תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 01:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דרור שמשון או מאמן כושר נורמלי
הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 07:22 
Oleg Neduda כתב:
ציטיאט כתב:
הבורות של אנשים בנושא הכושר בגופני מביכה, במיוחד שהם מתיימרים להפוך לאנשי מקצוע ולקבוע עובדות שאין להם קשר למציאות.
דרור שמשון חבר קרוב שלי ומעולם לא הסתרתי את זה.

דרור שמשון אימן בהצלחה עם גוטמן באליפות של הפועל חיפה, באליפויות של בית"ר ירושלים, ובנבחרות ישראל. כל שחקן שנשאל על עבודתו של דרור אמר שאין מקצוען כמוהו בארץ, ולראיה הוא מעביר הרצאות ומחנות קיץ לשחקנים שהם סולד אאוט כבר עכשיו וכל הליגיונרים ושחקני הנבחרת מגיעים להתאמן ולשמור על כושר.

הבעיה של דרור שמשון היא שהוא לא איש של מקורבים ועיתונאים, וכשבמהלך העונה יוסי אבוקסיס שרף אותו, הוא העדיף לשתוק ולא לספר את האמת.
אני מקווה מאוד בשבילו שעכשיו או בשלב יותר מאוחר הוא ייצא ויספר את כל מה שקרה בהפועל תל אביב העונה, אני רק ארמוז שמדובר בחוסר מקצוענות ושכונה ברמה של ליגה ג', ראשית כל מצד השחקנים, וכמובן מצד הצוות המקצועי שנתן לכך גיבוי ועודד את ההתנהלות הזו.

כן אבוקסיס לא אבוקסיס, בשורה התחתונה הכושר הגופני של המועדון היה לא פחות מביזיון אחד גדול, שלא נדבר על הכמות ההזויה של פציעות השריר
הראשון שצריך לשלם את המחיר זה מאמן הכושר. בין אם קוראים לו דרור שמשון ובין אם קוראים לו חואן טוריחו

למה רק אבוקסיס?אצל שירזי
(איתו בקיץ היה צריך להתחיל לעבוד על הכושר)היה לשחקנים כושר יותר טוב?שלא נדבר על הכושר אצל הבדיחה שניסו לספר לנו שהוא מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דרור שמשון או מאמן כושר נורמלי
הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
כמה מכל מליצי היושר כאן כבר קמו והתפטרו מעבודתם בחייהם כי ראו שהיא לא מתנהלת כהלכה?

ובקשר לציבלין, רן בן שמעון לקח איתו את מאמן הכושר של בני יהודה ושלח את ציבלין להיות אחראי על מחלקת הנוער, וזה אחרי שהם עבדו ביחד בקפריסין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
ציטיאט כתב:
כמה מכל מליצי היושר כאן כבר קמו והתפטרו מעבודתם בחייהם כי ראו שהיא לא מתנהלת כהלכה?

ובקשר לציבלין, רן בן שמעון לקח איתו את מאמן הכושר של בני יהודה ושלח את ציבלין להיות אחראי על מחלקת הנוער, וזה אחרי שהם עבדו ביחד בקפריסין.

אם המשך עבדותך במקום מסוים מסכנת את השם שלך כאיש מקצוע, עדיף לך להתפטר מאשר להמשיך להתבזות.
הרי עם השם הזה הוא ילך לחפש עבודה אחרי שיעזוב את מקום העבודה הנוכחי (איזה פלא, זה לקח רק שנה).

ולגבי ההערה שלך על ציבלין, גם את דרור שמשון רב"ש לא רצה.. או שלזה יש לך תירוץ אחר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 18:30 
ציטיאט כתב:

דרור שמשון לא מאמן הכושר של הנבחרת?
הוא לא מקבל שכר בעבור זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 18:37 
nati כתב:
Oleg Neduda כתב:
ציטיאט כתב:
הבורות של אנשים בנושא הכושר בגופני מביכה, במיוחד שהם מתיימרים להפוך לאנשי מקצוע ולקבוע עובדות שאין להם קשר למציאות.
דרור שמשון חבר קרוב שלי ומעולם לא הסתרתי את זה.

דרור שמשון אימן בהצלחה עם גוטמן באליפות של הפועל חיפה, באליפויות של בית"ר ירושלים, ובנבחרות ישראל. כל שחקן שנשאל על עבודתו של דרור אמר שאין מקצוען כמוהו בארץ, ולראיה הוא מעביר הרצאות ומחנות קיץ לשחקנים שהם סולד אאוט כבר עכשיו וכל הליגיונרים ושחקני הנבחרת מגיעים להתאמן ולשמור על כושר.

הבעיה של דרור שמשון היא שהוא לא איש של מקורבים ועיתונאים, וכשבמהלך העונה יוסי אבוקסיס שרף אותו, הוא העדיף לשתוק ולא לספר את האמת.
אני מקווה מאוד בשבילו שעכשיו או בשלב יותר מאוחר הוא ייצא ויספר את כל מה שקרה בהפועל תל אביב העונה, אני רק ארמוז שמדובר בחוסר מקצוענות ושכונה ברמה של ליגה ג', ראשית כל מצד השחקנים, וכמובן מצד הצוות המקצועי שנתן לכך גיבוי ועודד את ההתנהלות הזו.

כן אבוקסיס לא אבוקסיס, בשורה התחתונה הכושר הגופני של המועדון היה לא פחות מביזיון אחד גדול, שלא נדבר על הכמות ההזויה של פציעות השריר
הראשון שצריך לשלם את המחיר זה מאמן הכושר. בין אם קוראים לו דרור שמשון ובין אם קוראים לו חואן טוריחו

למה רק אבוקסיס?אצל שירזי
(איתו בקיץ היה צריך להתחיל לעבוד על הכושר)היה לשחקנים כושר יותר טוב?שלא נדבר על הכושר אצל הבדיחה שניסו לספר לנו שהוא מאמן.

באותה מידה אתה יכול להחליף את המילה אבוקסיס למילה שירזי. השורה התחתונה היא אותה שורה תחתונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יוני 2013, 18:44 
האמת,ובלי ציניות אני מת לראות את הקוסם (מאמן הכושר בשנה הקרובה) מצליח להוריד את טועמה,שי,גורדנה וממן מ 9 דק' ב2000 מטר למשל. בואו נראה את ארבעתם בשנה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 נוסטלגיה כתב:
האמת,ובלי ציניות אני מת לראות את הקוסם (מאמן הכושר בשנה הקרובה) מצליח להוריד את טועמה,שי,גורדנה וממן מ 9 דק' ב2000 מטר למשל. בואו נראה את ארבעתם בשנה הקרובה.

אם יש שחקן אחד בקבוצה שעושה מעל 7 דקות באלפיים זה חתיכת בזיון. המרחק הזה אמור להיות תפור עליהם.
אולי אני מפנטז ושחקני הפועל פחות מהירים מ20 ילדים מהשכבה שלי בספרינט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 14:01 
בכל תיכון נורמלי יש לפחות 10 "יודבתניקים" שלוקחת בקלות חצי קבוצה של הפועל מהשנה האחרונה ב2000 מטר, בטח את ארבעת העגלות חסרי הכושר שציינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 14:18 
לא נראה לי שכדורגלנים נמדדים לפי 2000 מטר..
אולי יש תיכוניסטים שרצים 2000 ממש טוב אבל אם אומרים להם לרוץ 4-5 הכדורגלנים שציינתם אוכלים אותם בלי מלח?
לדעתי לא כל מי שתותח ב2000 מסוגל בכלל לרוץ מרחקים שכדורגלנים רצים ב90 דק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 14:25 
2000 מטר זה מרחק שיכול לנבא בדיוק ד מירבי את ההצלחה גם למרחקים של 8/9/10 ק"מ שזהו המרחק ששחקנים רצים במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 14:45 
לא כל מי שרץ ב7 דק ומטה 2000 יכול לרוץ בכלל ( גם בלי זמן) את המרחק 9-10 קמ מה הקשר בין אחד לשני????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 14:52 
9 דקות באלפיים זו תוצאה מבישה גם לסתם אדם מן היישוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 14:52 
ו9-10 קמ זה אולי מה שרצים באירופה.
כאן אחרי 5 קילומטרים לרוב השחקנים כבר אין אויר ורק בודדים מגיעים ל6 ומעלה, אז אתה מדבר איתי על זה שריצת 2000 זה בכלל מדד למשהו???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
9 דקות באלפיים זו תוצאה מבישה גם לסתם אדם מן היישוב.

לא מסכים..

שער 7 נוסטלגיה כתב:
2000 מטר זה מרחק שיכול לנבא בדיוק ד מירבי את ההצלחה גם למרחקים של 8/9/10 ק"מ שזהו המרחק ששחקנים רצים במשחק.

הזמן שלך באלפיים כפול 5 לא שווה לזמן שלך ב10,
אבל זו לא הנקודה.

שחקני כדורגל עובדים על ריצות מהירות לטווח זמן קצר יחסית ואז מנוחה וחוזר חלילה, 2-5 ק"מ אמור להיות הטווח שבו שחקני כדורגל אמורים להיות תותחים בו, ואם שחקנים בקבוצה מקצוענית בישראל שבמקרה היא גם אחת מהגדולות עושים את זה ביותר מ7 דקות אז זה מביך. לא מדברים פה על מרחקים ארוכים יותר נניח 10 ק"מ (שגם בזה הם לא אמורים להתקשות יותר מדי. פאק, הם ספורטאים מקצוענים שעיקר העיסוק שלהם הוא ריצה!!!!)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 14:59 
זה לא מעניין בכמה זמן הם עושים ריצות שדה. יש להם כושר וסיבולת אחרים לגמרי.
גם שינויי מהירות, גם שינויי כיוון, גם קפיצות, גם מאבקים פיזיים עם שחקנים אחרים.

אתם משווים תפוחים ותפוזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 14:59 
ובאירופה רצים 12-13
בארץ אני מעריך ש8-9.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 15:10 
רק תותחים אולי מגיעים כאן ל8 קמ במשחק כדורגל.
הממוצע הוא בין 4 וחצי ל6.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
איך אתה יודע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
כשאני שפטתי בליגה ב, שמתי על עצמי מדי פעם מד צעדים. זה לא הכי מדויק, אבל זה נותן תחושה.
המינימום שרצתי היה 8 ק"מ. המקסימום 10. ואין שחקן על המגרש שרץ יותר ממני.

מה שכן, כשאני שיחקתי כדורגל 11X11 באותה תקופה, עם כל הכושר הגופני שהיה לי, לא הייתי מסוגל לשחק יותר מחצי שעה רצוף. זה סוג שונה לחלוטין של כושר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
רק תותחים אולי מגיעים כאן ל8 קמ במשחק כדורגל.
הממוצע הוא בין 4 וחצי ל6.

קשקשן, כשהיינו בליגת האלופות השחקנים רצו כמעט כמו היריבות. 10-12 ק"מ למשחק כל שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 16:53 
יובל,
אתה צודק לגמרי ,אבל אלו לא היו גורדה אבוטבול וממן שנדרשו לרוץ 12 ק"מ.
אנחנו חייבים אבל ממש חייבים שבשנה הקרובה יהיו 4-5 שחקני הקישור של ההרכב עם יכולות אירוביות ואנאירוביות ברמה גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 19:16 
אני לא מאמין שהגיעו למרחקים האלה, בכל אופן ליגת האלופות או הליגה האירופית זה מאוד שונה ממשחק טיפוסי בין הפועל לרמת השרון/אשדוד/באר שבע נניח בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2013, 19:19 
אני לא מאמין שהגיעו למרחקים האלה, בכל אופן ליגת האלופות או הליגה האירופית זה מאוד שונה ממשחק טיפוסי בין הפועל לרמת השרון/אשדוד/באר שבע נניח בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: