תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 21:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 413 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום שישי + סופשבוע 7-8/6 - דיונים
הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 03:56 
ידיעות אחרות

שכטר מתקרב להפועל ת"א ועשוי לחתום בתחילת השבוע הבא. קיבל הצעה לשלוש שנים עבור 350 אלף דולר לעונה.
בן שמעון החליט שהוא לא מעוניין בקליימן והחל לחפש אחר שוער זר.

ישראל היום

בן שמעון מתרכז כעת בהבאת שני מגנים, ככל הנראה בעלי אופי הגנתי, ודור מלול ועומר ורד על הכוונת.

תודה ליובל על ההחדשות.

מקווה מאוד שהידיעה על קליימן לא נכונה,לגבי השאר הלוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום שישי 7/6 - דיונים
הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 03:58 
סמל אישי של המשתמש
לא מובן לי למה בן שמעון פוסל את קליימן, כשיש עמדות יותר קריטיות לחיזוק ששם צריך להשקיע כסף ומכסה של זרים (מגן שמאלי, קשר אמצע).

וגם אם קליימן יישאר, מה שאני מקווה שיקרה, זה בטח לא בריא לשוער צעיר לשחק תחת מאמן שלא מאמין בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 03:59 
סמל אישי של המשתמש
בקשר לשכטר, צנציפר בסך הכל חזר על מה שכתב אתמול. לא צריך להתרגש מכל ידיעה, לכאן או לכאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 04:00 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום מביכים כל פעם מחדש.
שכחת לכתוב שהם טרחו לציין שקולין הוא שמאלי שיכול לשחק כמגן שמאלי (הוא ימני שיכול לשחק מגן ימני).
מה גם שכמובן הם חייבים לכתוב דווקא מגנים כמו דור מלול ועומר ורד כדוגמא למגנים עם אופי הגנתי.

לגבי קליימן, לאט לאט נוצר הרושם שבן שמעון לא סומך על קליימן יותר מדי, וחבל.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 04:00 
יובל כתב:
לא מובן לי למה בן שמעון פוסל את קליימן, כשיש עמדות יותר קריטיות לחיזוק ששם צריך להשקיע כסף ומכסה של זרים (מגן שמאלי, קשר אמצע).

וגם אם קליימן יישאר, מה שאני מקווה שיקרה, זה בטח לא בריא לשוער צעיר לשחק תחת מאמן שלא מאמין בו.

קשה לי להאמין שרב"ש כבר החליט שהוא לא רוצה את קליימן בהנחה שיש לו לראות את קליימן עוד 2 משחקים במדי הנבחרת הצעירה.
אבל אם כן זה מצער,לא רואה את רב"ש מביא זר מוכח שהוא לא אניימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 04:38 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין מה הלחץ לבזבז זר על עמדת השוער, כן אני מבין את החשיבות של העמדה הזאת.
גילוי נאות: אנחנו לא הולכים להאבק על האליפות.
בוריס הוא מהישראלים היותר טובים שיש לנו בקבוצה ואין לנו הרבה בכלל, צריך לשמור את הזרים לעמדות שאין לנו אלטרנטיבה ישראלית.

מקווה שהידיעה לא נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 05:29 
אני מאוד מקווה שקליימן יהיה שוער ראשון בשנה הבאה. אין שום סיבה לבזבז כספים כשיש להפועל שוער צעיר לשנים קדימה.
אם קליימן לא שוער ראשון, משאילים אותו או שהוא משוחרר? אסור לשחרר אותו, פשוט אסור.

נערך לאחרונה על ידי oMeR1 בתאריך 07 יוני 2013, 05:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום שישי + סופשבוע 7-8/6 - דיונים
הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 05:40 
סמל אישי של המשתמש
אדל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 05:55 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין מאיפה האובססיה הזו לקליימן. ראיתם אותו משחק אולי 10 משחקים, על סמך זה אתם מוכנים לתת לו את האפודה?
אם יש כסף - שיביאו שוער טוב יותר עם ניסיון. אם לקליימן לא מתאימה תחרות על ההרכב (וזה בסדר גמור) הוא יכול ללכת. לא צריך לעשות דרמה.
קודם כל הפועל, אח"כ קליימן. לא הפוך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 06:04 
סמל אישי של המשתמש
אין אובסיסה על קלימן, אבל את אווט או דני עמוס לא תביא,
ואם אני צריך לבחור ישראלי בהרכב, הרוש או קלימן אני ללא ספק בוחר בשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום שישי 7/6 - דיונים
הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 06:12 
RedFox כתב:
לא מבין מה הלחץ לבזבז זר על עמדת השוער, כן אני מבין את החשיבות של העמדה הזאת.
גילוי נאות: אנחנו לא הולכים להאבק על האליפות.
בוריס הוא מהישראלים היותר טובים שיש לנו בקבוצה ואין לנו הרבה בכלל, צריך לשמור את הזרים לעמדות שאין לנו אלטרנטיבה ישראלית.

מקווה שהידיעה לא נכונה.

זה שאתה מעריך שלא ניאבק על האליפות זה בסדר. גם אני חושב ככה.
העניין הוא שכנראה רב"ש רואה את הדברים אחרת. ולקבוצה שרצה לאליפות קליימן די גבולי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 06:29 
סמל אישי של המשתמש
רן לא רוצה לתת לשוער בלי ניסיון להיות בשער וזכותו, מבחינתו אין לו זמן עכשיו לבנות בהפועל קבוצה עם שוער חסר ניסיון, שתאבד על זה נקודות והרבה במהלך העונה.
גם אגב, לא בטוח שהאוהדים ירשו לו כל כך לאבד נקודות במשך העונה, אז הוא מעדיף שוער עם ניסיון, טוב ככל שקליימן יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 06:31 
בשנייה שקליימן עוזב את הפועל אני מאמין שחיפה/מכבי ייקחו אותו. שטות גדולה לשחרר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 06:33 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין קנה אותנו שיח סעודי ולא עדכנו אותי??
להפועל חסרים היום בין 5 ל8 שחקנים לסגל שמתוכם רק 2 יכולים להיות זרים אז מאיפה הביטחון המדהים של רב"ש שהפועל צריכה שוער זר???

בכל משחק עד היום(אולי למעט המשחק נגד ק"ש) קליימן עלה, התעלה והוכיח שיש לו מקום בתור השוער הראשון של הפועל בעונה הבאה ולזרוק אותו בחינם תהיה הטעות הכי גדולה שהפועל עשתה בעשור האחרון כולל הבאת אלי טביב להפועל

נערך לאחרונה על ידי EZMAN בתאריך 07 יוני 2013, 06:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 06:39 
סמל אישי של המשתמש
דור מלול לדעתי הרבה יותר טוב מעומר ורד, אנחנו צריכים מגן כמו מלול שמצטרף הרבה להתקפה וגם יודע להרים בניגוד לקוסטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 06:41 
סמל אישי של המשתמש
Gili כתב:
בשנייה שקליימן עוזב את הפועל אני מאמין שחיפה/מכבי ייקחו אותו. שטות גדולה לשחרר אותו.

למה אתה חושב שהוא יעזוב את הפועל כדי להיות שוער שני בחיפה/מכבי?
הסעיף שלו בחוזה נחמד והכל, אבל אם אין לו סוכן שידחוף אותו לאירופה, אין לו מקום טוב יותר ללכת אליו.
אני מאוד אוהב אותו, והוא נראה לי גם אחלה שוער שבהחלט יכול להיות הראשון שלנו, אבל עם כל הכבוד הוא לא יכול למנוע מהפועל להביא שוער נורמלי שיתחרה איתו. איזה מן דבר זה סעיף שהוא שוער ראשון? ואם הוא יהיה גרוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 06:42 
אפשר להבין למה רבש לא סומך על קליימן ולא ממהר לתת לו הזדמנות כשוער ראשון ויחיד.
הוא בונה פה קבוצה רצינית ושוער זה עמדה בעייתית להמר עליה,במידה ונפלנו אי אפשר לאלתר כמו בשאר התפקידים
ולשנות מערך לדוגמא,הוא יהיה חייב להתקע איתו עד ינואר וזה יכול להרוס לנו את כל העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 06:43 
ושוער זר זול סטייל אג׳ידה יותר טוב? שטות גמורה לא לתת לו להתקדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום שישי + סופשבוע 7-8/6 - דיונים
הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 06:45 
chimpfive כתב:

בדיוק.
קצת אמון בשחקנים צעירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 06:45 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:

יש מאמן. ומאמן טוב, לכל הדעות.
הוא יודע כמה כסף יש לו. אם הוא יחליט שבמסגרת התקציב שלו הוא יכול להביא שוער עדיף על קליימן או שוער ברמתו של קליימן כדי שתהיה ביניהם תחרות בריאה, למה שאנחנו נתנגד?
כולנו רוצים לראות את קליימן מצליח, אבל יש כאן קבוצה קודם כל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 06:46 
איזה שטות. העמדה האחרונה שצריך לחזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 07:11 
סמל אישי של המשתמש
קליימן בדרך לרשימה מכובדת של שוערים תוצרת בית שהיו שוערים ראשונים בנבחרות אך לא מספיק טובים לבוגרים של הפועל ..ואלה שמות :
קובי שאלו , ניר רחמין , ניל אברבאנל , גליל בן שאנן, ועוד שניים או שלושה שאני לא זוכר את שמם
באמת חבל ! אם זה לא שוער ברמה של אניימה אז אפשר להסתפק במישהו שיכול להגיע לרמה של שביט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 07:11 
סמל אישי של המשתמש
קליימן בדרך לרשימה מכובדת של שוערים תוצרת בית שהיו שוערים ראשונים בנבחרות אך לא מספיק טובים לבוגרים של הפועל ..ואלה שמות :
קובי שאלו , ניר רחמין , ניל אברבאנל , גליל בן שאנן, ועוד שניים או שלושה שאני לא זוכר את שמם
באמת חבל ! אם זה לא שוער ברמה של אניימה אז אפשר להסתפק במישהו שיכול להגיע לרמה של שביט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 07:14 
עם כל השנאה לצנציפר , הוא הוכיח כבר במספר פעמים שיש לו מידע אמיתי בהפועל ( זה לא מונע ממנו לדפוק אותה אם הוא רב עם מישהו) לכן ייתכן ויש ביסוס בידיעה .
אני פשוט לא מבין איך חושבים ששחקנים צעירים מוכשרים יכולים להתקדם אם השחקן הכי מוכשר בעל הפוטנציאל הכי גדול שהיה פה לא יקבל אפילו הזדמנות , אם אני לא טועה רב"ש עוד לא עשה אימון אחד בהפועל , ואם יש משהו שרואים באימונים זה יכולת של שוער , פה הייתי שמח אם היה מנג'ר מקצועי שמכתיב מדיניות .
איזה שוער ישראלי יש שברמת הפוטנציאל של קליימן ? לטעמי כבר היום הוא השוער הישראלי הטוב ביותר , רק צריך לתת לו לשחק ולהוכיח את זה , לא יעשה כך ,יש ינואר.
זר לעמדה הזו ? כרגע אנחנו בלי שני מגנים , ואם מביאים שוער זר בהנחה שאחד המגנים יהיה ישראלי זה בכלל ביזיון .
רב"ש תן לבוריס הזדמנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 07:17 
אבירמוס כתב:

וכל הרשימה הזאת לאן הגיע ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 07:23 
הבעיה המרכזית היא שבוריס לא שיחק באופן סדיר השנה. חסרות לו שעות מנוע והשתתפות ואני חייב להגיד שאני יכול להבין את רב"ש.
חבל מאוד שלא שחררו את אדל בינואר ונתנו לבוריס את המושכות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 07:29 
סימרוטיץ כתב:
עם כל השנאה לצנציפר , הוא הוכיח כבר במספר פעמים שיש לו מידע אמיתי בהפועל ( זה לא מונע ממנו לדפוק אותה אם הוא רב עם מישהו) לכן ייתכן ויש ביסוס בידיעה .
אני פשוט לא מבין איך חושבים ששחקנים צעירים מוכשרים יכולים להתקדם אם השחקן הכי מוכשר בעל הפוטנציאל הכי גדול שהיה פה לא יקבל אפילו הזדמנות , אם אני לא טועה רב"ש עוד לא עשה אימון אחד בהפועל , ואם יש משהו שרואים באימונים זה יכולת של שוער , פה הייתי שמח אם היה מנג'ר מקצועי שמכתיב מדיניות .
איזה שוער ישראלי יש שברמת הפוטנציאל של קליימן ? לטעמי כבר היום הוא השוער הישראלי הטוב ביותר , רק צריך לתת לו לשחק ולהוכיח את זה , לא יעשה כך ,יש ינואר.
זר לעמדה הזו ? כרגע אנחנו בלי שני מגנים , ואם מביאים שוער זר בהנחה שאחד המגנים יהיה ישראלי זה בכלל ביזיון .
רב"ש תן לבוריס הזדמנות

אתה באמת כתבת את זה?
שוער זו העמדה שהיכולת באימונים היא הכי פחות רלוונטית לגביה. יש הבדל עצום בין יכולת באימונים לבין יכולת במשחקים ויש המון משתנים דווקא בעמדת השוער כמו קור רוח וניסיון שלא באים לידי ביטוי באימון אבל כן במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 07:29 
סמל אישי של המשתמש
הלו, זה כדורגל ישראלי. אם רן בן שמעון לא רוצה את קליימן זה כנראה בגלל שיש לו מישהו אחר שהוא יכול לגזור עליו קופון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 07:33 
אוגוסטוס היל כתב:
הבעיה המרכזית היא שבוריס לא שיחק באופן סדיר השנה. חסרות לו שעות מנוע והשתתפות ואני חייב להגיד שאני יכול להבין את רב"ש.
חבל מאוד שלא שחררו את אדל בינואר ונתנו לבוריס את המושכות

יש להניח שזה הכיוון. חבל בעיקר שבוריס לא שיחק השנה בקבוצה אחרת. מצד שני, איזי בק"ש כפה על הסופגניה את דני עמוס וזה השתלם בסופו של דבר. רק שאנחנו לא ק"ש מבחינת הציפיות, ואין אצלנו מי שיכפה עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2013, 07:35 
סימרוטיץ כתב:
רב"ש תן לבוריס הזדמנות

בינואר יכולה להגמר לנו העונה אם ניפול עם קליימן.
לדעתי את הצאנס הוא היה צריך לקבל בחצי שנה האחרונה שאדל גם ככה הציג יכולת גרועה וחבל שלא הכתיבו ל"מאמן" שהיה פה שהוא חייב לתת לבוריס את הצאנס.
עכשיו לתת לבוריס את השוער הראשון זה יכול להיות הימור על עונה שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 413 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: