תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 21:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פגישה שהיתה לי היום עם אחד מראשי המשק
הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 19:28 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
נפגשתי היום למשך כשעה עם אדם בכיר מאוד במשק הישראלי. מישהו שכל קוראי המדורים הכלכליים מכירים, אחד שבקלות יכול להימנות על הקבוצה שנקראת "ראשי המשק".
רוב השיחה נסובה סביב עניינים עסקיים, לא אלאה אתכם בפרטים.
בסוף השיחה, לאחר שהוא סיפר לי שהוא מתעניין מאוד בספורט, העליתי בפניו את האפשרות של לשים כסף על הפועל. לא דיברנו באופן קונקרטי על מתווה (רכישה, תרומה, ספונסורשיפ וכו'), אלא באופן כללי בלבד.
התשובה שלו היתה שהמיזם שיש בהפועל תל אביב, גם כדורגל וגם כדורסל, הוא דבר מדהים, אבל בגלל שיש בהפועל קומץ אוהדים "בלתי נסבל" כהגדרתו, הוא לא רוצה להיכנס להפועל כי הוא לא יכול להרשות לעצמו שהשם שלו יהיה מזוהה עם אנשים כאלה.

חומר למחשבה לכולנו.

סיפרת לו שאתה תומך בשירים שהוא כל כך סולד מהם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
תעשו "פחחח" כמה שאתם רוצים. שמעתי את זה מעוד אדם "כבד" - הפריע לו עניין השואה (גד פניני לגז, האוהד עם המועל יד וכו'), הפריע לו שהפועל יוצאת מגדרה (להבדיל מכל קבוצה אחרת בליגה) להזכיר שהיא לא מייצגת בשום פנים ואופן את ישראל (לך תחפשו רוכש מחו"ל, יהודי שישראל חשובה לו ושישקיע במשהו שמתנגד בכלל לשיוך הלאומי) והפריעה לו האלימות שאמנם היתה בכדורסל אבל גם הוא יודע שאלה אותם אוהדים של הכדורגל.

ובכלל לא חשוב כמה אלימות היתה בכדורסל ומי התחיל, שאותו אוהד עם המועל יד דביל ואת השלט נגד פניני מישהו תלה אחרי המשחק וכו'.
ברגע שהתקשורת יוצרת תודעה - נגמר הסיפור. בכל דבר. אם אתם חושבים שאנשים מתעניינים מעבר, שנכנסים לפורום הזה ומתרשמים - אתם טועים בענק. בן אדם ממוצע מסתפק בכמה שורות בעיתון ואייטם קצר בטלביזיה. זה הכל. ושם צבעו אותנו בצבעים שחורים.

אז תמשיכו לעשות פחחח ולצחוק ובעוד כמה עונות מחורבנות ותבוסות בדרבים אולי תבינו על איזה צד של הלחם מרוחה החמאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
אבל למה לחפש יהודי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 19:34 
האמת כואבת אה חברים?

אבל תמשיכו לשלוח להם לבבות ולהצטרף לאלימות ולשירי שואה... זה בטוח מנפח את האגו ותורם לקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
יפה לשמוע על אנשים שלא שמו אגורה, וכבר מתחילים לדבר במושגים של "קומץ".
ימי חמישי ביד אליהו זה המקום, ושיתקע להם הסושי בגרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 19:38 
Charlie כתב:
תעשו "פחחח" כמה שאתם רוצים. שמעתי את זה מעוד אדם "כבד" - הפריע לו עניין השואה (גד פניני לגז, האוהד עם המועל יד וכו'), הפריע לו שהפועל יוצאת מגדרה (להבדיל מכל קבוצה אחרת בליגה) להזכיר שהיא לא מייצגת בשום פנים ואופן את ישראל (לך תחפשו רוכש מחו"ל, יהודי שישראל חשובה לו ושישקיע במשהו שמתנגד בכלל לשיוך הלאומי) והפריעה לו האלימות שאמנם היתה בכדורסל אבל גם הוא יודע שאלה אותם אוהדים של הכדורגל.

ובכלל לא חשוב כמה אלימות היתה בכדורסל ומי התחיל, שאותו אוהד עם המועל יד דביל ואת השלט נגד פניני מישהו תלה אחרי המשחק וכו'.
ברגע שהתקשורת יוצרת תודעה - נגמר הסיפור. בכל דבר. אם אתם חושבים שאנשים מתעניינים מעבר, שנכנסים לפורום הזה ומתרשמים - אתם טועים בענק. בן אדם ממוצע מסתפק בכמה שורות בעיתון ואייטם קצר בטלביזיה. זה הכל. ושם צבעו אותנו בצבעים שחורים.

אז תמשיכו לעשות פחחח ולצחוק ובעוד כמה עונות מחורבנות ותבוסות בדרבים אולי תבינו על איזה צד של הלחם מרוחה החמאה.
red_o כתב:
האמת כואבת אה חברים?

אבל תמשיכו לשלוח להם לבבות ולהצטרף לאלימות ולשירי שואה... זה בטוח מנפח את האגו ותורם לקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 19:38 
אני לא מאשים אף אחד רק את אלו (ובחלקם אני) שנותנים לזה להמשיך ולהתקיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 19:40 
מדהים באיזו קלות אתם אוכלים את הלוקשים האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:

נו, אז אם בתקשורת כבר שרפו אותנו, ובהתחשב בבעלי כלי התקשורת זה לא הולך להשתנות בלי קשר למה שאנחנו נעשה, אז מה אתה רוצה מהחיים שלנו?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 19:44 
מה נהיה עכשיו? פורמט חדש בפורום? השג את המילארדר?
תשחררו אותי מכסף ומבעלים "ראשי משק", קצת שכחתם שאנחנו אוהדים ולא חשבים של המועדון.
יפה שמזכירים אותנו ואת ביט"ר באותה נשימה, אבל אני לא דמגוג, אני יודע למה, באותה נשימה גם תזכירו שהקהל שלנו הוכיח בגרות שלא קיימת במחוזותינו, והפסיק עם הקריאות האלה, אנשים כמוני ששנים שרו את השירים האלו, וגם היום הם לא מפריעים להם פשוט הפסיקו, אז אפשר לדבר על ה20 שהפטיש שלהם זה שירי שואה, ואפשר לדבר על האלפים שהפסיקו כי זה מפריע לאחרים (לא להם, כי הרי אלפים לא מחונכים תוך חודשים ספורים) הכל שאלה של מה אתה בוחר לראות, מר "אוהד מבקר" או "מר ראש משק".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 19:48 
danired כתב:
מה נהיה עכשיו? פורמט חדש בפורום? השג את המילארדר?
תשחררו אותי מכסף ומבעלים "ראשי משק", קצת שכחתם שאנחנו אוהדים ולא חשבים של המועדון.
יפה שמזכירים אותנו ואת ביט"ר באותה נשימה, אבל אני לא דמגוג, אני יודע למה, באותה נשימה גם תזכירו שהקהל שלנו הוכיח בגרות שלא קיימת במחוזותינו, והפסיק עם הקריאות האלה, אנשים כמוני ששנים שרו את השירים האלו, וגם היום הם לא מפריעים להם פשוט הפסיקו, אז אפשר לדבר על ה20 שהפטיש שלהם זה שירי שואה, ואפשר לדבר על האלפים שהפסיקו כי זה מפריע לאחרים (לא להם, כי הרי אלפים לא מחונכים תוך חודשים ספורים) הכל שאלה של מה אתה בוחר לראות, מר "אוהד מבקר" או "מר ראש משק".

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 19:48 
ואני שמעתי מישהו שאמר פעם בתקשורת שאם הוא יצטרף להפועל זה יהיה בגלל אותו קומץ ואותם שירים...

מי שאני שמעתי אמר שבגלל זה הוא כן ישקול להיכנס ומי שאתה מכיר אמר שבגלל זה הוא לא יכנס נו אז? שילכו להזדיין כולם! מי שרוצה שיבוא ומי שלא רוצה שיקנה את רמת השרון, הפועל תחיה גם בלעדיהם.

נערך לאחרונה על ידי פואד בתאריך 04 יוני 2013, 19:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
ומי ישמע, כל שבוע אנחנו במפגן קולני ומאסיבי של שירי שואה, כמו לגיה ורשה,או ביטר. או שהעניין עם ייצוג ישראל הוא אג'נדה ראשית במועדון.
מי שלא מעוניין בהפועל, או שלא מבין את הפוטנציאל בהפועל, אז שימשיך בדרכו וילך להזדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 19:54 
dino כתב:
ומי ישמע, כל שבוע אנחנו במפגן קולני ומאסיבי של שירי שואה, כמו לגיה ורשה,או ביטר. או שהעניין עם ייצוג ישראל הוא אג'נדה ראשית במועדון.
מי שלא מעוניין בהפועל, או שלא מבין את הפוטנציאל בהפועל, אז שימשיך בדרכו וילך להזדיין.

מעניין אם גולדהר עוזב את מכבי כי המאמן שלהם אמר שחלק מזה שהוא עוזב זה בגלל הגזענות, ככה הוא צוטט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 20:01 
EISEN כתב:
אתם באמת לא מבינים באיזה סביבה אתם חיים או שמעדיפים לטמון את הראש בחול?
זה שבקהל של כל קבוצה יש גרעין בעייתי זה ברור, אבל רק הקהל של הפועל (ובית"ר) נצרב בתודעה כחוליגנים שאסור להתקרב אליהם
זה משהו שהוא לא בר שינוי?

אתה נכנס לוויכוח מיותר. גם לי היו שני מפגשים עם בעלי ממון שאחד מהם בעברו שיחק בהפועל וגם לי אמרו את אותם הדברים. החלק המטומטם בקהל שלנו שעשה לנו נזק עם שירי השואה ו"קומץ" חוליגנים בכדורסל והמפגעים התקשורתיים יצרו לנו תדמית בעייתית וזה בוודאות מרחיק הרבה משקיעים לצערי. זה לא אומר שאי אפשר למצוא משקיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
מעניין כמה אנשים פה היו באסיפה האחרונה בכדורסל והקשיבו למה שארז זייצ'יק אמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
חלק המטומטם בקהל שלנו שעשה לנו נזק עם שירי השואה ו"קומץ" חוליגנים בכדורסל והמפגעים התקשורתיים יצרו לנו תדמית בעייתית וזה בוודאות מרחיק הרבה משקיעים לצערי

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
לגיטימי מה שהוא אמר,מה שחבל כמו שאמרו לך,זה שלא סיפרת לו על הגזענות בצד הצהוב של העיר,על הדברים הטובים,על המלחמה נגד שירי השואה שהביא לחיסול כמעט טוטאלי של התופעה ובעיקר לערוץ תקשורת אחד שיש לו כוח ועושה הכל כדי לחסל אותנו ולהתעלם מהגזענות המכוערת של המועדון אותו הוא מטפח ואוהב.

*ונירוג,מספיק כבר לעשות +1 כל תגובה שניה.שיגעת אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 20:16 
"הרן גדות, מי שמיועד להיות הבעלים של הפועל ת"א, גינה בתוקף את ריסוס כתובות הנאצה על ביתו של גרין אך אמר שהמעשה אינו מרתיע אותו כלל וכלל מהכוונות לרכוש את הקבוצה.

גדות אמר הבוקר ל-ONE: "בקבוצה שמעוניינת לרכוש את הפועל, המעשה לא רק שאינו מרתיע אותנו, אלא להיפך - זה מעודד אותנו לקחת את הפועל ולנסות לעשות סדר. המעשה רק מאתגר אותנו יותר להיכנס לקבוצה ולנסות להפחית את האלימות בכדורסל בכלל ובהפועל בפרט".

אולי צריך להפוך להיות גזענים כדי שמישהו יקנה אותנו? בבית"ר זה עובד ובמכבי זה עובד...

כל "הבעלי ממון" "ואנשי עסקים" שאת מדברים עליהם מזיינים את המוח! מי שרוצה שם כסף מי שלא מספר סיפורים. להפועל לא באו רוכשים מיליון פעם? גקי בן זקן לא רצה לקנות כי אנחנו גזענים? או אולי לבייב? או טביב? רמון + כמה אנשי עסקים מאחוריו? סגול? הראל? לפי העובדות אתם מזיינים את המוח, לא מוצאים רוכש ביום אחד ובטח ובטח לא אחרי הבלאגן שהיה ועדיין נשאר בהפועל! ושכל אלה שאתם מדברים איתם והם מספרים לכם סיפורים... תגידו להם טוב תודה ושילכו להזדיין!!! אם הקבוצה תהיה בליגת האלופות במשך שנתיים רצוף תראה איך פתאום כל אלה שכאילו יש להם "עמוד שדרה" רצים לקנות את הפועל.

נערך לאחרונה על ידי פואד בתאריך 04 יוני 2013, 20:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 20:20 
kobster כתב:
מעניין כמה אנשים פה היו באסיפה האחרונה בכדורסל והקשיבו למה שארז זייצ'יק אמר

תפסיק לשחק ברמזים כאילו אתה בחורה בדייט ותספר לעם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
נפגשתי היום למשך כשעה עם אדם בכיר מאוד במשק הישראלי. מישהו שכל קוראי המדורים הכלכליים מכירים, אחד שבקלות יכול להימנות על הקבוצה שנקראת "ראשי המשק".
רוב השיחה נסובה סביב עניינים עסקיים, לא אלאה אתכם בפרטים.
בסוף השיחה, לאחר שהוא סיפר לי שהוא מתעניין מאוד בספורט, העליתי בפניו את האפשרות של לשים כסף על הפועל. לא דיברנו באופן קונקרטי על מתווה (רכישה, תרומה, ספונסורשיפ וכו'), אלא באופן כללי בלבד.
התשובה שלו היתה שהמיזם שיש בהפועל תל אביב, גם כדורגל וגם כדורסל, הוא דבר מדהים, אבל בגלל שיש בהפועל קומץ אוהדים "בלתי נסבל" כהגדרתו, הוא לא רוצה להיכנס להפועל כי הוא לא יכול להרשות לעצמו שהשם שלו יהיה מזוהה עם אנשים כאלה.

חומר למחשבה לכולנו.

סיפרת לו שאתה תומך בשירים שהוא כל כך סולד מהם ?

גדול. בטח הקריא לו את המילים של השיר שעל שמו הוא נקרא. :ROSE:

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 20:36 
עזרא כתב:
לגיטימי מה שהוא אמר,מה שחבל כמו שאמרו לך,זה שלא סיפרת לו על הגזענות בצד הצהוב של העיר,על הדברים הטובים,על המלחמה נגד שירי השואה שהביא לחיסול כמעט טוטאלי של התופעה ובעיקר לערוץ תקשורת אחד שיש לו כוח ועושה הכל כדי לחסל אותנו ולהתעלם מהגזענות המכוערת של המועדון אותו הוא מטפח ואוהב.

*ונירוג,מספיק כבר לעשות +1 כל תגובה שניה.שיגעת אותנו.

את מי מענייין מה קורה אצל האחרים ?
העובדה שאצל אחרים יש חראות יותר גדולים ויותר איכותיים הופך את החראות אצלנו לנסבלים יותר ?
אז הוא לא ישקיע בהם ולא ישקיע בנו.
היפ היפ הורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
נגמר הנוער כתב:
יואב כתב:
אז שישאר ראש משק.
:CHE:

+בן אדם שבאמת רוצה לשים כסף, זה לא מה שימנע ממנו.
תירוץ עלוב.

אף בן אדם לא "רוצה לשים כסף". אתה סתם שם כסף על דברים?
אנשים רוצים שיצא להם מזה משהו.
פרסום, קשרים עסקיים, השקעה בפרוייקט, שם בקהילה היהודית, הרגשה שהם תורמים לקהילה וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
שימו עצמכם במקום ספונסר פוטנציאלי.
תחשבו שיש לכם חברה או מוצר שאתם רוצים לקדם.
אתם הייתם רוצים שהוא יהיה מזוהה עם מותג שיש לו שונאים רבים, שמזוהה עם קריאות שואה, עם אירועי אלימות חוזרים ונישנים?
הייתם רוצים לתת חסות שתעלה לכם ממון רב, ובסופו של דבר תקטין לכם את המכירות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 20:41 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
האשכול הזה והתגובות עליו ממש מזכיר לי את הפייסבוק אחרי דרבי רק שבמקום שכל העכברים של הגרמנים שיוצאים מהחורים, פה קיבלנו את פסטיבל הסאחים הרשמי.
אני מניח שרוב מי שקפץ פה עם אמירות ה״רואים! תתמודדו עם מה שעשיתם חוליגנים, אמרנו לכם״ לא הכי מודע לעובדה שברוב המועדונים באירופה יש קמצים קיצוניים, אמנם במשחקים של קבוצות כמו ברצלונה ומנצ׳סטר יונייטד זה פחות מורגש מהסיבה הפשוטה שרוב הקהל מורכב מתיירים. להפועל יש יותר מעלות מחסרונות בקהל.
לנו נשאר לקוות שיגיע מישהו שבאמת מעוניין להשקיע בקבוצה ולא אחד שמבלבל את המוח עם תירוצים דיפלומטיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שפספסתם פה את הבעיה האמתית. ואנחנו כבר עדים לה כבר מספר שנים.

זה לא שאנחנו איזה קהל בלתי נסבל שמרחיק אנשים, זה שאנחנו הפיתיון מס' 1 לצליבה חוזרת בתקשורת ובהתאחדות או בעצם כל גורם שלא אוהד הפועל, כאשר ברוב המקרים אין בכלל קשר למציאות.
ועושים עלינו סיבוב, כזה שאין לנו הרבה מה לעשות איתו. נכון שאופירה ורקאנטי הם חובבנים במקרה הטוב ומושחתים במקרה הרע, אבל הטמטום והרוע שלהם זה מה שהציבור מקבל ואנחנו אוכלים את החרא.

כל העולם כולו וכו'...

נערך לאחרונה על ידי ירדן בתאריך 04 יוני 2013, 20:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 20:53 
yos כתב:
שימו עצמכם במקום ספונסר פוטנציאלי.
תחשבו שיש לכם חברה או מוצר שאתם רוצים לקדם.
אתם הייתם רוצים שהוא יהיה מזוהה עם מותג שיש לו שונאים רבים, שמזוהה עם קריאות שואה, עם אירועי אלימות חוזרים ונישנים?

זה הפועל תל אביב? מותג שיש לו שונאים רבים, שמזוהה עם קריאות שואה, עם אירועי אלימות חוזרים ונישנים?
וואלה, אולי היא גם קבוצה שיוצאת במוצהר נגד גזענות, שמפעילה פרוייקטים חברתיים מדהימים? שמזוהה עם הישגים ספורטיביים יוצאי דופן בנוף הכדורגל הישראלי? שהיא שם דבר באירופה?

yos כתב:

הייתם רוצים לתת חסות שתעלה לכם ממון רב, ובסופו של דבר תקטין לכם את המכירות?

טוב, זאת סתם שטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 20:57 
יוס,
רק שאנחנו לא מוצר, אנחנו קבוצת כדורגל שיש לה עשרות אלפי אוהדים בארץ, וכל משקיע פוטנציאלי יעשה את החשבון שלו ,האם בא לו להתעסק עם אחוז מסוים שלא מוצא חן בעיניו או להבדיל האם ברצונו להצטרף לקבוצה הכי מרגשת בארץ עם הקהל בסך הכל הכי טוב.
כל אחד יעשה מה שטוב לו, רק בלי הטפות מוסר על 1/8 הכוס הריקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 20:57 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

זה הפועל תל אביב? מותג שיש לו שונאים רבים, שמזוהה עם קריאות שואה, עם אירועי אלימות חוזרים ונישנים?
וואלה, אולי היא גם קבוצה שיוצאת במוצהר נגד גזענות, שמפעילה פרוייקטים חברתיים מדהימים? שמזוהה עם הישגים ספורטיביים יוצאי דופן בנוף הכדורגל הישראלי? שהיא שם דבר באירופה?

טוב, זאת סתם שטות.

מה שאתה כותב זה נכון, אבל מה לעשות שאנחנו לא מזוהים עם זה.
לרוב האנשים כשהם חושבים על הפועל יעלה הקריאות שואה לפני הפרוייקטים החברתיים, או ה"לא מייצגים את ישראל" לפני המסע באירופה.
אני לא אומר שחובה לשנות את כל מה שאנחנו, אבל המכלול הורס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 21:00 
סמל אישי של המשתמש
מה שמרתיע את אותם פילנתרופים אהובים זה לא שירי השואה, אלא האמבוש התקשורתי המנופח שעושים לנו על כל שטות.
והאמת? אני מבין אותם.
מי שירצה להכנס צריך להיות עם עור של פיל. אין הרבה כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: