RedFox כתב:
zink כתב:
רד פוקס אמר שהוא ניסה ונפנפו אותו.
לא נפנפו אותי, אבל לא יצא מזה שום דבר בגלל שאף אחד בהפועל לא רוצה להביא שחקנים על פי איזה סקאוט, ניר אפרתי או אוהד.
אני יכול להגיד לך שלא פעם קבלתי תשובה בסגנון, ״אבוקסיס לא חושב שהוא מספיק טוב״ וגם יובל שניסה קבל תשובה כזאת, גם לשחר יש את הסיפור המפורסם על השחקן הניגרי שנקנה ב-7 מיליון יורו אבל ״הסקאוט״ (אסי דומב אאל״ט) לא תפס ממנו.
כמובן שטיאגו קוסטה שאין לו שום קשר לכדורגל אבל אפשר לגזור עליו קופון זה שחקן שהקוף חושב שהוא מספיק טוב.
זה כל הסיפור, כל מאמן ימשיך להביא שחקנים שהוא מכיר או שיש לו אינטרס לגביהם.
וכמובן איך אפשר לשכוח את אוסקר סקאריונה שאתה גילית אי שם ביולי 2011 כשהיה אפשר להביא אותו בכלום כסף, וגם אחרי אינספור הודעות לניר ענבר ולהילל ולמי לא, אמרו שלא רוצים להביא שחקן לעמדה הזו ובסוף הביאו את נוסא בדיוק לעמדה הזו.
מבלי לזלזל בנוסא וביכולות שלו, סקאריונה נתן בעונה האחרונה 21 גולים ו-7 בישולים (אחרי 18 גולים בעונה הקודמת) ועם שווי שוק כיום של למעלה מ 1.2 יורו.
כל נושא הסקאוטינג בהפועל כבר שנים נמצא במצב מזעזע ונשען כמעט לחלוטין על הקשרים של המאמן התורן, במיוחד שיש כ"כ הרבה רעיונות פשוטים שאפשר ליישם :
1) להפעיל רשת של סקאוטרים באירופה כשאפשר להיעזר בשחקנים הגדולים והאהובים מהעבר (ראצ'ו, רופניק,הלמאי וכדומה)
2) להפעיל גם בארץ, בכל אזור ומגזר, סקאוטרים שהם שחקני עבר גדולים וכך גם לחבר אותם למועדון ולא רק לזרוק להם במקרה הטוב איזה מנוי לשער כסף בבלומפילד.
3) לקיים דו שיח מסודר מול האוהדים, דרך העמותה או ישירות במיילים. אני די בטוח שאיכות השחקנים שהאוהדים יביאו תעלה על כל מה שניר אפרתי יביא.
כל עוד הכל ישאר בעולם הצר של אינטרסים סוכן-מאמן-הנהלה לא נתקדם בנושא הזה וחבל.