יובל כתב:
Oleg Neduda כתב:
יובל כתב:
Oleg Neduda כתב:
dr.avi כתב:
אותי זה ממש לא מדאיג. נשמע כאילו הוא לא יודע מכלום ומחכה שהפועל תפנה בנוגע לאי סדרים של טביב
מה שכן, אורליצקי אמר בפרוש שטביב מכר את המועדון כשהוא בפלוס של מליונים, והמליונים האלה כרגע בחשבון נאמנות בשביל תשלומי החובות
אם מראש סיכמו עם טביב שהפלוס מתקופתו משלם את החובות, אז על מה ולמה התביעה על 19 מליון? הרי אם יש מליונים בחשבון הנאמנות, אז הסכום שדורשים כערבות בנקאית מטביב צריך להיות נמוך משמעותית. אלא אם כן לא סוכם שחשבון הנאמנות משלם את החובות, אלא טביב, ואז כמובן זה סיפור אחר לגמרי
אם אני זוכר נכון, בוכמן כתב אתמול/שלשום שכבר השתמשו בכסף הזה כדי לשלם חובות קודמים (בנוסף ל-30 מיליון).
כן אני יודע, אבל השאלה הגדולה האם לפי הסכם המכר הכסף הזה מיועד לחובות? או שהכסף הזה לא מיועד לחובות ואת החובות צריך לשלם אלי טביב, אבל עד שהוא יעשה זאת הפועל משלמת מהחשבון הזה את החובות ותשופה ע"י טביב. אני חושב שאם החשבון עצמו מיועד אך ורק לתשלום חובות מכוח ההסכם, אז הסיכויים של התביעה ששחרר פינס יורדים משמעותית כי ראסמי בפועל יש כרגע מליונים לחובות עתידיים. גם אם החובות צפויים להיות גבוהים יותר
אני חושב שאם כבר השתמשו בכסף הזה כדי לשלם חובות, אז אני חושב שזה עונה על השאלה אם הכסף הזה מיועד לתשלום חובות...
ולא הבנתי למה אתה חושב שיש עוד מיליונים עבור חובות עתידיים. ממה שאני מבין, היו כמה מיליונים בקופה ו/או רווחים עתידיים, היו כמה מיליונים חובות, זה התקזז. עכשיו יש עוד תביעות ב-30 מיליון שקל ובלי מקור לתשלום.
לפי אורליצקי נכון להיות יש בקופה מליונים. לא משתמע ממנו שהסכום התקזז עם החובות ששולמו. הוא אמר שמהסכום הזה כבר שולמו חובות ועדיין יש שם מליונים.
וזה משמעותי מאוד. אם הפועל שילמה מהקופה הזאת חובות לא בהכרח שזה היה מיועד לתשלום חובות. יכול להיות שצצו חובות שטביב היה אמור לשלם, הוא לא רצה לשלם, אז הפועל השתמשה בקופה הזאת בשביל לשלם ועכשיו טביב צריך לשפות את הפועל בסכומים האלה.
אם זה המצב, אז אחרי השיפוי יתווספו להפועל עוד מליונים לתקציב השותף.
מצד שני, אם הקופה הזאת כן מיועדת לחובות ע"פ ההסכם מכר, ונכון להיום יש בה עוד מליונים, אז אני לא מבין איך הפועל מצפה מהבורר שיחייב את טביב לשים ערבות בנקאית על סך החובות הצפויים. הרי יש לו מליונים שנמצאים בחשבון נאמנות שמיועדים בדיוק בשביל זה.
בקיצור סלט