תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 08:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 222 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: למה אמיר לובין חלק ממועדון הפועל ת
הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 21:32 
שחר כתב:
ניב כתב:
שחר כתב:

טביעות האצבע ניכרו בעונה הקודמת. זה הספיק לי..

אחד שיודע?
אשמח אם תשתף ותרחיב בנושא.

מה יש לשתף? העמותה היתה מעורבת בניהול המועדון, או אם לדייק "אוהדים בכירים" בחסות העמותה... יש מה להרחיב על הניהול של העונה הנוכחית?

עד כמה הייתה מעורבת העמותה בניהול המועדון ואיך זה בא לידי ביטוי? למה כוונתך ב"אוהדים בכירים" ועל איזה מחדלים אחראית העמותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: למה אמיר לובין חלק ממועדון הפועל ת"א?
הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 21:40 
מה זאת אומרת עד כמה היא היתה מעורבת? נציגים של הועד המנהל או איך שלא קוראים לזה לקחו חלק בישיבות הדירקטוריון , נציגים של העמותה נחשפו להסכם הסודי עם טביב אותו הבטיחו לחשוף במסגרת ההתנהלות השקופה החדשה ואם מנקים את מלוא חופן השמועות אפשר להתייחס לפרסומים בתקשורת על משאים ומתנים עם שחקנים, כניסות לחדר ההלבשה בזמן התדריכים , הדלפות מכוערות וכו׳ פרסונלית אין לי רצון להתייחס לאף שם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: למה אמיר לובין חלק ממועדון הפועל ת"א?
הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
מבטיח להקפיץ את האשכול הנ"ל בכל יום ויום עד אשר אקבל תשובה מדוע האיש הזה חלק מהמועדון.
.

לא מבין את ציפיותך ?
ממי אתה רוצה בדיוק לקבל תשובה ? אתה רוצה שחיים רמון "יעלה לשידור" בפורום ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 21:58 
הדבר היחיד שהבנו מהדיון הזה הוא שעבד 14 הוא חבר טוב של לובין, מעריץ או שהוא בעצמו לובין. ואפילו לך אין סיבה טובה להשאיר אותו, זה לא שאתה יכול לציין משהו טוב שהוא עשה אתה רק יכול להגיד שהוא לא האשם היחיד. וזה שהוא לא היחיד זו ממש לא סיבה לכך שהוא צריך להשאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: למה אמיר לובין חלק ממועדון הפועל ת
הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 22:03 
שחר כתב:
מה זאת אומרת עד כמה היא היתה מעורבת? נציגים של הועד המנהל או איך שלא קוראים לזה לקחו חלק בישיבות הדירקטוריון , נציגים של העמותה נחשפו להסכם הסודי עם טביב אותו הבטיחו לחשוף במסגרת ההתנהלות השקופה החדשה ואם מנקים את מלוא חופן השמועות אפשר להתייחס לפרסומים בתקשורת על משאים ומתנים עם שחקנים, כניסות לחדר ההלבשה בזמן התדריכים , הדלפות מכוערות וכו׳ פרסונלית אין לי רצון להתייחס לאף שם..

אף אחד לא התחייב לחשוף שום דבר, באסיפת החברים בינואר חשב המועדון הציג וסקר את מצבה הפיננסי של הקבוצה וענה על שאלות בנושא התקציב של 13/14.
כמוך גם אני ניזון משמועות על מו"מ מגוחכים והתערבות בוטה של אוהדים. אין לי מושג אם זה נכון או לא, אני פשוט לא מבין למה נעשה הקישור האוטומטי לעמותה. מי קבע שאותם אוהדים (במידה ואכן קרו דברים) הם מטעם העמותה?
תופעה של עסקנים ומקורבים הייתה עוד הרבה לפני העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 22:17 
GATE7 כתב:
הדבר היחיד שהבנו מהדיון הזה הוא שעבד 14 הוא חבר טוב של לובין, מעריץ או שהוא בעצמו לובין. ואפילו לך אין סיבה טובה להשאיר אותו, זה לא שאתה יכול לציין משהו טוב שהוא עשה אתה רק יכול להגיד שהוא לא האשם היחיד. וזה שהוא לא היחיד זו ממש לא סיבה לכך שהוא צריך להשאר.

אני זה לובין בכבודו ובעצמו...
כולה אמרתי שיש דרכים אחרות לפתור בעיות, הוא חלק מהבעה ולא הבעיה עצמה...
מפה אתם מוזמנים להמשיך לקשקש ולהגיד דהרים על סמך שמועות בלי שום הוכחה שלובין הוא הבעיה .
אגב אתה אמרתה שאני לא הבאתי סיבה למה צריך להשאיר אותו למרות שבשום מקום לא הגנתי עליו ואין לי סיבה להגיד למה צריך להשאיר אותו לא אמרתי עליו שהוא בסדר אמרתי שהוא חלק מהבעיה ולדעתי צריך לפתור את הבעיה בדרכים אחרות...
דווקא כל אלה שמדברים נגדו ומציגים אותו בתור הבעיה שלנו והסרטן בתוך המועדון אף אחד מהם עד עכשיו לא הביא סיבה הגיונית לך, הכל מבוסס על שמועות

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 22:21 
אבל כך זה את חלק מהאנשים בפורום הזה , שמחליטים להתלבש על בן אדם אז הלך על אותו בן אדם.
אנשים פשוט חיים מזה, כל שנה יש איזה קורבן חדש

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 22:26 
עבד 14 כתב:
GATE7 כתב:

מפה אתם מוזמנים להמשיך לקשקש ולהגיד דהרים על סמך שמועות בלי שום הוכחה שלובין הוא הבעיה .
אגב אתה אמרתה שאני לא הבאתי סיבה למה צריך להשאיר אותו למרות שבשום מקום לא הגנתי עליו ואין לי סיבה להגיד למה צריך להשאיר אותו לא אמרתי עליו שהוא בסדר אמרתי שהוא חלק מהבעיה ולדעתי צריך לפתור את הבעיה בדרכים אחרות...
דווקא כל אלה שמדברים נגדו ומציגים אותו בתור הבעיה שלנו והסרטן בתוך המועדון אף אחד מהם עד עכשיו לא הביא סיבה הגיונית לך, הכל מבוסס על שמועות

השאלה הייתה למה צריך את אמיר לובין, למה הוא חלק מהמועדון הזה. המועדון הזה מתנהל כמו חרא עם זה כולם מסכימים אמיר לובין הוא אחד מהאנשים שמנהלים והוא ספציפית לא מעט זמן פה ולא עשה שום דבר שיצדיק את השארותו פה. אז באמת כולנו מצטערים ש-נופלים- על בן אדם שיושב בהנהלה שלא יודעת לנהל ואם זו סיבה לא מספיק טובה ליפול עליו אז מה כן? נחכה להאבק בפלייאוף התחתון בשביל שיהיה אפשר ליפול עליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 22:44 
GATE7 כתב:
עבד 14 כתב:
GATE7 כתב:

השאלה הייתה למה צריך את אמיר לובין, למה הוא חלק מהמועדון הזה. המועדון הזה מתנהל כמו חרא עם זה כולם מסכימים אמיר לובין הוא אחד מהאנשים שמנהלים והוא ספציפית לא מעט זמן פה ולא עשה שום דבר שיצדיק את השארותו פה. אז באמת כולנו מצטערים ש-נופלים- על בן אדם שיושב בהנהלה שלא יודעת לנהל ואם זו סיבה לא מספיק טובה ליפול עליו אז מה כן? נחכה להאבק בפלייאוף התחתון בשביל שיהיה אפשר ליפול עליו?

שנינו יודעים שפה קטלו אותו עוד ביום הראשון שלו פה וזה בגלל שנאה עיוורת לבן אדם.
עוד פעם, העונה נעשו הרבה טעויות יש לנו בעיה בניהול ואת הבעיה לא פותרים כך זה לא נכון להפיל את הכל על בן אדם אחד לובין לא ניהל את הפועל לבד ולא קיבל החלטות על דעת עצמו, ההנהלה עשת טעויות בתור הנהלה וההנהלה צריכה לספק הסברים בתור הנהלה.
אז בתקופות שלובין לא היה פה תאומים היה הקורבן אריה הרציקוביץ היה הקורבן דורון אוסידון היה הקורבן כל שנה יש לפורום שדים קורבן חדש ולא רק בצוות הניהולי, שנינו מכירים את הפורום הזה מצויין

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
GATE7 כתב:
עבד 14 כתב:
GATE7 כתב:

שנינו יודעים שפה קטלו אותו עוד ביום הראשון שלו פה וזה בגלל שנאה עיוורת לבן אדם.
עוד פעם, העונה נעשו הרבה טעויות יש לנו בעיה בניהול ואת הבעיה לא פותרים כך זה לא נכון להפיל את הכל על בן אדם אחד לובין לא ניהל את הפועל לבד ולא קיבל החלטות על דעת עצמו, ההנהלה עשת טעויות בתור הנהלה וההנהלה צריכה לספק הסברים בתור הנהלה.
אז בתקופות שלובין לא היה פה תאומים היה הקורבן אריה הרציקוביץ היה הקורבן דורון אוסידון היה הקורבן כל שנה יש לפורום שדים קורבן חדש ולא רק בצוות הניהולי, שנינו מכירים את הפורום הזה מצויין

זה פשוט לא נכון.

והתירוץ שלובין הוא "רק חלק מהבעיה" ולכן מגיע לו להישאר, פשוט תלוש מהמציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 23:05 
עד היום קראתי עליו מצד חלק מהמשתמשים בעיקר שמועות ושימוש בכל מני סיסמאות בלי שום הוכחה אף אחד לא הביא הסבר טוב ומפורט לזה שלובין הוא הבעיה וצריך להעיף אותו, הוחלט פשוט שלובין הוא הקורבן התורן ילך לובין יתלבשו על מורדי ילך מורדי יבוא תורו של אלי בואנו כך זה עובד פה

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 23:09 
Yalla Hapoel כתב:
אפשר לדעת מה הוא עשה?
(לא מבקר,פשוט רוצה לדעת)

מישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: למה אמיר לובין חלק ממועדון הפועל ת"א?
הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 23:12 
ראצ'ו כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
יש לנו עונת מכבי קלאסית. אחרי המאמן, העוזר, מאמן הכושר, ההתאחדות, הנבחרת, חיים רמון, המאמן השני מגיע תורו של אמיר לובין על השיפוד.
כשלהם נגמר את מי להאשים הם העזו להאשים את בושינסקי אחרי שסידר להם שני מיליארדרים.

לא שאני מת על לובין, אני בכלל לא מכיר אותו ולא יודע מה הוא עושה יותר מידי, אבל ההיסטריה הזו לגביו נראית מוגזמת ביחס לעובדות, בעיקר מאלו שנחרצים במיוחד.

ואני אוסיף - בתור מי שלא ממש נחשב למעריצו של לובין ובטח שאין בינינו יחסים של קרבה, החיפוש הזה אחרי שעיר לעזאזל חדש הוא מגעיל, דוחה, אבל כל כך אופייני.
לא שאני חושב שלובין מושלם, ולא שאני לא חושב שהוא לא עשה טעויות השנה ואפשר גם להעביר עליו ביקורת ולחשוב שהוא לא מתאים לתפקיד וגם לדרוש את פיטוריו. אבל הניסיון להטיל את כל האשמה עליו ולהפוך אותו לשעיר לעזאזל הוא הרסני, מטופש ומטומטם. הרי אחרי שלובין ילך ויהיה כשלון אחר גם אז נחפש את מי לתלות וגם אז נמצא איזה שעיר לעזאזל חדש כדי שנוכל להאשים אותו ולהפיל עליו את כל צרותינו. ובכלל, ראוי שהדיון יתנהל בצורה יותר עניינית ולא רק בססמאות של "לובין הכושל הביתה" אלא יותר על הטעויות שהיו כמו בחירת המאמנים, התקציב שהצליחו להעמיד וכו' תוך בחינת חלקו של לובין בסיפור.

נכון שלובין הוא לא הבעיה שלנו, הוא סימפטום. אבל אם מתעסקים בו, אז הוא נהייה אמיתיים.
אולי הוא מנהל דגול אבל איכשהו בשתי הקדנצות שלו, הקבוצה מתנהלת, אפס, לא משהו. תקציבים? בחירת מאמנים? בוא נתחיל מדברים קצת יותר פשוטים כמו שיטה ודרך מקצועית וברורה.
קח רק את השנה האחרונה - התנהלות תקשורתית נוראית, ואני חושב שמיותר לפרט. התנהלות קפריזית וכמעט היסטרית בעניין הרכש והחלפת השחקנים. החתמת שחקנים שאין שום הסבר הגיוני לחתימה שלהם בקבוצה כמו הפועל ת"א וחלקם לטווח ארוך יחסית ועם חוזה גבוה בצורה לא ממש מוסברת (לפי מה שפורסם). רכש לא מאוזן וללא מחשבה ויש עוד.
אני לא אומר שזו אשמתו, אבל יש פה אחת משתיים - או שאין לו השפעה והוא פקיד מנהלתי או שהוא פשוט לא מספיק טוב. זה קורה וזה לא בושה.

אני חושב כמוכם שלהאשים את כל העולם ואשתו ולתלות בכיכר כל פעם מישהו אחר זו שגיאה. אני גם חושב שאנשים פה מבינים שהבעיה שלנו הרבה יותר בסיסית. זה לא אומר שאין אפשר להעביר ביקורת בלי להיות מואשמים ברדידות מחשבתית.
אני באמת לא מכיר אותו, אבל מהזווית שאני רואה את המציאות הוא לא יוצא טוב.
גם המו"מ המתוקשר עם רבש לא מוציא אותנו טוב. ואם הכל ספינים של עיתונאים, אז יש לנו בעיה מאוד בסיסית בהתנהלות מול התקשורת.
עכשיו רק בואו נראה אם הופקו לקחים לקראת שנה הבאה.
לי אין שום דבר אישי נגדו או נגד אף אחד אחר. אם יעשו בקבוצה עבודה נכונה וטובה, אז אני בעדו בלי לחשוב פעמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
לא התכוונתי להגיב באשכול אבל כל ההודעות האחרונות מעצבנות במיוחד.
עבד, אני אוהב אותך והכל אבל אתה מציג פה תמונה לא נכונה (במכוון או לא) ומנסה להמעיט בחרפה ושמה אמיר לובין.
רוצה עובדות ? יאללה.
1) שנינו היינו במסיבת העיתונאים כשרמון הכריז שהוא קונה את הקבוצה מטביב. הכוונה הראשונית של רמון היתה למנות את ניר ענבר למנכ"ל ואת צ'ילה (דוד הרשליקוביץ') כמנהל קבוצה. היו אוהדים שלובין שלח כדי שישבו לרמון על הראש שיקח את לובין במקום ניר ענבר. זה פורום פתוח אז לא נעים לרשום את השמות של אותם אוהדים, מי שרוצה מוזמן בפרטי. לובין נכנס לתפקיד שהוא עצמו כשל בו בצורה מחפירה בעבר והחזיר איתו יחד את מורדי שהוא איש טוב עם נשמה גדולה אבל שפוט של כמה מהאוהדים המוכרים והמשפיעים. את התוצאה של זה כולנו ראינו השנה. מתחם האימונים נראה כמו שכונה, חודורוב הפך למגרש אימונים פרטי של אותם אוהדים בימי שישי שהגדילו והביאו לשם את עמי גניש (אותו אחד שהורשע על תקיפתו של עלי חטיב) שישחק איתם כאילו מתחם האימונים של הפועל זה הבית של אבא ואמא שלהם.
גם אתה ודאי זוכר את המשפט הראשון של לובים מאותה מסיבת עיתונאים. הוא הודה לכל מי שעבד איתו בעבר ואמר שהיה שמח לראות עוד אדומים חוזרים לקבוצה, כולל מוני הראל. הוא, האפס הזה, רוצה לראות את החבר החלאה שלו חוזר למועדון אחרי שהרס אותו במו ידיו. כבר אז ידעתי שרק רע הולך לקרות מהמינוי של לובין.

2) אמיר לובין הוא הסיבה היחידה לכך שאביחי ידין לא במועדון. הוא זה שנכנס ראש בראש איתו אחרי שקצב הבטיח לידין שהוא ישיג לו חוזה ממכבי (מה שמעולם לא קרה, אגב). לובין, ה"אוהד" לקח את זה בצורה אישית וכל מה שהוא עשה מאז זה לטנף על אביחי בתקשורת כדי שזה יגיע לאוזן של האוהדים. הוא זה שדאג שאוהדים יגיעו למתחם חודורוב כדי לקלל את ידין, הוא זה שהמציא שאביחי ניסה להיכנס בכוונה בסלים במחנה האימון בקיסריה ושהוא רעל בחדר הלבשה. מכיוון שהמחנה היה סגור לתקשורת, לאף אחד לא היתה דרך לאמת את השקר הזה וזה מה שנקבע בתודעה. זה שבאותו ערב ידין כבר הנהיג, כהרגלו, את ערב הקריוקי עם שירים לניצן לא כ"כ מסתדר עם התדמית שאדון לובין ניסה לייצר לאביחי.

3) אמיר לובין הוא זה שמנע את החזרה של קנדה בינואר להפועל בגלל טינה אישית נטו. אני דיברתי עם קנדה במשחק מול ראשון בגביע והיו איתי עוד אוהדים מפה שיכולים לאמת את זה. הוא העדיף שהמאמן והחבר שלו יוסי אבוקסיס יביא זר כושל כמו קוסטה כדי לגזור עליו קופון ועשה הכל כדי להכשיל את החזרה של קנדה. לרמון הוא מכר שלקנדה יש בעית הימורים ושהוא חייב כסף להפועל מתקופת מוני הראל ורמון קנה את זה ונתן את ההסכמה להביא את קוסטה. אגב, בחוזה יותר גבוה ממה שעומרי דרש.

4) ההתנהלות התקשורתית המבישה השנה, בעיקר עם כל מה שקשור לשיפוט ולבתי הדין היא תוצאה ישירה של החובבנות של אמיר לובין. רותם גרוסמן איש יקר עם כוונות טובות אבל הוא עובד של לובין.
לובין (לשעבר הדובר שלנו למי שהספיק לשכוח) נתן למאמן ולחבר שלו יד חופשית בהתנהלות מול התקשורת בנושא השיפוט עד שזה כבר היה מוגזם ורמון ניאלץ להתערב ולהרגיע את יוסי. באופן מפתיע (או שלא) ברגע שיוסי עף והגיע פרדי היה רצף של משחקים שבהם קיבלנו כמה שריקות גבוליות שלא היינו מקבלים בתקופת יוסי ולך תדע כמה נקודות היינו יכולים להציל אם לא ההתנהלות המביכה הזו.

5) הייבוש של אלרואי גם הוא הגיע מלובין. הוא סיכם בינואר עם שירצקי על טרייד של גבאי תמורת אלרואי וחוטבא. חוטבא הסכים באופן עקרוני לעבור ואלרואי סירב בתוקף ולכן העיסקה נפלה. מאז אותו רגע לובין רק חיפש את הרגע לנקום באלרואי וכשהוא נפצע לובין העביר הוראה חד משמעית לפרדי לא לשתף את אלרואי יותר גם כשיחזור מפציעה. כמובן שהתחילו עוד קודם לכן הרינונים על זה שאלרואי רוצה לעבור למכבי למרות שהוא והסוכן שלו לא דיברו בכלל עם מכבי אלא היה זה לובין שהציע על דעת עצמו את אלרואי למכבי למרות שהם בכלל לא היו מעוניינים בו. העיקר שבתודעה אצל האוהדים התקבע זה שאלרואי רצה לעבור למכבי.

6) טוטו תמוז. שיא הביזיון. מה לובין לא עשה כדי להוציא את טוטו לא מקצוען, לא מחויב, זורק זין באימונים ומה לא. כל מי שהיה פה באימון של הפועל השנה יודע את מי מרגישים הכי הרבה באימון. אין משחקון שטוטו לא באטרף לנצח, אין תרגול שטוטו לא צועק ומדרבן, אין אחד שנשאר אחרי האימון כדי לתרגל (על דעת עצמו) בעיטות לשער יותר מטוטו. תשאל את בוריס קליימן כמה פעמים הוא נשאר עם טוטו אחרי שנגמר האימון כדי לתרגל בעיטות ונגיחות.
כשהיה את הביזיון בתחילת העונה עם מחנה האימון (טוטו,ידין וקנדה לא יצאו למחנה) טוטו היה היחיד שהגיע כל יום לחודורוב ונתן אימון עצמאי של שעה-שעה וחצי. אפילו למים לא דאגו לו. אף אחד לא השגיח עליו, אף אחד לא בנה לו תוכנית אימון, הוא שילם בעצמו למאמן כושר שירכיב לו תוכנית אימונים לשבועיים האלו והיה מגיע לחודורוב עם הדף של התוכנית הזו וקורע את עצמו. מאז דצמבר טוטו משחק עם כאבים בברך שמגבילים לו את התנועה. אף אחד בהפועל, כולל לובין, לא הסכים שטוטו יעבור ארתרוסקופיה ע"ח המועדון כי הוא גם ככה מסיים חוזה בסוף השנה.

יש עוד הרבה, בעיקר על הקשר שלו עם יוסי ועם האוהדים שהוא חפץ ביקרם וניהול התקציב השערורייתי השנה אבל הכיוון מובן. להפקיד תקציב של 40 מיליון שקל בידיים שלו זה לחזור על אותן טעויות כמו בשנה האחרונה.
רמון ופינס אחראים על הנושא התקציבי ועל החוזים אבל מי שמנהל ביומיום את המועדון ואחראי להתנהלות מול השחקנים, האוהדים והתקשורת זה לובין.
אפס מאופס, בן אדם שבקושי יודע להיות דובר מתמנה בקומבינה למלא תפקיד שכבר נכשל בו בעבר. הוא האחראי הגדול ביותר לכך שהפועל תל אביב התנהל השנה כמו מועדון חברים ולא כמו מועדון כדורגל.
הלוואי שרמון יקבל שכל ויעיף אותו. אולי אז נראה באמת כמו מועדון שמתיימר להיות מועדון מקצועני.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 17 מאי 2013, 23:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 23:14 
איפה אמרתי שלובין הוא חלק מהבעיה ובגלל זה הוא צריך להישאר? אני בכלל לא בעד להפיל את הכל על בן אדם אחד ולכן המסקנה שהסקתה היא לא נכונה אמרתי במפורש שזה לא נכון להפיל את הכל על בן אדם אחד וצריך לטפל בבעיה הניהולית בדרך אחרת .
לא אמרתי שצריך להשאיר אותו כי רק חלק מהבעיה אמרתי שצריך לפתור את הבעיה בדרך אחרת

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 23:15 
ותודה לקובסטר על פרטים שלא היו יודעים לי ורק ממחישים את הבעיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 23:52 
חוץ ממה שקובסטר רשם בהודעתו (אלו השמועות שהתכוונתי אליהם ) , אם אינני טועה פירושו של התפקיד מנכ"ל זה מנהל כללי , כלומר אחראי ראשי לניהול הארגון .
אז בפעמים שהוא כיהן בתפקיד זה , הניהול בהפועל בכללותו הוא בין רע לאסון , אז מי צריך לשים את המפתחות אם לא הוא , וכן אם הוא ילך והמצב לא ישתפר אז באמת אני יאבד את התקווה בנוגע ליכולת של המועדון להתנהל כמו צריך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 23:52 
לא בא לי להגיע ל 80 עמודים לכן לא אגיב לקובי ולא אגיב בכלל,
נדבר קובי..
לילה טוב

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 23:57 
קובסטר הודעה ארוכה ומפורטת, רק חבל שחלק מהדברים שרשמת הם בגדר שמועות ולא עובדות כמו שמצטייר מהכתיבה. ועוד יותר חבל משום שללובין אין יכולת להגיב לביקורת שרשומה כאן, גם אם היא לגיטימית. לילה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
נדבר קובי..
לילה טוב

ברגע שהתקילו אותך עם עובדות ברחת.
מצחיק.

ואתה לא אומר שצריך להשאיר אותו, זה משתמע מהדברים שלך. אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 00:10 
סמל אישי של המשתמש
אני די מצטער שכתבתי את הטור ב״אדום עולה״ כמעט בתיאום מושלם עם האדס,למרות שזה לא היה הנושא של הטור אבל לובין כיכב בו.
אני עדיין חושב שמקומו לא בהפועל והוא מנכ״ל כושל,אבל אין לדעת כמה מהדברים שנכתבים עליו נכונים וכמה לא,ואני מודה שאני באופן אישי קיבלתי את הג׳ננה עליו ממזמן אבל לא כתוצאה ממידע קונקרטי ומוכח,אלא יותר משמועות והשלכה מהמצב הכללי של הפועל-ניהלית ומקצועית,ועל כך אני קצת מצטער.
ועדיין ממה שאני מתרשם הוא מנכ״ל כושל,חיים רמון חייב לפטר אותו ומספיק לי רק טיעון אחד של crespo: הוא איש של מוני הראל,מוני הראל הביא לנו את טביב.
לא למוני הראל ולא לאמיר לובין מותר לדרוך בהפועל.
אוהדים ביציע? אהלן וסאהלן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 00:13 
IdanTheLittle כתב:
עבד 14 כתב:
נדבר קובי..
לילה טוב

מצחיק.

לא בורח אבל אני יודע שברגע שאני אגיב ואגיד את הדברים שאני יודע זה לא יגמר ולי לא משעמם בחיים, את קובי אני מכיר מעבר לפורום ואת מה שיש לי להגיד תו אני לא אגיד בפורום, פישונט ענה חלקית על הדברים של קובי.
יש לך ולאחרים בעיה קשה בהבנת הנקרא.
עכשיו תחשבו מה שאתם רוצים ותסיקו את המסקנות שאתם רוצים לא אבזבז את הזמן שלי על הפורום ההזוי הזה

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 00:14 
IdanTheLittle כתב:
עבד 14 כתב:
נדבר קובי..
לילה טוב

מצחיק.

לא בורח אבל אני יודע שברגע שאני אגיב ואגיד את הדברים שאני יודע זה לא יגמר ולי לא משעמם בחיים, את קובי אני מכיר מעבר לפורום ואת מה שיש לי להגיד תו אני לא אגיד בפורום, פישונט ענה חלקית על הדברים של קובי.
יש לך ולאחרים בעיה קשה בהבנת הנקרא.
עכשיו תחשבו מה שאתם רוצים ותסיקו את המסקנות שאתם רוצים לא אבזבז את הזמן שלי על הפורום ההזוי הזה

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 00:15 
IdanTheLittle כתב:
עבד 14 כתב:
נדבר קובי..
לילה טוב

מצחיק.

איזה עובדות בדיוק?
לא ראיתי באשכול הזה עובדה אחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: למה אמיר לובין חלק ממועדון הפועל ת
הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
קובסטר הודעה ארוכה ומפורטת, רק חבל שחלק מהדברים שרשמת הם בגדר שמועות ולא עובדות כמו שמצטייר מהכתיבה. ועוד יותר חבל משום שללובין אין יכולת להגיב לביקורת שרשומה כאן, גם אם היא לגיטימית. לילה טוב

מוכן להתעמת עם כל אחד, כולל לובין, לגבי מה שרשמתי.
מבחינתי זה אבסורד שבדירקטוריון, בקבוצת הרוכשים ובועד המנהל החדש של העמותה יש אנשי ניהול הרבה יותר מוכשרים מלובין ובסופו של דבר הוא זה שאחראי לניהול התקציב.
הפועל לא תיפול ותקום על המינוי הזה ויכולה להמשיך להתנהל גם עם לובין כמנכ"ל, רק שאף אחד לא יהיה מופתע אם אנשים פחות יתלהבו להפקיד שוב את הכסף שלהם בידי אדם שנכשל (שוב) בתפקיד שלו. כדאי שגם אתם תיערכו לכך לקראת חידוש החברות בעמותה.
לילה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 00:24 
אגב כל מה שקובי כתב אלה דברים שכבר נכתבו בפורום זה לא מהשהו חדש שצריך להתמודד איתו אז לא בורח ולא נעליים.
ולא לשכוח קורס בהבנת הנקרא..

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 00:27 
אני לא מבין איך בתפקידי מפתח אין אנשים עם רקורד מוכח??
אם היה לכם חברה בין הגדולות בארץ הייתם מביאים רואה חשבון חלטוריסט? מנכל חפיפניק?

די לשטויות ודי לשכונה
אני מוכן לעשות את כל מה שצריך כדי שכל תפקיד בהפועל יאוייש ע"י מקצוענים בלבד!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: למה אמיר לובין חלק ממועדון הפועל ת"א?
הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 00:31 
עבד 14 כתב:
אגב כל מה שקובי כתב אלה דברים שכבר נכתבו בפורום זה לא מהשהו חדש שצריך להתמודד איתו אז לא בורח ולא נעליים.
ולא לשכוח קורס בהבנת הנקרא..

בחיי שאני לא מביןה מה מה יש פה לגונן. ההתנהלות ההזויה עם הרכש, התנהלות תקשורתית, התנהלות מבזה ומטופשת מול שחקנים. כל אלה קרו גם עכשיו, לובין מנכ"ל. לא מנהל זוטר. מנכ"ל. אחריות שלו, גם אם פרטי הפרטים של קובסטר לא מדוייקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 00:33 
דרך אגב גם ניר ענבר , חביב הפורום , לא בדיוק עומד בקריטריונים (לטעמי) של מנכ"ל הפועל , בהפועל צריך לא רק מנהל טוב אלא גם דמות שאף אחד לא יוכל לערער עליה , לא מקורבים , לא ההתאחדות ולא השחקנים ולא הצוות המקצועי , מישהו שכולם יצטרכו לתת לו דין וחשבון .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מאי 2013, 00:34 
סמל אישי של המשתמש
אני את שלי השגתי באשכול הזה.
אחרי קריאה של כל ההודעות אפשר לומר ש95 אחוז מהמשתמשים מסכימים שלובין הוא חלק מההנהלה הכושלת אך לא הכושל היחיד.
אני כבר חצי שנה צועק שכל ההנהלה כושלת יחד, ולא רשמתי בפתיחת הנושא שלובין הוא האשם היחידי.
לא רשמתי פה מילה על העמותה, המאמן ושאר הדברים שצוטטו בהקשר לנושא, אבל זה אף פעם לא מזיק להשוות למכבי כדי לחזק את הטיעון שלך, ולכן אני נאלץ לחייך ולא להגיב ברצינות.

אמיר לובין לך הביתה, וכמו שאומרים פה חבריך למועדון, קברינטי העמותה-אתה מוזמן לקחת איתך את שאר הכושלים.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 222 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: