תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 01:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בעל הדירה נגד אלי טביב נגד בעל הדירה - מאסטרפיס
הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 03:14 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
בלאד שאלה לי אלייך, למה נראה לך יש סבירות יותר גבוהה, שלאלי טביב עשו עוול בבית המשפט, בהפועל עליה, בהפועל כפ"ס, בהפועל ת"א, במקרה גיידמאק והסחבת, במקרה של סוכן השחקנים של פצ'אלקה, באולם האירועים שלו שהוא היה שותף עם קצרה, במקרה הנ"ל של הדירה, ובחקרה עם ארגוני בע"ח בארה"ב, או שמי שזרק את רימון העשן לא היה אוהד הפועל?

אתה מוזמן לשאול אותי שאלות רציניות.

שאלה רצינית לגמרי, גם אני מאמין שיש סבירות גבוה מאוד שאת הרימון שנזרק, זרק אוהד הפועל, למרות שאנשים מתעקשים להקטנן על כל עובדה, כמו שלא מצאו את הזורק, ולא ידעו אם הוא אוהד הפועל, בתגובתך למעלה ראיתי שגם אתה לא כזה אדם קטנוני, ויותר מזה, אתה מניח וטוען שאת הרימון זרקו אוהדי הפועל על סמך הסבירות הגבוהה, אין לי בעיה אם זה.
השאלה היא למה אם יש לך משהו אחד שמספיקה לך סבירות גבוהה על מנת להצדיק אותו, זה לא עובד גם על דברים אחרים, לטעמי יש סבירות גבוהה לפחות כמו הסבירות בנושא הרימון גם בנושא שאדם שהסתכסך עם כל כך הרבה גורמים (הרשימה למעלה היא חלקית ומצומצמת, אגב), ככל הנראה יש בעיה בהתנהלות וביושר של אותו האדם, ולא של כל שאר הגורמים, אז למה אתה לא יכול, כמו במקרה הרימון, להסיק מזה שיש בעיה אצל טביב?

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 03:19 
סמל אישי של המשתמש
ריב״ה,אולי תצא לשאוף קצת אויר? אתה מיותר בדיון הזה.
קרנבל,למה זה טוב הדיון הממוחזר הזה עם ריב״ה? תוכל לשנות אצלו משהו? הוא יודע שהוא טועה?

נערך לאחרונה על ידי עזרא בתאריך 25 מאי 2013, 03:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 03:20 
סמל אישי של המשתמש
אני לא טוען שאוהדי הפועל זרקו את הרימון. אני שאלתי איזה עוד אויב של טביב ירצה לזרוק רימון עשן אדום דוקא, מה שמאפשר לאוייב שלו טביב להאשים בזה את אוהדי הפועל, בלי שהוא יודע שמי שזרק את זה זרק את זה, אז מה המטרה? שאלתי שאלות. בינתיים לא קבלתי שום תשובה הגיונית. כל מה שיש לי זה ראיות (רימון עשן אדום, אהבה של אוהדי הפועל לרימוני עשן אדומים, איבה של אוהדי הפועל לטביב).

אין בין זה לבין סכסוך בין טביב לבין בעל דירה שום קשר ולו הקלוש ביותר. סתם קנטרנות מצידך להשוות. אין לך שום ראיות בנושא הזה וגם לי אין. לפיכך אין לאף אחד מאתנו שום יכולת לדעת מי אשם.

לגבי שאר המקרים, אני לא מעורה בהם והם גם לא מעניינים אותי ורלוונטים למקרה הזה כקליפת השום.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 03:21 
סמל אישי של המשתמש
:bang: :bang: :bang:
תפסיקו כבר לאכול ריב״ה!!!
זיפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 03:22 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
:bang: :bang: :bang:
תפסיקו כבר לאכול ריב״ה!!!
זיפ.

אני צודק במקרה הזה.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 03:41 
סמל אישי של המשתמש
אמרתי שטביב קוקסינל קוקסינל,אמרתי אוסידון קוקסינל קוקסינל,שניהם קוקסינלים בסוגריים בסוגריים.
אמרתי שטביב קוקסינל קוקסינל,אמרתי אוסידון קוקסינל קוקסינל,שניהם קוקסינלים בסוגריים בסוגריים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 03:46 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:

אתה בסדר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 03:51 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
עזרא כתב:

אתה בסדר?

לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 04:25 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
bloodbrother כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
בלאד שאלה לי אלייך, למה נראה לך יש סבירות יותר גבוהה, שלאלי טביב עשו עוול בבית המשפט, בהפועל עליה, בהפועל כפ"ס, בהפועל ת"א, במקרה גיידמאק והסחבת, במקרה של סוכן השחקנים של פצ'אלקה, באולם האירועים שלו שהוא היה שותף עם קצרה, במקרה הנ"ל של הדירה, ובחקרה עם ארגוני בע"ח בארה"ב, או שמי שזרק את רימון העשן לא היה אוהד הפועל?

אתה מוזמן לשאול אותי שאלות רציניות.

שאלה רצינית לגמרי, גם אני מאמין שיש סבירות גבוה מאוד שאת הרימון שנזרק, זרק אוהד הפועל, למרות שאנשים מתעקשים להקטנן על כל עובדה, כמו שלא מצאו את הזורק, ולא ידעו אם הוא אוהד הפועל, בתגובתך למעלה ראיתי שגם אתה לא כזה אדם קטנוני, ויותר מזה, אתה מניח וטוען שאת הרימון זרקו אוהדי הפועל על סמך הסבירות הגבוהה, אין לי בעיה אם זה.
השאלה היא למה אם יש לך משהו אחד שמספיקה לך סבירות גבוהה על מנת להצדיק אותו, זה לא עובד גם על דברים אחרים, לטעמי יש סבירות גבוהה לפחות כמו הסבירות בנושא הרימון גם בנושא שאדם שהסתכסך עם כל כך הרבה גורמים (הרשימה למעלה היא חלקית ומצומצמת, אגב), ככל הנראה יש בעיה בהתנהלות וביושר של אותו האדם, ולא של כל שאר הגורמים, אז למה אתה לא יכול, כמו במקרה הרימון, להסיק מזה שיש בעיה אצל טביב?
אתה אשכרה שאלת אדם שמסתכסך עם כל העולם למה הוא לא חושב שזה מעיד על בעיה אצלו? איזו תשובה אתה מצפה לקבל בדיוק?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 04:28 
סמל אישי של המשתמש
גדול, יאצק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
יהלום אדום כתב:
בלאד לא מגן על העיתונות, יש בה הרבה חרא.
הם מפרסים גם חדשות, גם טראש וגם צהוב, ככה בנויה עיתונאות.
הבעיה שלי במקרה של הזבל היא לא העיתונות, הבעיה היא שהיצור הזה מצליח לייצר חרא בכל זמן נתון, בכל מקום ובכל סיטואציה
ועדיין יש כאלה שחושבים שעושים לו עוול. לאדם כזה לא מגיעה שום הנחה מבחינתי

לי היה נראה שאתה מגן על העיתונאים האלה בדיוק. שוב, תראה מה כתבתי (לא על טביב), ומה אתה הגבת:

יהלום אדום כתב:
bloodbrother כתב:
מז'אנר העיתונאים המסריחים שכותבים "ג'וסי סטורי" במקום "סיפור עסיסי" וקלישאםת ה"אם תהיתם". וממציאים מילים כמו "בנזוגה".
ֿ
עלובי נפש.

כן העיתונאים הם עלובי הנפש, לא הזבל שיוצר את הסיטואציות במו ידיו

כלומר עיתונאי רכלן, חטטן, צהוב ועילג הוא לא עלוב נפש לדעתך. כך נראה ממה שכתבת. אני כתבתי נגד העיתונאים האלו והייתי כותב את זה גם כשהם מחטטים באנשים אחרים.

לעצם עניין המקרה הזה, שוב, לא נראה שיש לך שום הוכחה שהוא הרע בסיפור, אבל אתה מאשים אותו. הגינות מחייבת שגם כשמאשימים מישהו שלדעתך חטא בעבר, יש להוכיח את האשמה בכל מקרה לגופו. אחרת כל אחד יכול לקפוץ על העגלה ולזכות בפרחים מאלו שמחפשים את מי שהוא קופץ על העגלה נגדו. אתה חושב שהאמת איתך וטביב הוא חלאה, אז לדעתי דוקא אתה צריך לדאוג שהאשמות נגדו תהיינה מבוססות, כי אתה אמור לרדוף אמת, ולא להיות מוזן מהיסטריה.

לא קשור להנחה, ואם אתה מרמז ש"בלי הנחה" אומר שהעיתונאים העלובים האלה הם פתאום סבבה, אז זאת צביעות.

ועיתונאות לא בנויה על צהוב. יש עיתונאות רצינית שאין בה שום צהוב, טראש ורכילאות.

נתחיל מהעיתונאי, הכוונה שלי היתה שבן אדם שמתנהג כמו טביב הוא עלוב הנפש לא מי שמפרסם את זה, זו דעתי.
לי אין הוכחות אבל בן אדם כמו טביב שכל הזמן יש איתו מקרים שונים גורם לך להבין שיש כאן עסק עם טינופת שמתנהג חרא עם אלה שבאים איתו במגע עיסקי. בא לך להגן עליו תוך כדי עצימת עיניים, תהנה?
לא בנויה על צהוב אבל הוא חלק ממנה שנים.
צביעות זה אומר שבמקרה אחר הייתי מגיב אחרת, אין לך מושג אם זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 09:28 
bloodbrother כתב:
אני לא טוען שאוהדי הפועל זרקו את הרימון. אני שאלתי איזה עוד אויב של טביב ירצה לזרוק רימון עשן אדום דוקא, מה שמאפשר לאוייב שלו טביב להאשים בזה את אוהדי הפועל, בלי שהוא יודע שמי שזרק את זה זרק את זה, אז מה המטרה? שאלתי שאלות. בינתיים לא קבלתי שום תשובה הגיונית. כל מה שיש לי זה ראיות (רימון עשן אדום, אהבה של אוהדי הפועל לרימוני עשן אדומים, איבה של אוהדי הפועל לטביב).

אין בין זה לבין סכסוך בין טביב לבין בעל דירה שום קשר ולו הקלוש ביותר. סתם קנטרנות מצידך להשוות. אין לך שום ראיות בנושא הזה וגם לי אין. לפיכך אין לאף אחד מאתנו שום יכולת לדעת מי אשם.

לגבי שאר המקרים, אני לא מעורה בהם והם גם לא מעניינים אותי ורלוונטים למקרה הזה כקליפת השום.

קבלת תשובה, פשוט בחרת להתעלם ממנה.

ולעולם התחתון מאד מתאים שיאשימו את אוהדי הפועל ולא אותם. טביב יודע טוב מאד מי זרק את הרימונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
bloodbrother כתב:
יהלום אדום כתב:
בלאד לא מגן על העיתונות, יש בה הרבה חרא.
הם מפרסים גם חדשות, גם טראש וגם צהוב, ככה בנויה עיתונאות.
הבעיה שלי במקרה של הזבל היא לא העיתונות, הבעיה היא שהיצור הזה מצליח לייצר חרא בכל זמן נתון, בכל מקום ובכל סיטואציה
ועדיין יש כאלה שחושבים שעושים לו עוול. לאדם כזה לא מגיעה שום הנחה מבחינתי

לי היה נראה שאתה מגן על העיתונאים האלה בדיוק. שוב, תראה מה כתבתי (לא על טביב), ומה אתה הגבת:

יהלום אדום כתב:
bloodbrother כתב:
מז'אנר העיתונאים המסריחים שכותבים "ג'וסי סטורי" במקום "סיפור עסיסי" וקלישאםת ה"אם תהיתם". וממציאים מילים כמו "בנזוגה".
ֿ
עלובי נפש.

כן העיתונאים הם עלובי הנפש, לא הזבל שיוצר את הסיטואציות במו ידיו

כלומר עיתונאי רכלן, חטטן, צהוב ועילג הוא לא עלוב נפש לדעתך. כך נראה ממה שכתבת. אני כתבתי נגד העיתונאים האלו והייתי כותב את זה גם כשהם מחטטים באנשים אחרים.

לעצם עניין המקרה הזה, שוב, לא נראה שיש לך שום הוכחה שהוא הרע בסיפור, אבל אתה מאשים אותו. הגינות מחייבת שגם כשמאשימים מישהו שלדעתך חטא בעבר, יש להוכיח את האשמה בכל מקרה לגופו. אחרת כל אחד יכול לקפוץ על העגלה ולזכות בפרחים מאלו שמחפשים את מי שהוא קופץ על העגלה נגדו. אתה חושב שהאמת איתך וטביב הוא חלאה, אז לדעתי דוקא אתה צריך לדאוג שהאשמות נגדו תהיינה מבוססות, כי אתה אמור לרדוף אמת, ולא להיות מוזן מהיסטריה.

לא קשור להנחה, ואם אתה מרמז ש"בלי הנחה" אומר שהעיתונאים העלובים האלה הם פתאום סבבה, אז זאת צביעות.

ועיתונאות לא בנויה על צהוב. יש עיתונאות רצינית שאין בה שום צהוב, טראש ורכילאות.

נתחיל מהעיתונאי, הכוונה שלי היתה שבן אדם שמתנהג כמו טביב הוא עלוב הנפש לא מי שמפרסם את זה, זו דעתי.
לי אין הוכחות אבל בן אדם כמו טביב שכל הזמן יש איתו מקרים שונים גורם לך להבין שיש כאן עסק עם טינופת שמתנהג חרא עם אלה שבאים איתו במגע עיסקי. בא לך להגן עליו תוך כדי עצימת עיניים, תהנה?
לא בנויה על צהוב אבל הוא חלק ממנה שנים.
צביעות זה אומר שבמקרה אחר הייתי מגיב אחרת, אין לך מושג אם זה

אתה קראת את ה"כתבה" הזאת? מי ישמע מדובר באיזה עיתונאי חוקר.

ומה הוא פירסם? שום דבר מבוסס על כלום ושום דבר.

אני לא מגן על טביב, אני בכלל רק תקפתי את עליבות העיתונאי וזה לא משנה אם מי שהוא תוקף זה טביב או חיים רמון. אבל כשאתה מאשים את טביב על סמך סכסוך שיש לו שני צדדים, אז אני כן חושב שלא משנה העבר של שני הצדדים (ומה העבר של בעל הדירה? יש לך מושג?), מה שמשנה זה כל מקרה לגופו. אין לך שום הוכחה שטביב אשם פה. יכול להיות שכן, יכול להיות שלא.

וזה שהצהוב זה חלק מהעיתונות (לא עיתון "הארץ" לדוגמא, בישראל) לא אומר שצריך לקבל את זה. כמו שאני לא מקבל את זה שהעיתונות היא של מכבי כדורסל, למרות שזה חלק ממנה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
bloodbrother כתב:

קבלת תשובה, פשוט בחרת להתעלם ממנה.

ולעולם התחתון מאד מתאים שיאשימו את אוהדי הפועל ולא אותם. טביב יודע טוב מאד מי זרק את הרימונים.

יכול להיות שפספסתי. איפה היתה תשובה? אני לא בחרתי להתעלם, פשוט לא ראיתי, אם היתה כזאת. אתה כמובן יכול לחשוב שאני משקר עכשיו.

לגבי התשובה שנתת עכשיו, זה שטויות. העולם התחתון שרוצה לאיים על מישהו, לא מראה פחדנות כזאת של "נעשה שזה יראה כמו אוהדי הפועל". יש עם מעשה כזה שלוש בעיות מצידם:
1. הם יוצאים פחדנים. ומי שרוצה לעשות אבו-עלי לא רוצה להראות פחדן.
2. זה לא מבהיר לטביב שזה הם, אז מה המטרה? איפה הנקמה או האיום אם טביב לא יודע מי הנוקם או המאיים?
3. שוב, ואתה בוחר להתעלם כנראה - זה משרת את טביב במאבקו נגד אוהדי הפועל. איזה אויב של טביב ירצה לשרת את טביב?

עריכה: דפדפתי אחורה וראיתי שבאמת פספסתי תשובה שלך. פספסתי את זה בתום לב. הייתי שמח לענות קודם אם הייתי רואה. בכל אופן הבאת שם של אוייב. זה לא פותר בשום צורה את התהיות שלי כפי שהבעתי בנקודות 1-3 פה.

נערך לאחרונה על ידי bloodbrother בתאריך 25 מאי 2013, 10:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
לא,אתה לא מגן עליו בכלל.
אתה רק מעריץ גדול שלו וחולה לו על התחת.
וכמובן ממשיך להתעלם ממה שבני 12 רושם לך.
מעניין אם בפורום של מכבי (להבדיל אלף הבדלות) יש מקביל אליך שמעריץ את לוני.ואצל בית״ר בלאד כורדי שסוגד לגאיידמק,או שגם בזה כרגיל אנחנו חריגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
לא,אתה לא מגן עליו בכלל.
אתה רק מעריץ גדול שלו וחולה לו על התחת.
וכמובן ממשיך להתעלם ממה שבני 12 רושם לך.
מעניין אם בפורום של מכבי (להבדיל אלף הבדלות) יש מקביל אליך שמעריץ את לוני.ואצל בית״ר בלאד כורדי שסוגד לגאיידמק,או שגם בזה כרגיל אנחנו חריגים.

לא התעלמתי ממה שבני12 ענה. עניתי לו.

ואני לא מעריץ של טביב. אני כן חושב שעשו לו עוול ופגעו בכך גם בהפועל. ואני לא היחיד אגב, אפילו מאנשים שרושמים בפורום. אם לא הבריונות וסתימת הפיות של הפורום (פחות האדמין, יותר המשתמשים) כלפי כל מי שחושב ככה, היית רואה הרבה יותר הסכמה עם דעתי. לא חולה לו על התחת ולא בטיח.

לא מעניין אותי הפורום של מכבי או של בית"ר.

ואתה רוצה לסתום לי את הפה, הנה רמזת את זה. אתה חושב שצריך להיות כלפי פה כמו הפורום של בית"ר או מכבי? אז לך תזדיין וחפש מי יהיה חבר שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
כן,המניעים שלך לדעתי לא טהורים וכבר דיברו על זה כל כך הרבה,ואני לא אתאבל אם יעיפו אותך מפה,למרות שכמו שאמרתי לך אני אישית לא אפעל בנושא.
מופע האימים שלך פה כבר מזמן חרג מגבול הטעם הטוב או הרצון לסתום פיות.
המינימום זה לפחות לא לתת לך להתקרב לפורום של הכדורסל בתור שונא מוצהר של ״מי שרצחה את הפועל תל אביב בכדורסל״.
וכן-זה ממש מקרה שהרימון עף יום אחרי שעבריין כבד הפסיד בגלל טביב חצי מיליון דולר.
הסיכוי שיום אחד תודה בטעות שלך (למרות שזו לא טעות,אתה עושה את זה בכוונה) שווה לסיכוי שעוד שעה וחצי אקיים יחסי מין עם יעל בר זוהר וסנדי בר על הגג של דיזנגוף סנטר.
ולסיום: אתה מוזמן להוסיף אותי לרשימת הנודניקים המאוכלסת שלך אם בא לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 10:56 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
וכן-זה ממש מקרה שהרימון עף יום אחרי שעבריין כבד הפסיד בגלל טביב חצי מיליון דולר.

ראה מה שעניתי לבני12. גם כן עבריין כבד אם כל מה שהוא עושה זה לזרוק רימון עשן אדום כדי שיחשבו (כולל טביב) שזה בכלל אוהדי הפועל זרקו. עבריין כבד אבל פחדן לאללה. לא שמעתי על כאלו. גם כן עבריין כבד ששונא את טביב, אם הוא עושה את הדבר היחיד שמשרת את טביב במאבקו באוהד הפועל.

אני חושב על מה שעבר על העבריין הכבד הזה בראש, "אני אראה לטביב הזה, אזרוק על ביתו רימון עשן אדום". ממש סופראנוס האיש הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
עוד אשכול ירד אל הקבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
סיימתי לענות לו כך שמה שנשאר זה:
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
גביזון כתב:
שהבת שלו תגדל היא לא תאמין איך היא שרדה עד כה...
"בכפר סבא אבא די התעלם מאחותי החורגת הגדולה, ולא הכיר בה כביתו. לאחר מכן רימוני רסס הושלכו לבית שהייתי רק בת 0 - NEW BORN, לאחר מכן היינו 2 חורפים ללא חימום, כמו הכפריים בסין".
מדהים, סיפור השרדות טראגי.

תגדל? היא תשאר בת 4 לנצח :LOL2:

מה אתה מדבר , היא גדלה במהירות
ביום עם הרימון היא גדלה מגיל שנה וחצי לגיל שנתיים תוך 9 שעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 18:57 
סמל אישי של המשתמש
נתתם ליצור מאוס עם תמונת פרופיל יותר מגעילה משלי להרוס אשכול עם פוטנציאל קומי אדיר. בחיאת דינאק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 20:21 
רועי כתב:
נתתם ליצור מאוס עם תמונת פרופיל יותר מגעילה משלי להרוס אשכול עם פוטנציאל קומי אדיר. בחיאת דינאק

תמונת הפרופיל שלו הרבה פחות מגעילה משלך. וחבל מאוד שאתה דוחף את עצמך בכח לדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
רועי כתב:

:ROSE: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2013, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
רועי כתב:

היו לו טובות יותר.
*יוחזר פרדי מרקיורי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: