תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 18:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2091 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 70  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: איתי שכטר
הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 11:12 
סקאוט זה מקצוע פול טיים. שחקני עבר שמי יודע מה ההכשרה שלהם והיכולת שלהם מעבר לזה שהם שיחקו בהפועל זו חובבנות.

וזה חסר סיכוי להעביר שמות להפועל, אין לזה צ'אנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 11:20 
עוד בקיץ שעבר ניסיתי להמליץ למועדון (ורדפוקס יעיד) על מהטמה אוטו שכבר הוזכר בהקשר של הפועל תל אביב כמה פעמים בעבר:
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1706391

הוא נתן עונה מצויינת בגאנה ,סיים מלך שערים עם 16 גולים, למרות שבילה כמה חודשים בקבוצה בטוניס, הוא הקפטן של הקבוצה שלו כבר בגיל 21 ושחקן נבחרת.
באוגוסט הוא מסיים חוזה ולפי הפרסומים כל אירופה רוצה אותו, אבל בינתיים זה ברמת הדיבורים.
בקיץ שעבר הוא כמובן היה יותר זול, אבל גם עכשיו הוא שחקן שאפשר לנסות להביא אותו עם כל הקשיים הלא פשוטים להתמדד עם שחקנים מגאנה.
זה מה שמאמן נבחרת גאנה חושב עליו (כתבה שפורסמה היום ויש מצב שהיא כתבת יחצנות מוזמנת של שחקנים ובכל זאת...)

http://www.goal.com/en-gh/news/4389/gha ... t-in-ghana

עריכה: אני רואה שהשבוע הוא האריך את החוזה בשנה (כנראה כדי לא לאבד אותו בחינם) אבל עדיין הוא שחקן שיעלה מחיר סביר ביחס לפוטנציאל שלו.

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 23 מאי 2013, 11:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 11:29 
ניר אפרתי, גם כן "סקאוט", הביא לנו את דג'מבה במקום ידין.
ובכלל, מתי "סקאוט" בארץ הביא שחקן ברמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: איתי שכטר
הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 11:37 
oMeR1 כתב:
ניר אפרתי, גם כן "סקאוט", הביא לנו את דג'מבה במקום ידין.
ובכלל, מתי "סקאוט" בארץ הביא שחקן ברמה?

סקאוט אמור לדאוג שלמועדון תהיה כל הזמן רשימה של שחקנים רלוונטיים. הוא לא מחליט מי חותם ובכמה יביאו שחקן. הוא כמובן גם יכול לטעות כמו כל אחד. לאנשים מבחוץ קשה עד בלתי אפשרי להעריך עבודה כזו. אם היו 15 שחקנים מצויינים ודג'מבה דג'מבה אחד, אז הוא עשה עבודה טובה.

זה בתיאוריה כמובן, אין בארץ סקאוטים, מה שהם עושים פה זה בולשיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 11:38 
זה באמת בולשיט בארץ.
לפחות לפי כתבה שהתפרסמה לא מזמן, הוא המליץ למועדון על דג'מבה בטענה שהוא יותר טוב מידין או משהו כזה והוא תחליף ראוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
יש לציין גם שלפעמים שחקנים זרים צריכים זמן להתאקלם ולא מקבלים.
ע"ע ברונו קוטיניו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 12:08 
RedFox כתב:
kobster כתב:
RedFox כתב:
zink כתב:
רד פוקס אמר שהוא ניסה ונפנפו אותו.

לא נפנפו אותי, אבל לא יצא מזה שום דבר בגלל שאף אחד בהפועל לא רוצה להביא שחקנים על פי איזה סקאוט, ניר אפרתי או אוהד.
אני יכול להגיד לך שלא פעם קבלתי תשובה בסגנון, ״אבוקסיס לא חושב שהוא מספיק טוב״ וגם יובל שניסה קבל תשובה כזאת, גם לשחר יש את הסיפור המפורסם על השחקן הניגרי שנקנה ב-7 מיליון יורו אבל ״הסקאוט״ (אסי דומב אאל״ט) לא תפס ממנו.
כמובן שטיאגו קוסטה שאין לו שום קשר לכדורגל אבל אפשר לגזור עליו קופון זה שחקן שהקוף חושב שהוא מספיק טוב.

זה כל הסיפור, כל מאמן ימשיך להביא שחקנים שהוא מכיר או שיש לו אינטרס לגביהם.

וכמובן איך אפשר לשכוח את אוסקר סקאריונה שאתה גילית אי שם ביולי 2011 כשהיה אפשר להביא אותו בכלום כסף, וגם אחרי אינספור הודעות לניר ענבר ולהילל ולמי לא, אמרו שלא רוצים להביא שחקן לעמדה הזו ובסוף הביאו את נוסא בדיוק לעמדה הזו.
מבלי לזלזל בנוסא וביכולות שלו, סקאריונה נתן בעונה האחרונה 21 גולים ו-7 בישולים (אחרי 18 גולים בעונה הקודמת) ועם שווי שוק כיום של למעלה מ 1.2 יורו.

פאקינג המלך שערים של הליגה השוויצרית הבכירה הא? ליגה ב-2-3 רמות מעל ליגת הפח שלנו.
לחשוב שאני מצאתי אותו שהוא שיחק בליגה השניה שם והיה אפשר להביא אותו בגג חצי מיליון יורו.

סקאריונה חתם בסט. גאלן ב-2010 על חוזה של 300 אלף יורו לעונה, שמסתיים בקיץ הבא. בקיץ 2011 הייתה פניה של הפועל לסוכן שלו, אחרי שיעקב הילל קיבל מאוהדים את השם, אני מניח שממכם. סט גאלן בדיוק ירדה ליגה וסקאריונה חזר מהשאלה ויכול להיות שהקבוצה הייתה מסכימה לשחרר אותו בחצי מליון יורו (נשמע סכום הוגן), אבל זה נעצר מהר מאוד לאחר שהסוכן דרש 400 אלף יורו שכר וסקאריונה עצמו אמר שמסיבות אישיות הוא לא רוצה להגיע לישראל (כשפניתי אליו ביוזמה אישית דרך מכר משותף הוא סיפר שבדיוק נולד לו ילד והוא פחד להגיע).
לגבי התנהלות הסקאוטינג בהפועל בכללותה - אין ספק שצריך לעשות שם מהפיכה.
בתקופת הילל את טביב הסיבות מדוע המערך לא היה קיים ובטח לא תפקד, הן ברורות. תחת טביב כל שם שלא היה שחקן חופשי או שחקן מוכח בליגה בכירה (ע"ע איגייבור), לא עבר את הסינון של הבעלים. בתקופת אפרתי, שמות כמו אלו שציינתם נפלו על תקציב או חוסר בולט בביצים שמישהו ישים על השולחן ויגיד - אני רוצה להביא את הבן 18 הזה משום מקום כי יש לו פוטנציאל אדיר. בקבוצה בשלוש השנים האחרונות יש מינימום סבלנות לזרים ואני לא חושב שהיה אפשר למצוא מקום לחלוץ או קשר בן 18 שצריך זמן להתפתח. רק אציין שבינואר האחרון היה אפשר להביא בלם זר ממלאווי מעולה לקבוצת הנוער וזה נפל בגלל 5,000 דולר עמלת סוכן, ובמקום זה הביאו את מקסים רוזיקוב חלוץ בשקל וחצי שלדעתי לא ימשיך בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
קראתי (בהנאה יש להודות) את כל ההודעות ב-4-5 העמודים האחרונים. הרבה זמן לא היה דיון מעמיק ורציני כזה בפורום שכולל אנשים שמבינים דבר ולא רק כאלה שרק זורקים סיסמאות לאוויר. שאפו למשתמשים הרלוונטיים.

לי יש רק הערה אחת ואני לא נכנס לסקאוטינג או כסף: דווקא השנה יש מקום לאתר ולהשקיע בזרים צעירים ומוכשרים. השנה הפועל הולכת לשנת בנייה. לכך הביאו את רן. אפשר לנצל את העובדה הזו ואת הסבלנות הצפויה מצד הקהל (אני מקווה שרובו אכן ישאר סבלני גם אם הפועל תקרטע פה ושם) כדי להביא כמה מציאות, שגם יתרמו לנו בתוך שנתיים-שלוש וגם יעשירו את הקופה שלנו בעתיד לבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 13:25 
לא חושב שיש כאן מישהו שרואה כדורגל מעבר למה שמשדרים בצ'רלטון שלא ניסה בשלב כזה או אחר.

אני לא ממש יודע איך כל העסק עובד בירוקרטית, אז הייתי מוותר על העצבים ועל האכזבה (כמו הפירוט של מה קרה עם סקאריונה בפועל למשל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
לא חושב שיש כאן מישהו שרואה כדורגל מעבר למה שמשדרים בצ'רלטון שלא ניסה בשלב כזה או אחר.

אני לא ממש יודע איך כל העסק עובד בירוקרטית, אז הייתי מוותר על העצבים ועל האכזבה (כמו הפירוט של מה קרה עם סקאריונה בפועל למשל).

בחלק מהמקרים האוהדים לא יודעים את כל הנתונים ובאמת לא ניתן להחתים את השחקן, ובחלק מהמקרים המאמן מעדיף לגזור קופון או סתם לעבוד באופן מקובע ורק עם הסוכנים שהוא מכיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: איתי שכטר
הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 13:46 
יובל כתב:
19 כתב:

בחלק מהמקרים האוהדים לא יודעים את כל הנתונים ובאמת לא ניתן להחתים את השחקן, ובחלק מהמקרים המאמן מעדיף לגזור קופון או סתם לעבוד באופן מקובע ורק עם הסוכנים שהוא מכיר.

ברור
מצד שני אני לא יודע בדיוק מה הצינורות המקובלים ודרך מי אם בכלל זה מגיע למאמן בסופו של דבר, כי כל העסק הוא שכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
הופנהיים-קייזרסלאוטרן
http://88.80.5.80/w00t/20130523/vv519e5 ... 85265.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 20:33 
אם מישהו רואה, שימו לב לרוברטו פירמינו מהופנהיים, מספר 22 אם אני לא טועה. שחקן אדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 21:00 
סמל אישי של המשתמש
הופניים 2:0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 21:06 
nirog כתב:

לתוצאה במשחק יש השפעה על המחיר של שכטר?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: איתי שכטר
הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 21:08 
לב ארי כתב:
הרבה יותר קל לנתח את זה כשיודעים מהו השכר של שכטר:

ליגה ראשונה – 450 אלף יורו נטו לעונה.

ליגה שנייה – 300 אלף יורו נטו לעונה.

1) בתקשורת יגידו לכם סכומים אחרים כי רונן קצב מבלף את כולם (600 אלף יורו? בחלום הלילה. מענק חתימה מקבלים פעם אחת). אלה הסכומים המדויקים. באחריות. דרך מקורב לשכטר, אתם יכולים לנחש מי...

2) כן, 300 אלף יורו נטו לעונה. לשם השוואה, גילי מרוויח בהפועל 230 אלף יורו נטו שכר בסיס ו-100 אלף יורו פרמיות לפי 70 נקודות. בחוזה כמו של גילי, שכטר יחזור להפועל. וצאו מהסרט. שכטר לא יקבל מג'ורדי (ובטח שלא מיעקב שחר) 400 אלף יורו (או דולר) נטו לעונה, גם זהבי לא קיבל. מנפחים סכומים בתקשורת, לא למדתם?

3) ויפה שצנציפר ושות' כבר החליטו שקייזרסלאוטרן תשחרר בחינם את שכטר אם היא תעלה ליגה. שטויות. שכטר ישוחרר, אבל לא בלי כסף. ידרשו עליו דמי העברה בכל מצב (ליגה ראשונה או שנייה, הרי על גילי הם הוציאו מרמון כמה מאות אלפי יורו, ושכטר זה שחקן שנרכש ב-2.5 מיליון יורו לפני שנתיים). הערכה, באזור המיליון יורו. לא צריך להילחץ, אפשר בתשלומים (שלושה על-פני שנה-שנתיים) וכל מיני דרכים אחרות (כמו להתנות את אחד התשלומים בהעפלה של הפועל לליגה האירופית/אלופות בשנים הבאות). מהבחינה הזאת, הופנהיים בכל הכוח.

4) ליגה שנייה - גם אם הגרמנים יירצו, שכטר לא יירצה להמשיך שם בליגה השנייה כשבארץ הוא יכול להרוויח יותר כסף (מ-300 אלף יורו). מה גם שהחוזה שלו שם הוא לשנתיים נוספות ומי יודע מה יקרה עד הקיץ הבא. אחרי שנתיים איומות באירופה ולנוכח הביקוש הגבוה בארץ בקיץ הזה, שכטר חייב לקפוץ על הצעה כספית טובה מקבוצה בארץ ולדרוש חוזה לחמש שנים.

5) דמארי-שכטר: דמארי הוא שחקן על תנאי. יש לו אצלנו גג עוד שנה (למרות שהוא חתום עד 2016), ולכן עדיף להקדים את המכירה שלו לקיץ הזה ולהביא במקומו את שכטר שסיים את הפרק האירופי ויחתום כאן ל-4-5 שנים. שכטר הוא העתיד שלנו. אחרת, בקיץ 2014, נמצא את עצמנו בלי דמארי ובלי שכטר שיהיה עמוק בחיפה. ואגב, אפשר להחתים את שכטר ולמכור את דמארי בהמשך הקיץ...

6) האוהדים (נגדיר אותם כדומיננטיים, כי בעלי ממון הם לא), אותם אלו שניסו להביא את זהבי בינואר, הקימו קבוצת וואטסאפ לפני חודש וחצי במטרה לגייס כספים להחזרת שכטר. אבל הם לבד לא יוכלו להשלים את העסקה המורכבת ובטח שלא לנהל מו"מ עם שכטר בשם המועדון (כי הם מדברים, אבל בצד של שכטר אומרים שזה לא רציני). צריכה להיות התגייסות כללית, של רמון, של בעלי ממון, של כולם. בכל מקרה, בכלל לא בטוח שרמון הולך על זה.

7) אפשר לחשוב איזה שחקנים יביאו לכם אם שכטר לא יגיע. אני לא בטוח שיעשו כל-כך מהר עסקים עם אבי נמני, כך שאני מציע לכם לחכות עם גבאי, מנגה וזגורי. מוגרבי? הוא ואלרואי (שיצטרך לקצץ ב-25-30 אחוז כדי להישאר) זה אותו סוג של שחקן. ורב"ש רוצה לשקם את אלרואי, כך שהחוצן, אם יישאר, יקבל צ'אנס נוסף...רב"ש מאמין שאפשר להביא את שכטר ולבנות קבוצה מספיק חזקה סביבו בכסף שיישאר (וכאמור, חלק מזה יהיה מימון חיצוני). המאמן שלכם רוצה את שכטר, מדבר איתו מדי יום, אבל אתם יודעים יותר טוב. בסדר.

8) מה לחסרי מושג כמו ניצן, שביט ואבוקסיס ולרב"ש? בניתם מדינה על סמך העונה שעברה. היה כאן מאמן ליצן וחסר ניסיון שקיבל חוזה לשנתיים מטביב (מחטף, נדוניה). נתנו לו תקציב יפה להביא בלם זר איכותי (ועל הדרך הורידו אותו מדאגלס בגלל פרשיות העבר) והוא חיכה וחיכה וחיכה ובסוף החתים את חיימוביץ, בן יוסף ופטקוביץ במקום להביא לעמדה הזו זר תותח. אחד. הוא ושביט, היה יותר חשוב להם לבזבז כסף על קוטיניו, מדוניאנין לעניים, שחקן (בעמדה) שבכלל לא היינו צריכים. הוא ושביט, במקום ללכת נגד הזרם (ההנהלה וכמה שחקנים שהתחפשו לנמני) ולהשאיר את אביחי, הביאו את דג'מבה בהמלצת אפרתי (עוד אחד שצריך לקבל שפיץ). הם חשבו שדג'מבה יותר טוב מאביחי, ואחרי ארבעה חודשים הגיע אלמוג הפלופ בלמעלה מכפול כסף (כולל מענקים שמנים על אירופה). 130 אלף ש"ח נטו לחודש. היום אביחי יושב בחיפה על חוזה בגובה 250 אלף דולר נטו לעונה, חוזה פיקס. שלום לך הפועל, שלום לך גרזן. ואגב, ההחתמות של דג'מבה וקוטיניו היו בחודש אוגוסט. הלאה.

9) וכמה זיוני שכל. וואלה, מצאתם את האשם. גילי? על מה אתם מדברים? קצת עובדות. גילי הגיע בתחילת ספטמבר. שמעתם? ספטמבר! המחדל נבנה כאן קודם, במשך כל הקיץ. נו, קדימה, עוד מישהו רוצה להגיד שבקיץ שעבר גמרנו את הכסף על גילי והתפשרנו בגללו על עמדות אחרות כשהוא בכלל הגיע אחרי כולם?

10) ודבר אחרון - לגבי שכטר, קייזרסלאוטרן, הצעות אירופה. הכל שטויות. זה משחקי מו"מ. שכטר יחזור לארץ בקיץ הקרוב. צריך לשים הצעה יפה ולסנכרן בין החתימה שלו ליום פתיחת מכירת המנויים לעונה הבאה. ולא נכון לצפות משכטר להגיד און דה רקורד שהוא מעדיף את הפועל כשבכלל לא בטוח שרמון יניח לו הצעה. את זה הוא יכול להגיד לכם פנים אל פנים. ותהיו בטוחים שהסוכן שלו יושב עליו חזק ואומר לו מה להגיד כדי לא לחבל במו"מ.

גדול כמו תמיד
חבל שנעלמת.הפורום הזה צריך אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
URIKA כתב:
nirog כתב:

לתוצאה במשחק יש השפעה על המחיר של שכטר?!

הקונספירציה טוענת שאם קייזרסלאוטרן תעלה ליגה השכר שלו יהיה גבוה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: איתי שכטר
הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 21:22 
יובל כתב:
לב ארי כתב:
5) דמארי-שכטר: דמארי הוא שחקן על תנאי. יש לו אצלנו גג עוד שנה (למרות שהוא חתום עד 2016), ולכן עדיף להקדים את המכירה שלו לקיץ הזה ולהביא במקומו את שכטר שסיים את הפרק האירופי ויחתום כאן ל-4-5 שנים. שכטר הוא העתיד שלנו. אחרת, בקיץ 2014, נמצא את עצמנו בלי דמארי ובלי שכטר שיהיה עמוק בחיפה. ואגב, אפשר להחתים את שכטר ולמכור את דמארי בהמשך הקיץ...

אולי הנקודה הכי חשובה. במיליון יורו לא מקבלים שכטר לעונה הקרובה, אלא לחמש שנים.
וצריך לצאת מטראומת הפציעה של גילי.

ובמקרה הרע(או הטוב.תלוי את מי שואלים)עוד שנה שנתיים תבוא עוד קבוצה מחו״ל שתשלם עליו כמה מיליונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 21:45 
2-1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
הופנהיים-קייזרסלאוטרן זה משחק אחד או שניים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
הופנהיים-קייזרסלאוטרן זה משחק אחד או שניים?

שניים
אאל"ט הגומלין ביום שני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
3-1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 22:28 
תגידו, אין לנו איזה 20% מהכרטיס של שכטר או משהו כזה?
אם כן, אז מתחילים מ800 אלף יורו :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
תגידו, אין לנו איזה 20% מהכרטיס של שכטר או משהו כזה?
אם כן, אז מתחילים מ800 אלף יורו :D

20 אחוז מהרווח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מאי 2013, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
נוסטלגיה

זוג משמיים: מה מאפיין את ורמוט ושכטר לעומת צמדים אחרים מהעבר
http://sports.walla.co.il/?w=/157/1725934

איתי לא מתגעגע לגילי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 10:01 
סליחה שאני לוקח את זה למקום אחר, אבל איך אנחנו יכולים, בתור אוהדים, לעזור להבהיר לשכטר כמה אנחנו רוצים אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
אלוהים. 15 עמודים ומאי עוד לא נסגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
סליחה שאני לוקח את זה למקום אחר, אבל איך אנחנו יכולים, בתור אוהדים, לעזור להבהיר לשכטר כמה אנחנו רוצים אותו?

לא חושב שיש לנו הרבה מה לעשות אחרי ההתבטאויות שלו בנושא, חוץ מלגייס כספים.
איתי לא הולך להתפשר על שום סכום בטח במצב בשוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 10:27 
לא תתפוס אותי כתב:

מבקשים מהבעלים של הקבוצה לשלם לו יותר מכל הצעה אחרת ואם אין לבעלים כסף, פשוט משלימים עם זה שיש צעצוע שאבא לא יכול לקנות לנו כי הוא יקר מידי.

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 24 מאי 2013, 10:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:

צרף אותו לקבוצת הוואטספ המגייסת כספים למענו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2091 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 70  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: