תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 21:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 19 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סיכום עונה - השחקנים
הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 23:39 
גם ביחס לציפיות שהיו לי לפני תחילת העונה, ובניסיון לנטרל קצת את הסדרה מול מכבי שלא משקפת כלום

מתן נאור - הייתי בספק אם יצליח להתמיד ברמות האלה. בכל זאת לא שיחק כדורסל בליגת העל כבר מלא זמן והוא לא צעיר. המשחקים הראשונים היו מדהימים. בניצחון במלחה היתה לו תצוגת הגנה שלא ראיתי, עם חטיפות מהשחקן מול תוך כדי כדרור. באמצע העונה נחלש מאוד, התקשה בהגנה מול סקוררים (רומל בק היה טראומה), השלשות לא נכנסו. אחרי שרנדל וגודס הגיע, חל שיפור עצום. נוטה מדי לעזור בהגנה ומשאיר את השחקן שלו חופשי, ובסדרך כלל זה הסקורר הכי טוב של היריבה

אנתוני גודס - שדרוג עצום. צריך להסתכל שוב בסטטיסטיקות כדי להיזכר איזה קבוצת שלוש איומה היינו לפניו. חייב להשתפר הגנתית, בטח בקבוצה כמו שלנו שזה הלחם והחמאה שלה. היה צריך לבנות לו יותר תרגילים

דמונטז סטיט - אני מתקשה להבין את כל אלה שהכתירו אותו לאכזבת השנה. בסוף העונה שעברה הייתי בטוח, כמו כמעט כל הפורום, שהוא חייב ללכת הביתה. היתה לו קבלת החלטות מזעזעת וכמויות איבודים מפחידות. עשה שדרוג עצום, עם חדירות, מהירות, והגנה חזקה. אם ימשיך לשפר את קבלת ההחלטות ופחות יגרר לטראש-טוק (למשל במשחק מול נתניה) יהיה שחקן עוד יותר עצום

קרטיס קלי - נשמה גדולה, אבל יחסית לדומיננטיות שלו בלאומית, אכזבה. אחד השחקנים הפחות חכמים בקבוצה, עם ידיים רכות מדי, יכולת יוצאת דופן לקבל את ההחלטה הלא נכונה, וילדותיות שמתבטאת בהתעסקות רבה מדי עם שריקות השופטים. בהתחלה ממש לא הסתגל לליגת העל, בחצי השני של העונה חל שיפור משמעותי עם כמה משחקים שהיה מאוד דומיננטי. החולשה הכי גדולה שלו היא בסגירה לריבאונד. מפחיד איך אחד השחקנים הכי גבוהים ועם הניתור הכי טוב, כל כך חלש בריבאונד. אגב, לדעתי הוא הכי טוב בליגה בכדורי ביניים

יותם שירן - סוף העונה שעברה נתן תקוות. התחיל את העונה מצוין. חוץ מהדאנק נגד ראשון חייבים לציין את המשחק מול אשקלון שהוא בא מהספסל והוביל את המהפך. אני חושב שאחר כך באה ירידה שאי אפשר להסביר אותה רק בצירוף של רנדל. בעיקר התאכזבתי מפעולות מטופשות בהגנה של עבירות ואי כיסוי שחקנים

יונתן שולדבראנד - התחיל מדהים, נחלש מאוד, הפלייאוף והסדרה מול מכבי נותנים תקווה - השתפר הגנתית, השתפר בריבאונד, השתפר בקליעה, גיוון את המשחק עם מובים יפים בתוך הרחבה

בר טימור - עשה קפיצת מדרגה עצומה. אני חושב שהדיבורים על ברצלונה, פאו, ואפילו מכבי הם מוגזמים. לצד משחקים מאוד טובים, היו לו משחקים חלשים התקפית. חייב לקחת יותר על עצמו

ג'ף אלן -ממש בהתחלה זה היה נורא. אני זוכר את קליעת העונשין במלחה שהיתה אירבול. לאט לאט השתפר ונתן תרומה משמעותית ויעילה. המשחקים בלעדיו (כל תקופת נתניה-אשקלון) היו טראומה. עדיין לא ניתן להשוות אותו לרנדל

בראיין רנדל - שדרוג עצום. קודם כל בחכמת המשחק. אחר כך בריבאונד. הפכנו מקבוצה איומה לקבוצת ריבאונד סבירה+. התקפית לא מספיק בא לידי ביטוי. הלוואי ויישאר

יוני ניר - הסיפור שלו, כפי שסיפר ארז, מדהים. בסך הכל עשה את העבודה כשהיה צריך. בדרבי הראשון ממש הפתיע לטובה

גל איתן - במשחק הראשון מול הרצליה הרגשתי שהוא לא מתאים לרמות האלה. אחר כך השתפר. לדעתי קצת שוכחים כמה הוא שיחק לפני שגודס הגיע. בסופו של דבר, גם אם לא הפגין יכולת על, אי אפשר לקחת ממנו את סל הנצחון באשקלון, ואת הסלים החשובים במלחה ובגליל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סיכום עונה - השחקנים
הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
מסכים כמעט עם הכל, למעט בריאן רנדל שאכזב אותי. שחקן מוכשר בטירוף, שהיה צריך להיות השחקן הכי טוב בליגה, אבל הראה את הכישורים שלו אולי 20% מהזמן שבו הוא היה בריא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 00:54 
יובל כתב:
מסכים כמעט עם הכל, למעט בריאן רנדל שאכזב אותי. שחקן מוכשר בטירוף, שהיה צריך להיות השחקן הכי טוב בליגה, אבל הראה את הכישורים שלו אולי 20% מהזמן שבו הוא היה בריא.

איך אפשר להתאכזב ממנו? עם הכלום שהיה לנו לפניו, גם 20% מהיכולת שלו זה שיפור אדיר לקבוצה. ראה דרבי, וחולון חוץ שהוא ניצח לבד, ומאז שהוא הגיע אפילו הצלחנו להגניב מדי פעם ריבאונד התקפה.
אגב, לפותח האשכול, מה הכוונה בסיפור של יוני ניר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 01:02 
סמל אישי של המשתמש
alachover כתב:
יובל כתב:

איך אפשר להתאכזב ממנו? עם הכלום שהיה לנו לפניו, גם 20% מהיכולת שלו זה שיפור אדיר לקבוצה. ראה דרבי, וחולון חוץ שהוא ניצח לבד, ומאז שהוא הגיע אפילו הצלחנו להגניב מדי פעם ריבאונד התקפה.

ברור שזה שיפור לעומת הכלום שהיה. אבל הוא היה יכול וצריך לתת הרבה יותר, בעיקר בסדרה שאליה הוא לא ממש הגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 01:46 
סמל אישי של המשתמש
alachover כתב:
יובל כתב:

לא התאכזבתי, אבל צריך יותר מיד אחת כדי לספור את מספר הפעמים שהוא איבד כדור אידיוטי במשחק האחרון.
בכל מקרה, שחקן אדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 02:10 
אם נצליח להשאיר שניים מהזרים, עשינו את שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 02:31 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
אם נצליח להשאיר שניים מהזרים, עשינו את שלנו

צריך להשאיר את דמונטז ואנתוני, בריאן יקר מדי ולדעתי אפשר למצוא שחקן יותר טוב מקרטיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 02:33 
סמל אישי של המשתמש
רנדל שחקן ענק. אי אפשר להשוות בכלל בין הפועל לפניו ואחריו. שתי קבוצות שונות לחלוטין. כמו לתת למישהו עם פיגור קל זריקה עם 40 נקודות איי.קיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 07:15 
יובל כתב:

שיחק בגליל והיה מצוין עד שנגמרו לו האוויר והרגליים
אילת - לא זוכר
מכבי - היה ענק
חולון - היה סופרסטאר
נתניה, אשדוד, הרצליה - היה פצוע
אשדוד - חזר מפציעה בעיקר כדי להכניס אותו לכושר
גליל - היה סביר
אשקלון - לא היה בו צורך
חולון - היה חלש, כמו כל הקבוצה
שני דרבים ראשונים - היה מצוין בהגנה, אבל חלש בהתקפה. לקח פחות מדי את המשחק על עצמו
דרבי שלישי - היה אגרסיבי ומצוין. טעות בשלב קריטי, אבל בסך הכל נהדר

אני מסכים עם הפועל לגבי הזרקת האייקיו והזרקת הביטחון
לגבי יוני ניר, להבנתי האיש כל כך התרגש מהאווירה ומהשחקנים ודרש להישאר בקבוצה גם כשהובהר לו שכמעט ואין כסף עבורו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
בקשר לדמונטז וקרטיס. אני היחיד שחושב שהבעיה היחידה של קרטיס הייתה שהוא שיחק יותר מדי ולא היה לו מחליף מספיק טוב?
אני הרגשתי שפשוט נגמר לו האוויר בסוף ואז קבלת ההחלטות ולקיחת הריבאונדים נחלשו. דמונטז לעומתו, נתן לפעמים מהלכים גדולים אך ברוב המקרים דפק אותנו.

אם הייתי צריך לבחור מבין שניהם - ללא ספק אני משאיר את קרטיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
רנדל וגודס פשוט שידרוג ענק ! אם אפשר להשאיר את שניהם זה יכול להיות מדהים ... והם יכולים להיות שלד של זרים
לגבי קרטיס וסטיט - לדעתי הם שני שחקנים ברמה טובה כל אחד מהם יש לו את הטעויות והיתרונות לא יודע ממה זה נובע .. אם אין משהו יותר טוב , לא להחליף !
ישראלים - מתן - מדהים באמת ! עולה על כל דמיון :hapoel:
שולדברנד -אחרי תקרית פניני קצת נרדם בפלייאוף הראה ניצוצות של חזרה !
בר טימור - למעט הדרבי ההוא היה קצת אנמי לטעמי..הבטחה גדולה שנקווה שתשתפר ותתממש
גל איתן - באמת שציפיתי ליותר מקווה שיחזור לעצמו
ניר , שירן - נקווה שישתפרו ויתרמו יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
רנדל וגודס הם שחקנים לרמה הגבוהה של הליגה שלנו, שיכולים לדעתי להתברג גם בקבוצה טובה באירופה עם קצת מזל ובלי פציעות.
קלי וסטיט הם ילדים ממש חמודים (קשה לי לכעוס על אחד משניהם), שמשתפרים משנה לשנה, אבל ברמה שהיו בה העונה הם מתאימים לקבוצה "נחמדה", לא לקבוצה שרוצה ללכת רחוק.
עוד פעם אני אומר שלבוא ולהגיד שאחד מהם הוא הפתעה לטובה ושהשני הוא אכזבה (לא משנה לגבי מי מהם אתה אומר מה) זה רחוק מאוד מהמציאות.
שניהם ידעו השנה עליות וירידות ונתנו משחקים גדולים, משחקים בינוניים, ומשחקים שהם היו מעדיפים לשכוח.
מה שמשותף לשניהם זה שהמשחק שלהם מאוד תלוי באיך הם פותחים את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
יובל כתב:

שיחק בגליל והיה מצוין עד שנגמרו לו האוויר והרגליים
אילת - לא זוכר
מכבי - היה ענק
חולון - היה סופרסטאר
נתניה, אשדוד, הרצליה - היה פצוע
אשדוד - חזר מפציעה בעיקר כדי להכניס אותו לכושר
גליל - היה סביר
אשקלון - לא היה בו צורך
חולון - היה חלש, כמו כל הקבוצה
שני דרבים ראשונים - היה מצוין בהגנה, אבל חלש בהתקפה. לקח פחות מדי את המשחק על עצמו
דרבי שלישי - היה אגרסיבי ומצוין. טעות בשלב קריטי, אבל בסך הכל נהדר

אני מסכים עם הפועל לגבי הזרקת האייקיו והזרקת הביטחון
לגבי יוני ניר, להבנתי האיש כל כך התרגש מהאווירה ומהשחקנים ודרש להישאר בקבוצה גם כשהובהר לו שכמעט ואין כסף עבורו

אני מדבר על גליל והסדרה, שאלה המשחקים הקריטיים שאותם שחקן ברמתו היה צריך לנצח לנו, והוא לא עשה את זה באף אחד מאלה. גם בדרבי השלישי הוא הרס לנו את כל מה שנתן עם כל כך הרבה איבודים מטופשים של חוסר אחריות (היו לו שישה סה"כ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
רנדל וגודס הם שחקנים לרמה הגבוהה של הליגה שלנו, שיכולים לדעתי להתברג גם בקבוצה טובה באירופה עם קצת מזל ובלי פציעות.
קלי וסטיט הם ילדים ממש חמודים (קשה לי לכעוס על אחד משניהם), שמשתפרים משנה לשנה, אבל ברמה שהיו בה העונה הם מתאימים לקבוצה "נחמדה", לא לקבוצה שרוצה ללכת רחוק.
עוד פעם אני אומר שלבוא ולהגיד שאחד מהם הוא הפתעה לטובה ושהשני הוא אכזבה (לא משנה לגבי מי מהם אתה אומר מה) זה רחוק מאוד מהמציאות.
שניהם ידעו השנה עליות וירידות ונתנו משחקים גדולים, משחקים בינוניים, ומשחקים שהם היו מעדיפים לשכוח.

בכסף שיש לנו הסיכוי להשיג יותר טוב מזה הוא נמוך.גם את זה השגנו רק בזכות מעט מזל ובגלל שהם התפשרו כדי לשחק בחצי השני של העונה. במצבנו הנוכחי לדבר על "קבוצה שרוצה ללכת רחוק" לא קשור כ"כ למציאות. כשיהיה לנו אולם משלנו יש על מה לדבר. עד אז חבל על הזמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 14:16 
שלום תקוה כתב:
בקשר לדמונטז וקרטיס. אני היחיד שחושב שהבעיה היחידה של קרטיס הייתה שהוא שיחק יותר מדי ולא היה לו מחליף מספיק טוב?
אני הרגשתי שפשוט נגמר לו האוויר בסוף ואז קבלת ההחלטות ולקיחת הריבאונדים נחלשו. דמונטז לעומתו, נתן לפעמים מהלכים גדולים אך ברוב המקרים דפק אותנו.

אם הייתי צריך לבחור מבין שניהם - ללא ספק אני משאיר את קרטיס.

סטיט שיחק יותר מקלי בממוצע, תוך כדי שהוא שומר על הגארדים המסוכנים של היריבה בד״כ, ונותן הגנה מדהימה
ברוב המקרים. נכון שיש לו איבודים מעצבנים לפעמים, אבל לקלי יש את אותו מספר איבודים בממוצע למשחק (3).
סטיט בעל המדד הכי גבוה בקבוצה לאורך העונה, ובניגוד לקלי שפשוט נעלם בפלייאוף לגמרי, הוא נשאר לתת תפוקות.
עוד נתון מדהים לאורך העונה: קלי עם 5.4 ריבאונדים בממוצע, סטיט (רכז למי ששכח) עם 4.7 ריבאונד בממוצע למשחק.
אם אין מציאה מטורפת במחיר של סטיט - להשאיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 42760.html

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
EISEN כתב:

בכסף שיש לנו הסיכוי להשיג יותר טוב מזה הוא נמוך.גם את זה השגנו רק בזכות מעט מזל ובגלל שהם התפשרו כדי לשחק בחצי השני של העונה. במצבנו הנוכחי לדבר על "קבוצה שרוצה ללכת רחוק" לא קשור כ"כ למציאות. כשיהיה לנו אולם משלנו יש על מה לדבר. עד אז חבל על הזמן

אה, זה ברור.
רק חילקתי את הזרים שלנו ל-2 סוגים.
אם מבחינה כלכלית קלי וסטיט מתאימים לנו וההערכה היא שבאותו מחיר אי אפשר להביא משהו יותר טוב, אז ברור שלהשאיר אותם.
עכשיו תגיד משהו, המעבר הזה לאולם החדש, כמה כסף הוא יחסוך לנו כל עונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
באחד הראיונות לאחרונה רמי דיבר על כמיליון דולר - שכירות, החלפת מדבקות, ובעיקר הגדלה בהכנסות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2013, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
אשכרה המדבקות האלו עולות לנו כמה מאות אלפי שקלים בעונה
:facepalm: :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 19 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: