תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות סופ"ש מידע
הודעהפורסם: 31 מאי 2013, 03:47 
סמל אישי של המשתמש
גרזיצ'יץ' חתם לשנתיים.
היעדים הבאים של רב"ש: אלכס דה סילבה הקשר (מצטיין העונה בקפריסין) ודויד קטאלה הבלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 31/5-1/6 | מידע
הודעהפורסם: 31 מאי 2013, 05:49 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

טל בן חיים בדרך לטולוז
קשר הפועל ת"א עשוי לחתום בקרוב בליגה הצרפתית ולהצטרף לעדן בן בסט האדומים צפויים לדרוש 2 מיליון יורו
הקשר בראיין גרזיצ'יץ' סיכם לשנתיים
אביתר לנג
קשר הפועל ת"א טל בן חיים
מחוזר על ידי טולוז, קבוצתו הצרפתית של עדן בן בסט. ל"ישראל היום" נודע כי כבר לפני שבועיים נפגש סוכן השחקנים פרנק בלחסן עם אנשי הנהלת הפועל, יידע אותם על ההתעניינות של הצרפתים בשחקן ובירר את העלויות הכרוכות בעיסקה הפוטנציאלית.
בן חיים הגיע לת"א בקיץ האחרון, אחרי שהאדומים רכשו ממכבי פתח תקווה 25 אחוזים מכרטיס השחקן שלו והחתימו אותו לחוזה של שלוש שנים. המטרה של מנהלי פ"ת ואנשי הפועל צפויה להיות אחת - למכור את השחקן בסכום גבוה ככל האפשר.
ההערכה היא שהצדדים ידרשו על הקשר סכום של לא פחות 2-מ מיליון יורו אם טולוז ייכנסו למשא ומתן רציני, אלא שסכום כזה עלול להרתיע את הצרפתים ולהכשיל את ההעברה.
בן חיים שוהה בחופשה פרטית בחו"ל ומעודכן בפרטים. בימים הקרובים יתברר אם העיסקה תצא לפועל ואם תירשם אחת ההעברות המשמעותית בכדורגל הישראלי בקיץ הנוכחי.
אתמול חלה התקדמות משמעותית במו"מ עם הקשר הארגנטינאי בראיין גרזיצ'יץ,' שסיכם במועדון לאחר שאנשי הפועל התגברו על הפערים הכספיים. השחקן עדיין לא חתם רשמית מכיוון שהוא נמצא בחו"ל.
נוסף על כך, בת"א הסכימו להציע לקשר ק"ש בשנים האחרונות חוזה לשנתיים, אחרי שהשחקן התעקש לחתום על חוזה ארוך משנה אחת.
במועדון שמחו לשמוע אתמול כי ההתאחדות נעתרה לבקשתם לעכב ולבדוק את ענייני הסכסוך הכספי מול הבעלים לשעבר אלי טביב, לפני שזה מוציא לפועל את עסקת רכישת בית"ר ירושלים, שכרגע לא מתקדמת.
בת"א מקווים כי עד שטביב לא יפקיד סכום כסף של כמה מיליונים בעקבות חשיפת המועדון לתביעות ולחובות כבדים, לא יאפשרו לו הגורמים המשפטיים בהתאחדות לקבל את זכויות הניהול בירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 31/5-1/6 | מידע
הודעהפורסם: 31 מאי 2013, 05:50 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות

הקשר בראיין גרזיצ'יץ' סיכם לשנתיים וישתכר כ-150 אלף דולר.
היעדים הבאים של רב"ש הם אלכס דה סילבה הקשר (מצטיין העונה בקפריסין) ודויד קטאלה הבלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2013, 06:19 
סמל אישי של המשתמש
קשור מן הסתם להפועל :
עפ"י מעריב איתי שכטר סיכם עקרונית במכבי חיפה.

http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/475 ... 1&cat=7101

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2013, 08:47 
http://www.sport2.co.il/content/84864

ספרדי וברזילאי להפועל ת"א
31/05/2013 | 08:54
המאמן רן בן שמעון בחר שניים מהשחקנים ששיחקו אצלו בא.א.ק לרנקה: הקשר הברזילאי אלכס דה סילבה והבלם הספרדי דויד קטאלה

בהפועל תל אביב פועלים להחתמתם של שחקנים חדשים לקבוצה, אחרי שאתמול צורף הקשר בראין גרזיצ'יץ'.
שני שחקנים נמצאים על סף חתימה ואמורים לנחות בישראל ולהתרשם ממתחם האימונים של הקבוצה ומהעיר תל אביב.
המאמן רן בן שמעון בחר שניים מהשחקנים ששיחקו אצלו בא.א.ק לרנקה: הקשר הברזילאי אלכס דה סילבה והבלם הספרדי דויד קטאלה.
דה סילבה אמור לשחק בעמדה של אריק דג'מבה דג'מבה וקטאלה מיועד להחליף את סאבו פאביצ'ביץ'.
השוער גיא חיימוב שחוזר מלרנקה למכבי תל אביב, אמור לפנות למנג'ר הספורטיבי ג'ורדי קרויף ולבקש להשאילו לעונה אחת להפועל תל אביב או למכור אותו לקבוצה האדומה.
השוער בוריס קליימן ממתין להחלטה של רן בן שמעון האם לתת לו את אפודת השוער הראשון, או לאפשר לו לחתום בקבוצה אחרת, כפי שמצוין בהסכם שלו עם המועדון.
בהפועל תל אביב פועלים להחתים את ישראל זגורי שביקש להמתין להתפתחויות במהלך יורו הצעירות שיפתח בשבוע הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2013, 09:13 
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/475 ... 1&cat=7101
הפועל ת"א לא מתכוונת לוותר על שכטר
השחקן כבר שוחח עם המאמן רן בן שמעון, שמאוד רוצה אותו. במידה ועומר דמארי יימכר, יעלה הסיכוי לצרף את החלוץ של קייזרסלאוטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 19:31 
ישראל היום - מהדורת סופ"ש.
ראיון עם טוטו תמוז: "התדמית שיצרו לי בתקשורת היא לא מי שאני. אני לא בעייתי, אין סביבי תמיד דברים רעים" • טוטו תמוז פותח את הפה

http://www.israelhayom.co.il/article/90991

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
ONE

זמן ההכרעה: בן שמעון יחליט על עתיד השחקנים

שחקני האדומים יגלו בשבוע הקרוב אם הם נמצאים בתוכניות של המאמן לעונה הבאה. פנטסיל יעזוב: "פורסמו עלי שקרים, אשמח לחזור לליגה האנגלית"

בהפועל ת"א היו שבעי רצון משחקן הרכש הראשון של הקבוצה לקראת העונה הבאה, הקשר האחורי בראיין גרזיץ', שחתם ביום חמישי האחרון לשנתיים הקרובות במועדון באמצעות סוכנו שחר גרינברג. "בראיין הוא רכש טוב שיעזור לנו" ציינו במועדון.

כעת, ימשיך המאמן הטרי, רן בן שמעון, בבניית סגל הקבוצה כאשר על הפרק שני בלמים זרים, שככל הנראה שיחקו בקפריסין בעונה החולפת ומהם התרשם בן שמעון. שחקנים המחזיקים בחוזה לעונה נוספת וכאלה שסיימו חוזה עדיין ממתינים להחלטתו של המאמן החדש בעניינם, ונראה כי בשבוע הקרוב יערוך המאמן שיחות עם שחקנים.
מי שלא ישחק בעונה הבאה באדום הוא המגן הגנאי, ג'ון פנטסיל, שהגיע בתחילת העונה בקול תרועה רמה לקדנציה שנייה במועדון, אך לא סיפק את הסחורה ובחודש ינואר האחרון הוקפא.

בנוסף, הסתבך פנטסיל בתקרית לא נעימה כאשר דווח בגאנה שהוא נעצר בגין דקירת אשתו, אך השחקן הכחיש את הפרסומים וטען כי דובר בריב נורמטיבי בין בני זוג, במהלכו השתחרר לו אגרוף שפגע באשתו.
בראיון לתקשורת הגנאית סיפר השבוע פנטסיל: "התגברתי על כל הבעיות בבית ועל התקרית עם אשתי כי לא עשיתי את זה. העיתונאים לא דיווחו על האמת אבל החיים צריכים להמשיך הלאה. דיברתי הרבה עם החברים שלי בתקופה האחרונה והסברתי להם שכל מה שפורסם לא נכון אז שהם צריכים להמשיך להתפלל בשבילי ובקרוב הם יראו אותי חזק".

עוד הוסיף פנטסיל על עתידו: "אני צריך כעת לדאוג לעתיד שלי כי יש עוד אנשים שמצפים ממני. הייתה לי עונה נפלאה בישראל עם הפועל ת"א, אבל אשמח לחזור לליגה האנגלית אם זה יתאפשר. נהניתי מאוד מהתקופה שלי באנגליה. יש כמה הצעות, אבל שום דבר לא קונקרטי".

http://www.one.co.il/Article/217885.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
"הבאת בן שמעון להפועל - הסתערות על כל התארים"
האדומים מתכוונים להעביר הילוך בנושא גיוס החסויות כדי להיאבק במכבי ובחיפה. המו"מ עם שכטר מתנהל, הקבוצה נפרדת משיימן ותגייס לבד שילוט וחסויות

לקראת העונה החדשה, בהפועל תל אביב מתכוונים להעביר הילוך בכל נושא גיוס חסויות של החברות המובילות במשק.

בקבוצה אמרו היום ל-ONE כי "ההחתמה של רן בן שמעון הייתה הצהרת כוונות של הקבוצה להילחם בעונה הקרובה על האליפות ולהצליח גם במישור האירופי". לכן הבעלים של הקבוצה גייסו עוד 10 מיליון שקל תוספת לתקציב על מנת להעמיד קבוצה שתוכל לעמוד במשימות, להיאבק בכסף הגדול של מכבי ת"א ומכבי חיפה עם הגב של יעקב שחר

"המטרה שלנו לחזור לקדמת הבמה של הכדורגל הישראלי, ולא להיות מאחורי שאר הקבוצה. הפועל ת"א מתכוונת להילחם בכל המישורים בעונה הבאה", אמרו בקבוצה.

במסגרת הרצון לגייס כמה שיותר כסף, מתכוונים בקבוצה לשלוח מחר (ראשון) מכתב לאריאל שיימן שמסיימים את ההתקשרות עם החברה בבעלותו בכל עניין השילוט. שיימן שכר מהפועל ת"א את השילוט ומכר אותו לחברות השונות.

בקבוצה ציינו כי בעונה הקרובה ישימו דגש גדול ביותר להגיע לגיוס שיא מבחינת החברות המובילות במשק, ולכן יפעלו לבד למכור את שטחי הפרסום, ויעשו זאת בזכות הקשרים של האנשים המובילים במועדון, להם קשרים טובים עם גורמים עסקיים. במישור המקצועי בקבוצה ממשיכים במו"מ מול איתי שכטר, ורוצים לראות אותו חוזר לקבוצה.

http://www.one.co.il/Article/217892.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 22:16 
Telkiyski כתב:
ONE

עוד הוסיף פנטסיל על עתידו: "אני צריך כעת לדאוג לעתיד שלי כי יש עוד אנשים שמצפים ממני. הייתה לי עונה נפלאה בישראל עם הפועל ת"א , אבל אשמח לחזור לליגה האנגלית אם זה יתאפשר. נהניתי מאוד מהתקופה שלי באנגליה. יש כמה הצעות, אבל שום דבר לא קונקרטי".

ציטוט:

אם זאת עונה נפלאה בשבילו
אני מרחם על הקבוצה האנגלית שעוד תיקח אותו בטעות, ותקבל ממנו עונה טובה מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: