תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 20:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פגישה שהיתה לי היום עם אחד מראשי המשק
הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
kobster כתב:
מעניין כמה אנשים פה היו באסיפה האחרונה בכדורסל והקשיבו למה שארז זייצ'יק אמר

תפסיק לשחק ברמזים כאילו אתה בחורה בדייט ותספר לעם

מאחר ותוכן האסיפה (כל אסיפה) נשאר במסגרת חברי העמותה, זה לא עניין של רמזים.
בלי להיכנס לפרטים, ארז זייצ'יק הוא אחראי השיווק בכדורסל ומתוקף תפקידו אחראי על גיוס הספונסרים.
לא רוכשים, ספונסרים שישימו סכומים של 50 עד 100 אלף שקל ולטענתו גם כאלה קשה להביא בגלל אותה תדמית של הקהל.
אנחנו יכולים לצעוק מפה ועד הודעה חדשה על כך שזה עיוות של האמת ועל העבודה שנעשתה בקהל בשנתיים האחרונות אבל זו התדמית.
הדיון על איך משנים את התדמית הוא ארוך ומורכב ודורש הרבה התבוננות עצמית אמיתית אבל זו השורה התחתונה.

אגב, כל ההשוואות למחלה ולבבונים ואפילו לאוהדי אשדוד עם תארים והשירים המגעילים שלהם על רובי שפירא לא קשורות ולא רלבנטיות. זה שהם חארות לא משפר את הריח של החרא שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 21:12 
כן כן, "בגלל הדימוי" בגלל ה"אלימות" "בגלל השירים". בטח.
לא, חלילה, בגלל שזה אומר לשים הרבה כסף שלא בא להם לשים כי יש להם דברים יותר חשובים לעשות איתו (בעיניהם).

בטח בטח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
לא, חלילה, בגלל שזה אומר לשים הרבה כסף שלא בא להם לשים כי יש להם דברים יותר חשובים לעשות איתו (בעיניהם).

בטח בטח

מוזר שלכולם יש את אותו תירוץ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 21:15 
MoToBOy כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

בטח בטח

מה מוזר בזה? מתבקש.
מה יותר קל ונח ומפנק להגיד- "אני לא רוצה להשקיע, תודה על ההצעה", או "אני נורא רוצה להשקיע אבל בגלל השירים והאלימות אני נאלץ לוותר, למרות שזה ממש מפתה"?
יאללה יאללה

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 04 יוני 2013, 21:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה הכי גדולה של הפועל היא אותם אוהדים ששמים את עצמם מעל טובת המועדון ומה שחשוב להם זה עלק חופש הביטוי שלהם. הניסיון לקעקע את כל מי שמעביר ביקורת על האנשים האלו בתור 'סאחים' הוא עלוב. מקווה שאנשים יתעוררו על החיים שלהם כי צריך להיות מפגר אמיתי לחשוב שמכבי מביאה מיליונרים ואלינו לא באים בגלל שאנחנו לא אטרקטיבים, לא באים אלינו בגלל התדמית הרעה שלנו והתדמית הזאת היא תוצאה ישירה של מעשים של אוהדים ששמו את המטרות שלהם מעל הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 21:17 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
MoToBOy כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

בטח בטח

מה מוזר בזה? מתבקש.
מה יותר קל ונח ומפנק להגיד- "אני לא רוצה להשקיע, תודה על ההצעה", או "אני נורא רוצה להשקיע אבל בגלל השירים והאלימות אני נאלץ לוותר, למרות שזה ממש מפתה"?
יאללה יאללה

אז אם כולם נותנים את אותו תירוץ אז כנראה שזה לא תירוץ כבר
אין מה לעשות זאת התדמית שיש לנו כקהל ואני בטוח שמתוך כל אותם אנשים שנותנים את הסיבה הזאת כאי רצון להשקיע יש כמות יפה שבאמת זאת הסיבה שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 21:21 
MoToBOy כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
MoToBOy כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

בטח בטח

מה מוזר בזה? מתבקש.
יאללה יאללה

אין מה לעשות זאת התדמית שיש לנו כקהל ואני בטוח שמתוך כל אותם אנשים שנותנים את הסיבה הזאת כאי רצון להשקיע יש כמות יפה שבאמת זאת הסיבה שלהם

ואני בטוח שלא. אולי בודדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 21:27 
זה גם קשור לזה שאין קשרים למכבי למשל בושינסקי קישר את גולדהאר הזה לפני זה גם בהם לא התעניינו כל כך פעם ב היה שם של מישהו
יכול להיות שהתעניינו בחשאי אבל גם אצלנו יכול להיות שמתעניינים בחשאי
קובי סידי נגיד אם כל זה שצחקו עליו פה הביא לפה את מיאטוביץ' הזה בסופו של דבר בלי קשרים לך תביא בן אדם כזה לארץ
לא יודע מי אחראי בהפועל על גיוס משקיעים או על השיווק אבל גם כל המגרעות של הקהל שלנו לא אמורות לגרום למצב שאף בן אדם עם כסף לא ירצה אותנו
זה פשוט יהיה יותר קשה כי יש אנשים שזה מפריע להם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 21:31 
אם הפועל היה מועדון נקי מחובות ובלי ערפל ניהולי, אז היו לוקחים את הקבוצה ומתמודדים במספר אמצעים באוהדים הבעיתיים.
אני חושב שזה בעל משקל גדול הרבה יותר מקומץ כזה או אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
הבעיה הכי גדולה של הפועל היא אותם אוהדים ששמים את עצמם מעל טובת המועדון ומה שחשוב להם זה עלק חופש הביטוי שלהם. הניסיון לקעקע את כל מי שמעביר ביקורת על האנשים האלו בתור 'סאחים' הוא עלוב. מקווה שאנשים יתעוררו על החיים שלהם כי צריך להיות מפגר אמיתי לחשוב שמכבי מביאה מיליונרים ואלינו לא באים בגלל שאנחנו לא אטרקטיבים, לא באים אלינו בגלל התדמית הרעה שלנו והתדמית הזאת היא תוצאה ישירה של מעשים של אוהדים ששמו את המטרות שלהם מעל הפועל.

אני באמת לא מצליח להבין.
אתה לא איזה טמבל.
למה אי אפשר להלחם באותו קומץ שלטענתך טועה, ועדיין להבין שאין לזה שום קשר לבעלים פוטנציאליים כלשהם?
במכבי אין קומץ גזעני ואלים? בחיפה?
מה שקובע זה כמה רעש זה עושה בתקשורת, ועם זה אין לנו מה לעשות.
הרי אי אפשר להעלים לחלוטין תופעות שליליות ביציעים. בכל זאת, כמה אלפים טובים פוקדים את בלומפילד.
ומי שמוותר על הפועל בגלל 100 איש הוא בן זונה גדול ושילך לאלף עזאזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פגישה שהיתה לי היום עם אחד מראשי המשק
אוגוסטוס היל כתב:
MoToBOy כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
MoToBOy כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

בטח בטח

מה מוזר בזה? מתבקש.
יאללה יאללה

מתוך ידיעה כמובן, בטח בטח וזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: פגישה שהיתה לי היום עם אחד מראשי המשק
הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 21:34 
chimpfive כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
MoToBOy כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
MoToBOy כתב:
[quote="אוגוסטוס היל"] כן כן, "בגלל הדימוי" בגלל ה"אלימות" "בגלל השירים". בטח.

בטח בטח

מה מוזר בזה? מתבקש.
יאללה יאללה

מתוך ידיעה כמובן, בטח בטח וזה[/quote]
איפשהו כתבתי מתוך ידיעה? מישהו מלבד החבר של רומאריו באמת יודע מה האינסטנטיב האמיתי? הסברתי בצורה די ברורה למה לדעתי זה תירוץ נח. את עצמי שכנעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 22:22 
perception is reality
אין מה לעשות התדמית שלנו היא המציאות עבור אנשים שלא מתעניינים בענף (האמת אפילו בשביל הרבה כאלה שחיים אותו יום יום).
ברור שאם בן אדם אוהד או מסמפט את הפועל, התדמית שלנו זה לא מה שימנה ממנו להשקיע.
אבל עבור בן אדם נייטראלי...שימו את עצמכם רגע בנעליו, מה סביר להניח שהוא יודע עלינו? הפועל ת"א זה מועדון של חוליגנים, שירי שואה, אנטי-ישראל, מחאות, הטרדות, ובכלל קבוצה די שנוייה במחלוקת. באילו עוד מקרים מדברים עלינו? את מישהו מעניין שאנחנו למעשה לא גזענים, אוהדים את נבחרת ישראל ולמחאות שלנו יש מיליון סיבות מוצדקות? אני באמת לא מוצא סיבה שבן אדם נייטראלי עם כסף מיותר ישקיע מכולם דווקא בנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 23:03 
אדום נחמד כתב:
עומר מ. כתב:

מה שקובע זה כמה רעש זה עושה בתקשורת, ועם זה אין לנו מה לעשות.
הרי אי אפשר להעלים לחלוטין תופעות שליליות ביציעים. בכל זאת, כמה אלפים טובים פוקדים את בלומפילד.
ומי שמוותר על הפועל בגלל 100 איש הוא בן זונה גדול ושילך לאלף עזאזל.

זה כמעט כל העניין. אם לא היה שואה, אז היה שם משהו אחר.
כבר האשימו אותנו בגזענות לשחקן שחור. מה יותר מזה?

אתם מדברים פה כאילו כל קבוצה מוצאת משקיעים ורק הפועל עם הקומץ האלים לא.
אז בואו נבדוק,
חוץ ממכבי ואנשי הקשרים שלהם, והעובדה שיש להם כמה חברים יהודים טובים שהאחד עם קשרים (בושינסקי) והשני סתם בן אדם נחמד שהשאיר את הקבוצה נקייה ואשכרה רצה למכור למישהו עם כסף (לוני) איזו קבוצה בדיוק קיבלה פה משקיע רציני?
אתם באמת רוצים לספור את גאידמק עם האינטרס הפוליטי?
אם לא, איזה עוד דוגמאות יש לכם להביא?

יש פי אלף דברים יותר טובים בקהל שלנו מאשר רעים. אם בן אדם באמת מכוונה להיכנס יתעניין, גם הוא יבין את זה. רכישת קבוצת כדורגל בעשרות מיליונים בחיים לא נופלת בגלל 100 איש. מי שזורק שירי שואה לאוויר, לא באמת רוצה להשקיע נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 נוסטלגיה כתב:
יוס,
רק שאנחנו לא מוצר, אנחנו קבוצת כדורגל שיש לה עשרות אלפי אוהדים בארץ, וכל משקיע פוטנציאלי יעשה את החשבון שלו ,האם בא לו להתעסק עם אחוז מסוים שלא מוצא חן בעיניו או להבדיל האם ברצונו להצטרף לקבוצה הכי מרגשת בארץ עם הקהל בסך הכל הכי טוב.
כל אחד יעשה מה שטוב לו, רק בלי הטפות מוסר על 1/8 הכוס הריקה.

בוא אספר לך סיפור קטן:
אחרי ניסיון ההצתה במתחם האימונים של בית"ר י-ם בבית וגן, הראשון, שבו נכתבו כתובות של UH99, אמרתי וכתבתי בכל מקום אפשרי שלא יכול להיות שאלו אוהדי הפועל, שזה נוגד את האינטרסים שלנו (לחמם את האווירה לפני משחק מול בית"ר), שזאת בטוח פרובוקציה של לה פמיליה, ומה לא. אמרו לי שאני עיוור, שכל אחד רואה ומבין שמדובר בעבודה של אוהדי הפועל.
אחר כך התברר שאלו באמת אוהדי הפועל שביצעו את המעשה. הם הודו והורשעו.
הרגשתי מטומטם. חבריי לא שוכחים לי את זה.
לפני כמה שבועות, בשער חמש, הונפה כרזה שהביעה הזדהות עם הנאשם הראשי במעשה. כולנו איתך, נכתב שם.
אם הם היו כותבים "תהיה חזק. אוהבים אותך" זה היה בסדר גמור. אבל הם כתבו "כולנו איתך"...
מאז, אני מבין שאני באמת מטומטם, ויש בעייה, והצעד הראשון להתמודד איתה הוא בכך שלא נתעלם מקיומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 06:11 
יאללה, תקבע איתו פגישה.

הוא אומר מה בדיוק מפריע לו בקהל "האלים" של הפועל.
עושים הסכם.
אם במשך שנה הוא לא שומע את אחד מהדברים שמפריעים לו ושהוא הזכיר אותם מראש, הוא שם את המיליונים שלו בהפועל, עם סעיף יציאה כל שנה בהתאם לאותם תנאים.
אם כן יהיה בלאגן, הקהל תורם כמה מאות שעות של תרומה לקהילה, במקום שהוא יבחר.
אני ערב לכך אישית.

