תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 14:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2091 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 70  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: איתי שכטר
הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
ברור שנצטרך להתפשר על עמדות אחרות, גם אם נביא את שכטר וגם אם לא, כשנצטרך להתפשר יותר אם נביא אותו.
הנקודה היא ששווה להביא את שכטר שיעלה ארבעה מיליון ושווה להפועל כל כך הרבה, ולהשתמש בכסף שנותר לעמדות אחרות, מאשר להביא במקום ישראלי בינוני שעולה במינימום מיליון וחצי-שני מיליון ולפנות לא עוד הרבה יותר כסף לעמדות אחרות. בטח לטווח הארוך, שבו נרוויח אותו לעוד ארבע שנים בלי שנצטרך לשלם כל קיץ דמי העברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 22:21 
יובל, יש לך אינדקציה לזה שהוא ייתן תפוקה ששווה את הסכומים האלו? הבן אדם לא שיחק כדורגל באופן סדיר כבר שלוש וחצי שנים. אם השם שלו לא היה איתי שכטר אנשים היו מגחכים כשהיו דורשים מהפועל לשלם כל כך הרבה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 22:25 
10 עמודים בערך אותם תגובות.
מה השאלה פה בכלל?
לראות את גילי ואיתי ביחד שוב? אתם שוכחים שזה יכול להחזיר את החיבור אל הקהל שאבד לנו בשנתיים האחרונות
גם מבחינת הקהל לקבוצה וגם מהקהל לעצמו.
איתי שכטר בהפועל יתרום לנו בהמון היבטים חוץ מההיבט המקצועי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
למה שלוש שנים וחצי? עשר שנים.

אותם שטויות אמרו, בערך אותם אנשים, לפני חצי שנה על זהבי. לא שיחק, לא יודעים איך הוא בא, זה הימור, אסור לשים כל כך הרבה כסף על שחקן אחד. שמעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 22:27 
יובל כתב:
ברור שנצטרך להתפשר על עמדות אחרות, גם אם נביא את שכטר וגם אם לא, כשנצטרך להתפשר יותר אם נביא אותו.
הנקודה היא ששווה להביא את שכטר שיעלה ארבעה מיליון ושווה להפועל כל כך הרבה, ולהשתמש בכסף שנותר לעמדות אחרות, מאשר להביא במקום ישראלי בינוני שעולה במינימום מיליון וחצי-שני מיליון ולפנות לא עוד הרבה יותר כסף לעמדות אחרות. בטח לטווח הארוך, שבו נרוויח אותו לעוד ארבע שנים בלי שנצטרך לשלם כל קיץ דמי העברה.

עם תקציב שחקנים של 9 מיליון אתה לא צריך להתפשר על איכות השחקנים, אפשר להביא את גבאי (שחקן שגם אפשר להרוויח עליו המון כסף בעתיד)ועוד שני זרים טובים לעמדת הבלם ועוד קשר התקפי ושני חלוצים.
אגב אם מביאים את שכטר ב 4 מיליון חוץ מהמשכורת שלו בכמה אתה חושב שאפשר למכור אותו?

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 22:32 
הבקיע 4 גולים בשנתיים. שוב, אני באמת אשמח אם הוא יבוא להפועל. לדעתי הוא לא שווה את הסכומים האלו, והסכומים האלו קיימים בגלל הנוכחות של מכבי.
ברור שיש לו משקל רגשי, אבל יש חלוצים הרבה יותר טובים ממנו שאפשר להביא עם כל כך הרבה כסף.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
יובל כתב:

עם תקציב שחקנים של 9 מיליון אתה לא צריך להתפשר על איכות השחקנים, אפשר להביא את גבאי (שחקן שגם אפשר להרוויח עליו המון כסף בעתיד)ועוד שני זרים טובים לעמדת הבלם ועוד קשר התקפי ושני חלוצים.
אגב אם מביאים את שכטר ב 4 מיליון חוץ מהמשכורת שלו בכמה אתה חושב שאפשר למכור אותו?

קודם כל, צאו מהסרט של התשעה מיליון. זה המינימום שהבטיחו לבן שמעון, לפני מכירה של דמארי, לפני שנפטרו מחוזים ולפני שעשינו משהו באירופה.
עכשיו, השטות לגבי אלעד גבאי זה אחד המשפטים ההזויים שנכתבו פה בקיץ. הוא עוד מעט בן 28, איזה כסף לעזאזל תעשה עליו?
אם לא הבנת, המטרה היא להביא את שכטר ל-5 שנים (כשאת הכסף על העברה נצטרך לשלם רק פעם אחת), זו השקעה יותר טובה מכל "כישרון" שבונים על מכירה שלו אחרי שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
הבקיע 4 גולים בשנתיים. שוב, אני באמת אשמח אם הוא יבוא להפועל. לדעתי הוא לא שווה את הסכומים האלו, והסכומים האלו קיימים בגלל הנוכחות של מכבי.
ברור שיש לו משקל רגשי, אבל יש חלוצים הרבה יותר טובים ממנו שאפשר להביא עם כל כך הרבה כסף.

טוב, מזל שאתה היחיד שחושב ככה, וכל העולם כולל המאמן שלנו חושב שהוא שחקן על ששווה כל שקל, כשהשאלה היחידה על הפרק היא אם יש מספיק בשבילו.

אגב, סתם שאלה, מה חשבת על זהבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 22:47 
יובל כתב:
עבד 14 כתב:
יובל כתב:

קודם כל, צאו מהסרט של התשעה מיליון. זה המינימום שהבטיחו לבן שמעון, לפני מכירה של דמארי, לפני שנפטרו מחוזים ולפני שעשינו משהו באירופה.
עכשיו, השטות לגבי אלעד גבאי זה אחד המשפטים ההזויים שנכתבו פה בקיץ. הוא עוד מעט בן 28, איזה כסף לעזאזל תעשה עליו?
אם לא הבנת, המטרה היא להביא את שכטר ל-5 שנים (כשאת הכסף על העברה נצטרך לשלם רק פעם אחת), זו השקעה יותר טובה מכל "כישרון" שבונים על מכירה שלו אחרי שנתיים.

בינתיים לא מכרנו את דמארי לא נפתרנו מאף שחקן עם חוזה וחסכנו את המשכורת שלו (חוץ מחטבא אני לא בטוח אבל) ולא עלינו לאירופה שזה מהשהו שאתה בטח בונה עליו.
ה 9 מיליון זה מה שדובר עליו עד עכשיו אם התקציב יגדל ויהיה אפשר להביא את שכטר בלי להתפשר על איכות השחקנים האחרים זה דבר מבורך.
איך אתה יודע איך תבוצע העסקה עם שכטר אם עדיין לא התחילו לדבר איתו או עם קבוצתו?
אפשר להביא את אבו חצירה בפחות כסף משכטר ולמכור אותו ביותר, אפשר להביא את כשרון כמו מוגרבי שהעלות שלו מאד נמוכה ולהרוויח עליו המון כסף בעתיד.

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 22:52 
באמת בלי להעליב אף אחד , אי אפשר כבר להקשיב לטיעונים למה לא להביא את שכטר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
"להרוויח עליו כסף בעתיד"... מה נהיה מאוהדי הפועל. תסלח לי, אבל אתה עוד לא בן 18, נכון? אני לא כותב את זה סתם כדי להתנשא עליך, אבל רבאק - כשאני הייתי בגיל תיכון רציתי שלהפועל תל אביב תהיה את קבוצת הכדורגל הכי טובה. זהו. היום כל ילד בן 12 מחשב לי עלויות שכר, מעדיף שחקנים שאפשר למכור בעתיד, רוצה להתנהל "חכם" ורואה את עצמו כשומר על קופת המועדון. קהל של רואי חשבון וסתם כאלה שעסוקים כל היום בחשבונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
"להרוויח עליו כסף בעתיד"... מה נהיה מאוהדי הפועל. תסלח לי, אבל אתה עוד לא בן 18, נכון? אני לא כותב את זה סתם כדי להתנשא עליך, אבל רבאק - כשאני הייתי בגיל תיכון רציתי שלהפועל תל אביב תהיה את קבוצת הכדורגל הכי טובה. זהו. היום כל ילד בן 12 מחשב לי עלויות שכר, מעדיף שחקנים שאפשר למכור בעתיד, רוצה להתנהל "חכם" ורואה את עצמו כשומר על קופת המועדון. קהל של רואי חשבון וסתם כאלה שעסוקים כל היום בחשבונות.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 22:57 
ערן, אני יותר מ 18 .
כולנו רוצים שכטר כולנו חולמים על שיתוף פעולה בין שכטר וורמוט, אני כאוהד רוצה את השחקנים הכי טובים בקבוצה שלי אבל אני רוצה גם שהקבוצה שלי תתנהל נכון ולפי היכולות שלה בלי לקיחת סיכונים וכניסה לגרעונות.

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
אני מאוד מקווה שהטקסטים שיוצאים לך מהמקלדת הם רעיונות שלך בלבד ולא המסרים שאתה שומע באזור חודרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 23:05 
ערן כתב:
אני מאוד מקווה שהטקסטים שיוצאים לך מהמקלדת הם רעיונות שלך בלבד ולא המסרים שאתה שומע באזור חודרוב.

תמיד האמנתי בדרך הזו, וזה התחזק אחרי העונה האחרונה.

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 23:06 
עבד 14 כתב:
ערן, אני יותר מ 18 .
כולנו רוצים שכטר כולנו חולמים על שיתוף פעולה בין שכטר וורמוט, אני כאוהד רוצה את השחקנים הכי טובים בקבוצה שלי אבל אני רוצה גם שהקבוצה שלי תתנהל נכון ולפי היכולות שלה בלי לקיחת סיכונים וכניסה לגרעונות.

בעסקים אין אופציה כזו , וכפי הידוע לך הפועל היא עסק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 23:22 
סימרוטיץ כתב:
עבד 14 כתב:
ערן, אני יותר מ 18 .

בעסקים אין אופציה כזו , וכפי הידוע לך הפועל היא עסק

יש אופציה כזו

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 23:28 
וואו,כמה גלגולים היו באשכול הזה לוויכוח ''שכטר אחד vs קבוצה מאוזנת''
תנוחו, ככל הנראה אין לנו כסף לשתי האופציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
בעל כורחנו נהיינו רואי חשבון,גדל פה דור של אוהדים שרוצים להבין הכל לעומק ולהיות מעורבים,לדעתי זה מבורך.
אנחנו כלבי השמירה של המועדון הזה ולא שום בעלים או בעל עניין כזה או אחר.
אם איתי שכטר גדול ככל שיהיה יביא להפקרות של החלק ההגנתי התשובה בנוגע לשאלת הבאתו פשוטה.
אני לא מוכן להתבזות שוב עם רוצ'לה,קוסטה ויגאל בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 23:40 
נגמר הנוער כתב:
וואו,כמה גלגולים היו באשכול הזה לוויכוח ''שכטר אחד vs קבוצה מאוזנת''
תנוחו, ככל הנראה אין לנו כסף לשתי האופציות.

נראה כאילו זה עומד להיות ככה באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 02:04 
סמל אישי של המשתמש
למה לא להביא את מנגה שיותר טוב, יותר זול ויותר צעיר, ולגמור את כל הדיון המטופש הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 06:28 
אז אחרי 41 עמודים... שיא חדש בכמות הדיבורים על מלפפון אחד?

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 06:34 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
למה לא להביא את מנגה שיותר טוב, יותר זול ויותר צעיר, ולגמור את כל הדיון המטופש הזה?

כי זה היה כבר בעמוד 3 או 4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: איתי שכטר
הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 07:34 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:

מסכים במאה אחוז.
מתעקשים על שחקן אחד ובנתיים שירצקי גונב אותו מתחת לאף שלנו ואנחנו נישאר או בלי כלום או עם קנס של לפחות מיליון יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 07:40 
הטיפשות באשכול הזה חוצה גבולות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 08:05 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:

וזה כבר התחיל מעמוד 2-3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 09:25 
סימרוטיץ כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
מה השאלה בכלל? אשתקד הפועל העדיפה לפזר את הכסף על הרבה שחקנים בינוניים במקום על כמה כוכבים. ראינו את התוצאה.
העונה (אני מקווה) ששינו דיסקט וישקיעו בשחקנים בכירים, אלה המכונים כאן "שוברי שוויון".

אגב, לאור הידיעות סביב הפועל מאז מינויו של רן לתפקיד, פשוט כואב הלב לחשוב איזו קבוצה היינו יכולים לבנות אם היו לנו עוד אקסטרה 10-12 מיליון שקל, לא יותר. רן בהרבה פחות משחר או מיץ', יכול היה להעמיד פה קבוצה מפחידה העונה. גבאי הוא רק שם אחד. פשוט פיספוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 09:56 
כל אתרי החדשות בדעה אחת היום , שכטר קרוב לסגור בחיפה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 10:58 
הפועל (עו"ד פינס) וקצב קבעו למחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2091 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 70  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: