תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 18:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: איסלם...
הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 10:58 
אבל זה לא היה מקרה בודד, אתה פשוט בחרת לראות רק את המקרה הזה ואחר כך אמרת שזה מקרה בודד.
זה היה סיפור גדול בארצות הברית(הילד, הילדה, אנשים בכיסאות גלגלים שמיששו אותם, ועוד מיליון סיפורים מעצבנים וטיפשיים).
אבל הי, אם אותך לא עצרו, אז ה-TSA הם בסדר גמור. ומה זה רק חולצה? לא יודע מה איתך, אבל אם אני הולך לשדה תעופה או סרט או עולה על אוטובוס(שים לב, בשלושת המקומות היו פיגועים), אני לא ירצה
שימששו אותי או הקרובים שלי. אני יודע, דרישה הזויה. בטח שלא יתחילו להפשיט אותי(גם אם זה רק חולצה). אבל למה אתה נעוץ רק על ה-TSA? גוונטנמו, בתי כלא סודיים, waterbording, חוקי הפטריות
ועוד הרבה דברים הזויים סתרו את העקרונות שעליה קמה ארצות הברית.

בנוגע לאשכול- כן האסלאם יותר גרוע, זה לא אומר שארצות הברית בסדר, וכן יכולה להגיע לימי הביניים תוך דקה וחצי אחרי פיגוע, או אם סתם בא לנשיא לעקוב אחרי עיתונאים או לשלוח את
הבריונים מה-IRS לעשות ביקורת לתנועות פוליטיות יריבות. אתה זה שנכנסת עם אופיסר לדיון אם ארצות הברית יכולה להתנהל כמו ימי הביניים(שזה ביטוי, לא אשכרה ימי הביניים) או לא.
אני רק הסברתי לך איך תוך דקה וחצי הם שכחו את כל העקרונות שלהם של חופש עם חוקים מוזרים. אני מסכים אתך אין קשר לאתאיזם, ויש לחסל את כל הדתות אחת ולתמיד. כתבתי את זה גם באשכול פעמיים.
וארצות הברית היא מדינה דתית, דתית סופר דתית. יש לך יותר חופש תודות לחוקה, זה לא סותר את היותה דתית.

נערך לאחרונה על ידי סתם כי בא לי אדום בתאריך 01 יוני 2013, 14:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
סתם כי בא לי אדום כתב:

מדהים. ילד קטן עובר הפשטה בשדה התעופה, וחיפוש ידני.
הטרול בעל המידע המודיעיני קובע כי היו חשדות בקשר לאביו.
הכל בשביל להדגיש לנו שוב ושוב שהוא גר home of the free.
זה כנראה אותו קטין שפגע בבתו של טביב, וטביב הכה אותו נמרצות והגן עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
סתם כי בא לי אדום כתב:
אבל זה לא היה מקרה בודד, אתה פשוט בחרת לראות רק את המקרה הזה ואחר כך אמרת שזה מקרה בודד.
זה היה סיפור גדול בארצות הברית(הילד, הילדה, אנשים בכיסאות גלגלים שמיששו אותם, ועוד מיליון סיפורים מעצבנים וטיפשיים).
אבל הי, אם אותך לא עצרו, אז ה-TSA הם בסדר גמור. ומה זה רק חולצה? לא יודע מה איתך, אבל אם אני הולך לשדה תעופה או סרט או עולה על אוטובוס(שים לב, בשלושת המקומות היו פיגועים), אני לא ירצה
שימששו אותי או הקרובים שלי. אני יודע, דרישה הזויה. בטח שלא יתחילו להפשיט אותי(גם אם זה רק חולצה). אבל למה אתה נעוץ רק על ה-TSA? גוונטנמו, בתי כלא סודיים, waterbording, חוקי הפטריות
ועוד הרבה דברים הזויים סתרו את העקרונות שעליה כמה ארצות הברית.

בנוגע לאשכול- כן האסלאם יותר גרוע, זה לא אומר שארצות הברית בסדר, וכן יכולה להגיע לימי הביניים תוך דקה וחצי אחרי פיגוע, או אם סתם בא לנשיא לעקוב אחרי עיתונאים או לשלוח את
הבריונים מה-IRS לעשות ביקורת לתנועות פוליטיות יריבות. אתה זה שנכנסת עם אופיסר לדיון אם ארצות הברית יכולה להתנהל כמו ימי הביניים(שזה ביטוי, לא אשכרה ימי הביניים) או לא.
אני רק הסברתי לך איך תוך דקה וחצי הם שכחו את כל העקרונות שלהם של חופש עם חוקים מוזרים. אני מסכים אתך אין קשר לאתאיזם, ויש לחסל את כל הדתות אחת ולתמיד. כתבתי את זה גם באשכול פעמיים.
וארצות הברית היא מדינה דתית, דתית סופר דתית. יש לך יותר חופש תודות לחוקה, זה לא סותר את היותה דתית.

זה מקרים בודדים מתוך מליונים על פני מליונים שעוברים בלי בעיה.
ומה, אתה חושב שאתה מדבר על כיסא גלגלים אז דמעה תבוא לי בעפעף? לא צריך להתייחס שונה למישהו רק בגלל שהוא בכסא גלגלים. אם למשל גלאי המתכות צפצף, אז אם הם לא מוצאים משהו ברור, כמו חגורה או מטבעות, אז בסופו של דבר הם ימששו אותך. לא משנה מי אתה. ראיתי גם חלק מהקליפ ה"מסכם". מדהים שאתה לא רואה בעיה עם קליפ של כמה דקות בפייסבוק לעומת, שוב, מליונים או מליארדים שעברו בשדות תעופה אמריקאים מאז 9-11 בלי בעיות.
שוב הזכרת את ימי הבינים, נו באמת. ימי הביניים, כן. אפילו ווטרבורדינג לא מתקרב למה שעשו בימי הביניים. ואף אחד לא שכח את העקרונות ואין חוקים מוזרים. יש הגיון. ההגיון אומר שצריך לבדוק אנשים היטב לפני שהם עולים למטוס. ולחקור טרוריסטים (הם לא אמריקאים אגב, כך שבודאי שזכותה של ארה"ב להגן על עצמה ולהלחם בהם וגם לחקור אותם). גוואנטנמו ביי זה לא הדבר הכי גדול בהיסטוריה, אבל זה אשמת האיסלאם של בן לאדן ושות'.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 21:20 
סמל אישי של המשתמש
ארה"ב - מגינה על עצמה
ישראל - ניאו פאשיסטית
:BOW: :BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 14:33 
Idandosh כתב:
עבד 14 כתב:
אף פעם לא נכנסתי לכאן, רק היום נכנסתי במקרה וראיתי כותרת גזענית וערימה של שטויות, האיסלאם לא בעד הרג אנשים חפים מפשע כמו המקרה האחרון בבריטניה זה שפרחחים עושים דברים כאלה בשם האיסלאם זו בעיה שלהם וגם כל הארגונים שלוקחים אסירים ועורפים את ראשיהים מול המצלמות גם זה מעשה פסול על פי האיסלאם, אלימים יש בכל מקום ולא צריך לייחס את זה לדתות, אותו פרחח מייצג רק את עצמו גם אם צעק אלה ואקבר וכך צריך להתייחס אליו

האיסלם בעד הרג של כל מי שלא מאמין באיסלם.. מה תגיד על זה?

זה ממש לא נכון

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 14:50 
בלאד שכנעת אותי, לחטוף אנשים לכלא סודי ולעשות להם ווטרבורדינג, לתת להם לעמוד שעות בתנוחות מכאיבות ולהאכיל אותם בכוח זה סבבה כי מצאו פריצה בחוק(וחלקם ממש לא היו טרוריסטים). להפשיט אנשים וילדים ולמשש אותם בשדה התעופה זה בסדר גמור.
גם לפלוש לעיראק או להאזין לשיחות הפרטיות שלך זה מה שעושה מדינה דמוקרטית.
ולמה בכלל האמריקאים מתלוננים על זה? בימי הביניים זה היה יותר גרוע.

הכל דבש. אתה צודק. אני סיימתי.

and the land of the free(with exceptions) and the home of the brave.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
Idandosh כתב:
עבד 14 כתב:
אף פעם לא נכנסתי לכאן, רק היום נכנסתי במקרה וראיתי כותרת גזענית וערימה של שטויות, האיסלאם לא בעד הרג אנשים חפים מפשע כמו המקרה האחרון בבריטניה זה שפרחחים עושים דברים כאלה בשם האיסלאם זו בעיה שלהם וגם כל הארגונים שלוקחים אסירים ועורפים את ראשיהים מול המצלמות גם זה מעשה פסול על פי האיסלאם, אלימים יש בכל מקום ולא צריך לייחס את זה לדתות, אותו פרחח מייצג רק את עצמו גם אם צעק אלה ואקבר וכך צריך להתייחס אליו

זה ממש לא נכון

תוכיח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
סתם כי בא לי אדום כתב:
בלאד שכנעת אותי, לחטוף אנשים לכלא סודי ולעשות להם ווטרבורדינג, לתת להם לעמוד שעות בתנוחות מכאיבות ולהאכיל אותם בכוח זה סבבה כי מצאו פריצה בחוק(וחלקם ממש לא היו טרוריסטים). להפשיט אנשים וילדים ולמשש אותם בשדה התעופה זה בסדר גמור.
גם לפלוש לעיראק או להאזין לשיחות הפרטיות שלך זה מה שעושה מדינה דמוקרטית.
ולמה בכלל האמריקאים מתלוננים על זה? בימי הביניים זה היה יותר גרוע.

הכל דבש. אתה צודק. אני סיימתי.

and the land of the free(with exceptions) and the home of the brave.

אתה שם לב עם איזו טינופת אתה מדבר? לפני חודש הוא כתב על מישהו "שיענו אותו כמו שלא עינו אף אחד בהיסטוריה".

עצוב שהחלאה האלימה והפאשיסטית הזאת לא כלואה באיזה מוסד סגור.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 01 יוני 2013, 16:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 15:20 
Idandosh כתב:
עבד 14 כתב:
Idandosh כתב:
עבד 14 כתב:

זה ממש לא נכון

תוכיח

אני מכיר את הדת שלי מצויין ובטח יותר טוב ממך, בקוראן כתוב במפורש שאסור להרוג בני אדם חפים מפשע, רצוי לנסות לשכנע בני אדם שהם לא מוסלמים להתאסלם אבל אסור להכריח אותם בשום דרך ובטח לא באלימות כתוב במפורש שבסוף כל אחד רשאי לעשות את הבחירה שלו .

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
Idandosh כתב:
עבד 14 כתב:
Idandosh כתב:
עבד 14 כתב:

זה ממש לא נכון

תוכיח

אני מכיר את הדת שלי מצויין ובטח יותר טוב ממך, בקוראן כתוב במפורש שאסור להרוג בני אדם חפים מפשע, רצוי לנסות לשכנע בני אדם שהם לא מוסלמים להתאסלם אבל אסור להכריח אותם בשום דרך ובטח לא באלימות כתוב במפורש שבסוף כל אחד רשאי לעשות את הבחירה שלו .

אחלה, מה תגיד על זה?

ובייחוד על המשפט "... המלאים בקריאות לחימה בכופרים"

ואם כבר אני מדבר עם מוסלמי, מה לדעתך שטח ישראל צריך לכלול ומה צריכים להיות גבולות המדינה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שזה הוידאו שהכי הרבה ישראלים אוננו עליו באינטרנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אני חושב שזה הוידאו שהכי הרבה ישראלים אוננו עליו באינטרנט.

מה לא נכון בו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 15:52 
אני עם הטלפון ולא הצלחתי לראות כלום, לגבי המשפט הכופרים הם אותם אנשים שנלחמים באיסלאם אז מותר להילחם בהם חזרה מותר גם לשחרר אדמות של מוסלמים ששונאי האיסלאם כבשו אותם, מותר להגן על המסגדים ועל הקוראן ועל כל הסמלים של האיסלאם.
לגבי השאלה השניה מעניין אותי רק דבר אחד בכל הסיפור הזה, שיהיו שתי מדינות שיחיו בשלום אחת ליד השניה, אני יודע שאני חי בסרט אבל מותר לחלום

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
אני עם הטלפון ולא הצלחתי לראות כלום, לגבי המשפט הכופרים הם אותם אנשים שנלחמים באיסלאם אז מותר להילחם בהם חזרה מותר גם לשחרר אדמות של מוסלמים ששונאי האיסלאם כבשו אותם, מותר להגן על המסגדים ועל הקוראן ועל כל הסמלים של האיסלאם.
לגבי השאלה השניה מעניין אותי רק דבר אחד בכל הסיפור הזה, שיהיו שתי מדינות שיחיו בשלום אחת ליד השניה, אני יודע שאני חי בסרט אבל מותר לחלום

הכוונה בכופרים היא אנשים שכופרים בדת האיסלם, כלומר אנשים שמאמינים ביהדות או בנצרות.

ואגב בקשר לשטחים שכבשנו, האם הם נכבשו בגלל שממשלות ישראל באותם תקופות רצו להגדיל את שטח המדינה, או שמא בגלל שמדינות איסלמיות ניסו להשמיד אותנו נכשלו, ואיבדו את השטים האלה באשמתם הישירה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 16:08 
"אם כבר אני מדבר עם מוסלמי"?
סע סע ילד זין.

מה אתה עונה לו בכלל? שיזדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 16:08 
Idandosh כתב:
עבד 14 כתב:

הכוונה בכופרים היא אנשים שכופרים בדת האיסלם, כלומר אנשים שמאמינים ביהדות או בנצרות.

ואגב בקשר לשטחים שכבשנו, האם הם נכבשו בגלל שממשלות ישראל באותם תקופות רצו להגדיל את שטח המדינה, או שמא בגלל שמדינות איסלמיות ניסו להשמיד אותנו נכשלו, ואיבדו את השטים האלה באשמתם הישירה?

לא כל מי שמאמין בדת אחרת הוא כופרוצריך להילחם בו , דברתי על להילחם בכל מי שנלחם באיסלאם מכאן אתה יכול לפרש את זה כמו שאתה רוצה, אני לא מומחה לענייני צבא ומלחמות ולא רוצה להיכנס לזה

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 16:12 
19 כתב:
סע סע ילד זין.

אתה השני שקורא לי לא לענות לו ואני מתחיל להבין למה...

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
Idanosh ״אצלהם״,אתה ילד דביל.
חבל שעבד בכלל עונה לך,וחבל שאתה נשאר פה דקה עם דעותיך המחליאות.
ילד קקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אתה שם לב עם איזו טינופת אתה מדבר? לפני חודש הוא כתב על מישהו "שיענו אותו כמו שלא עינו אף אחד בהיסטוריה".

אני כתבתי דבר כזה? אתה יכול להזכיר לי?

19 כתב:
סע סע ילד זין.

מי אתה בכלל יא יצור, סליחה באמת שלא יוצא לי כל יום לפגוש מוסלמי, ועניין אותי הדעה שלו, יש לך בעיה עם זה?
אל תפיל עליי את רגשי הנחיתות שלך חתיכת יצור.

עבד 14 כתב:
לא כל מי שמאמין בדת אחרת הוא כופרוצריך להילחם בו , דברתי על להילחם בכל מי שנלחם באיסלאם מכאן אתה יכול לפרש את זה כמו שאתה רוצה, אני לא מומחה לענייני צבא ומלחמות ולא רוצה להיכנס לזה

הבנתי על מה דיברת, אבל זה לא מה שמדבר עליו הקוראן ואכן, כל אחד יכול לפרש את זה כפי שהוא רוצה.

עזרא כתב:
ילד קקה.

נכון, ש90% מהפורום הזה אומר שדעותיי מחליאות אבל לא נותן ולו סיבה אחת מדוע איסלם זו לא דת של מלחמה, מי צודק?
אגב, אין ספק שאם כתבתי "אצלהם" אומר שאני דביל ימסכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
אם כתבת ״אצלהם״. אתה אכן דביל ואני תמיד אהיה כאן כדי להזכיר לך את זה.
חוץ מזה אתה גם גזען מטונף,אבל אדמין יעדיף להעיף אותי כי אמרתי ״זיפ״ ולא אותך....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 16:34 
האסלאם מונע חופש, לכן היא דת לא הגיונית ולכן היא בהכרח דת לא מוסרית. השאר זה שטויות.
זה כמובן לא אומר שמוסלמי בהכרח שולל חופש של האחר, בידיוק כמו שיהודי לא בהכרח יסכים לחתן ילדה בת 12 עם גבר מבוגר.
אבל על שניהם לעוות את הדת של עצמם כדי למנוע אירועים לא הגיוניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
אם כתבת ״אצלהם״. אתה אכן דביל ואני תמיד אהיה כאן כדי להזכיר לך את זה.
חוץ מזה אתה גם גזען מטונף,אבל אדמין יעדיף להעיף אותי כי אמרתי ״זיפ״ ולא אותך....

אם אתה טוען שבגלל שכתבתי "אצלהם" אני דביל, אתה הדביל מבין שנינו.
למה אני גזען(למה מטונף גם? אני מתקלח לפחות פעם ביום)? אשמח אם תסביר לי, אני מחכה לתשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 16:35 
Idandosh כתב:
יובל כתב:

אני כתבתי דבר כזה? אתה יכול להזכיר לי?

19 כתב:
סע סע ילד זין.

מי אתה בכלל יא יצור, סליחה באמת שלא יוצא לי כל יום לפגוש מוסלמי, ועניין אותי הדעה שלו, יש לך בעיה עם זה?
אל תפיל עליי את רגשי הנחיתות שלך חתיכת יצור.

עבד 14 כתב:

הבנתי על מה דיברת, אבל זה לא מה שמדבר עליו הקוראן ואכן, כל אחד יכול לפרש את זה כפי שהוא רוצה.

עזרא כתב:
ילד קקה.

נכון, ש90% מהפורום הזה אומר שדעותיי מחליאות אבל לא נותן ולו סיבה אחת מדוע איסלם זו לא דת של מלחמה, מי צודק?
אגב, אין ספק שאם כתבתי "אצלהם" אומר שאני דביל ימסכן.

אתה דביל בגלל שיש פה מוסלמי שמבין בדת שלו יותר טוב ממך שמביא לך הסברים מתוך הקוראן שהאיסלאם זה לא דת של מלחמה, ואתה אומר לי "זה לא מה שמדבר עליו הקוראן" מאיפה אתה יודע שזה לא מה שהקוראן מדבר עליו? קראתה אותו פעם? ואם כן אז תביא לי משפט אחד משם, בטח שאגיד לך תפרש את זה כמו שאתה רוצה כי ברור לי איך אתה מפרש את זה לפי התגובות שאתה מקבל מיובל ועזרא ו 19 אין טעם לנסות לשכנע אותך לפרש את זה אחרת, זה כמו לנסות לשכנע את הלה פלולה שלא צריכה להיות להם בעיה עם שחקן ערבי בקבוצה

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
idanosh, לא קיבלתי ממך התייחסות למשפט הבא:

red in blood כתב:
Idandosh כתב:
עבד 14 כתב:

היהדות מורה להרוג בסקילה את כל מי שעובד עבודה זרה או מחלל שבת.. מה תגיד על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
אתה דביל בגלל שיש פה מוסלמי שמבין בדת שלו יותר טוב ממך שמביא לך הסברים מתוך הקוראן שהאיסלאם זה לא דת של מלחמה, ואתה אומר לי "זה לא מה שמדבר עליו הקוראן" מאיפה אתה יודע שזה לא מה שהקוראן מדבר עליו? קראתה אותו פעם? ואם כן אז תביא לי משפט אחד משם, בטח שאגיד לך תפרש את זה כמו שאתה רוצה כי ברור לי איך אתה מפרש את זה לפי התגובות שאתה מקבל מיובל ועזרא ו 19 אין טעם לנסות לשכנע אותך לפרש את זה אחרת, זה כמו לנסות לשכנע את הלה פלולה שלא צריכה להיות להם בעיה עם שחקן ערבי בקבוצה

להלן כמה ציטוטים מהקוראן, באנגלית:

ציטוט:
The morning after the murder of Ashraf, the Prophet declared, 'Kill any Jew who falls under your power

ציטוט:
O Prophet, strive against the disbelievers and the hypocrites. And be severe to them. Their abode is Hell, and an evil destination it is

ציטוט:
Killing disbelievers is a small matter to us.

וזה רק חלק קטן מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 16:45 
סתם כי בא לי אדום כתב:
האסלאם מונע חופש, לכן היא דת לא הגיונית ולכן היא בהכרח דת לא מוסרית. השאר זה שטויות.
זה כמובן לא אומר שמוסלמי בהכרח שולל חופש של האחר, בידיוק כמו שיהודי לא בהכרח יסכים לחתן ילדה בת 12 עם גבר מבוגר.

מונע חופש? איפה אתה רואה שהוא מונע חופש? ומה יש לך להגיד על מה ש red in blood אמר לגבי היהודות? זה חופש? ולרגום באבנים אנשים שלא צמים בכיפור זה חופש? אצלינו ברמדאן יש לא מעט מסעדות שנשארות פתוחות לטובת אלה שלא צמים

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
idanosh, לא קיבלתי ממך התייחסות למשפט הבא:

red in blood כתב:
Idandosh כתב:
עבד 14 כתב:

היהדות מורה להרוג בסקילה את כל מי שעובד עבודה זרה או מחלל שבת.. מה תגיד על זה?

מצטער, כנראה לא שמתי לב.

אתה רואה בפועל, או שומע בחדשות על אדם שנרצח כי הוא ראה טלוויזיה בשבת? כי הוא אכל חזיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 16:49 
עבד 14 כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:

מונע חופש? איפה אתה רואה שהוא מונע חופש? ומה יש לך להגיד על מה ש red in blood אמר לגבי היהודות? זה חופש? ולרגום באבנים אנשים שלא צמים בכיפור זה חופש? אצלינו ברמדאן יש לא מעט מסעדות שנשארות פתוחות לטובת אלה שלא צמים

החופש לשתות אלכוהול, החופש לאכול חזיר, החופש לקרוא למוחמד מנאייק, החופש של אישה להזדיין עם מי שבא לה, ועוד הרבה מאוד חופש.
אני לא מדבר על הפעולות של מוסלמי כזה או אחר, כי זה לא רלוונטי, אני מדבר על הדת בכללותה.
בנוגע למה שההוא אמר, הדבר היחידי שיותר מונע חופש מאסלאם זה היהדות. אתה צודק, שניהן דתות לא הגיוניות ולא מוסריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
סתם כי בא לי אדום כתב:
עבד 14 כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:

החופש לשתות אלכוהול, החופש לאכול חזיר, החופש לקרוא למוחמד מנאייק, החופש של אישה להזדיין עם מי שבא לה, ועוד הרבה מאוד חופש.
אני לא מדבר על הפעולות של מוסלמי כזה או אחר, כי זה לא רלוונטי, אני מדבר על הדת בכללותה.
בנוגע למה שההוא אמר, הדבר היחידי שיותר מונע חופש מאסלאם זה היהדות. אתה צודק, שניהן דתות לא הגיוניות ולא מוסריות.

זה פשוט שהן לא מתאימות לתקופתינו. בעבר הן היו מאוד הגיוניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יוני 2013, 17:00 
Idandosh כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
עבד 14 כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:

זה פשוט שהן לא מתאימות לתקופתינו. בעבר הן היו מאוד הגיוניות.

לא הם לא, כי גם בעבר היה לאדם זכות לחופש, זה שמשהוא אחר ממנה ממנו חופש לא הופך את הדת להגיונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 123 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: