אדום טורקי כתב:
גביזון כתב:
אדום טורקי כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
טורקי תגיד, אם מחירי הדיור עולים עוד ועוד, והשכר לא, כנ''ל מחירי השכירות והעבודות הנורמליות הם לרוב במרכז, איך אתה מצפה שבן אדם יחסוך?
זה בעיה(ששוב ביבי אשם בה).
זאת הטענה שלי בעצם.
צריכים לבנות עיר או מספר רב של דירות ולמכור אותם בסכומים כמו של הרשות וכך לפתור את הבעיה.
וברוך השם יש רכבות ואוטובוסים לכל מי שגר בפריפריה (שמאצלים את אותם עובדים לקום קצת מוקדם(אבל שוב אנחנו מדברים על כאלה שלא מפונקים) וכך לחסוך
לפני 2-3 הודעות כתבתי שאני 6 שנים בפריפריה ואין פה שום תחבורה ציבורית.
יש תכנית של ישראל כץ אבל לפיד עצר אותה. הוא גם רוצה לבטל את הטבות המס מה שיבריח מפה את חברת ההייטק הקטנה האחת שיש פה, ואז זו לא תהיה פריפריה, אז זו תהיה פריפריה אחושרמוטה.
כנראה אתה יודע טוב ממני, אולי הגיע הזמן שאפקח את עיני.
אתה פשוט מדהים, מדהים.
אין אוטובוסים לק"ש? נהריה? עכו?
היכן אדוני עובד?
אדוני כרגע בסטאז'.
יש רק אוטובוסים מוגבלים שלוקחים שעות, ולא תמיד יש אופציה, גם אם אתה קם ב3:30 בבוקר.
אדוני עושה תואר שני באוניברסיטת חיפה, ובשביל להיות שם ב8:30 בבוקר, אדוני צריך לסע יום קודם, לפספס עבודה, ולבקש טובה אצל אחד מהאנשים שהוא מכיר שילונו אותו שם ל2 לילות.
אדוני עובד במרכז האקדמי לנוער כמדריך, ובעבודות נוספות שלא קשורות למקצוע. אדוני עושה סטאז' שיש לו בחירה, או לבזבז 150 ש"ח ביום על דלק הלוך חזור, או לנסות לתפוס טרמפים ב4 בבוקר.
טורקי, לא על משהו, אבל עם כל הכבוד אין לך מושג בדברים האלה. אתה מביא את ההורים שלך כדוגמה לאיך צריך להתנהל, העוד שאתה בעצמך לא התנסית בהשכרת דירה, אחזקת רכב, ניהול משק בית, וילדים.
אני אתן לך דוג', נושא הרכב מאז ומעולם עניין אותי, לפני מס' שנים התחלתי לחפור בנושא, להתעניין, ללכת להרצאות. לפני כשנתיים התחלתי להתעניין בקניית רכב אחר שיחליף את הנוכחי, לקח לי שנתיים של חפירות שנהינתי בכל רגע עד שהגעתי להחלטה. וגם היום אני לא עונה בנושאים שאין לי מושג בהם, כי האדם ששואל את השאלה מצפה לתשובה ממישהו שבעל נסיון בנושא מסויים.
איך אתה יכול בכלל להבין חיים של אנשים ולתת עצות למשהו שמעולם לא התנסית בו? איך אתה יכול להגדיר אדם מפונק אם מדובר במשהו שמעולם לא חווית בעצמך ואתה לפני כל מה שמדברים עליו?
אני שואל ברצינות.