bloodbrother כתב:
אוהד או שניים ריססו גרפיטי על קבר ההורים. זה לא מייצג את יחס הקהל הכללי, ועל זה אני מדבר. רוב גורף של האוהדים היו נגד זה.
אז בעצם אתה מסכים שנתעלם מהמעשים שנעשו מול טביב על ידי אדם אחד או שנים, אם ככה הוויכוח שלנו הוא על מה יותר גרוע, ישיבה שקטה עם שלטים מול הבית של טביב והחנויות של אשתו, לעומת הפגנות והתפרצויות במועצת העיר.
bloodbrother כתב:
הפגנות במועצת העיר זה נהדר. זה מה שעשו לחולדאי. אבל לא הפגינו לו מול הבית. לא פגעו לו בפרטיות. לא פרסמו את הכתובת שלו והסיתו קטינים ללכת להטריד אותו שם. לא הטרידו את משפחתו בכלל. לא שמו שלטים נגד בתו במכללה שהיא לומדת בה. (כן כן, ידוע, בתו ואשתו היו לגמרי חלק חשוב בהפועל תל-אביב אז אפשר להטריד אותה במקום לימודיה, ברור!).
לטביב לא פגעו בפרטיות, ההפגנות (גם כן שם לכמה אנשים עם שלטים, אבל ניחא), היו מחוץ לביתו ובאישור המשטרה, מה שכן, אפשר לראות שהקהל של הפועל למד מההפגנות נגד חולדאי שכשלו בסופו של דבר, ונהיה אגרסיבי ומאורגן יותר בהפגנות נגד טביב, שכן צלחו. אגב, ביתו של טביב כן הייתה חלק מהפועל תל אביב.
bloodbrother כתב:
שנאת הזרים (הקסנופוביה) פה היא לא רק על בסיס גזע. גזע זה חלק ממנה, אבל לא הכל. טביב בא מכ"ס וארה"ב, ולא נהיה בוהמיין תל-אביבי, או דמות קאלט כמו מורדי דדון או אלי בואנו. גיא לוזון בא מפ"ת וגם לא בילה עם אוהדים בפאבים תל-אביביים.
אני לא מבין, אז במה אתה מאשים את אוהדי הפועל? בזה שהם שנאו את הנ"ל רק בגלל ה "סטייל" שלהם? כי לי לא זכור ששום (אתה אמרת שהוא נכשל כמו לוזון....) היה חלק מהסצנה התל-אביבית, לעומת חולדאי ש"חטף" מהאוהדים.
bloodbrother כתב:
לגבי ידין, ברור שכל עוד הוא הצליח, היתה אליו אהבה. ככה זה גם עם זרים. אבל ברגע שהם נכשלים ישר זה "להעלות אותו על מטוס חזרה" (במקרה של זרים), או שנאה כמו במקרה של לוזון. שמעון גרשון אגב הוא מזרחי, אתה יודע, כן? לא שזה משנה. רוב השחקנים מזרחיים. שנאת הזרים מתבטאת בעיקר במצבים של חוסר הצלחה.
אני מדבר על זה שעדיין יש רצון שהוא יחזור לכאן (ולראיה שלט שארגנו לו אוהדים עם לב על המספר 26), למרות שכיוויכול הוא בגד באוהדים כמו גרשון. אגב, דווקא שימון גרשון נראה לי לפי הפנים אשכנזי, לא חקרתי את זה, ובאמת שזה לא משנה....