תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 22:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2091 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 70  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: איתי שכטר
הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 22:03 
טעות

נערך לאחרונה על ידי Yalla Hapoel בתאריך 30 מאי 2013, 22:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 22:22 
לב ארי כתב:
רד פוקס, 800 אלף יורו דמי העברה כולל אירופה. בוא נוריד את אירופה. 600 אלף יורו. קצב לוחץ על הגרמנים לרדת לחצי מיליון יורו (+250, גג 300 אלף יורו מענק עלייה לשלב הבתים במפעל אירופי במקום 600+200). 2.5 מיליון ש"ח. שכטר יתפשר על 1.5 מיליון ש"ח נטו לעונה (לא כולל מענק עלייה לשלב הבתים בליגה האירופית). 3 מיליון ש"ח ברוטו. סה"כ 5.5 מיליון ש"ח. מימון חיצוני של האוהדים: באזור ה-1.5 מיליון ש"ח (אך ורק אם שכטר מגיע). מה נשאר? 4 מיליון ש"ח. זה בערך הסכום שרמון צריך להקריב מתקציב הקבוצה כדי להחזיר את שכטר. ושכטר, עוד לפני שאנחנו מדברים מקצועית, הוא דמות בחדר ההלבשה, אישיות, ווינר, עוגן לשנים הבאות, וכמובן רכש שיביא בוסט למכירת המנויים. לדעתי, הוא גם יגרום לגילי להיכנס יותר מהר לעניינים. אגב, כשבתקשורת מדברים על התחייבויות חוזיות לעונה הבאה הם סופרים גם את החוזים של דג'מבה, אלרואי, חוטבא ועוד כמה שחקני חילוש שאמורים לרדת מהלוח. וכאמור, רב"ש (שמכיר את המספרים יותר טוב מכולם) מאמין שאפשר להביא את שכטר ולבנות סביבו קבוצה מספיק חזקה. תאמינו לי שאתם לא מבינים יותר טוב ממנו.

בוא נלך לתסריט השני. חסכת 4 מיליון ש"ח על שכטר. מה תעשה בכסף הזה? רב"ש מעוניין להביא חלוץ. האופציה הבאה? ככל הנראה עמאשה. הזבל של חיפה (שתזכה בשכטר). אנדר/אובר 15 משחקים בחוץ (בעונה) בגלל פציעות כאלה ואחרות. והוא לא יגיע בחינם. דמי העברה+שכר - באזור ה-1.5 מיליון ש"ח עלות (ביחד). הלאה. נשאר לך כסף בשביל עוד איזה זגורי (לדוגמה) וסוג של ניר נחום לספסל (או שתחסוך את שאר הכסף). ומן הסתם, בתסריט כזה רמון יכול לחלום על 8.5 אלף מנויים. מה עדיף? מתמטיקה פשוטה.

מה שאני לא מבין זה , למה רב"ש צריך לשכנע את רמון ? הרי הוא נתן לו תקציב לרכש אז שרב" יחליט מה לקנות בזה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
לב ארי כתב:
רד פוקס, 800 אלף יורו דמי העברה כולל אירופה. בוא נוריד את אירופה. 600 אלף יורו. קצב לוחץ על הגרמנים לרדת לחצי מיליון יורו (+250, גג 300 אלף יורו מענק עלייה לשלב הבתים במפעל אירופי במקום 600+200). 2.5 מיליון ש"ח. שכטר יתפשר על 1.5 מיליון ש"ח נטו לעונה (לא כולל מענק עלייה לשלב הבתים בליגה האירופית). 3 מיליון ש"ח ברוטו. סה"כ 5.5 מיליון ש"ח. מימון חיצוני של האוהדים: באזור ה-1.5 מיליון ש"ח (אך ורק אם שכטר מגיע). מה נשאר? 4 מיליון ש"ח. זה בערך הסכום שרמון צריך להקריב מתקציב הקבוצה כדי להחזיר את שכטר. ושכטר, עוד לפני שאנחנו מדברים מקצועית, הוא דמות בחדר ההלבשה, אישיות, ווינר, עוגן לשנים הבאות, וכמובן רכש שיביא בוסט למכירת המנויים. לדעתי, הוא גם יגרום לגילי להיכנס יותר מהר לעניינים. אגב, כשבתקשורת מדברים על התחייבויות חוזיות לעונה הבאה הם סופרים גם את החוזים של דג'מבה, אלרואי, חוטבא ועוד כמה שחקני חילוש שאמורים לרדת מהלוח. וכאמור, רב"ש (שמכיר את המספרים יותר טוב מכולם) מאמין שאפשר להביא את שכטר ולבנות סביבו קבוצה מספיק חזקה. תאמינו לי שאתם לא מבינים יותר טוב ממנו.

בוא נלך לתסריט השני. חסכת 4 מיליון ש"ח על שכטר. מה תעשה בכסף הזה? רב"ש מעוניין להביא חלוץ. האופציה הבאה? ככל הנראה עמאשה. הזבל של חיפה (שתזכה בשכטר). אנדר/אובר 15 משחקים בחוץ (בעונה) בגלל פציעות כאלה ואחרות. והוא לא יגיע בחינם. דמי העברה+שכר - באזור ה-1.5 מיליון ש"ח עלות (ביחד). הלאה. נשאר לך כסף בשביל עוד איזה זגורי (לדוגמה) וסוג של ניר נחום לספסל (או שתחסוך את שאר הכסף). ומן הסתם, בתסריט כזה רמון יכול לחלום על 8.5 אלף מנויים. מה עדיף? מתמטיקה פשוטה.

מה שאני לא מבין זה , למה רב"ש צריך לשכנע את רמון ? הרי הוא נתן לו תקציב לרכש אז שרב" יחליט מה לקנות בזה .

כנראה שהבאתו של שכטר לא יכולה להספיק בתקציב שקיבל רבש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 22:35 
nirog כתב:
סימרוטיץ כתב:
לב ארי כתב:

כנראה שהבאתו של שכטר לא יכולה להספיק בתקציב שקיבל רבש

אז אתה טוען ש לרב"ש יש תקציב של פחות מ 4 מליון ש"ח השנה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
Nrg: שכטר סיכם במכבי חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 22:46 
:CRY2: :CRY2:

מקווה שזה ספין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 22:52 
נשמע כמו קשקוש או כתבה מטעם. עלק "לא מתלבט ורוצה רק את חיפה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
נשמע כמו קשקוש או כתבה מטעם. עלק "לא מתלבט ורוצה רק את חיפה"

בין אם זה טעות או לא, מה נראה לך שהוא יגיד בקבוצה שהוא יחתום, בין אם זה הפועל ובין אם אחרת? בדיוק אותו הדבר. עוד לא למדתם כלום בחיי...
חוצמזה:
גביזון כתב:
17 עמודים על מלפפון שלא קיים.
מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 23:39 
תקרא נשמה, הוא לא אמר כלום ולא מצוטט וגם לא חתם.
בקטנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 23:55 
שיחתום כבר בחיפה, יאללה. רק לא לראות אותו גם בצהוב, זה יותר מדי.
אני לא חושב שהפועל יכולה להרשות לעצמה להוציא כאלה סכומים עכשיו על שכטר. בעונה הקרובה חייבים לבנות קבוצה שיודעת קודם כל להגן טוב, לחזור לימים שקבוצות היו יורקות דם כדי להבקיע נגדנו שער (בטח בבלומפילד!) ורק אז לחשוב על התקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: איתי שכטר
הודעהפורסם: 31 מאי 2013, 00:09 
אם רמון לא יביא את שכטר, שילך רמון לקיבינימט
לא רק שהוא לא מחזק אותנו עם השחקן הכי טוב בשוק. כמו בעונה שעברה שהוא נתן החצי חינם את ידין הוא מחזק את היריבות שלנו.
ואז נצטרך לשאול את השאלה.רמון,טוב להפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2013, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
יוני הללי מביך ואפילו לא מסתיר את הליקוק לבנאדו.
כתבה שהיא כלום אחד גדול, לא הייתי מתרגש מזה יותר מדי אבל רמון בכל מקרה יצטרך לקבל החלטה אסטרטגית לא פשוטה בשבוע הקרוב.
במידה והמספרים שהציג כאן לב ארי נכונים, מדובר על עיסקה של כ 4 מיליון שקל כשתקציב הרכש (לפי הפרסומים) עומד על 9 מיליון. בלי עזרה ומימון חיצוני , קשה לי לראות את שכטר בהפועל ואחרי הפארסות בשנה האחרונה, לא בטוח שיהיו אנשים שישמחו לפתוח את הכיס בשביל להביא שחקן אחד.
במקום רמון, הייתי מעדיף קודם לסגור את הרכש בהגנה ואז לעשות הערכת מצב לגבי כמה כסף נשאר בשביל להביא את שכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2013, 00:17 
סמל אישי של המשתמש
לחכות עד שנסגור את הרכש בהגנה זה הגיוני, אבל לא נראה שחיפה ימכרו לנו את שכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2013, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
KID A כתב:
לחכות עד שנסגור את הרכש בהגנה זה הגיוני, אבל לא נראה שחיפה ימכרו לנו את שכטר.

חיפה לא יסגרו איתו בשבוע הקרוב כי המו"מ מול לאוטרן הולך לקחת זמן ולפי הפרסומים הם יחליטו רק לקראת סוף השבוע הבא.
אגב, גם זו סוג של החלטה אסטרטגית. אם אתה הולך בגישת "שכטר תחילה" אתה עלול להישאר עם חתיכת בור בהגנה ואז אתה בצרה גם אם שכטר וגילי יחזרו להיות שכטר וגילי של הדאבל.
אני סומך על רב"ש בעיניים עצומות. אם הוא יחליט ששכטר זה שחקן ששווה להתאבד עליו בכל מחיר אז הוא ילחץ על רמון להביא אותו (שים לב שנמנעתי מלהשתמש במושג "יטיל את כל כובד משקלו").
לדעתי, גם רב"ש יודע שהוא יצטרך לבנות קודם כל את ההגנה, לחפור לשכטר כל יום כדי שיחכה ולא יסגור בחיפה ואחרי שהרכש בהגנה יושלם, לראות איך אפשר להביא את שכטר להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2013, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
שייסגור כבר בחיפה אין לי כוח לסאגה המעייפת הזאת עכשיו כל הקיץ.
אין לנו אופציה לשים כל-כך הרבה כסף על שחקן אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2013, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
לב ארי כתב:

אפשר להביא חלוץ זר.
לא מבין איך אתה רוצה לבזבז 5.5 מיליון שקל (זאת ההערכה הכי קלה שלך) על שחקן אחד טוב ככל שיהיה שסך הכל יש לרב"ש 9 בשביל כל הרכש ואתה צריך להביא חוץ משכטר עוד שני בלמים, מגן ימני ופליימיקר להרכב. שלא נדבר על שחקני ספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2013, 00:37 
REDFOX כשאתה אומר שאפשר להביא חלוץ זר אתה מתכוון לצד דמארי או במקומו?
לא היתי מביא חלוץ זר במקום דמארי אלא אם כן זה מנגה או משהו כי אם ניפול איתו אז אכלנו אותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2013, 01:06 
להתאבד עליו
בכל הכח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2013, 02:28 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
להתאבד עליו
בכל הכח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2013, 07:56 
kobster כתב:
כתבה שהיא כלום אחד גדול, לא הייתי מתרגש מזה יותר מדי אבל רמון בכל מקרה יצטרך לקבל החלטה אסטרטגית לא פשוטה בשבוע הקרוב.
במידה והמספרים שהציג כאן לב ארי נכונים, מדובר על עיסקה של כ 4 מיליון שקל כשתקציב הרכש (לפי הפרסומים) עומד על 9 מיליון. בלי עזרה ומימון חיצוני , קשה לי לראות את שכטר בהפועל ואחרי הפארסות בשנה האחרונה, לא בטוח שיהיו אנשים שישמחו לפתוח את הכיס בשביל להביא שחקן אחד.
במקום רמון, הייתי מעדיף קודם לסגור את הרכש בהגנה ואז לעשות הערכת מצב לגבי כמה כסף נשאר בשביל להביא את שכטר.

גם אתה עם ה9 מיליון האלה? זה סתם סכום שנגזר מההתחייבויות של העונה הבאה, אלה שכבר לא קיימות אחרי ששחקנים משוחררים. הסכום היחידי שרלוונטי הוא 20+ מיליון, שהוא תקציב השחקנים הכולל.
אין לך זמן לחכות שנסגור את ההגנה, שכטר כבר יהיה אצל הדון, והסופגניה יודע יפה מאוד מה הסכומים שעומדים לרשותו. מעבר למה שלב ארי ציין ( מנויים, גילי, עזרה בחדר הלבשה ) שכטר הוא כמו זהבי, משחק סכום אפס, ההפסד שלנו הוא הרווח של חיפה. רמון עשה טעות עם זהבי ונתן למכבי שחקן מעל הליגה בלי מאבק, שחקן שהיה בא אלינו אם חיימקה היה מחליט ללכת על זה, אם עכשיו הוא יחזק גם את חיפה ושוב עם שחקן כזה ושמעדיף אותנו, זה כבר יהיה מעבר לטעות.
אם איתי בא והשחקן שלו מקפריסין יסגור ההרכב מבחינת קישור וההתקפה סגורים ויש לרן את כל הזמן שבעולם לעבוד על ההגנה, נזכיר לך שרק מחר מתחיל יוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2013, 08:09 
לא מבין את האנשים שרוצים לבזבז חלק גדול מתקציב השחקנים על שחקן אחד, כאשר אנחנו צריכים קודם 4 שחקני הגנה טובים (שני בלמים ושני מגנים) ואנחנו מדברים על בלמים זרים טובים שבטח יעלו המון כסף, בהתקפה ברדה עמאשה ומוגרבי הם שחקנים מספיק טובים לקבוצת צמרת ובטח לקבוצה במצב שלנו, מקווה שההנהלה לא תיכנע ללחצים ולא תכנס להרפתקאות העונה אנחנו חייבים להתנהל בהתאם ליכולות שלנו ובלי להיכנס לעוד גרעונות

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2013, 08:49 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
kobster כתב:

גם אתה עם ה9 מיליון האלה? זה סתם סכום שנגזר מההתחייבויות של העונה הבאה, אלה שכבר לא קיימות אחרי ששחקנים משוחררים. הסכום היחידי שרלוונטי הוא 20+ מיליון, שהוא תקציב השחקנים הכולל.
אין לך זמן לחכות שנסגור את ההגנה, שכטר כבר יהיה אצל הדון, והסופגניה יודע יפה מאוד מה הסכומים שעומדים לרשותו. מעבר למה שלב ארי ציין ( מנויים, גילי, עזרה בחדר הלבשה ) שכטר הוא כמו זהבי, משחק סכום אפס, ההפסד שלנו הוא הרווח של חיפה. רמון עשה טעות עם זהבי ונתן למכבי שחקן מעל הליגה בלי מאבק, שחקן שהיה בא אלינו אם חיימקה היה מחליט ללכת על זה, אם עכשיו הוא יחזק גם את חיפה ושוב עם שחקן כזה ושמעדיף אותנו, זה כבר יהיה מעבר לטעות.
אם איתי בא והשחקן שלו מקפריסין יסגור ההרכב מבחינת קישור וההתקפה סגורים ויש לרן את כל הזמן שבעולם לעבוד על ההגנה, נזכיר לך שרק מחר מתחיל יוני.

לא אני ולא אתה באמת מכירים את התקציב וכמה כסף יש לרב"ש להוציא על רכש.
בל נשכח שיש שחקנים עם חוזים שרוצים להיפטר מהם, סתם לדוגמא דג'מבה יושב על 180 אלף יורו, לך תמצא קבוצה שתעמוד בעלות שכר כזו בשביל פח כזה. אם לא, אתה תצטרך להוציא כסף עבור שחקן שלא משחק אצלך.
להתאבד על שחקן אחד (ושנינו מסכימים שזה שחקן שובר שיוויון) בכזה שלב יכול להיות בינגו ויכול להיות המהלך שיפרק לך סופית את הקבוצה. בשביל זה כתבתי שזה בכלל מהלך ברמה האסטרטגית, משהו בסגנון של all-in בקזינו.
או שאתה הולך על שכטר בכל הכוח, יעלה כמה שזה יעלה, ואז סומך על המאמן שבכסף שנשאר יבנה הגנה חדשה או שאתה קודם כל בונה לעצמך את הבאנקרים ומביא את שכטר כבונוס המנצח.
החשש באופציה השניה הוא שאשדוד עם תארים יגנבו אותו קודם. בשביל זה רב"ש יכול לשבת לשכטר על הראש שימתין עד שיתברר כמה כסף יש להפועל להוציא עליו. שיזכיר לו שרק מחר מתחיל יוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2013, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
רב"ש כבר נכשל פעם אחת (יחד עם נימני) בבניית סגל במכבי, כשהוא בנה סגל לא מאוזן, ללא מגן שמאלי.

למרות שאני סומך עליו, יש לי טיפה ספק שהסיפור הזה יחזור על עצמו ברגע שהוא יסתום את התקציב עם שכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2013, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
לא מבין את האנשים שרוצים לבזבז חלק גדול מתקציב השחקנים על שחקן אחד, כאשר אנחנו צריכים קודם 4 שחקני הגנה טובים (שני בלמים ושני מגנים) ואנחנו מדברים על בלמים זרים טובים שבטח יעלו המון כסף, בהתקפה ברדה עמאשה ומוגרבי הם שחקנים מספיק טובים לקבוצת צמרת ובטח לקבוצה במצב שלנו, מקווה שההנהלה לא תיכנע ללחצים ולא תכנס להרפתקאות העונה אנחנו חייבים להתנהל בהתאם ליכולות שלנו ובלי להיכנס לעוד גרעונות

אתה מבין שברדה ועמאשה זה לא נגיד עסקה זולה?
לפי המדיניות תקציב שלך ושל דומיך הפועל צריכה להשאר ללא גירעון, לקחת 0 סיכונים, ואם תעפיל לשלב הבתים תוכל להמשיך להסתכן.
אבל איזה קטע, היא לא תעלה לשלב הבתים בלי..נו...שחקנים טובים.
אתם חושבים שאתם מנהלים משק בית שקונים בו חלב ולחם ואם ישאר לכם אקסטרות מהחורף תקנו גם אבטיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2013, 12:58 
kobster כתב:
joshsoos כתב:
kobster כתב:

לא אני ולא אתה באמת מכירים את התקציב וכמה כסף יש לרב"ש להוציא על רכש.
בל נשכח שיש שחקנים עם חוזים שרוצים להיפטר מהם, סתם לדוגמא דג'מבה יושב על 180 אלף יורו, לך תמצא קבוצה שתעמוד בעלות שכר כזו בשביל פח כזה. אם לא, אתה תצטרך להוציא כסף עבור שחקן שלא משחק אצלך.
להתאבד על שחקן אחד (ושנינו מסכימים שזה שחקן שובר שיוויון) בכזה שלב יכול להיות בינגו ויכול להיות המהלך שיפרק לך סופית את הקבוצה. בשביל זה כתבתי שזה בכלל מהלך ברמה האסטרטגית, משהו בסגנון של all-in בקזינו.
או שאתה הולך על שכטר בכל הכוח, יעלה כמה שזה יעלה, ואז סומך על המאמן שבכסף שנשאר יבנה הגנה חדשה או שאתה קודם כל בונה לעצמך את הבאנקרים ומביא את שכטר כבונוס המנצח.
החשש באופציה השניה הוא שאשדוד עם תארים יגנבו אותו קודם. בשביל זה רב"ש יכול לשבת לשכטר על הראש שימתין עד שיתברר כמה כסף יש להפועל להוציא עליו. שיזכיר לו שרק מחר מתחיל יוני.

הסופגניה מכיר את התקציב, ונראה לי שאם לא היה חושב שיש בו מקום לעסקת שכטר, היה מוותר עליו. וגם הוא יודע ומבין, ואני מקווה שגם רמון יבין, ששכטר זו הצהרה שפרושה מכירת הרבה מנויים נוספים, כלומר עלותה האמיתית נמוכה בהרבה. ןאני חושב שאתה מגזים בטירוף עם התיאורים שלך, זו אינה התאבדות ולא יפרק שום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2013, 13:25 
בהסתכלות על המצב, אני דיי בטוח שההצעות די דומות עם יתרון לחיפה
כאן כבר שכטר יצטרך להחליט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2013, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
m0sad כתב:
NARKOTIKA כתב:
להתאבד עליו
בכל הכח

הכוונה בלהתאבד עליו היא בעצם
"שיואו, שכטר בהפועלללל!!!11
אה שיט, גם טיאגו קוסטה וניר נחום" ?

שילך למכבי חיפה, אני גם אפרגן לו ואמחא כפיים כשיגיע לבלומפילד.
במתכונת הנוכחית של הפועל היא לא יכולה להכיל אותו תקציבית, ואני מעדיף בעיניים עצומות קבוצה מאוזנת עם גרזיצ'יצ'ים בכל העמדות מאשר שכטר וערימה של דרעק מאחוריו.

נערך לאחרונה על ידי Eros Ramazzotti בתאריך 31 מאי 2013, 13:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2013, 13:39 
אומנם צריך לעדכן את התמונה, אבל רלוונטי מחדש כל עונת מלפפונים.
http://members.multimania.co.uk/havaad/salim/salim.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2013, 14:10 
אם אתם כולכך דואגים לתקציב
אני בטוח שיעקב שחר או מיץ ישמחו לשלם כסף מאוד טוב על ורמוט, בתוספת המשכורות שלו שנחסוך
בכלל יהיה אפשר בשקט לבנות קבוצה ולהביא שחקנים לכל העמדות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מאי 2013, 14:20 
redead כתב:
אם אתם כולכך דואגים לתקציב
אני בטוח שיעקב שחר או מיץ ישמחו לשלם כסף מאוד טוב על ורמוט, בתוספת המשכורות שלו שנחסוך
בכלל יהיה אפשר בשקט לבנות קבוצה ולהביא שחקנים לכל העמדות

פחחחחחח.
ורמוט לא זז לשום מקום. עלאק להעביר את ורמוט. השחקן הכי טוב בהפועל. וכן הוא היה פצוע כמעט כל השנה אני יודע. כבר גמרתם לו את קריירה חסרי מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2091 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 70  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: