלטיבים שהתקשורת\סוכניו\חבריו וכו מרעיפים עלינו. ראיתי אות במשחק גדול מול ב"ש כשהוא אישית מביא נצחון. וראיתי אותו במשחקים מול חיפה, קריית שמונה, נתניה, שבהם ספג בלי הכרה לצד כל מיני עצירות גדולות מאד ובסהכ והפגין יכולת בינונית.

ג. האם שוער תותח שעלותו יקרה, הוא ברשימת העדיפויות עכשיו? לדעתי לא. מה שאני כן יודע, שיש צורך דחוף במגינים, וקשרים תותחים לפני שמחפשים שוער תותח. אין לי מידע אבל אני מעריך שחוזהו אינו חוזה גבוה.

ד. להפועל יש הנהלה ובעלים - שצריך להתערב ולדבר עם רן ב 4 עיניים, ולהבהיר לו שהפועל רוצה לתת לבחור שנת ניסיון. לא יהיה מספיק טוב, יבואו מישהו אחר. את הנקודות צריך לצבור ממשחק הגנה מתואם שכל הקבוצה משתתפת לו , ולא כמו השנה שלא היתה הגנה לא היה משחק הגנה ובודאי לא כל הקבוצה השתתפה בו. אם בקבוצה מאומנת ומתוקתקת, יתברר שהוא לא מספיק טוב ורוצים עוד שידרוג אז עושים מהלך.

ה. להתחיל עם נושא השוער היום נראה לי הסחת דעת או סתם ספין של מישהו. נושא כזה היה מקום להודעה רשמית של דובר הקבוצה או ראיון עם רן בן שמעון שישירות יגיד מה כוונתו.
היכן חברי לעמותת האדומים בנושא הזה? מדוע אתם לא דורשים ממי שצריך לעשות סדר בנושא? או מפרסמים הודעה חד משמעית מטעמכם עם תמונת המצב? האם לא הגי הזמן לניהול קצת אחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
אדום ותיק כתב:
ב. רק ממה שראיתי השנה, לא יודע עד כמה הוא שוער ענק\כשרוני וכו כל הסופרלטיבים שהתקשורת\סוכניו\חבריו וכו מרעיפים עלינו. ראיתי אות במשחק גדול מול ב"ש כשהוא אישית מביא נצחון. וראיתי אותו במשחקים מול חיפה, קריית שמונה, נתניה, שבהם ספג בלי הכרה לצד כל מיני עצירות גדולות מאד ובסהכ והפגין יכולת בינונית.

חוץ מהשער הראשון נגד נתניה, והבישול לאבו חצירה כשהמשחק היה גמור, לא היה לו שום חלק באף שער שהוא ספג העונה. אל תשכחו שכשהקבוצה רצה והוא היה צריך להיכנס להרכב בסוף הסיבוב הראשון אז ניצחנו שלושה משחקים לא פשוטים (ק"ש בחוץ, ב"ש בנתניה ואשדוד בחוץ) כשבשלושתם הוא ספג רק שני שערים שגם בהם לא היה לו חלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 11:24 
רק לפלוט מהראש:
ברצלונה
מנצ'סטר יונייטד
אייקס
כול מה שקורה בגרמניה בשנים האחרונות..
הפועל של שנות השמונים..

סליחה אבל רק השקעה בנוער ותכנון לעתיד יביא ליציבות ולדרך וכן חשוב לי להזדהות ולהיות רומנטי עם המועדון שלי ולא רק לחפש פיתרון לשנה אחת,
{דרך אגב ההצהרה שלרן בן שמעון תהיה סמכות בלעדית גם על מחלקת הנוער היא ההודעה הכי משמעותית ואדירה שיצאה מהקבוצה בקיץ הזה, כי זאת הדרך ליצור המשכיות}

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 11:25 
גולדה מאיר כתב:
בדרבי סל האחרון בסדרה שאל אותי אחד מנבחרי העמותה אם הייתי שם עוד מאה שקל לשנה כדי להביא את איתי שכטר, עניתי לו שכן אבל הייתי מעדיף לשים עוד מאתיים ולקבל הבטחה שהם יוקדשו למחלקת הנוער , שסוף סוף אחרי שנים של בלאגן/ טימטום/ הזנחה ושאר ירקות יעמידו עתיד ודרך לקבוצה .
אם יש לי מסקנה אחת ברורה מהשנה האחרונה שאופנת הטלאים והפאצ'ים שעושה חייל בתרבות הישראלית בכלל ,היא הסרטן של הפועל - מה שווה שכטר אחד אם אחריו אן שום מחשבה ותכנון לעתיד??

אני אוהב את הקבוצה הזאת כמעט שלושים שנה והלב שלי יהיה אדום כול חיי, ואני חושב על הפועל במבט של עתיד ולא רק במחשבה של מה יהיה עונה הבאה ומי יסתום את החור מימין ובאמצע ובשפיץ של השרוך של ברוך.

בוריס קליימן הוא מבט לעתיד, עתיד שעלה מהנוער, שגדל בנוער וצמח אצלנו, אני לא מבין איך אפשר בכלל לחשוב לוותר עליו כי "שנה הבאה אנחנו הולכים על כול התארים ואולי הוא לא יהיה מספיק מנוסה.." , מצטער להגיד , אבל אם שוער שצמח אצלנו, בבית, שוער ראשון בנבחרת , לא יקבל אצלנו צ'אנס להוכיח את עצמו, אז נכשלנו, אז מה זה הפועל?, מה זה אומר לשאר הנערים שמשחקים אצלנו?, איזה עתיד יש להם? ולנו? מה אנחנו בתור מועדון רוצים?

לי אישית מרגיש אם כול האי וודאות בבעלים, ובכסף שיש בקבוצה בשנים האחרונות , שאם ישקיעו בנוער אז יהיה למועדון הזה עתיד אמיתי שלא יהיה תלוי במציל חד עונתי או בקפריזה של בעלים שבא לעשות עלינו סיבוב..

הבחור מההנהלה שאל אותי את השאלה הזאת במשחק האחרון של הקבוצה בכדורסל, עניתי מה שכתבתי , ובתוכו הרגשתי, אתה שואל אותי את השאלה הזאת פה?, שמול עינינו משחקת קבוצה אדומה שנבנתה מאפס, בידיים הקטנות שלנו ושכול מה שיש בה זה הבטחה לעתיד, כי בונים אותה ככה, קבוצה שמצהירה שיש לה תוכנית לחמש עשרה שנה קדימה ולא רק מחשבה על פאצ'ים חד פעמיים??.

בדבר אחד אני בטוח רמי כהן לא היה שואל אותי את השאלה הזאת,
אני גם די בטוח שהוא היה נותן לבוריס את אפודת השוער הראשון ..
:COMMY:

למרות הנאום היפה הוא לוקה בהרבה טעויות ועובדות.
קודם כל הזכרת את את רמי כהן - ארז אדלשטיין קיבל מהנהלת הקבוצה חופש פעולה מקצועי מלא לחלוטין במגבלת התקציב כמובן.
ככל הנראה הבאנו את המאמן הטוב ביותר שיכולנו להביא ויש להתוות לא מדיניות אך מעבר לכך הנהלת הקבוצה (ולא העמותה) לא אמורה להתערב בניהול המקצועי.
בוריס אינו תוצר של מחלקת הנוער של הפועל ואגב זה לא צריך לשנות ההחלטה.
לא הייתי מתייחס לפרסומים של אמצעי התקשורת. הם הכריזו שהפועל לא תתחרה על איתי ועובדה שכן.
אמצעי התקשורת השתדלו מאוד שרב"ש לא יהיה אצלנו - אגב אלמלא לא היו סוגרים איתו בעלות הגבוהה היום הוא היה מאמן הצהובים.
בקיצור בו נחכה לראות מה יקרה ונתנו בידי רב"ש את השרביט אז שישאר אצלו. דבר אחד אפשר להיות בטוחים רב"ש רוצה להצליח והוכיח את זה בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 15:22 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
עוד פעם הקשקוש הזה שנוער הוא העתיד? איזה מועדון צמרת מצליח לאורך זמן בזכות נוער? הדבר היחיד שרלוונטי להצלחה של קבוצה היום הוא כסף, כסף וכסף. ובהיעדר בעלים, בסיטואציה ובסטטוס של הפועל הכסף הגדול מגיע רק דרך הצלחה על הדשא - הצלחה באירופה, שמכניסה המון כסף באופן ישיר ועקיף, הצלחה בליגה בזכות תקציב גדול, הגעה לאירופה באופן קבוע וכך הלאה. הנכס הכי גדול של הפועל, הניקוד באירופה, משמעותי הרבה יותר ממחלקות הנוער של מכבי וחיפה, ואותו אפשר לתחזק רק דרך הצלחה קבועה ומיידית. כן, יוצא לפעמים שרק דרך הצלחה בטווח הקצר אפשר לתחזק ולפתח הצלחה בטווח הארוך.

מצטער לפוצץ לכם את הבועה, אבל במחלקת נוער אין שום מוצא כלכלי - לא לטווח הקצר ולא לטווח הארוך, זה פשוט לא רווחי. מה לעשות שרומנטיקה לא תמיד מצטלבת באופן פלאי עם תכנון כלכלי נכון. להחתים לחמש שנים את גילי ורמוט או איתי שכטר, שכבר הכניסו למועדון יותר כסף ממה שמחלקת הנוער תכניס במאה השנה הקרובות, זו השקעה הרבה יותר נכונה מבזבוז של מיליון דולר על מחלקת הנוער.

קליימן צריך להיות שוער ראשון כי עד עכשיו הוא שיחק טוב כשקיבל הזדמנויות בזמן יש עמדות שדרושות חיזוק הרבה יותר דחוף, לא בגלל שום עיקרון כזה או אחר.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 16:47 
גולדה מאיר כתב:
רק לפלוט מהראש:
ברצלונה
מנצ'סטר יונייטד
אייקס
הפועל של שנות השמונים..

סליחה אבל רק השקעה בנוער ותכנון לעתיד יביא ליציבות ולדרך וכן חשוב לי להזדהות ולהיות רומנטי עם המועדון שלי ולא רק לחפש פיתרון לשנה אחת,
{דרך אגב ההצהרה שלרן בן שמעון תהיה סמכות בלעדית גם על מחלקת הנוער היא ההודעה הכי משמעותית ואדירה שיצאה מהקבוצה בקיץ הזה, כי זאת הדרך ליצור המשכיות}

מכבי הגדולה של שנות התשעים, מפלצת האליפויות של מכבי חיפה מתחילת המילניום ועד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 20:05 
עפר דגמי לעולם כתב:

1. אני כן הייתי נותן את הצ'אנס לבוריס.
2. אבל אני גם ראיתי את בוריס עונה שלמה בהפועל כפר סבא. ולצד תצוגות מדהיות שבהן הוא נראה כמו השעור הבא של הנבחרת, היו המון משחקים רעים מאוד. וחלק לא מבוטל מהם היו במאני טיים. עברו מאז שנתיים וצריך לקחת את זה בחשבון. ועדיין, אני יכול להבין את ההתלבטות של בן שמעון.
3. מצד שני - אם לא עכשיו קליימן, אז מתי? לפעמים צריך לקחת סיכונים בחיים, וקליימן, לפחות כרגע, נראה כמו סיכון מחושב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: בוריס קליימן
הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 20:08 
אבשה כתב:
גולדה מאיר כתב:
רק לפלוט מהראש:
ברצלונה
מנצ'סטר יונייטד
אייקס
הפועל של שנות השמונים..

מכבי הגדולה של שנות התשעים, מפלצת האליפויות של מכבי חיפה מתחילת המילניום ועד עכשיו.

מכבי חיפה? הם העלו בערך 4 שחקנים מהנוער לבוגרים ב15 שנה, וקנו פה כל מה שזז כל עוד לא היה גאיידמק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 20:09 
בוריס כן, בוריס לא, תמיד יהיו את החכמים בדיעבד שיגידו שהיה צריך להביא שוער אחר (אם בוריס לא יהיה טוב), או שהיה צריך לתת צ'אנס לבוריס (במקרה שהשוער האחר לא יהיה טוב). אי אפשר לדעת מה יקרה. אף אחד כאן לא נביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יוני 2013, 20:11 
Peace Hope כתב:
יובל כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 286 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: