תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 19:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

והתמונה הזוכה היא...
1 27%  27%  [ 4 ]
2 27%  27%  [ 4 ]
3 47%  47%  [ 7 ]
סך הכל הצבעות : 15
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בואו ניתן כבוד לצה"ל
הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 13:34 
אדום נחמד כתב:
נועם שחם כתב:
אדום נחמד כתב:
נועם שחם כתב:
הבוקר ראיתי בפייסבוק שהתמונה שלהן מפורסמת בלי שום טשטוש. מסכנות.

לא הבנתי..
לא הן היו אלה שהעלו את התמונות מלכתחילה?
בנאדם שחושף את עצמו בצורה כזו, יכול להתלונן?

אני בספק אם הן העלו בעצמן תמונות כאלו לדף הפייסבוק. זה יותר נראה כמו מישהו שגנב את התמונות מהטלפון של הצלם/צלמת.

לפי מה שאומרים כאן זה מה שקרה, אבל עדיין קשה לי לחשוב על הבנות כאל קורבנות תמימות..

למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
סליחה, כנראה שהיתה אי הבנה.
אם מישהו גנב את התמונות זה סיפור אחר.

משום מה התקבעתי על המחשבה שהן הפיצו (ולא רק הן.. צור אמר שזה קטע צהלי כזה..) בין החברים/ות שלהן, וזה הגיע במקרה למישהו שזה לא היה אמור להגיע אליו, והוא פרסם בפייסבוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
זה מדהים שאחרי כל כך הרבה סיפורים של בנות שהצטלמו מזדיינות או מוצצות או סתם שולחות תמונות עירום עדיין יש מטומטמות שעושות את זה....כאילו, מה נראה לכן?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 15:11 
תמונות אלו מייצגות אותנו בכבוד בעולם, מעריץ אותן אחת אחת :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
אולי ינעלו כבר את האשכול הגועלי הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:
אולי ינעלו כבר את האשכול הגועלי הזה?

צודק יש פה החפצת נשים ברורה, אתה גאון הדור וסמל המוסריות.
אולי כבר ינעלו אותך ויזרקו את המפתח לים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
מתי יכחידו אותך מהעולם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
בשיבה טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
האמת שלא סובל כ"כ את עירית לינור, אבל מסכים עם כל מילה שלה כאן:
https://www.facebook.com/iritlinur/posts/406591326125340

ציטוט:
שתי תגובות אינסטינקטיביות עלו בראשי כשראיתי את תמונת החיילות השובבות. הראשונה: "הו! טיפשות הנעורים". השנייה: "נו, באמת. חוטיני? הרי באזרחות זה לא נוח. אז בצבא???" אני מודה שלא הרהרתי בהשפעה על תדמית צה"ל בארץ ובתפוצות והייתי נכונה לפטור את כל העניין, בנדיבות של זקנים, כעוד אחת מהשטויות הלא-מזיקות שעושים בני הנוער משחר ההיסטוריה. מחשבות סלחניות אלה הפריעו לי לשאול את השאלה החשובה באמת: למה, לעזאזל, אני יודעת על התמונות האלה בכלל?
היד רועדת בכתבי את הדברים, שכן אין דבר המצביע על עובדת היותך פרה-היסטורית מאשר הסתייגות מפייסבוק ובן דודו הערס לא פחות – ווטסאפ. האם כל שטות שעושה אדם כדי לשעשע את חבריו המפגרים היא טרף לגיטימי של כלל הציבור? ומתי הפיגור הופך לסתם רשעות מאורגנת ובטוחה בעצמה?
מהרגע שנשלחו התמונות לחבריהן של החיילות, היה לפחות אחד מביניהם שחשב שזה בסדר להפיץ אותן אל מחוץ למעגל החברתי שאליו הן יועדו. לטיפוס הזה אני רוצה לומר: אתה מניאק. אך כדי לפנות לכלי התקשורת הרשמיים, שהצטרפו אל המניאק האלמוני והציגו את התמונות בתור חדשות לגיטימיות, אין ברשותי אוצר קללות גדול דיו. הלא בזכותם אנחנו דנים בהתנהגותן של העלמות הללו, בזכותם צריך להתמודד עם "בעיה" כלשהי, שלא הייתה בעיה כלל אלמלא הם פרסמו את התמונות בין ידיעות על העלאת המע"מ והמצב בסוריה. הם אלה שהחליטו ששיחות פרטיות אינן פרטיות כלל, שקבוצת ווטסאפ היא ציבורית כמו ערוץ 2. הם אלה שהחליטו שחיילות בתחתונים זה חדשות.
אנשים שולחים לחבריהם כל מיני דברים שלא אמורים להיות מוצגים בפני קהל. המניאקים שפורצים את גבולות החברות הם מגזר אנושי דוחה. כלי התקשורת שמצטרפים לביזוי בשם העניין החדשותי הם כבר רשע מאורגן. ובואו נודה, אילו היה מדובר בחיילים בתחתונים, סיכויי הפרסום היו קטנים בהרבה. ככה אנחנו אוהבים את הבנות שלנו – קודם שיתפשטו להנאתנו, אחר כך ננזוף בהן שהן מופקרות ולקינוח אולי נכתוב שהן הרוסות מהפרסום.
ולחיילות עצמן אומר באהבה: בנות – אתן בסדר גמור, ולא עשיתן שום דבר רע. נכון, למדתן שיעור מדכא על חברים ועל תקשורת, ולצערי, זה לא יהיה השיעור המדכא האחרון בחייכן. אני יודעת שאתן חסונות מספיק כדי להתמודד עם דברים קשים מזה, שהרי יש לכן מספיק סבולת כדי ללבוש חוטיני. ולמי שיכולה להתמודד עם חוטיני – כל השאר זה שטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
טוב, ראיתי את התמונות שרצות בין החיילים.
הבנות הן לחלוטין לא תמימות בטח לא כמו שהן הוצגו בהודעה שמעלי, וידעו בדיוק מה הן עושות. ומה שהן עשו זה פשוט פורנו.

מצד שני, אני לא חושב שקשה להן עם הפרסום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
הבנות הן לחלוטין לא תמימות בטח לא כמו שהן הוצגו בהודעה שמעלי, וידעו בדיוק מה הן עושות. ומה שהן עשו זה פשוט פורנו.

אתה יודע אנשים עושים דברים כאלה. לא כל אחד שמצלם את עצמו בערום\עושה סקס וכו' רוצה שיפרסמו את זה.
אני לא יודע אם הבנות היו אלה הראשונות להפיץ את העניין אבל עכשיו שיש את הבאזז הכל כך ענק הזה אני בטוח שקשה להן עם הפרסום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 15:19 
Yobov כתב:
אדום נחמד כתב:

אתה יודע אנשים עושים דברים כאלה. לא כל אחד שמצלם את עצמו בערום\עושה סקס וכו' רוצה שיפרסמו את זה.
אני לא יודע אם הבנות היו אלה הראשונות להפיץ את העניין אבל עכשיו שיש את הבאזז הכל כך ענק הזה אני בטוח שקשה להן עם הפרסום הזה.

על זה נאמר סוף מעשה במחשבה תחילה,
וכי למה הן ציפו כשהצטלמו ככה, והעבירו את התמונות בוואטסאפ או כל אמצעי אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
Yobov כתב:
אדום נחמד כתב:

ברור
בחורה שתוך כדי שחבר שלה מזיין אותה נותנת לו לצלם לה את הכוס, כשמסביב לו כתובות מסייעת 13 אמפריה (על הגוף, אם לא הבנת), קיוותה שזה ישאר אצלו בפלאפון.
עזוב נו.
הן ילדות גדולות, ואני לא מתכוון לבקר את מה שהן עשו. אבל תמימות הן לא, ועכשיו נראה אותן יוצאות נגד "החפצת נשים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
Yobov כתב:
אדום נחמד כתב:

ברור
בחורה שתוך כדי שחבר שלה מזיין אותה נותנת לו לצלם לה את הכוס, כשמסביב לו כתובות מסייעת 13 אמפריה (על הגוף, אם לא הבנת), קיוותה שזה ישאר אצלו בפלאפון.
עזוב נו.
הן ילדות גדולות, ואני לא מתכוון לבקר את מה שהן עשו. אבל תמימות הן לא, ועכשיו נראה אותן יוצאות נגד "החפצת נשים".

גם אני ראיתי תתמונה :)
אני ממש לא מבקר את מה שהן עשו והן גם ממש לא תמימות אבל לא כל מה שמצולם אמור להיות מופץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
אי אפשר לשלוט על כיוון התפוצה. ברור שהתמונות לא צולמו לעיניה בלבד (וגם לא לעיני חבר שלה).
מרגע שזה הופץ, אין לה יעל מה להתלונן, גם אם זה הגיע למקומות שהיא לא רצתה שזה יגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 17:56 
אדום נחמד כתב:
אי אפשר לשלוט על כיוון התפוצה. ברור שהתמונות לא צולמו לעיניה בלבד (וגם לא לעיני חבר שלה).
מרגע שזה הופץ, אין לה יעל מה להתלונן, גם אם זה הגיע למקומות שהיא לא רצתה שזה יגיע.

תגיד, אתה רציני? זה מזכיר קצת את הטיעונים של אלו שמאשימים בחורות "מופקרות" בזה שאנסו אותן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2013, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אדום נחמד כתב:

תגיד, אתה רציני? זה מזכיר קצת את הטיעונים של אלו שמאשימים בחורות "מופקרות" בזה שאנסו אותן.

יופי שזה מה שזה מזכיר לך.
כמובן שזה לא מה שאמרתי. אפילו לא קרוב.
ד"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: