עומרי קנדה כתב:
Charlie כתב:
קנדה,
אולי תפסיק לחשוב כמו סוחר ותתחיל לחשוב כמו אוהד ?! אם הוא מתאים - שיבוא. אם רמון ירוויח או לא ירוויח עליו מתישהו בעתיד, זה לא משהו שמעניין אותי כרגע
אותי כן.
ראינו בשנים האחרונות מספיק שחקנים שבאו עשו עלינו סיבוב וברחו בלי פיצוי הולם(ר.ע. אביחי ידין,טוטו תמוז,וינסנט אניימה וגילי ורמוט).
חשיבה לטווח ארוך קוראים לזה,דבר שבהפועל מתקשים להפנים ואכלנו על זה קש השנה.
מה הקשר?
מכרו 50% מ"הכרטיס" של אביחי לחיפה ב-270 אלף יורו כשהיה ברור שהוא לא ימשיך וחששו שיעבור למכבי. אני מניח שהביאו אותו מכפ"ס בפחות כסף (אי אפשר לדעת בדיוק בכמה בגלל כל הקומבינות של טביב) ואם חיפה תמכור אותו לקבוצה אחרת נקבל מחצית מהתמורה. לא בטוח שהיינו יכולים לקבל יותר בנסיבות.
טוטו זו היתה באמת טעות לדעתי, במיוחד כשהיתה אפשרות לטרייד עם יצחקי בקיץ. קורה.
את אניימה לא רצו למכור וידעו שהוא יעזוב כי השיקול היה שאיתו יש סיכוי להגיע לצ'מפיונס ואז ממילא הפועל תרוויח הרבה יותר מאשר למכור אותו. וכך אכן היה. החלטה מצויינת.
את גילי מכרו ע"פ סעיף היציאה שלו כי הוא רצה לעבור לגרמניה וגם ככה היה פה רווח.
אז איפה בדיוק הבעיה? ומי עשה עליך "סיבוב"? כל אחד מהשמות האלה אמנם התקדם בהפועל אבל גם תרם לה המון בליגה ובאירופה. כן, כולל הכלב בן כלב שעבר למכבי לאחרונה.
דווקא שחקנים כמו שכטר או מלול שחזרו מאירופה - יש יותר סיכוי שיישארו איתנו כמה שנים טובות מאשר שחקנים מקומיים אחרים (או זרים) שעוד לא ניסו את אירופה או שבאו מראש לעונה אחת ולברוח.