תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 21:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תעמוד לדין
הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
מתוך הפייסבוק:
Hapoel Tel Aviv BC
הפועל תל אביב פנתה היום בכתב ליו"ר איגוד הכדורסל מר שמעון מזרחי וליועץ המשפטי של האיגוד בבקשה לבטל באופן מידי את העמדתה לדין. הקבוצה קיבלה בתמיהה מוחלטת את ההחלטה להעמידה לדין, במיוחד לאור העובדה שדו"ח השופט ודו"ח המשקיף יצאו נקיים לגמרי.

״אם היו הפרות סדר או עבירות על החוק ביציע, הרי שתפקיד המשטרה לטפל בהם, בדיוק כפי שהיא מטפלת בהם בכל מקום אחר בארץ ולהבנתנו כך גם היה. מן התלונה שהתקבלה במשרדי הפועל תל אביב היום עולה התמונה לפיה ביצעה משטרת ישראל מעצרים במשחק וטיפלה בעצורים בהם בהתאם למחויב על פי חוק.

אין אנו מבינים מדוע לוקחת על עצמה קבוצת מכבי תל אביב את תפקיד הרשות המחוקקת, השופטת והמבצעת כאחד. בהפועל תל אביב סומכים באופן מוחלט על בעלי התפקידים באיגוד השופטים (משקיף ושופטים) וכמובן על המשטרה, שידעו לעשות עבודתם נאמנה גם ללא התערבות מכבי תל אביב ושלוחותיה.

אין מספיק מילים על מנת לתאר את גודל האבסורד לפיו יו״ר מכבי תל אביב, מר שמעון, מבקש מיו״ר האיגוד, מר מזרחי, לשלוח את הכפופים לו והממונים על ידיו (היועצים המשפטיים) לעשות דין למענו וכנגד יריבותיו.

בנוסף, במשחק מספר 2 בסדרה אותו אירחה הפועל תל אביב שברו אוהדי מכבי תל אביב כמות של כ-20%!! מהכיסאות שהוקצו לרשותם והפועל תל אביב בחרה לא לפנות בתלונה לאיגוד נכון לעכשיו.

עד ליום זה לא נעשתה פניה להפועל תל אביב בנוגע לנזק שנעשה במשחק הראשון בסדרה וכמובן שהיה ותגיע פניה כזו, תפצה הפועל תל אביב את הנהלת ההיכל על הנזקים שנגרמו.

מיותר לציין שבהפועל תל אביב מגנים אלימות מכל סוג שהוא וקוראים שוב לכל קבוצות הליגה ומוסדות האיגוד לתת לרשויות החוק לעשות את עבודתם ולעסוק בכדורסל.״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
bob marley כתב:
אין מספיק מילים על מנת לתאר את גודל האבסורד לפיו יו״ר מכבי תל אביב, מר שמעון, מבקש מיו״ר האיגוד, מר מזרחי, לשלוח את הכפופים לו והממונים על ידיו (היועצים המשפטיים) לעשות דין למענו וכנגד יריבותיו.
מתוך הודעת הקבוצה

:BOW: :LOL2: + :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 19:23 
איך אפשר להאשים אותנו בשבירת כיסאות?
10 דק' אחריי תחילת המשחק הכיסא שלי (ושל חלק מהאנשים שישבו בשורה שלי ) נשבר מזה שקפצתי עליו( לא על מנת לשבור ), שהיה במצב בכלל לא טוב מהתחלה :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 19:25 
אליהו הנביא כתב:
10 דק' אחריי תחילת המשחק הכיסא שלי (ושל חלק מהאנשים שישבו בשורה שלי ) נשבר מזה שקפצתי עליו( לא על מנת לשבור ), שהיה במצב בכלל לא טוב מהתחלה :bang:

תשמע, כיסא לא נועד כדי שתקפוץ עליו.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 19:50 
red_o כתב:
אליהו הנביא כתב:

תשמע, כיסא לא נועד כדי שתקפוץ עליו.....

הדיון הזה כבר היה באשכול אחר, אנשים שבאים באמת לעודד עומדים על הכיסא , ככה זה בכל מקום ולא תצליח לשנות את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 19:51 
לא מבין למה צריך לעמוד על הכסאות שם, אפשר לעמוד על הבטון ולראות סבבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 19:54 
bob marley כתב:

מספיק שבשורה הראשונה עומדים על הכיסא וזה כבר לא בחירה שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 20:04 
גלדסטון מעומד ראוי לקבלת פרס רפאל נאה לעונה הנוכחית
מרשים איך צנזר את ההודעה של הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 20:05 
מהפכה כתב:
גלדסטון מעומד ראוי לקבלת פרס רפאל נאה לעונה הנוכחית
מרשים איך צנזר את ההודעה של הפועל

קשה לי להאמין שזה הוא, לא שהוא בסדר, אבל אלה דברים שמעליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
זה מאבק על תודעה

הקבוצה של המדינה רוצה להישאר הקבוצה של המדינה.
כדי להמשיך ולשמר את קהל האוהדים הגדול ביותר, ומתוך כך, את פוטנציאל ההכנסות הגדול ביותר.

כדי לשמר ולהרחיב את קהל האוהדים צריך לפנות להמונים (סחים) ולשמור על תדמית נקיה וממלכתית ולקעקע את התדמית של היריבים.

התביעה הזאת היא עוד שלב בניסיון לפגוע בתדמית של הפועל ולהציגה כקבוצה עם קהל של חולגנים, ונדליסטים, אנטיציונים...

מהבחינה הזאת, הקנס הכספי/הורדת נקודות/משחקי הרדיוס, הם בונוס לדון ולחבריו. אבל לא המטרה המרכזית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
Raul כתב:

מצויין.
להמשיך. בכל הכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2013, 00:00 
סמל אישי של המשתמש
אליהו הנביא כתב:
bob marley כתב:

בכלל לא נכון. אני עמדתי על הבטון וראיתי נהדר, למרות שבשורה לפני (ובכל השורות שלפניה) עמדו על הכיסא. בחור אחד שבר את הכיסא שלו וביקש לעמוד על שלי. לא הסכמתי ובמחצית אני ועוד מישהו תיקנו את הכסא הזה ואחד נוסף, שלפחות יראו תקינים ולא יחייבו את המועדון עליהם. (אני מדבר על המשחק השני)

אז מה אם בשורה לפניכם עומדים על הכסא, הרי כשמנופפים בדגלים ומסתירים זה בסדר (וזה בסדר גמור), אז לעמוד על הבטון זה כ"כ נורא? תגדלו קצת עמוד שדרה, תעשו מאמץ בשביל הקבוצה שלכם! רבאק, במשחק הראשון ראיתם כמה שהכסאות האלה שבירים, אתם יודעים שכל אחד עולה לנו מאות שקלים (אגב, שווה לבדוק את זה, אחד מהכסאות שסידרנו חזר לקדמותו יופי ובחינם)! לא צריך להיות פיזיקאי דגול כדי להבין שאלו לא כסאות שאפשר לקפוץ עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2013, 09:18 
JohnnieWalker כתב:
אליהו הנביא כתב:
bob marley כתב:

בכלל לא נכון. אני עמדתי על הבטון וראיתי נהדר, למרות שבשורה לפני (ובכל השורות שלפניה) עמדו על הכיסא. בחור אחד שבר את הכיסא שלו וביקש לעמוד על שלי. לא הסכמתי ובמחצית אני ועוד מישהו תיקנו את הכסא הזה ואחד נוסף, שלפחות יראו תקינים ולא יחייבו את המועדון עליהם. (אני מדבר על המשחק השני)

אז מה אם בשורה לפניכם עומדים על הכסא, הרי כשמנופפים בדגלים ומסתירים זה בסדר (וזה בסדר גמור), אז לעמוד על הבטון זה כ"כ נורא? תגדלו קצת עמוד שדרה, תעשו מאמץ בשביל הקבוצה שלכם! רבאק, במשחק הראשון ראיתם כמה שהכסאות האלה שבירים, אתם יודעים שכל אחד עולה לנו מאות שקלים (אגב, שווה לבדוק את זה, אחד מהכסאות שסידרנו חזר לקדמותו יופי ובחינם)! לא צריך להיות פיזיקאי דגול כדי להבין שאלו לא כסאות שאפשר לקפוץ עליהם.

זה מה שאני ניסיתי לומר. בדרבי הראשון של העונה, בזמן שגולם עמדו על הכסאות אני ישבתי וראיתי מצוין. ועזוב אותי מהטיעון של מי שבאמת בא לעודד עומד על כיסא, מה זה כיסא קסמים שגורם לך להיות סופר-דופר אוהד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2013, 10:44 
JohnnieWalker כתב:
אליהו הנביא כתב:
bob marley כתב:

בכלל לא נכון. אני עמדתי על הבטון וראיתי נהדר, .

אולי אתה יותר גבוה ממני.... אני באמת לא ראיתי כלום שעמדתי על הבטון ..
וגם אני חייב להודות שאני מגיע למשחק כדורסל יש לי דחף בלתי מוסבר לעמוד על כיסא או משו גבוה אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2013, 13:46 
מתוך NRG
"איגוד הכדורסל משיב אש לכיוונה של הפועל תל אביב: היועץ המשפטי של איגוד הכדורסל עו"ד טל אור שיגר היום (ג') מכתב חריף ליו"ר האדומים רמי כהן בו דחה את דרישת הקבוצה לבטל את העמדתה לדין בעקבות התפרעות, לכאורה, של אוהדיה במהלך סדרת הפליי אוף מול מכבי תל אביב שהסתיימה בתוצאה 0:3 לצהובים.
אוהדי הפועל ת''א. הקבוצה תועמד לדין דני מרון

כזכור, אתמול שלחה הנהלת האדומים מכתב לאיגוד הכדורסל בדרישה לבטל את ההעמדה לדין. במכתב של הפועל תל אביב נטען בין היתר כי: "״אם היו הפרות סדר או עבירות על החוק ביציע, הרי שתפקיד המשטרה לטפל בהם, בדיוק כפי שהיא מטפלת בהם בכל מקום אחר בארץ ולהבנתנו כך גם היה. מן התלונה שהתקבלה במשרדי הפועל תל אביב היום עולה התמונה לפיה ביצעה משטרת ישראל מעצרים במשחק וטיפלה בעצורים בהם בהתאם למחויב על פי חוק".

עוד נכתב בפנייה של הפועל תל אביב לאיגוד כי"אין אנו מבינים מדוע לוקחת על עצמה קבוצת מכבי תל אביב את תפקיד הרשות המחוקקת, השופטת והמבצעת כאחד. בהפועל תל אביב סומכים באופן מוחלט על בעלי התפקידים באיגוד השופטים (משקיף ושופטים) וכמובן על המשטרה, שידעו לעשות עבודתם נאמנה גם ללא התערבות מכבי תל אביב ושלוחותיה".

"הדוח המשטרתי מדבר בעד עצמו"
היום, כאמור, הגיעה התגובה החריפה של איגוד הכדורסל. במכתב ששיגר עו"ד אור להנהלת הפועל תל אביב נדחת הדרישה לבטל את ההעמדה לדין. במכתב החריף כותב בין היתר עו"ד אור כי:

"הח"מ דוחה מכל וכל את טענתך וטענת קבוצתך המופרכות, החסרות כל בסיס והמבזות (שהועלו במכתבך)...יובהר ויודגש כי היועץ המשפטי של האיגוד פועל באופן עצמאי מלא ושיקול דעתו אינו מושפע מהטענות המופרכות המוצגות במכתבך!".

עוד כותב עוד אור לאנשי הפועל: "כתב האישום שהגיש הח"מ כנגד קבוצתך מבוסס על תלונת קבוצת מכבי ת"א, על הדו"ח המשטרתי (המדבר בעד עצמו), על תמונות רבות שצורפו לתלונה בהן רואים בבירור את הכיסאות/המושבים העקורים והשבורים וכן על קטע מסרטון וידאו שבו רואים בבירור כי אוהדים רבים של קבוצתך מכים את כוחות האבטחה וכוחות השיטור ביציע ואף משליכים לעבר היציע התחתון באולם את המושבים העקורים והשבורים! ההחלטה להגיש את כתב האישום התקבלה בסמכות מלאה בהתאם להוראות תקנון המשמעת של האיגוד".

ברור שהיועץ המשפטי הוא עצמאי ואינו כפוף ליו"ר ככה זה בכל מקום... איזה גועל נפש. אולי הפועל צריכה לבקש להעיד את יו"ר מכבי ת"א ולאחר מכן לבקש להעיד את יו"ר האיגוד ולשאול את יו"ר האיגוד האם יו"ר מכבי פנה אליו בבקשה כי יעמיד לדין את הפועל...

איך נלחמים בזה? מרגיש כמו מאבק אבוד מראש (בייחוד שאתה נלחם על זכות לירוק ולהתפרע ביציע, הקבוצה בעצם מודה בהתפרעות אבל טוענת שאין להעניש אותה על כך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2013, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
קצת נמאס לי.
או שראשי הקבוצה יגידו שהם לא עומדים לדין במערכת דרייפוס, או שיפסיקו לבכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2013, 14:07 
אני אומר את זה כל פעם מחדש ועדיין לא קיבלתי תשובה הולמת למה לא לפנות לערכאות משפטיות שאינן כפופות לאיגוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2013, 14:29 
אותי עוד יותר מעציב שעד עכשיו אנחנו במערכה הזאת לבד.

הרי העמדה שלנו בהירה וברורה וכלל הקבוצות יודעות מדוע תמיד אנו נאבקים בכל מיני החלטות למיניהן.

עולה השאלה - איך עד עכשיו לא קיבלנו תמיכה מאף קבוצה כלשהי?
מתי יפסיקו לפחד מהדון שימון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2013, 14:52 
רק דרך בית משפט רגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2013, 15:24 
כנראה שאין לנו סיכוי להלחם בהם בבית. אז יש שתי דרכים להילחם באיגוד הרקוב ובקבוצה המסריחה שבראשו.
1. לפנות לבית דין אזרחי
2. להתלונן נגד מכבי ת"א על כל מה שהיה במשחקים- קונדומים ויריקות במשחק הראשון+פניני, שבירת כסאות במשחק בראשל"צ, אי מתן כרטיסים כנדרש בתקנון.
הגיע הזמן להראות שאנחנו לא מפחדים מהם ולהתלונן באיגוד כמו שהם מתלוננים, אחרי שבבית הדין לא יתנו להם עונשים נוכל להתלונן על חוסר שיוויון!!

מול כח השתמש בכח! :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2013, 15:28 
סמל אישי של המשתמש
צאו מהפנטזיות. בית דין אזרחי כנראה שיזרוק אותנו מכל המדרגות, ואף אחד מאף קבוצה אחרת לא יצא נגד מכבי ועוד בשביל לתמוך בזכותנו לירוק ולזרוק כיסאות.
מעבר לכך, מכבי ארגון ענק עם 20 מיליון דולר, אנחנו בקושי מיליון דולר ועמותה של מתנדבים. הם יכולים לשחק את המשחק הזה כמה שבא להם. לנו לעומת זאת אין זמן אנשים ומשאבים להתעסק עם זה כל הזמן ולרדוף אחרי כל העולם בבתי משפט, בטח כשמראש הסיכוי שזה יתרום לנו במשהו הוא אפסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2013, 15:29 
יש לך הצעה אחרת? (מעבר לכמובן לא לשבור כיסאות, לא לירוק וכו..זה ברור)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2013, 15:30 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
צאו מהפנטזיות. בית דין אזרחי כנראה שיזרוק אותנו מכל המדרגות, ואף אחד מאף קבוצה אחרת לא יצא נגד מכבי ועוד בשביל לתמוך בזכותנו לירוק ולזרוק כיסאות.
מעבר לכך, מכבי ארגון ענק עם 20 מיליון דולר, אנחנו בקושי מיליון דולר ועמותה של מתנדבים. הם יכולים לשחק את המשחק הזה כמה שבא להם. לנו לעומת זאת אין זמן אנשים ומשאבים להתעסק עם זה כל הזמן ולרדוף אחרי כל העולם בבתי משפט, בטח כשמראש הסיכוי שזה יתרום לנו במשהו הוא אפסי.

אז אתה אומר במילים אחרות, שנשאר במערכת כמו שהיא, נאכל חרא, ובעצם נשמן את המערכת הרקובה בארץ.
שימון ראש האיגוד, חסר רק שגור יהיה ראש המנהלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2013, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
אני אומר שלצפות שקבוצות אחרות יתמכו בנו זה חלומות באספמיה, ולפנות לבתי משפט חיצוניים זה בזבוז זמן שאנחנו בניגוד למכבי גם לא ממש יכולים להרשות לעצמנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2013, 17:14 
מי שרוצה לשחק בחוקים של מכבי, סופו לסבול מהחוקים של מכבי. מה לעשות?
את הבלאגן היינו צריכים לעשות כבר לפני שבוע.
חלאס, חזרנו לעונה, ראינו ששום דבר לא השתנה ושום דבר גם לא ישתנה, אלא אם נתחיל לשבור את הכלים. ואם לא נצליח, אז עדיף למות בגאווה, מאשר להיות כלי במשחק של מכבי.
שהנהלה הפועל תמשיך להגיד משפטים הזויים כמו "הפועל ת"א עולה לכל משחק בכדי לנצח".
חלאס עם השטויות. המטרה שלנו זה לשנות את החוקים ולא להסכים להיות כפופים להם. אם זה אומר שנרד ליגה, אז שנרד ליגה.
הגיע הזמן לא להגיד שאנחנו בתנאים האלה לא משחקים. הגיע הזמן להילחם בתקשורת, במכבי, במשטרה וביועץ המשפטי.
גם ככה כל הליגה הזאת שווה לתחת. איתנו ובעיקר בלעדינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2013, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
אני לא שותף לביקורת על ההנהלה, אבל אם אנחנו מוענשים אין סיבה שנישאר בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2013, 17:29 
יובל מה ההיגיון בלפרוש מהליגה?
את מי בדיוק אתה מעניש? מה אתה מרוויח מזה?
מי שסובל כלכך שיוצא לו החשק מן הסתם יפסיק לבוא
במציאות זו הייתה העונה עם הכי הרבה קהל של הפועל שאני זוכר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2013, 17:33 
מהפכה כתב:
יובל מה ההיגיון בלפרוש מהליגה?
את מי בדיוק אתה מעניש? מה אתה מרוויח מזה?
מי שסובל כלכך שיוצא לו החשק מן הסתם יפסיק לבוא
במציאות זו הייתה העונה עם הכי הרבה קהל של הפועל שאני זוכר

ההיגיון הוא, לפחות לגביי ולגבי הרבה חברים שלי, שאנחנו מעדיפים לא להפסיק לבוא.
ברור שאם זה ימשיך ככה, לא יהיה טעם לבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2013, 17:34 
סמל אישי של המשתמש
ההיגיון הוא שלי לא בא לשחק בתחרות שבה יו"ר האיגוד שהוא גם יו"ר מכבי מחליט שנתחיל את התחרות עם נקודה פחות או עם משחק ביתי פחות. לא מחפש להעניש אף אחד, מרוויח אולי להתחיל תחרות בתנאים שווים (צריך לבדוק אם אפשר להמיר את העונש שיתנו לנו בהורדת ליגה, שלא יהיה בנוסף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2013, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
כשהקמנו קבוצה בליגה ב', ידענו שהכדורסל מושחת.
כשעלינו לליגה א', גם ידענו.
עוד שנה ועוד שנה, ועדיין ידענו.
אז מה, כשעלינו לליגת העל אנחנו מופתעים ומאיימים בפרישה מהליגה?

צריך ואפשר להלחם בזה, והדרך היחידה לעשות את זה היא אם אנחנו שם.צריך סבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: