תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 09 אוגוסט 2025, 10:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קנאביס רפואי
הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 17:34 
היום נערך דיון בכנסת בנושא שימוש בקנאביס רפואי.
להלן פרוטוקל מצומצם מהדיון שהיה מאוד מעניין:
http://main.knesset.gov.il/Activity/com ... ews/Pages/קנאביס-רפואי.aspx

צבי הנדל, יו"ר האגודה למלחמה בסמים, מקומם אותי. עושה רושם שהבנאדם בלי טיפת הבנה בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קנאביס רפואי
הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
צבי הנדל הוא לא היחיד שאין לו טיפת הבנה בנושא שם.
זה מצחיק שה"אגודה למלחמה בסמים" מנוהלת על ידי אנשים שאין להם שמץ של מושג בכל הנוגע לסמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
זה לא מצחיק,
זה צפוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
שי ודרור העלו אתמול בבוקר ב"שיחת טלפון מפתיעה" איזו חברת כנסת ששכחתי את שמה, שיצאה נגד הקנאביס הרפואי ואמרה שפה צורכים 450 ק"ג בחודש, ובהולנד זה 100 ק"ג בשנה או משהו כזה.
וניסו להוציא ממנה מה כל כך מפריע לה בזה, והיא לא היתה מסוגלת לענות
זה היה אחד הקטעים המשעשעים וההזויים שנתקלתי בהם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 19:27 
יעל גרמן נראה לי, והיא אמרה שפה משרד הבריאות נותן 450 ובהולנד 100.
היא רק שכחה לציין שבהולנד אף אחד לא באמת צריך את משרד הבריאות בשביל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2013, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
מתי יפציצו את המדינה הזאת, יש כבר תאריך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 07:13 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו אייטם על זה באורלי וגיא
ילד בן 7 מקבל טיפול בקנביס רפואי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2013, 00:49 
לגבי האגודה למלחמה בסרטן,
אני לומד קופירייטינג
באחד השיעורים המרצה, קופירייטרית בכירה,
סיפרה שעשתה פעם קמפיין לאגודה למלחמה בסמים
ככבור שנה, היא אמרה שהרגישה כל כך רע בגלל שטיפת המוח והשקרים שסופרו כ״עובדות״ בקמפיין,
שהיא החליטה לעשות בהתנדבות קמפיין למפלגת עלה ירוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2013, 02:09 
סמל אישי של המשתמש
כחלק מהסטאז' שאני עושה טיפלתי גם בפגועי נפש. חברה שלי היא עובדת סוציאלית שעובדת בבריאות הנפש.
אין לכם מושג איזה עוול נורא והתעללות פיזית ונפשית עושים לאנשים האלה, מדינה של מטומטמים שנותנים לאנשים חסרי טיפת שכל לקבל החלטות הרות גורל לחייהם של אנשים מסכנים. אני לא אשכח הלום קרב שהתדרדר קשות פיזית ונפשית ברגע שהפסיקו לו את המריחואנה הרפואית, פשוט לקחו לו את הדבר היחיד שעזר לו לתפקד כמעט נורמלי ביום, ולהעלים את הסיוטים בלילה. אנשים חולים במחלות קשות, לאו דווקא נפשיות, כמו פרקינסון ומחלות נוספות, זה פשוט מציל להם את החיים, ואנשים למעלה קובעים שהם והמשפחה שלהם צריכים לסבול.
לפני כמה שנים נפגשתי עם דיאטנית גריאטריה, אישה בסוף שנות ה50 שמקבלת החלטות במשרד הבריאות, שאלתי אותה למה לא משתמשים בעוגיות חשיש בבתי אבות סיעודיים לאנשים מסויימים, היא הסתכלה עלי כאילו נפלתי מהירח. הסברתי לה שזה יכול לפתור בעיות של תת תזונה, תיאבון, דכאון, וראומטיזם, עם תופעות לוואי אפסיות ביחס למה שהם מקבלים כיום, היא פשוט צחקה. לפני כמה חודשים היא סיפרה לי שהתחילו לעשות את זה, והיא היתה חייבת להתקשר אלי.
מריחואנה רפואית היא דבר נפלא ומציל חיים, ממש ככה, מחזיר לאנשים חיים כמעט נורמלים מחיים הרוסים של סבל פיזי ונפשי, ביחס לתרופות המקובלות לחולים אלה היא מאד בטוחה לשימוש, ועושה מה שעשרות תרופות יקרות לא עשו עבור חולים אלה.
אנחנו מדינה אכזרית, ומטומטמת, ומאד אכזרית, ומאד מטומטמת.
אין אדם אחד בכנסת ובועדות המזוינות האלה שיש לו ידע בתחום שבו הוא מקבל החלטה, זה נורא, ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2013, 05:55 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
כחלק מהסטאז' שאני עושה טיפלתי גם בפגועי נפש. חברה שלי היא עובדת סוציאלית שעובדת בבריאות הנפש.
אין לכם מושג איזה עוול נורא והתעללות פיזית ונפשית עושים לאנשים האלה, מדינה של מטומטמים שנותנים לאנשים חסרי טיפת שכל לקבל החלטות הרות גורל לחייהם של אנשים מסכנים. אני לא אשכח הלום קרב שהתדרדר קשות פיזית ונפשית ברגע שהפסיקו לו את המריחואנה הרפואית, פשוט לקחו לו את הדבר היחיד שעזר לו לתפקד כמעט נורמלי ביום, ולהעלים את הסיוטים בלילה. אנשים חולים במחלות קשות, לאו דווקא נפשיות, כמו פרקינסון ומחלות נוספות, זה פשוט מציל להם את החיים, ואנשים למעלה קובעים שהם והמשפחה שלהם צריכים לסבול.
לפני כמה שנים נפגשתי עם דיאטנית גריאטריה, אישה בסוף שנות ה50 שמקבלת החלטות במשרד הבריאות, שאלתי אותה למה לא משתמשים בעוגיות חשיש בבתי אבות סיעודיים לאנשים מסויימים, היא הסתכלה עלי כאילו נפלתי מהירח. הסברתי לה שזה יכול לפתור בעיות של תת תזונה, תיאבון, דכאון, וראומטיזם, עם תופעות לוואי אפסיות ביחס למה שהם מקבלים כיום, היא פשוט צחקה. לפני כמה חודשים היא סיפרה לי שהתחילו לעשות את זה, והיא היתה חייבת להתקשר אלי.
מריחואנה רפואית היא דבר נפלא ומציל חיים, ממש ככה, מחזיר לאנשים חיים כמעט נורמלים מחיים הרוסים של סבל פיזי ונפשי, ביחס לתרופות המקובלות לחולים אלה היא מאד בטוחה לשימוש, ועושה מה שעשרות תרופות יקרות לא עשו עבור חולים אלה.
אנחנו מדינה אכזרית, ומטומטמת, ומאד אכזרית, ומאד מטומטמת.
אין אדם אחד בכנסת ובועדות המזוינות האלה שיש לו ידע בתחום שבו הוא מקבל החלטה, זה נורא, ברצינות.

כל כך עצוב וכל כך נכון
קורע אותך מפנים לראות אנשים בוגרים שנתנו את מה שיכלו למדינה הזאת וכל מה שהם מבקשים זה משהו שיעזור להם לישון בלילה ולנסות כמה שאפשר לחיות חיים נורמלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מאי 2013, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
איזה שטויות זה מריחואנה רפואית, כלומר אני לא מזלזל בעזרה של זה לאנשים חולים כולל חולי סרטן, הלומי קרב, פרקינסון, מיגרנות וכולי
הבעיה שלי שזה צריך להיות חוקי לגמרי במקום כל הדיונים המטופשים האלה של משרד הבריאות
נותנים לאנשים במשרד הבריאות כוח לשלוט באיכות החיים של אנשים אחרים והם עפים על עצמם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מאי 2013, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
facebook:

לאור הפרסומים לגבי הקנאביס הרפואי,ואחרי שאני וקובי ראינו אתמול שוב ושוב את האבא של הילד חולה הסרטן נואם בכנסת,ושנינו בוכים מול הטלוויזיה,שוב ושוב,החלטנו שאנחנו לא יכולים לשתוק וחייבים לפרסם את מה שאנחנו עברנו.
אני חולת קרוהן כבר למעלה מעשרים שנה עברתי את כל הטיפולים האפשריים,ניתוחים,וקיבלתי את כל התרופות שקיימות בשוק שבמהלך השנים ריסקו לי את הגוף,אחרי שנה קשה של התקף שלא נגמר,כאשר הפתרון היחידי היה ניתוח להסרת מטר מהמעי,ואחרי תחנונים של שנים, קיבלתי מהרופא (הבאמת מדהים שלי),את האישור המיוחל לקנאביס רפואי. אפשר לחלק את האיכות חיים שלי ללפני הקנאביס ואחרי,פתאום אני יכולה לתפקד,פתאום אני ישנה בלילות.פתאום אני אוכלת,אין לי בחילות,ויש לי חיים אמיתיים,הניתוח שלי כמובן בוטל,והיום אני חיה. אבל,זה היה החלק הקל של החיים שלי ושל קובי... ביולי 2012, אחרי שבוע שלם,שנוגה שלנו סבלה מהקאות ועצירות,והתרוצצות שלנו אצל רופאים ובתי חולים,בשערי צדק, דר׳ עמיחי,גילה לנוגה את אחת הבשורות הקשות שהורה יכול לגלות על הילד שלו,שלנוגה שלנו בת השנתיים וחצי יש סרטן,בירקט לימפומה,מי שלא יודע (ואני מקווה שלא תידעו לעולם),זה סרטן קשה ונוראי,אגרסיבי,ומכפיל את עצמו תוך פחות מיממה. תוך כמה שעות פרופסור אברמוב משערי צדק באה לדבר איתנו ולהסביר לנו מה קורה.אנחנו מצאנו את עצמנו נוסעים במהירות להדסה עין כרם ותוך פחות מעשרים וארבע שעות כבר קיבלנו את הטיפול הכימותרפי הראשון,וכבר בטיפול נמרץ,יומיים אחר כך כבר קיבלנו את הטיפול השני.
את הגהנום שעברנו בשבועיים של אחרי אף אחד לא יכול לדמיין,את הצרחות שלה כל לילה במשך שעות,את השינה שלה בשכיבה בגלל הבחילות,את זה שהיא לא יכלה לאכול בגלל הפצעים הפה,לעשות פיפי וקקי בלי לצרוח בגלל הפצעים שיצאו לה בישבן, ואז הכרנו את החבר החדש שלנו,המזרק של המורפיום והקטמין,שבאיזשהו שלב הפסיק לעזור....
בדרך לא דרך,קובי הביא לי טיפות ומשחה של קנאביס במקום הסיגריות, והציע הצעה,שבפעם הראשונה נשמעה לי מזעזעת,אבל אחרי שניה זה כבר לי,מצאתי את עצמי מחפשת מחקרים באינטרט על ילדים חולי סרטן וטיפול בקנאביס,מצאתי מחקר, שאותו פרסמה פרופסור אברמוב בשנת 95,על ילדים וקנאביס,ושם גילינו כמה זה מקל על התופעות לוואי של הכימו. דיברנו איתה בטלפון,והיא המליצה בחום לתת לה במקום המורפיום. הרופאים בעין כרם לא אהבו את הרעיון,אבל העלימו עין (חשוב לציין שהם היו פתוחים להכל והיו הכי טובים שאפשר).
מרחנו לנוגה את משחת הקנאביס על הפצעים בישבן,הפצעים נעלמו (נעלמו!!!) תוך פחות מעשרים וארבע שעות. בטיפולי כימו הבאים ,נוגה קיבלה קנאביס במקום מורפיום, היא מעולם לא סבלה יותר מהתופעות לוואי!!!! היא לא קיבלה יותר מעשר פעמים סך הכל עד שיצאה מהבית חולים, ובמורפיום לא השתמשנו יותר. לנוגה קראו בבית חולים ״הילדה שניצחה את הסטטיסטיקה״, היא יצאה משם אלופה!! ובריאה!! היא ישנה בלי לצרוח,לא היו לה בחילות,וגם לא כאבים. היא לא התמכרה והיא לא נזקקה לזה יותר!
מאז אני וקובי מנסים לטפטף למי שאפשר כמה הקנאביס עזר לה, כמה הטיפולי כימו היו קלים יותר (כמה שאפשר).
היום,נוגה בת שלוש וחצי,ילדה רגילה ובריאה לכל דבר.
ואני,אימא שלה,משתמשת בקנאביס בזמנים קשים של כאבים ולא יכולה לדמיין מה היה קורה לי אם לא היה לי את התרופה הזאת בחיים שלי.
אסור לקחת את התרופה הזאת מאיתנו,חייבים להציע את זה לילדים חולים,חייבים לפתוח את העיניים ולהשאיר דיעות קדומות בצד לטובת הילדים שלנו. אנחנו נעשה מה שצריך למענם,גם אם נצטרך לצעוד בגהנום.
בבקשה תפרסמו איפה שאפשר, שיגיע למי שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 12 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: