תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 13:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רולאן גארוס
הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 19:01 
זה הזמן להימורים שלכם, לעדכונים וכו..
כרגע דיוקוביץ' מול גופין הצרפתי שנותן פייט יפה, המשחק רק התחיל.

בצד הישראלי,
אחרי ההדחה המביכה של פאר וההפסד של גלושקו, נשארו רק יוני ארליך וההוא שאוהד בית"ר.
כרגע מערכה ראשונה במשחק שלהם, הם מובילים 5-4 והגשות של הצמד האיטלקי שמולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רולאן גארוס
הודעהפורסם: 29 מאי 2013, 15:51 
אני הבנתי לאחרונה משהו שהחבאתי בבטן שנים.
אני שונא צרפתים.
ולמה כל יום יש משחק שנפרש על יומיים, מארגנים עלובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2013, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
יאללה צמד איטלקי.לזיין את שני המיותרים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
יאללה הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 19:24 
בשעה טובה ביום שישי הטורניר סוף סוף יתחיל (וגם ייגמר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 21:12 
לדעתי הזכייה של פדרר שנה שעברה בווימבלדון הייתה שירת הברבור, יש לו עונה ממש לא טובה ולא נראה לי שהוא מסוגל לזכות עוד בגראנד סלאם כשברבעייה יש את נדאל נולה ומארי. הוא דיי גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 00:47 
שיקאגו כתב:
לדעתי הזכייה של פדרר שנה שעברה בווימבלדון הייתה שירת הברבור, יש לו עונה ממש לא טובה ולא נראה לי שהוא מסוגל לזכות עוד בגראנד סלאם כשברבעייה יש את נדאל נולה ומארי. הוא דיי גמור.

יש לו סיכוי קלוש בעיקר אם הבכירים האחרים יפצעו. אני בספק אם הוא היה זוכה בוימבלדון בשנה שעברה אם נדאל היה בריא. הפציעה של נדאל גם סדרה לו דרך קלה מאוד להגיע לגמר הטורניר הנוכחי השנה (ואז, אם נדאל יעייף את את נובאק אז היה לפדרר סיכוי מסויים).
בשורה התחתונה, במצב עניינים רגיל, בלי פציעות, פדרר הוא פשוט לא אחד משני השחקנים הטובים בעולם. נכון שעד עכשיו הוא משחק רע במיוחד השנה, אבל אין סיבה שהוא לא ישתפר בהמשך. ועדיין, במצב עניינים רגיל פדרר צריך לנצח כנראה שני שחקנים בכירים ממנו בשביל לזכות בג"ס, והסיכוי שלו הוא נמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 09:39 
גיא האדום כתב:
שיקאגו כתב:

יש לו סיכוי קלוש בעיקר אם הבכירים האחרים יפצעו. אני בספק אם הוא היה זוכה בוימבלדון בשנה שעברה אם נדאל היה בריא. הפציעה של נדאל גם סדרה לו דרך קלה מאוד להגיע לגמר הטורניר הנוכחי השנה (ואז, אם נדאל יעייף את את נובאק אז היה לפדרר סיכוי מסויים).
בשורה התחתונה, במצב עניינים רגיל, בלי פציעות, פדרר הוא פשוט לא אחד משני השחקנים הטובים בעולם. נכון שעד עכשיו הוא משחק רע במיוחד השנה, אבל אין סיבה שהוא לא ישתפר בהמשך. ועדיין, במצב עניינים רגיל פדרר צריך לנצח כנראה שני שחקנים בכירים ממנו בשביל לזכות בג"ס, והסיכוי שלו הוא נמוך.

פדרר הוא לא בין שלושת השחקנים הטובים בעולם היום.
בווימבלדון נדאל עוד שיחק ועף מול רוסול בסיבוב השני, בכל מקרה פדרר שיחק אז טניס נהדר כשניצח בצוורה מאוד מרשימה את נולה בחצי וגם את מארי בגמר. מאז הוא לא ממש מזכיר את אותה היכולות. עף בשני גרד סלאמים ברבע הגמר ובאחד מהם בחצי הגמר. לא זכור לי שניצח אף שחקן עדיף עליו מאז, אפילו בטורנירים קטנים כמו רוטרדם ודובאי היו לו הופעות כושלות ולמעשה לא זכה באף טורניר ב2013.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 13:34 
גיא האדום כתב:
שיקאגו כתב:

מזכיר לי משהו משנה שעברה

viewtopic.php?f=7&t=82195

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 14:20 
וכולנו יודעים בדיעבד שנדאל היה פצוע באותו טורניר. אחרת מי היה עוצר אותו בדרך לגמר? אנדי מארי (אתה יודע מה המאזן ביניהם, בייחוד עם משטחים איטיים?)?
אני חושב שיש פער משמעותי בין הרמה של נובאק ונדאל ושל האחרים, בייחוד על משטחים איטיים. לכן, במצב עניינים רגיל צריך לנצח את שניהם כדי לזכות בג"ס. הסיכוי של פדרר בשנים האחרונות לנצח את השניים האלו אחד אחרי השני הוא קלוש במיוחד והוא רק יורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 14:59 
אחרי הווימבלדון של שנה שעברה,מבחינתי לפדרר אין יותר מה להשיג בקריירה.הוא יכול לפרוש בשקט כשחקן הגדול בהיסטוריה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
וכולנו יודעים בדיעבד שנדאל היה פצוע באותו טורניר. אחרת מי היה עוצר אותו בדרך לגמר? אנדי מארי (אתה יודע מה המאזן ביניהם, בייחוד עם משטחים איטיים?)?
אני חושב שיש פער משמעותי בין הרמה של נובאק ונדאל ושל האחרים, בייחוד על משטחים איטיים. לכן, במצב עניינים רגיל צריך לנצח את שניהם כדי לזכות בג"ס. הסיכוי של פדרר בשנים האחרונות לנצח את השניים האלו אחד אחרי השני הוא קלוש במיוחד והוא רק יורד.

לדעתכם יש לנדאל סיכוי להגיע ל-17?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 15:10 
גיא האדום כתב:

אנדי מארי עשה קפיצת מדרגה של ממש בשנה וחצי האחרונות, הוא שחקן טוב בהרבה ממה שהיה מכל מיני סיבות.
אמנם על משטח החימר הוא בעמדת נחיתות אבל בשאר המגרשים הוא בLEVEL של נולה ונדאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 15:15 
יובל כתב:
גיא האדום כתב:

לדעתכם יש לנדאל סיכוי להגיע ל-17?

בלי פציעות יש לו סיכוי מסויים, אבל לדעתי הסיכוי שלו לשחק כמה שנים בלי פציעות הוא די נמוך. לכן בסה"כ קשה להאמין.

אשר למארי, נראה. חודש אחד טוב על משטחי דשא, שגם בו הוא לא ניצח למיטב זכרוני את נדאל או נובאק, עוד לא מעיד על כך שהוא שחקן של יותר ממשטח אחד. וזה נכון שהוא מאוד התקדם, אחרי הכל, הוא בגיל של נובאק וצעיר בשנה מנדאל. הגיע זמן. ועדיין לטעמי הם בסה"כ טובים ממנו. יש גם סיפורים על זה שהפציעה שלו בגב היא די רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 15:22 
הוא ניצח את נולה בחצי הגמר באולימפיאדה (שיחקו על הדשא), בגמר את פדרר, ולאחר מכן לקח את הUS OPEN כשניצח בגמר את נולה שוב. למעשה היה השחקן הטוב ביותר של החצי השני של 2012.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 15:33 
אתה צודק. ובאמת שכחתי את הנצחון באולימפיאדה. ונכון שלא צריך לקחת לו את ההישגים בחודשים האלו (והוא שיחק טוב גם באוסטרליה). ועדיין, הם נעשו כאשר נדאל לא באזור ונובאק קצת תשוש ולא בשיאו. נראה אם הוא יוכל לחזור על ההישגים האלו השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 13:05 
המשחק המרכזי בטורניר, שלא לאמר היחיד, מתחיל עכשיו.
נובאק לטעמי הפייבוריט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
המשחק המרכזי בטורניר, שלא לאמר היחיד, מתחיל עכשיו.
נובאק לטעמי הפייבוריט.

גם לטעמי אבל מאמין ומקווה שנראה משחק מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 13:28 
האיצטדיון לא מלא באחד המשחקים החשובים של השנים האחרונות. צרפתים טיפשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
האיצטדיון לא מלא באחד המשחקים החשובים של השנים האחרונות. צרפתים טיפשים.

כולם בנתניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 13:54 
נדאל שבר.. 4:3 והוא מגיש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 14:59 
עכשיו ששוויון 1-1 בסטים אני יכול לכתוב שנדאל שחקן חימר טוב, נולה אמנם ניצח אותו במפגש האחרון במונטה קרלו אבל נדאל בשמינית הגמר ורבע הגמר נתן תצוגות מרשימות מול שחקנים בכירים כמו נישיקורי וואוורינקה ולטעמי הוא פייבוריט לנצח את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
למה לא משתמשים בהוק-איי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 15:17 
יובל כתב:
למה לא משתמשים בהוק-איי?

כי אפשר לראות את סימני הכדור על החימר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 15:18 
כשהכדור קופץ על משטח החימר הוא משאיר סימן דיי ברור ולכן המארגנים ברולן גארוס מוותרים על הטכנולוגיה כי הם לא חושבים שהיא הכרחית, והנה לפעמים השופטים טועים והפעם זו גם הייתה טעות קריטית במשחק הכי קריטי. אם אני לא טועה בחלק מהמסטארס על חימר כן יש את הטכנולוגיה ולא נראה לי שזה בגלל הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
שיקאגו כתב:
כשהכדור קופץ על משטח החימר הוא משאיר סימן דיי ברור ולכן המארגנים ברולן גארוס מוותרים על הטכנולוגיה כי הם לא חושבים שהיא הכרחית, והנה לפעמים השופטים טועים והפעם זו גם הייתה טעות קריטית במשחק הכי קריטי. אם אני לא טועה בחלק מהמסטארס על חימר כן יש את הטכנולוגיה ולא נראה לי שזה בגלל הכסף.

אבל יש הוק-איי.. זה מצלם, פשוט לא משתמשים בזה.
זה נורא מוזר.

בלי קשר, נובאק מיואש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 15:33 
היה 40:0 לנדאל ופתאום סתם כך הפך ל40:15.. הענישו את נדאל או משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 15:58 
opheaaa כתב:
היה 40:0 לנדאל ופתאום סתם כך הפך ל40:15.. הענישו את נדאל או משהו?

כן. אזהרת זמן. טיפשי במיוחד אבל זה החוק.
ולגבי ההוק אי, אני לא יודע למה מניחים כאן שהשופטים טעו. אולי ההוק אי הוא זה שטועה ועכשיו רואים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 16:30 
לא להאמין איך נדאל הצליח לבעוט בדלי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
נדאל שוב עושה במכנסיים נגד ג'וקוביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: