תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 18:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2091 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 70  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: איתי שכטר
הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 18:32 
נמני לא הביא חצי מהזרים שבאו אלינו בעונה החולפת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:

נמני ואבוקסיס לא חברים ?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 18:34 
אדום כתב:

בוודאות הביא את אדל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 18:46 
וכל מיני רוצ'לות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
הסוכן של מנגה,אגב

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 18:57 
סמל אישי של המשתמש
נמני הוא הסוכן של גורדנה, חיימוביץ' וחוטבא, הוא הביא להפועל את אדל ועוד הרבה שחקנים אחרים שאני לא זוכר עכשיו

השיתוף שלו עם הפועל הוא גדול והוא מנהל קשרים טובים עם בעלי העניין בחודורוב והוא הבעיה האחרונה שלנו בדרך להביא אחד מהשחקנים שלו(מנגה, עומרי בן הרוש, אלעד גבאי, אמיר עגייב, ישראל זגורי, אופיר דוידזאדה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 19:05 
EZMAN כתב:
נמני הוא הסוכן של גורדנה, חיימוביץ' וחוטבא, הוא הביא להפועל את אדל ועוד הרבה שחקנים אחרים שאני לא זוכר עכשיו

השיתוף שלו עם הפועל הוא גדול והוא מנהל קשרים טובים עם בעלי העניין בחודורוב והוא הבעיה האחרונה שלנו בדרך להביא אחד מהשחקנים שלו(מנגה, עומרי בן הרוש, אלעד גבאי, אמיר עגייב, ישראל זגורי, אופיר דוידזאדה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 19:08 
נמני הביא את אדל ורוצ'לה. לא בטוח שימשיכו לעבוד איתו בכזאת אינטנסיביות (שחקנים זרים כבר לא יביאו דרכו), אלה הקולות מוולפסון. קולות, בואו נראה אם יממשו את האיום. ואגב, נמני כבר השחיל לרב"ש את דולי ג'ונסון ההזוי בקדנציה הקצרה במכבי.

ואפרופו שחקנים ישראלים של נמני, זגורי הוא חתיכת אוברייטד בחסות הפרשנים נמני ושלמה שרף. ערס, ילד קקה, הוא צריך להיות דומיננטי בחדר ההלבשה (היה מארגן לשחקנים שם ערבי קריוקי וצפייה במשחקי מכבי כדורז"ל ביורוליג) כדי להיות דומיננטי על המגרש. אצלנו הוא יהיה דג בחדר ההלבשה, רוב הסיכויים שהוא יגמור כמו אצל אבוקסיס בבני יהודה. ולצורך החישוב שלכם (כמה שחקנים אפשר להביא במקום שכטר), מדובר שחקן חופשי שידרוש מענק חתימה באזור המיליון ש"ח (במקום לשלם דמי העברה לקבוצה, יצטרכו לשלם לו) כי הוא סיים חוזה. חבל על הכסף.

יחבס, אתה בכיוון.

ורד פוקס, עם כל הכבוד, המטרה היא לשכנע את רמון. כרגע הוא לא ממש בעניין. פוקר פייס. תתפללו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 19:10 
EZMAN כתב:

לפי איך שזה נשמע הוא יותר מביא לנו את הבררה שלו.
ואם הוא באמת הנחית פה את רוצ'לה אז זה גם לא מוסיף לו יותר מידי נקודות זכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
נמני גם מתווך כרגע את צ'קול להפועל.
צ'קול עבר מדודו דאהן אליו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 19:19 
לב ארי כתב:
נמני הביא את אדל ורוצ'לה. לא בטוח שימשיכו לעבוד איתו בכזאת אינטנסיביות (שחקנים זרים כבר לא יביאו דרכו), אלה הקולות מוולפסון. קולות, בואו נראה אם יממשו את האיום. ואגב, נמני כבר השחיל לרב"ש את דולי ג'ונסון ההזוי בקדנציה הקצרה במכבי.

ואפרופו שחקנים ישראלים של נמני, זגורי הוא חתיכת אוברייטד בחסות הפרשנים נמני ושלמה שרף. ערס, ילד קקה, הוא צריך להיות דומיננטי בחדר ההלבשה (היה מארגן לשחקנים שם ערבי קריוקי וצפייה במשחקי מכבי כדורז"ל ביורוליג) כדי להיות דומיננטי על המגרש. אצלנו הוא יהיה דג בחדר ההלבשה, רוב הסיכויים שהוא יגמור כמו אצל אבוקסיס בבני יהודה. ולצורך החישוב שלכם (כמה שחקנים אפשר להביא במקום שכטר), מדובר שחקן חופשי שידרוש מענק חתימה באזור המיליון ש"ח (במקום לשלם דמי העברה לקבוצה, יצטרכו לשלם לו) כי הוא סיים חוזה. חבל על הכסף.

יחבס, אתה בכיוון.

ורד פוקס, עם כל הכבוד, המטרה היא לשכנע את רמון. כרגע הוא לא ממש בעניין. פוקר פייס. תתפללו.

מה זה לא יביאו זרים ממנו, אולי הוא מביא חלק בלופים וחלק טובים, אם הוא הביא לר"ג את מנגה, אז אולי כן יש לו משהו.
זגורי יקבל מענק של מיליון שקל בהפועל זרנוגה. אז זה לא מה שצריך להטריד, כי אף קבוצה לא תשלם לו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 19:21 
כן, זרנוגה, אפילו מחמוד עבאס הוציא מהפועל מענק חתימה. איפה אתם חיים? זה לא שחקן בן 28-29.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 19:22 
של מיליון שקל? פחח.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 84&lang=HE
הנה, מחמוד עבאס, 70 אלף שקל מענק חתימה. לא מיליון. אם זגורי ירצה 100 אלף זה סביר, יותר מזה מי ישלם לו. בסרטים שלו אולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 19:28 
באזור המיליון ש"ח מענק חתימה קיבל זהבי בקיץ 2010. זגורי לא שווה אפילו חצי מיליון ש"ח מענק חתימה בפריסה לחמש שנים. יודע משהו, גם לא 250 אלף ש"ח. איך זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 19:30 
מתאים למועדון לשלם מענק חתימה לזוגרי בזמן ששכטר חותם בחיפה כי אף אחד לא מבין ששווה לקחת הימור כמו במקרה זהבי ( וזה אותו מקרה בדיוק, גם אז העניין היה הימור עד הקיץ אז מוכרים את דמארי )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 19:32 
אחי, זהבי קיבל מיליון שקל אחרי שכמעט העיפו אותו בגלל הדרישה הזאת. זה היה סכום הזוי שספק אם היו משלמים לו שנה לפני, אבל לפני הצ'מפיונס ואחרי הדאבל הסכימו לשלם.
ושוב, רשמתי גם אני, 100 אלף שקל זה עוד סכום סביר. יותר מזה אף קבוצה בארץ לא תשלם לו גם אם הוא ירצה מאוד. (אלא אם מכבי יחליטו שהם בטירוף עליו, בנתיים לא נראה לי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 19:33 
לב ארי כתב:
באזור המיליון ש"ח מענק חתימה קיבל זהבי בקיץ 2010. זגורי לא שווה אפילו חצי מיליון ש"ח מענק חתימה בפריסה לחמש שנים. יודע משהו, גם לא 250 אלף ש"ח. איך זה?

ערן זהבי קיבל מענק חתימה אחרי שכבש שער אליפות, הפך לאחד השחקנים הטובים בליגה וכל זה כשבאופק הכנסה של עשרות מליונים
זגורי מנגד ירד עם הקבוצה שלו ליגה
חוץ מזה שהכל עניין של ביקוש. חיפה לא תיגע בו ולא רק בגלל העבר המפואר שלהם ביחד (יש להם את עזרא,ורד,גולסה,קטן וסולליך כבר בקישור הקידמי)
במכבי ברור שאין לו מקום
אולי אולי אולי בית"ר אם טביב יהיה שם, וגם להוציא מאלי טביב חוזה טוב זה כאב ראש רציני
בקיצור, ברור לי שהפועל תהיה האופציה הכי טובה מבחינתו (אני לא נכנס לאם הוא מתאים או לא. רב"ש יחליט) והוא יצטרך להתפשר. מענק חתימה הוא בטח יקבל אבל לא בסכומים האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
חוץ משכטר, זגורי ומנגה יש עוד שחקנים בעולם?
תצאו מהחשיבה הצרה הזאת.
תביאו קודם 3 בלמים, מגן ימני, קשר אחורי, פלימייקר ואז נדבר על שכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 19:38 
מישהו יכול לתת סקירה מי זה זגורי ומה יש בו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 19:38 
RedFox כתב:
חוץ משכטר, זגורי ומנגה יש עוד שחקנים בעולם?
תצאו מהחשיבה הצרה הזאת.
תביאו קודם 3 בלמים, מגן ימני, קשר אחורי, פלימייקר ואז נדבר על שכטר.

מסכים איתך שההגנה זה החלק הקריטי. אבל הם שחקנים שהוכיחו את עצמם (אני לא מדבר כרגע על שכטר, אם יבוא זה יהיה באיזו תרומה או משהו לדעתי),
והם לא יקרים (מנגה אולי קצת אבל לר"ג אין שקל) ויכולים לשדרג אותנו, לפחות לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:

לב ארי כתב:
זגורי הוא חתיכת אוברייטד בחסות הפרשנים נמני ושלמה שרף. ערס, ילד קקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 19:40 
זה לא קשור אחד לשני וזה במקביל למציאת שחקני הגנה, זה לא שהסופגניה מתרכז רק בו. שכטר אותו סיפור כמו זהבי ( אפילו יותר כי זהבי עוד יכול לצאת לסיבוב נוסף ) כשחקן חשוב שאם הוא לא אצלנו הוא בקבוצה אחרת וזה לכמה שנים. מילא אם דמארי נשאר, אבל ברור שהוא הולך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 19:42 
זגורי עושה רושם של סתם שחקן עם דריבל נחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:

שחקן מאוד מוכשר, שחקן חופשי (גם בלי השבחה או משהו), ילד זין מהגדולים שנראו.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 19:51 
טוב אם יש קונסנזוס שמדובר בילד זין לא בא לי עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
זגורי סתם ילד זין, אני מעדיף את יגאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 20:06 
ע"מ 12 - איתי שכטר לאן ?

אם איתי בא לפה באמת בשביל להישאר, אני לא האשים אותו אם הוא יחפש חוזה מטורף, אני אשמח אם הפועל תבין שכרגע עדיף לה לא להיכנס להרפתקאות שאחרי זה יהוו סיכון כל שנה על קופת המועדון, כי מעבר לזה שהפועל זקוקה לאיתי שכטר היא זקוקה לניהול שפוי באי הינתן רוכש באופק.

אם לאיתי יש עדיין יומרות לחזור לאירופה מה שאני בטוח שאפשרי עוד מבחינתו בגלל גילו וכישוריו, הייתי שמח אם יבוא לקראת הפועל לחוזה של שנתיים, 1. מפני שאני בטוח שזה מספיק זמן למציאת רוכש ואז גם יהיה אופציה לשדרג לו את החוזה 2. בגלל שהוא גם יודע שהאנרגיות שיש בהפועל הם המתאימות לו ביותר כדי להחיות את הקריירה שלו מחדש ואם כל הכבוד לאריק בנאדו ולאיש שבקיר שיאמן את ההם, רב"ש כמאמן יושב עליו כמו כפפה על יד, ושכטר הוא שחקן של מאמן שמאמין בו ונותן לו קארד בלאנש ויודע להיכנס לראש שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 20:21 
יאללה, בוא ילד. בוא הביתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 20:33 
שם: איתי שכטר
מקצוע : מלפפון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 21:43 
oMeR1, הבנת הנקרא, אמרתי שאפילו עבאס (שהוא כלום) הוציא מהפועל מענק חתימה. לא אמרתי שזה היה מיליון ש"ח. זה קודם כל.

ואהבתי את הערכת שווי שלך בעניין זגורי. אתה יודע, סוכנים בכירים בכדורגל הישראלי, כאלה שתפרו כמה עסקאות בחיים שלהם ומכירים את השוק קצת יותר טוב ממך, העריכו את זגורי ב-1.5 מיליון ש"ח ברוטו לעונה (חוזה+תשלום שנתי בגין מענק). אבל מה הם מבינים מהחיים שלהם?! שחקן בן 23, בפריים של הקריירה, רוצה להתחיל להרוויח כסף, מאמין לבאזז סביבו ולמה שאומרים עליו (לך תבין את לוזון שהעדיף אותו על-פני דור מיכה), חופשי או כמו שהיו אומרים פעם: 'עם הכרטיס ביד', יחתום אצלך לחמש שנים עבור מענק חתימה בגובה 100 אלף ש"ח. בסדר. וכמה הוא ירוויח לעונה? 100 אלף דולר נטו לפי 70 אחוז בסיס ו-30 אחוז פרמיה עם קפיצות של 10% מדי קיץ? אתה אופטימי. ובקטע הזה, אני סומך על רב"ש. זה פשוט לזרוק כסף לזבל. כן, כן, זגורי, שחקנים שרועדים כשהם רואים את מכבי, זה מה שחסר לנו בקבוצה.

Oleg Neduda, אני איתך, חיפה ומכבי לא צריכות את זגורי. בוא נראה מה הולך אצלנו בקישור ההתקפי, בקווים. גילי כאן, טב"ח כאן, רב"ש משוכנע שהוא יכול להציל את הקריירה של אלרואי, ומוגרבי הפך למועמד חזק. זה יפה שמשפט כבדרך אגב הפך לאישיו. זגורי כבר בחר מספר בהפועל? כי אני לא רואה שאנחנו צריכים אותו, גם אם מבחינה מקצועית הוא היה חצי ממה שעושים ממנו. והוא לא. נמני תמיד יכול למצוא לו קבוצה שקרית באירופה, אפילו לצעירי הוא מצא.

לגבי זהבי, אלמלא שער האליפות בטדי, את אותו הקיץ הוא היה מסיים כשחקן מכבי חיפה שהיתה משלמת לו ברצון את הסכומים האלה. עונת השיא שלו היתה ב-10/11, החוזה נחתם בקיץ שקדם לזה. חצי שנה של מו"מ כשבאמצע אותה עונת דאבל הוא כבר היה עם רגל וחצי בנתניה (בהשאלה). הפציעות של נמה וזנדברג (שגם שוחרר בינואר) והמכירה של ביברס נתנו לו את הבמה. אתה חושב שזהבי התחיל בדרישה לחצי מיליון ש"ח מענק חתימה ואחרי שער האליפות בטדי הוא קפץ למיליון ש"ח? הכסף הגדול מליגת האלופות הגיע כמה חודשים מאוחר יותר, ואל תשכח שמי שהיה אחראי על המו"מ היה קצרה, שהוא הכי גרוע בעולם. טביב עצמו היה עוקץ את זהבי ואומר לו שהוא טוב רק בגלל שגילי ושכטר משחקים לידו. המו"מ התחיל הרבה לפני שער האליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2091 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 70  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: