תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 21:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 6/6 | דיונים
הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לחשוב שאם לא יחתימו את שכטר יבנו פה קבוצת גלאקטיקוס.
אם זה שמביאים את שכטר אומר שנצטרך לסבול עוד עונה את הרוש ודנין, ואת גורדנה/ממן/אבוטבול ליד גרזיצ'יץ', זה מקובל עליי.
זה לא שאם לא נביא אותו זה אומר שנחתים שחקן תותח בכל העמדות האחרות.

2 בלמים, מגן ימני ושכטר. זה הכל.
אח"כ יש עד ספטמבר לנסות אולי להביא איזה קשר אמצע ו/או מגן שמאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו,
מי שכתב שהפועל זה מועדון קטן ועלוב מוזמן לעבור מועדון אם לא מתאים לו. שום דבר לא בכוח.
לגבי כל מילה שמקפיצה - חלון העברות כזה שקט לא זכור לי מזה שנים. אגב, עוד מילה טובה לזכות המערכת והפקת לקחים שיש לי תיאוריה לגבי מי אחראי לה. עם כזה שקט, כל מילה מקפיצה. לקח לאנשים פה זמן להבין שספורט פי כמה זה לא באמת משהו שראוי להיכלל באשכול מידע, גם זה בגלל המחסור בספינים שמגיע מהמועדון.
הסקנדל או פסטיבל זה לא משהו שייחודי לפורום, זו החברה שלנו בארץ (לצערי) שכל דבר הוא ביזיון או מדהים בלי אמצע ביניהם.
התפקיד של ההנהלה, ואתה בתור חבר הנהלה במסגרת אחרת כבר יודע את זה, הוא להתעלם מרעשי הרקע ולעשות את מה שטוב לקבוצה אבל אם אתה משתמש בתקשורת כדי לגייס אוהדים למטרות כאלו ואחרות ולהשפיע על הדעה שלהם אז תדע שזה גם יכול לחזור אליך כבומרנג. יצרו פה ציפיות, אי אפשר להתכחש לזה. לגיטימי שמנסים להנמיך את גודל הלהבות אבל גם לגיטימי מצד הקהל לדרוש תשובות (כל עוד זה נעשה בצורה מכובדת). בשביל זה אנחנו קהל והם הנהלה.
בשורה התחתונה, הקהל רוצה לדעת בסופו של דבר שעשו הכל כדי להחזיר את שכטר. הקהל רוצה לדעת שאנחנו במשחק כמו שמנסים לשדר לו, ואם יש משהו אחד שמאפיין את הקהל של הפועל זה שמבחינתו אפשר להפסיד במשחק אם עשית הכל בשביל לנצח. את זה נדע בימים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 09:58 
כל הכבוד על החתמת שני השחקנים
בהצלחה :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
עבודה שקטה ונהדרת בהחתמת שני הבלמים
סרטונים שלהם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
כל הכבוד להנהלה ולרב"ש.
עבודה שקטה ויעילה.
כתוב בהודעה שקולין נחשב שחקן מהיר וזה בדיוק מה שהיה חסר לנו השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 10:09 
קשה מאוד לפגוע ב5 זרים חדשים. אני מאוד מבסוט שמתוך ה5 הביאו 3 שרב"ש מכיר מקרוב והסיכוי ליפול איתם נמוך יותר
יתרון ענק ששני הבלמים שיחקו יחד שנה שלמה והתיאום בניהם אמור להיות טוב

סחטיין עד עכשיו עבודה טובה ויעילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
ההחתמה של איליץ' עוד לא הושלמה עד שדינו לא קבע איפה השם שלו מדורג במדד יוגוסלביה.
לטעמי 8.5, ברנקו נותן קונוטציה למגן האדיר של ברזיל שזכו במונדיאל 94 ועם השער המדהים שלו מול הולנד ברבע הגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 10:11 
עומרי קנדה כתב:
כל הכבוד להנהלה ולרב"ש.
עבודה שקטה ויעילה.
כתוב בהודעה שקולין נחשב שחקן מהיר וזה בדיוק מה שהיה חסר לנו השנה.

לא יודע עד כמה בן 32 יכול להיות מהיר, אבל שיהיה בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 10:14 
מעניין באיזה עמדות רב"ש רוצה עוד שני זרים. ומעניין אם הוא גם מעוניין להתחזק בעוד קשר התקפי טוב. כרגע זה גילי, ספורי, סלים, ממן ואלרואי (לא מכניס את ניר נחום).
ממן ואלרואי מתנדנדים (כנראה גם לא מספיק טובים), על סלים עם כל הכבוד, אני לא בונה וספורי זו תעלומה עדיין והשאלה לאיפה העונה הזו תלך. אם היא תלך לכיוון של התמודדות על אליפות, הוא לא מספיק טוב להרכב.
אני מניח שרב"ש רוצה עוד קשר התקפי טוב ואני מאוד מקווה שזגורי הוא לא התשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 10:18 
redrony כתב:
מעניין באיזה עמדות רב"ש רוצה עוד שני זרים. ומעניין אם הוא גם מעוניין להתחזק בעוד קשר התקפי טוב. כרגע זה גילי, ספורי, סלים, ממן ואלרואי (לא מכניס את ניר נחום).
ממן ואלרואי מתנדנדים (כנראה גם לא מספיק טובים), על סלים עם כל הכבוד, אני לא בונה וספורי זו תעלומה עדיין והשאלה לאיפה העונה הזו תלך. אם היא תלך לכיוון של התמודדות על אליפות, הוא לא מספיק טוב להרכב.

אני דווקא מקווה שזגורי כן התשובה. שחקן מצויין למרות שהוא ילד זין,מכביסט,אנס סידרתי ושלל הכינויים שהודבקו לו
כך או כך הפועל חייבת קשר התקפי נוסף במקום חנן ממן או אלרואי שאף אחד מהם לא מספיק בשביל לשחק ליד גילי וטבח בהרכב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום חמישי 6/6 | דיונים
הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 10:28 
שיעשו טרייד אלרואי זגורי, רק אל תגלו לאלרואי שזגורי שחקן חופשי. לצערי אחרי היורו מכבי יקחו אותו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 10:30 
Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:

אני דווקא מקווה שזגורי כן התשובה. שחקן מצויין למרות שהוא ילד זין,מכביסט,אנס סידרתי ושלל הכינויים שהודבקו לו
כך או כך הפועל חייבת קשר התקפי נוסף במקום חנן ממן או אלרואי שאף אחד מהם לא מספיק בשביל לשחק ליד גילי וטבח בהרכב

לא יודע לגביו. הוא בחור עם כשרון, אין ספק. בוא נגיד שרב"ש יכול לדאוג לאופי שלו. אני פשוט חושב שהפועל בשביל בכלל לחשוב על אליפות צריכה לפחות שני קשרים התקפיים ברמה גבוהה וכל מה שיש חוץ מגילי זה שחקנים או לא טובים מספיק או ילדים שלא יכולים לקחת עליהם את הקישור (אני כבר לא מדבר על משחקים שגילי לא ישחק או סתם יהיה לא טוב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 10:38 
Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:

:ROSE:
זגורי הוא שחקן חופשי, הוא מהיר, דריבל מצויין ובכלל עשה עונה יחסית טובה באופן אישי (לדעתי איזה 8 בישולים ו7 שערים בהפועל ר"ג).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
red_boy כתב:
כל הכבוד על החתמת שני השחקנים
בהצלחה :ROSE: :ROSE:

עכשיו מגן ימני ושכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
הנהלת מקורבים, אוהדים מקורבים, למה לפתוח אשכול מידע?
כולם יודעים פה הכל, תלוי את מי אתה שואל ומה מצב הרוח של החבר\מקור שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 10:58 
לפי ספורט 5 איזי הציע 600,000 דולר על דוד מנגה.
אח"כ יגידו שהוא גאון, אבל תכל'ס הוא עושה בדיוק מה שהוא צריך לעשות.
מתערב שהוא יעשה עליו ארגזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
אגב, מתי רב"ש מתכוון להודיע מה קורה עם השחקנים שסיימו חוזה?
אם הוא לא בונה על אנטבי זה לא פייר כלפיו שהוא עדיין לא מודיע לו,
ואם הוא בונה עליו זה לא פייר כלפינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
אם אלה אכן הנתונים כפי שרשום במעריב, אז שכטר חייב להיות בהפועל ואם לא: רמון איבד את כל הסימפטיה שהיתה לי עוד אליו בתור ״מושיע״.

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
כל הכבוד לגבי החתמת הבלמים,בעיקר בגלל שהם מאותה קבוצה, לגבי ההולנדי אני פסימי.
עכשיו הפועל חייבים מגן ימני ישראלי,מגן שמאלי זר, פלימייקר זר וחלוץ ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
יכולת הסקת המסקנות של אנשים כאן היא מדהימה. יש דברים שאומרים וטקטיקות של משא ומתן אבל העיקר שאתם לוקחים כל מילה שנכתבת בעיתון כתורה מסיני. העובדה היא שהפועל הלכה והתאבדה על שכטר והציעה לו חוזה שגדול עליה בכמה מספרים ואנשים עדיין מסיקים מזה שלא רוצים את שכטר. תהיו בריאים.

אם רמון יחתים אותו, הקבוצה תגיע להישגים, יימצא רוכש ואז רמון ייאלץ למכור? :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
לפי וואן חיפה פותחת אימונים בשבוע הבא.
הם מתחילים לשחק לפנינו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
ראצ'ו כתב:
יכולת הסקת המסקנות של אנשים כאן היא מדהימה. יש דברים שאומרים וטקטיקות של משא ומתן אבל העיקר שאתם לוקחים כל מילה שנכתבת בעיתון כתורה מסיני. העובדה היא שהפועל הלכה והתאבדה על שכטר והציעה לו חוזה שגדול עליה בכמה מספרים ואנשים עדיין מסיקים מזה שלא רוצים את שכטר. תהיו בריאים.

ראינו מה יצא מכל ההתאבדויות האלה על שחקן אחד.
שנשארנו עם שחקנים סוג ז' ששיחקו בליגת המילואים ברומניה.
זה חוסר אחריות וסוג של פשע לנסות ולקפוץ מעל הפופיק,בטח עוד שמדובר פה כולה על תחילת יוני,ועדיין חסרים לנו עוד 7-8 שחקנים לפחות לשלמת הפאזל.
ברור ששכטר זה כיף ונחמד,וגם די ברור שהוא ייגרום ללא מעט קניית מנויים,וחייבים איזה שם גדול כדי לרוץ איתו כדי להצהיר כוונות,אבל אם זה במחיר שעלול להזכיר אפילו במעט את העונה הביזיונית של שנה שעברה,אז לא תודה.

אתה שוכח שבעונה שעברה ההתאבדות על ורמוט הייתה כבר אחרי שגובש רוב סגל ליגת המילואים ברומניה, ככה שלא הייתה לזה שום השפעה על איך שהקבוצה נראתה.
חוץ מזה אני בטוח שבן שמעון לא היה מתעקש עליו אם הוא היה חושב שזה יפגע בהבאת שחקנים לעמדות אחרות. עובדה שבינתיים חוץ מאלכס ומשכטר החתמנו כל שחקן שהיה לו חשוב מספיק בשביל לפרסם שהוא רוצה אותו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
אחרי שהחתימו את איליץ' וקולין אני מקווה שבהפועל ימהרו להחתים גם את מור שושן על חוזה חדש כדי שלא יברח לנו אחרי החתמה שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
EZMAN כתב:
אחרי שהחתימו את איליץ' וקולין אני מקווה שבהפועל ימהרו להחתים גם את מור שושן על חוזה חדש כדי שלא יברח לנו אחרי החתמה שלהם

יברח עאלק, מקווה מאוד שרן בן שמעון לא בונה על מור שושן לא כבלם שלישי לא כרביעי ולא כחמישי, אני מעדיף עליו את פיליפ מהנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
EZMAN כתב:

יברח עאלק, מקווה מאוד שרן בן שמעון לא בונה על מור שושן לא כבלם שלישי לא כרביעי ולא כחמישי, אני מעדיף עליו את פיליפ מהנוער.

הבעיה היא שאין לך בלמים מחליפים בסגל
היום יש בהפועל את קולין, איליץ', זאב חיימוביץ' ופיליפ שדיי ברור שחיימוביץ' לא ימשיך ואני ישמח לראות את פיליפ מקבל צ'אנס בבוגרים אבל אני לא יודע אם זה הדבר הנכון לבנות עליו כבלם השלישי של הפועל

אופציות ישראליות אחרות כמעט ולא קיימות כשאפילו על שחקני פח כמו אדי גוטליב ואושרי רואש תצטרך לשלם מעל 400 אלף דולר לקבוצה שלהם
במצב של היום שושן הוא האופציה הסבירה והזולה ביותר ככה שאני מקווה מאוד שהוא יישאר ביחד עם פיליפ/בלם שלישי צעיר אחר

ודרך אגב, מישהו מוכן להסביר לי מי האידיוט ששחרר את גל מאיו בחינם לראשון?!?!

נערך לאחרונה על ידי EZMAN בתאריך 06 יוני 2013, 13:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 13:07 
EZMAN כתב:
RedFox כתב:
EZMAN כתב:

היום יש בהפועל את קולין, איליץ', זאב חיימוביץ' ופיליפ שדיי ברור שחיימוביץ' לא ימשיך ואני ישמח לראות את פיליפ מקבל צ'אנס בבוגרים אבל אני לא יודע אם זה הדבר הנכון לבנות עליו כבלם השלישי של הפועל

אופציות ישראליות אחרות כמעט ולא קיימות כשאפילו על שחקני פח כמו אדי גוטליב ואושרי רואש תצטרך לשלם מעל 400 אלף יורו לקבוצה שלהם
במצב של היום שושן הוא האופציה הסבירה והזולה ביותר ככה שאני מקווה מאוד שהוא יישאר ביחד עם פיליפ/בלם שלישי צעיר אחר

גל מאיו לא שווה יותר מליגה לאומית. אני לא יודע אם הוא שוחרר או מושאל, אבל שחקן איטי ומאוד בינוני

חוץ מקפילוטו וסטרול אין שום בלם ישראלי מחליף שהפועל תוכל להחתים בעלות סבירה ואני לא חושב שמישהו מהם עדיף על שושן הבינוני (אולי גם דין מורי שיובש בהולנד אבל יעלה קצת יותר). בעיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 13:13 
אגב דן מורי שחקן מצויין, באמת יובש לגמרי בויטסה העונה לא? אפשר לנסות להביא אותו. הוא גם צעיר.

נערך לאחרונה על ידי oMeR1 בתאריך 06 יוני 2013, 13:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
EZMAN כתב:
RedFox כתב:
EZMAN כתב:

אופציות ישראליות אחרות כמעט ולא קיימות כשאפילו על שחקני פח כמו אדי גוטליב ואושרי רואש תצטרך לשלם מעל 400 אלף דולר לקבוצה שלהם

אפילו את חיימוביץ' עם הפנדל למשחק אני מעדיף על מור שושן פייר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
תהרגו אותי, אבל אני חושב שזאביק יכול להיות סביר כבלם שלישי, למרות כמה משחקים שהיו אסון, הוא גם נתן בהפועל כמה משחקים יציבים מאוד בחצי עונה הראשונה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2013, 13:22 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
תהרגו אותי, אבל אני חושב שזאביק יכול להיות סביר כבלם שלישי, למרות כמה משחקים שהיו אסון, הוא גם נתן בהפועל כמה משחקים יציבים מאוד בחצי עונה הראשונה.

הבן אדם משחק עם הידיים יותר מאסי דומב
כל משחק שווה 2-3 פנדלים ליריב
חוץ מזה שהוא איטי באופן מחריד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: