תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 09 אוגוסט 2025, 10:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פלאפון חדש
הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
גבירותיי,רבותיי, אנשים ונשים יקרים,יקרות ויקרים פחות,
אני מעוניין לרכוש פלאפון חדש.

המחיר איננו מהווה בעיה.
עד לפני כשלושה שבועות היה לי את הבלאק ברי טורץ' שהיה מאוד איטי ומסורבל,הוא שבק חיים באיזשהו שלב וכרגע אני משתמש בבלאקברי הישן של אחי BB CURVE מלפני כמה שנים.
אני אוהב את RIM ובלאקברי, אבל זה כנראה בגלל שאני כבר כמה שנים משתמש,לכל המשפחה שלי יש את האייפון,שלו הם החליפו מבלאקברי והם שמחים על כך.

אני חשבתי ללכת על אחת מהאפוציות הבאות:
-BB Q10 החדש של בלאקברי (שמעתי מחבר שמתכנתים נרתעים מBB ולכן איכות החומרה יורדת משמעותית,יש אמת בדברים?)
-Google Nexus 4 ($360
-HTC ONE (500-550
-S4 600-650
-SONY ZL 500-500
המחירים הם פחות או יותר טווח המחירים שמוצעים באתר שנקרא http://www.craigslist.ca שהוא הפופלארי מבין האתרים למכירה של מוצרים יד שנייה בואנקובר,קנדה (רוב הפלאפונים שנמכרים שם אפילו לא הוצאו מהקופסא או שנעשה בהן שימוש מינימאלי)
אלו פחות או יותר האפשרויות שהסקתי עד כה,אם לכם עוד להציע אשמח לשמוע.

תודה מראש
:CHE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פלאפון חדש
הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
אני גם אקנה פלאפון חדש הקיץ, וככל הנראה אני הולך על הHTC ONE.
למה? בעיקר בגלל הממשק המדהים, והblinkfeed.
בנוסף זה הפלאפון עם איכות הבניה הטובה בשוק, והכי יפה מכולם (למרות שלצערי אין לו סוללה נשלפת או כרטיס זיכרון)
לגבי השאר - נקסוס 4 הוא פלאפון מצוין, אבל הוא "דור" אחד יותר נמוך מכל השאר הציינת, אז החומרה שלו טיפה יותר חלשה (לא משהו שמרגישים היום, אבל בעוד כמה שנים כשהאפליקציות יהיו יותר ויותר תובעניות, יש לו פחות מה להציע מבחינת חומרה).
BB אני לא אוהב בכל מקרה, אז לא בדקתי אותו.
גלקסי 4 - הפלאפון האולטימטיבי מבחינת חומרה, אני אישית לא אוהב את הממשק שלו (למרות שהוא השתפר מאז ימי הגלקסי 2 והממשק המכוער).
סוני- אומרים שהם עושים קאמבק, בכל אופן הממשק שלהם הוא לא משהו מיוחד, מבחינת חומרה הם באותה רמה של הhtc והסמסונג.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 09:07 
שמעתי דווקא על הגלקסי 4 שהוא איטי, אני מציע לבדוק בחנויות בארץ לפני שקונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 12:54 
HTC.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
אני לא גר בארץ,בכל אופן יש סרטונים של כל הפלאפונים..
אני מתלבט בין ה HTC ONE X ל GOOGLE NEXUS לBB Q10
חוץ משער 5 הגבגבר אף אחד לא נימק פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 12:44 
היתרון הגדול של הנקסוס 4 הוא מחיר מצוין, עידכוני אנדרואיד שוטפים (היות ושיך לגוגל) ומאגר אפליקציות ענק, החסרון - זכרון מוגבל ואין אפשרות להכנסת כרטיס זיכרון חיצוני

את הHTC אני פחות מכיר אבל מניסיון העבר הם חברה מצוינת ואומרים שהממשק החדש שלהם פשוט תענוג

הבעיה העיקרית של הBB10 היא כמות אפליקציות זעומה וממה שהבנתי חברת רימ לא ממש משקיעה במפתחים ולכן זה לא צפוי להשתנות בקרוב, מעבר לכך שמעתי כי ממשק ההפעלה החדש נחמד מאוד

אם אני הייתי צריך לבחור בקטע של מחיר/תמורה הייתי לוקח את הנקסוס מיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
לפני כחודש רכשתי בארה"ב נקסוס 4. לפני כן היה לי גלקסי.
אני מצטרף למה שכתבו כאן על הנקסוס ואיני סבור שמגבלת ה16gb היא בעיה למי שאינו בהכרח משתמש "כבד" שמעמיס כזו כמות של מידע על הנייד שלו.
הבעיה היחידה בנקסוס לטעמי היא הסוללה שהיא בילט-אין כמו באייפון.
אם לא הנקסוס אז הייתי בוחר בhtc בעל הנתונים המרשימים ביותר של יצרן הידוע במכשירי האיכות שלו.
גם הbb החדש מצויין אבל יש לו מערכת הפעלה חדשה המהווה חידה ומבחר מצומצם של אפליקציות.

שורה תחתונה: ממליץ בחום על הנקסוס שנותן מקסימום תמורה למינימום מחיר אבל אם המחיר איננו פקטור אז לדעתי הhtc החדש לוקח בענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 16:29 
בתור אחד עם נקסוס 4 אני די מתבאס עליו
יש לי בעיות עם הספיקר, גם עם חיבור AUX באוטו הוא לא יודע לשמש לדיבורית כמו שצריך . (הגלקסי 1 עשה את זה אחלה).
אי אפשר להחליף סוללה. (והסוללה שלו נגמרת לי מהר מדי )
אי אפשר לשים לו כרטיס זיכרון.
קיצר זה אייפון עם אנדרואיד. (במיוחד אם אין לך כח להתעסק בתוכנה שלו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: פלאפון חדש
הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
ניר בלומפילד כתב:
יש לי בעיות עם הספיקר, גם עם חיבור AUX באוטו הוא לא יודע לשמש לדיבורית כמו שצריך . (הגלקסי 1 עשה את זה אחלה).

כל מה שאמרת פתיר ובקלות ע"י החלפת kernel
עשיתי את זה ובקלות ועכשיו הווליום שלי מעולה, הסוללה חיה יום שלם והדיבורית תקינה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
ניר בלומפילד כתב:

מה זה הkernel?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2013, 19:26 
עומר מ. כתב:
ניר בלומפילד כתב:

שאני מחבר את המכשיר לAUX באוטו ומתקשרים אלי . הוא בהתחלה עובד מהרמקול הרגיל של השיחה (זה שמצמידים לאוזן). ואז אני לוחץ על ספיקר, עובר לספיקר רגיל, עוד לחיצה והוא כבר מבין שהוא צריך לשדר לי לרמקולים של הרדיו. ואז שומעים אותי בצד השני ממש חלש וגרוע. זה מסתיים בזה שאני צורח "אני אחזור אליך " ומקלל תפלאפון המזדיין הזה. (גם בנקסוס של אחי זה ככה).
זה פותר את הבעיה הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
ניר בלומפילד כתב:

אני החלפתי לנקסוס 4 מגלקסי 1. עולם אחר.
יש לי דיבורית ספיריט באוטו ככה שאני לא יודע על מה אתה מדבר אבל הספיקר דווקא סבבה עבורי אם זה לא תחליף לספיריט.
הסוללה קצת מאכזבת. נכון. ציפיתי ליותר אבל היא הרבה יותר טובה מהגלקסי 1 ופחות או יותר כמו האייפון.
עד שאגיע ל-16GB.... לא חושב שעניין כרטיס הזיכרון קריטי למשתמש הסטנדרטי כמוני.

בסופו של דבר פלאפון זה משהו מאד אישי וכל אחד צריך לבחור את מה שהכי מתאים לו. אין דבר כזה "מכשיר טוב" או "מכשיר חרא". יש מכשירים כאלה ואחרים וכל אחד ימצא בכל מכשיר את היתרונות והחסרונות ופשוט יבחר את מה שהכי נכון לו ולשימוש שהוא עושה במכשיר. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 22:46 
איר קנדה כתב:
גבירותיי,רבותיי, אנשים ונשים יקרים,יקרות ויקרים פחות,
אני מעוניין לרכוש פלאפון חדש.

המחיר איננו מהווה בעיה.
עד לפני כשלושה שבועות היה לי את הבלאק ברי טורץ' שהיה מאוד איטי ומסורבל,הוא שבק חיים באיזשהו שלב וכרגע אני משתמש בבלאקברי הישן של אחי BB CURVE מלפני כמה שנים.
אני אוהב את RIM ובלאקברי, אבל זה כנראה בגלל שאני כבר כמה שנים משתמש,לכל המשפחה שלי יש את האייפון,שלו הם החליפו מבלאקברי והם שמחים על כך.

אני חשבתי ללכת על אחת מהאפוציות הבאות:
-BB Q10 החדש של בלאקברי (שמעתי מחבר שמתכנתים נרתעים מBB ולכן איכות החומרה יורדת משמעותית,יש אמת בדברים?)
-Google Nexus 4 ($360
-HTC ONE (500-550
-S4 600-650
-SONY ZL 500-500
המחירים הם פחות או יותר טווח המחירים שמוצעים באתר שנקרא http://www.craigslist.ca שהוא הפופלארי מבין האתרים למכירה של מוצרים יד שנייה בואנקובר,קנדה (רוב הפלאפונים שנמכרים שם אפילו לא הוצאו מהקופסא או שנעשה בהן שימוש מינימאלי)
אלו פחות או יותר האפשרויות שהסקתי עד כה,אם לכם עוד להציע אשמח לשמוע.

תודה מראש
:CHE:

נקסוס זול יותר חזק יותר אמין יותר

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
רד נייטמר, נקסוס יותר זול אמנם, אבל ממש ממש לא הכי חזק ברשימה (לא יודע למה התכוונת, אבל פיזית הסוני והHTC עדיפים, וחומרתית כולם כאן עדיפים).
באמינות אני באמת לא יודע למה אתה מתכוון, אבל זה לא שHTC או סמסונג פחות אמינות מגוגל.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: