יובל כתב:
redrony כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
מצטער, אם הפועל מביאה את שכטר בעסקה שעלותה 4 מיליון שקל זה טמטום. טוב ככל שיהיה, הוא לא עדיף על 4 שחקנים טובים אחרים.
מעדיף קבוצה בריאה ומאוזנת מאשר קבוצה עם גילי ושכטר ובור ענק מאחורה. אם יש פתרון לשני הדברים יחד, אהלן וסהלן, אבל לא נראה לי
אני חייב להגיד, שעם כל הכאב, זה נכון לגמרי.
היום ששכטר יחתום בחיפה או חו"ח במכבי, יהיה יום קשה, אין ספק. אבל בהפועל צריכים להתחיל לבנות משהו לטווח ארוך.
רב"ש לא שווה כלום אם הוא לא יצליח להביא את השיטה שלו להפועל. בשביל להטמיע אותה הוא צריך את הכדור ובשביל זה הוא צריך מרכז שדה חזק, שני מגינים מצוינים ובסיס חזק מאחורה.
ביום שהקבוצה תדע לבצע את זה (וזה לא ייקח חודש וגם לא ארבעה) זה יהיה היום שבו הפועל יצטרכו את שכטר. ואם זה לא יהיה השכטר הזה, אז אלה יהיו 2-3 שחקני התקפה אחרים.
וכמו שכתב הבחור, אם אפשר להביא את שכטר בנוסף לבסיס ההכרחי לקבוצה הזו, מעולה.
מה שכן, אני מסייג הכל אם שכטר וההתאבדות עליו היא רצון של רב"ש. אם אכן כך הדבר, אני מאמין שהוא יודע מה הוא עושה.
תעשה לי טובה, הטווח הארוך זה בדיוק להביא את שכטר. שחקן על (והרבה יותר מזה) ל-5 שנים, או פה או בחיפה, כשאחרי העונה הראשונה הוא כבר לא יעלה כמה מאות אלפי יורו של דמי העברה כל פעם ויישאר רק השחקן (והמשכורת שלו). מי שרוצה לוותר על קנייה של שכטר בשביל יותר כסף לתקציב רכש העונה, הוא זה שחושב על הטווח הקצר.
וכן, זה רצון של בן שמעון, חד משמעית.
לא, הטווח הארוך הוא לבנות מערכת שעובדת נכון בקבוצה הזו. שבונה מלמטה. אם אתה רוצה להסתכל לא רק על הקבוצה הבוגרת והסגל שלה, אז זה לבנות מערכת סקאוטינג רחבה, לדעת לקדם ולשלב שחקני נוער ויש עוד כמה נקודות טעונות שיפור בראייה של המועדון לטווח רחוק.
מבחינת הקבוצה הבוגרת, נכון, שכטר והחתמה שלו ל-5 שנים זה אחלה, אבל כרגע הקבוצה הזו צריכה להתייצב ולהתחיל לבנות את עצמה ככה שתוכל להתמודד על האליפות בעוד שנתיים ואולי בעוד שנה. כרגע חצי סגל (ואני לארג') תריכים להחליף ולהתחיל ללמד את השחקנים האלה לשחק גדורגל בשביל שהקטסטרופה של השנתיים האחרונות ובמיוחד של העונה האחרונה לא תחזור.
אם אתה חושב להביא את שכטר ולקוות שיהיה שאיכשהו דברים יסתדרו, אתה צפוי לאכזבה. להביא את שכטר זה סבבה וכולנו רוצים את זה, אבל זה לא יהיה שווה אם לא יבנו שלד חזק שירוץ כמה שנים. זה אומר שני בלמים, לפחות מגן אחד ברמה גבוהה עוד קשר אחורי ברמה גבוהה בנוסף על גרזיצ'יץ' (שאני חייב להגיד שאין לי מושג מיהו). משם וצפונה, כרגע יש משהו שאפשר להסתדר איתו. לא יספיק לאליפות כמובן, אבל קישורהתקפי של ורמוט, ממן, ספורי וטועמה בתוספת דמארי, טב"ח שרם ואולי עוד חלוץ ליגה טוב יהווה את הבסיס לתוספת של 2-3 שחקנים טובים בעונה הבאה ואז יהיה אפשר להתחיל לדבר על אליפות.
אני באמת חושב שרבֿ"ש יכול לקחת שחקנים כמו ממן וגורדנה ולשדרג אותם ואולי פתאום נגלה עוד כמה דברים נחמדים בנוער.