העיקר שיש תירוץ. אם יציעו לו להשקיע ולקהל פרסום במכבי כדורסל, שיש שם פי מיליון יותר אלימות (עלק) מאצלנו, פתאום זה יפריע לו פחות.
מי שרוצה להאשים את הקהל המתון של הפועל בכך שאנחנו בכותרות על כל שטות ולהגיד שבגלל זה אין משקיעים, שיהיה לו לבריאות.
כמה משקל אתם נותנים לתקשורת שמורכבת מילדים מושתנים בני 25 שנתנו להם מיקרופון או מקלדת ביד והם קובעים שיש כאן אלימות.

זו אותה תקשורת שכשיש אבוקה במלחה או באילת, הם מספרים כמה שהקהל בישראל אלים, אבל כשיש 200 אבוקות של איזה קהל פנאטי באירופה, אז בלי בושה הם שמים וידאו של "המופע המרהיב של אוהדי X".
זו אותה תקשורת שגמרה במשך שבוע מהתפאורה של אוהדי דורטמונד, אבל כשאנחנו עובדים על תפאורה ומביאים אותה כל שבוע למגרשים, אז אנחנו צריכים להיתקל באיזה שוטר שחושב שהוא מנהל את העולם ובהחלטה שרירותית קובע שזה לא נכנס, כי ככה הוא החליט ולא בא לו ומי שידבר איתו יעצר. כמובן שתמיד זה נגמר בבלאגן ועצורים ואז מספרים לנו כמה שהקהל שלנו אלים. אף אחד לא יספר כמה קשה להיות אוהד בישראל.
אז תמשיכו לאכול את הלוקשים של התקשורת. מקום לשיפור תמיד יש ואין ספק שגם אנחנו יכולים להימנע מהרבה דברים מיותרים, אבל אם תסתכלו על התמונה הרחבה, אז תראו שאין באמת אלימות בישראל (וזו שיש, קרי סכינים של אוהדים אחרים, כלל לא מתוקשרת) וביחס לכל מקום אחר בעולם, אנחנו צריכים לקבל פרס בתור הקהל ההוגן.

קובסטר, אני מאד אוהב את זייצ'יק, באמת שכן, אבל אני מציע לו לא להאשים אותנו כ"כ מהר בכך שאין ספונסרים. יש כמה שמעלינו במדד האשמה לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 06:23 
סמל אישי של המשתמש
אתה לא צריך לשכנע אותי לגבי הקהל של הפועל.
הדיון האמיתי הוא לא אם אנחנו יותר חרא או פחות חרא מהקהלים האחרים בארץ או באירופה (כאילו לספונסרים אכפת ממה שקורה באירופה) אלא איך משנים את התדמית.
כמה פעמים אמרנו באסיפה (כולל רמי עצמו) שעדיף להיות חכם מאשר צודק ? אז אתה חושב שאתה צודק, עוד כמה פה בטוחים שהם צודקים ושזה הכל תקשורת עוינת, ערוץ רקאנטי זבל שמחפש אותנו סתם ובלה בלה בלה אבל בסופו של דבר החיים נמדדים לפי השורה התחתונה. בשורה התחתונה, קשה לך להביא כסף מבחוץ גם בכדורסל וגם בכדורגל, אלא אם מדובר באוהדי הפועל שרואים מעבר לתדמית התקשורתית.
אולי אם מתישהו יפול לכולנו האסימון שאנחנו צריכים לעבוד על עצמנו, גם על אותו חלק סו קולד בעייתי בקהל, זה רק יעשה לנו טוב. אם נמשיך להיות מושכנעים ב 110% שהכל בסדר אצלנו, לא נגיע רחוק.
אא"ק אתונה מדליקים קבוע אבוקות, פרטיזן בלגרד דופקים מופע פירו בכל משחק, הקהל של המחלה והבבונים הם גזעניים מטונפים אבל זה לא עוזר לריח של החרא שלנו. וכרגע יש יותר מדי אנשים מתוכנו שאומרים שהריח הזה מרחיק אנשים. תאהב את זה או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 06:32 
זה שיש לנו את הבעיות שלנו לא הופך את זה לסיבה שבגינה קשה לגייס משקיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 06:33 
1. לאיזה קבוצה בארץ חוץ ממכבי סל יש ספונסר?
2. כמה מבכירי המשק מעורבים בספורט פה?

קובסטר אחד עונה למה שאמר ארז באסיפה
אין ספונסרים לאף קבוצת ספורט כי לא יודעים לעשות את זה כמו שצריך ולחברה שנותנת את החסות לא יוצא מזה כלום
לא קשור בשום דרך לשירי שואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: פגישה שהיתה לי היום עם אחד מראשי המשק
הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 06:39 
מהפכה כתב:

אין ספונסרים לאף קבוצת ספורט כי לא יודעים לעשות את זה כמו שצריך ולחברה שנותנת את החסות לא יוצא מזה כלום

בדיוק, רק שלאותו רוכש /משקיע פוטנציאלי, נח מאוד להשתמש בשירי שואה כנתיב מילוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 06:56 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:

?
ראשון גייסו את דלתות פנדור, בני יהודה כבר שנים עם שטראוס ומעדני הטלה, לסכנין בתקופת מאזן את סלקום שהחזיקו להם פחות או יותר את התקציב, לירושלים יש שנים את מגדל ועוד ועוד.
שוב, אולי כדאי שנפסיק להסתכל החוצה ולהגיד להוא יש את זה ולהוא יש משהו אחר. שיזדיינו כולם. הם לא הפועל.
אנחנו צריכים לחשוב מה יהיה טוב להפועל ואיך משנים את התדמית התקשורתית שלנו.
זה שתמשיכו להיות משוכנעים שהחרא שלנו מסריח פחות או באותה מידה כמו כולם לא יזיז אותנו מילימטר קדימה.
יש עדויות ישירות מאנשים שמתעסקים בגיוס ספונסרים ומשקיעים שאומרים שיש כאן בעיה אבל הכי נוח לזרוק את הרפש החוצה במקום לחשוב איך מטפלים בבעיה, והיא יכולה להיות תדמיתית בלבד בלי הרבה ביסוס מאחוריה, אבל היא עדיין קיימת.
תמשיכו להיות צודקים ולא חכמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 07:07 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
חומר למעשה לכולם ממזמן.
אני באמת לא מבין למה לאדם כלשהו להשקיע בהפועל (ואני לא מדבר על תורם כלשהו, אלא על אדם שרוצה לקשור את שמו עם הפועל.
חשבתי עם על זה היום עם הידיעה שסטודמאייר אולי ישקיע במגדל ירושלים. אין שום סיכוי שהוא היה מסכים לבוא להפועל.
כל יהודי שירצה להשקיע בארץ בשביל "הקשר על המולדת" וכו', יעדיף כל קבוצה אחרת בשוק על פני הפועל.
העיניין של השירי שואה מכשיל אותנו ברמות שלא יאומנו.

זה הדבר הכי לא נכון שאפשר
היה ונשאר כסף בצד, בסוף שנת מס, אחרי תשלום מיסים, אז אפשר להשקיע
היה ואין , אין מה להשקיע

להגיד שבגלל קומץ לא משקיעים זה כמו להגיד שהשלט ההוא זה הסיבה לעזיבתו של שאלתיאל

....זה שטות שאני לא מאמין לה בגרוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 07:11 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
הדיון האמיתי הוא לא אם אנחנו יותר חרא או פחות חרא מהקהלים האחרים בארץ או באירופה (כאילו לספונסרים אכפת ממה שקורה באירופה) אלא איך משנים את התדמית.
כמה פעמים אמרנו באסיפה (כולל רמי עצמו) שעדיף להיות חכם מאשר צודק ? אז אתה חושב שאתה צודק, עוד כמה פה בטוחים שהם צודקים ושזה הכל תקשורת עוינת, ערוץ רקאנטי זבל שמחפש אותנו סתם ובלה בלה בלה אבל בסופו של דבר החיים נמדדים לפי השורה התחתונה. בשורה התחתונה, קשה לך להביא כסף מבחוץ גם בכדורסל וגם בכדורגל, אלא אם מדובר באוהדי הפועל שרואים מעבר לתדמית התקשורתית.
אולי אם מתישהו יפול לכולנו האסימון שאנחנו צריכים לעבוד על עצמנו, גם על אותו חלק סו קולד בעייתי בקהל, זה רק יעשה לנו טוב. אם נמשיך להיות מושכנעים ב 110% שהכל בסדר אצלנו, לא נגיע רחוק.
אא"ק אתונה מדליקים קבוע אבוקות, פרטיזן בלגרד דופקים מופע פירו בכל משחק, הקהל של המחלה והבבונים הם גזעניים מטונפים אבל זה לא עוזר לריח של החרא שלנו. וכרגע יש יותר מדי אנשים מתוכנו שאומרים שהריח הזה מרחיק אנשים. תאהב את זה או לא.

צודק
אז אולי אם ניקח על עצמנו את הקונדומים שעפו על שחקנינו בדרבי סל האחרון , נגיד שזה גשם , נפתח את הפה נבלע ונחייך בסוף הערב
אז העורץ של רקאנאטי ידברו עלינו פחות רע????
הם לא רוצים תחרות ולהבדיל מהאפסים שסטודומאייר רוכש אנחנו התחרות היחידה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 07:11 
יש הבדל גדול בין גיוס ספונסרים לבעלות. ספונסרים מחפשים תדמית, הם כאן לטווח קצר, והם מקומיים. לבעלים יש שיקולים שונים ומשונים, והם לא חייבים להיות מקומיים. הטיעון של הקהל תופס הרבה יותר לספונסרים, לא ראיתי את גולדהאר או שניידר נרתעים מבעיות בקהל של מכבי לפני שקנו, וגם אם יש אנשים מקומיים שיירתעו, אחרים פחות. להפיל את זה אך ורק על הקטע של הקהל זה לא רציני בלשון המעטה.
אבל מי שחושב שהפלג בקהל שלמעלה מעשור מנהל לנו את התדמית ושאר האוהדים על הזין שלו ישתנה בדרך של הידברות והסברה הוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 07:22 
סמל אישי של המשתמש
משקיעים וספונסרים יבואו רק כאשר תהיה להם האופציה להיות המחליט והקובע
לא בצורה אחרת
ואם משהו מרתיע אותם זה העובדה שיש פה אוהדים מעורבים ולאוהדים יש say לקבוע (גם אם לא ברמת הבעלות )

אני לא מאמין שיש סיבה אחרת , אוסף ה"משקיעים" שיש בליגה מהדוד הקנדי ודרומה הם כולם הקובעים בקבוצותיהם,
ואצלנו, גם לפני הקמת העמותה זה היה מאד קשה (ראה ערך שאלטיאל וההתעקשות על העברות חופשיות , או ערך ההסתדרות הלאומית והתקופה החשוכה ההיא)
אגב זה הוכחה לזה שהקבוצה שלנו הכי מחוברת לקהל והקהל בתוכה
אז ב"משחקי ניסוח" אפשר להגיד שהקהל הוא זה שמפריע, כן הוא הפריע ומפריע

הוא לא יתן לאף משקיע לעשות בקבוצה ככל העולה על רוחו אלא המשקיע יבוא במטרה להשקיע בשביל הקהל ולא להאדיר את שמו ורוחו

:CHE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 07:27 
סמל אישי של המשתמש
yossi כתב:
kobster כתב:

צודק
אז אולי אם ניקח על עצמנו את הקונדומים שעפו על שחקנינו בדרבי סל האחרון , נגיד שזה גשם , נפתח את הפה נבלע ונחייך בסוף הערב
אז העורץ של רקאנאטי ידברו עלינו פחות רע????
הם לא רוצים תחרות ולהבדיל מהאפסים שסטודומאייר רוכש אנחנו התחרות היחידה

אתה שוב חוזר לתחרות החרא של מי מסריח יותר.
ערוץ הספורט נגדינו. מצב נתון. השאלה היא מה עושים עם המצב הנתון הזה ולא איך ממשיכים להתפלש בחרא ולחזור על מנטרות "מחפשים אותנו, דופקים אותנו, מחמירים איתנו, כולם נגדינו". אלו בדיוק המנטרות שמקבעות את המצב שלנו והופכים אותנו לצודקים אבל לא חכמים. אם באסיפה אנחנו שומעים תשובות כמו "המשטרה באו להרביץ לנו אז הרמנו כיסא וזרקנו עליהם" איך נתקדם ?
בואו שניה נצא מהמסכנות ומההנחות שאנחנו עושים לעצמנו ונעבור לפסים של מה אפשר לעשות ולא מה אי אפשר כי כל העולם שונא את הפועל. מי שיוצא מנקודת הנחה שהכל בסדר ואין מה לעשות, מוזמן להישאר עם הרומנטיקה והשקרים העצמיים ובלי שקל על התחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 07:31 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
יש הבדל גדול בין גיוס ספונסרים לבעלות. ספונסרים מחפשים תדמית, הם כאן לטווח קצר, והם מקומיים. לבעלים יש שיקולים שונים ומשונים, והם לא חייבים להיות מקומיים. הטיעון של הקהל תופס הרבה יותר לספונסרים, לא ראיתי את גולדהאר או שניידר נרתעים מבעיות בקהל של מכבי לפני שקנו, וגם אם יש אנשים מקומיים שיירתעו, אחרים פחות. להפיל את זה אך ורק על הקטע של הקהל זה לא רציני בלשון המעטה.
אבל מי שחושב שהפלג בקהל שלמעלה מעשור מנהל לנו את התדמית ושאר האוהדים על הזין שלו ישתנה בדרך של הידברות והסברה הוזה .

מי שחכם קורא בין השורות שאולי כדאי לעזוב את ההסברה והדיבורים ולעבור לפסים מעשיים.
למשל, כשאוהד לידך בא עם חולצה בעייתית או עושה דברים שמטנפים את כולנו אז לא לשחק אותה לא ראיתי לא שמעתי.
בלי קשר, הצעד הראשון בלפתור את הבעיה הוא להבין שיש בעיה. בוא נתחיל משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 07:32 
kobster כתב:
מהפכה כתב:

?
ראשון גייסו את דלתות פנדור, בני יהודה כבר שנים עם שטראוס ומעדני הטלה, לסכנין בתקופת מאזן את סלקום שהחזיקו להם פחות או יותר את התקציב, לירושלים יש שנים את מגדל ועוד ועוד.
שוב, אולי כדאי שנפסיק להסתכל החוצה ולהגיד להוא יש את זה ולהוא יש משהו אחר. שיזדיינו כולם. הם לא הפועל.
אנחנו צריכים לחשוב מה יהיה טוב להפועל ואיך משנים את התדמית התקשורתית שלנו.
זה שתמשיכו להיות משוכנעים שהחרא שלנו מסריח פחות או באותה מידה כמו כולם לא יזיז אותנו מילימטר קדימה.
יש עדויות ישירות מאנשים שמתעסקים בגיוס ספונסרים ומשקיעים שאומרים שיש כאן בעיה אבל הכי נוח לזרוק את הרפש החוצה במקום לחשוב איך מטפלים בבעיה, והיא יכולה להיות תדמיתית בלבד בלי הרבה ביסוס מאחוריה, אבל היא עדיין קיימת.
תמשיכו להיות צודקים ולא חכמים.

מתוך אלה שאומרים ש"בגלל הקהל" כמה אחוז אתה חושב שבאמת היו משקיעים אם היינו קהל מתון יותר? לדעתי אחוזים בודדים. זה שאמרו ממקור ראשון זה לא מעלה או מוריד. זה פשוט פתח מילוט כל כח נח, שקשה לא להשתמש בו (למי שלא מעוניין באמת להשקיע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 07:39 
kobster כתב:
joshsoos כתב:
אבל מי שחושב שהפלג בקהל שלמעלה מעשור מנהל לנו את התדמית ושאר האוהדים על הזין שלו ישתנה בדרך של הידברות והסברה הוזה .

מי שחכם קורא בין השורות שאולי כדאי לעזוב את ההסברה והדיבורים ולעבור לפסים מעשיים.
למשל, כשאוהד לידך בא עם חולצה בעייתית או עושה דברים שמטנפים את כולנו אז לא לשחק אותה לא ראיתי לא שמעתי.
בלי קשר, הצעד הראשון בלפתור את הבעיה הוא להבין שיש בעיה. בוא נתחיל משם.

נו ברור, אבל מי שצריך לעשות את זה הן הנהלות המועדונים, אתה לא יכול להפיל את זה על אוהד פה ושם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: