תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 20:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אולם בעונה הבאה
הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 15:27 
ItaiH6 כתב:
red pepper כתב:
ברגר כתב:
הפועל כתב:
אם נסכים לעבור ליד אליהו העירייה תיתן לנו להשתמש בו לדעתי אפילו בחינם.

אין מצב.

יש לא רק מצב.

זה יחסוך לה כמה מיליוני שקלים של בניית אולם באיזור הדרייב אין?

זה יחסוך לה דברים אחרים.
הערכה שלי, כלכלית יהיה לנו יותר משתלם לשחק ביד אליהו מאשר בראשון בשנה הקרובה עד שיבנה האולם החדש.
וכל שאר האופציות שהעלו פה לא רלונטיות לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
red pepper כתב:
ItaiH6 כתב:
red pepper כתב:
ברגר כתב:
הפועל כתב:
אם נסכים לעבור ליד אליהו העירייה תיתן לנו להשתמש בו לדעתי אפילו בחינם.

אין מצב.

יש לא רק מצב.

זה יחסוך לה כמה מיליוני שקלים של בניית אולם באיזור הדרייב אין?

זה יחסוך לה דברים אחרים.
הערכה שלי, כלכלית יהיה לנו יותר משתלם לשחק ביד אליהו מאשר בראשון בשנה הקרובה עד שיבנה האולם החדש.
וכל שאר האופציות שהעלו פה לא רלונטיות לדעתי.

ברור ששאר האופציות לא רלוונטיות.
מה זה יחסוך לה בדיוק?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
בשלב הזה עדיין אפשר לסגת מהמשך בניית האולם בדרייב אין. אבל גם אם לא, העירייה תהיה מבסוטה מבחינת יח"צ שאנחנו משחקים בתל אביב ולא בראשון לציון. לדעתי היא יכולה גם לתת את האולם הזה למכבי כדוריד וכו', ולחסוך לעצמה הקמת עוד אולם שהובטח להם (אם אני זוכר נכון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 16:18 
אני קצת תמה על הדיון "השקט" שמתנהל כאן בענין היכל נוקיה. כשהרעיון עלה בשנה שעברה הומטרו עליו אש וגופרית- ולדעתי, בצדק. גם אם נעזוב לרגע את הענינים ה"סימבולים"- והם לא פשוטים- לי לפחות ברור שהחוויה של "אירוח" שם תהיה מפוקפקת ביותר, ונאבד הרבה מהאפקטיביות של הקהל האדום הביתי. זו היתה תחושתי בעבר, ושלושת הביקורים שם השנה רק העצימו תחושה זו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
פנאטי בלב כתב:
אני קצת תמה על הדיון "השקט" שמתנהל כאן בענין היכל נוקיה. כשהרעיון עלה בשנה שעברה הומטרו עליו אש וגופרית- ולדעתי, בצדק. גם אם נעזוב לרגע את הענינים ה"סימבולים"- והם לא פשוטים- לי לפחות ברור שהחוויה של "אירוח" שם תהיה מפוקפקת ביותר, ונאבד הרבה מהאפקטיביות של הקהל האדום הביתי. זו היתה תחושתי בעבר, ושלושת הביקורים שם השנה רק העצימו תחושה זו.

אף אחד לא מתרגש כי אף אחד לא מתייחס לרעיון הזה ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
פנאטי בלב כתב:

זה דיון תיאורטי לחלוטין. מן הסתם אם הרעיון יעלה תהיה התנגדות אדירה (כולל שלי) ואני לא רואה שום סיכוי שזה יעבור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
פנאטי בלב כתב:

אף אחד לא מתרגש כי אף אחד לא מתייחס לרעיון הזה ברצינות.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 18:42 
בלומפילד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 06:11 
במידה והפועל תארח בנוקיה, אני לא אמשיך את המנוי שלי וגם לא את חבר העמותה שלי.
ואני בטוח שרבים יעשו כמוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 07:33 
לא נראה לי שזה על הפרק, אבל כתבת דבר יפה מאוד:
כי אם כל אוהדי הפועל (או רובם) יעשו כמוך, לא תהיה קבוצה (שוב), ואז הפועל באמת לא תארח בנוקיה, כי היא לא תארח בכלל.
אני לא מתנה שום דבר בחברות העמותה שלי, בטח ובטח לא
באולם שנארח בו (שהוא זמני בגלל הנסיבות, לא נראה לי שההנהלה אוהבת את נוקיה יותר ממך) . מצידי שנארח בדליית אל כרמל, העיקר שיש לי קבוצה,
ועוד בליגת העל. אני זוכר יפה מאוד איך עברו לי כל השנים בלי קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 07:59 
ranjef כתב:
כי אם כל אוהדי הפועל (או רובם) יעשו כמוך, לא תהיה קבוצה (שוב), ואז הפועל באמת לא תארח בנוקיה, כי היא לא תארח בכלל.
באולם שנארח בו (שהוא זמני בגלל הנסיבות, לא נראה לי שההנהלה אוהבת את נוקיה יותר ממך) . מצידי שנארח בדליית אל כרמל, העיקר שיש לי קבוצה,

הקבוצה הוקמה על מניעי אידיאולוגיה, והובטח שלא נחזור על טעויות העבר, פעם אחרונה שאירחנו שם זה נגמר בחרם אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 08:13 
בימים ההם הקבוצה לא היתה בבעלות האוהדים.
חרם אוהדים גורף הפעם (חרם על חברות בעמותה,מנוי,והכל) - יסגור את הקבוצה.
וזה משהו אפילו קצת מטריד:
אם (תיאורטית בלבד) האופציה הכי משתלמת, היתה לארח בנוקיה לעונה אחת, ושאר האופציות לא היו זמינות (ראשון,חולון וכו'),
מעניין אותי לדעת כמה אוהדים היו מחרימים את הקבוצה רק בגלל הדבר הזה.
זה אומר הרבה על מה חשוב ולא חשוב אצל אנשים בעמותה, ובכלל עלינו כקבוצת חברים.

ותאמין לי שכל פעם שאני עובר ליד ההיכל (ואני עובר הרבה) אני קרוב ללהקיא או לעשות דברים אחרים - ועדיין, הפועל הרבה יותר חשובה לי ממבנה בטון מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
פנאטי בלב כתב:

זה דיון תיאורטי לחלוטין. מן הסתם אם הרעיון יעלה תהיה התנגדות אדירה (כולל שלי) ואני לא רואה שום סיכוי שזה יעבור

לצורך הדיון בלבד אפשר לטעון שהעניין שונה מבעבר כי כרגע יש אולם בבנייה ואין את הנושא של אם נשחק שם בחיים לא יבנו לנו אולם .

זה כמובן לא משנה בעיני אישית כלום אסור לשחק שם גם אם האופציה היא אולם מרוחק מתל אביב או לחילופין לשחק מול 1000 איש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 08:27 
סמל אישי של המשתמש
bob marley כתב:
ranjef כתב:

הקבוצה הוקמה על מניעי אידיאולוגיה, והובטח שלא נחזור על טעויות העבר, פעם אחרונה שאירחנו שם זה נגמר בחרם אוהדים.

להשוות בין אז והיום. אתה רציני?

לטענתך צריך לארח באולם קטן שבו רק ל-1000 אוהדים תהיה אפשרות להיות מנויים ובתנאי שלא נארח ביד אליהו. תתבגר.

אם צריך שיהיה ביד אליהו!

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 11:03 
הנושא של האולם הנבנה הוא נקודת המפתח פה, נוקיה הוא אולם מבאס, הוא צהוב ואלפיים אוהדים ירגישו בו כאילו הוא ריק.
גם אם הוא חינם הוא אופציה רעה מאוד מבחינת ביתיות כי אין בו אווירה וכי חלק מהאוהדים לא יבואו בגלל שזה נוקיה.

אבל בשנה שאחרי כבר יהיה לנו בית, הבית הזה יהיה אדום ומבריק ויפה ורועש ומפוצץ במטורפים. השאלה החשובה היחידה לנגד עיננו היא איך מגיעים לשנה הבאה עם מומנטום חיובי, אולם של 1100 מנויים, ירידה בתקציב ומאבקי תחתית יעצרו את כל התנופה שלנו לקראת פתיחת האולם הבייתי, אנחנו חייבים להיות תחרותיים, חייבים להמשיך לייצר באז סביב הקבוצה.
אסור לחזור להדר יוסף או לכל אולם שיש בו פחות מ2000 מקומות. עדיף ראשון אבל אם אי אפשר ואין שום אופציה אחרת אז יד אליהו>>>>>הדר יוסף AINEC.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: