תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 20:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשכול סיכום עונה - הבחירות שלכם
הודעהפורסם: 16 מאי 2013, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
סופסוף הגענו לזה, ואפשר לשבת לזיין בשכל 5 חודשים על הכל בשקט. אז קדימה
1. מצטיין העונה
2. אכזבת העונה
3. הפתעת העונה
4. הנצחונות המרגשים
5. ההפסדים המשביזים
6 מהלך העונה

הבחירות שלי
1. מצטיין העונה - הקהל. זה לא היה השחקן השישי, אלא הראשון השני והשלישי. אי אפשר לתאר פשוט את ההבדל משנים קודמות עם 200 איש בקהל, ואפילו מהעבר היותר רחוק באוסישקין. הפתעה אדירה לטובה, 1500 איש במשחקי בית, 1200 מנויים, עידוד מטורף בכל משחק. תענוג, וכל הכבוד לאולטראס ואנשי שער 1 שהיו הגורם מספר 1 לגיבוש והחיבור של הקבוצה. ההבדל מאוירת הנכאים בבלומפילד רק מדגיש את החשיבות של זה
2. אכזבת העונה - יונתן שולדבראנד. למרות (ובגלל) הסדרה מול מכבי. לא מבין למה הוא לא יכול היה להראות ככה כל העונה. כגודל הציפיות אחרי המחזורים הראשונים, כך גודל האכזבה כשנעלם בהמשך
3. הפתעת העונה - בר טימור מן הסתם. לא חשבתי שיצליח להשתלב כ"כ טוב. שימשיך כך (ולא יגיע למכבי)
4. הנצחונות המרגשים - היו כ"כ אז קשה לאמר. אבל בכל זאת אעשה רשימה קצרה משלי
מקום 3 - ראשל"צ ב"חוץ". המחצית הראשונה הכי טובה של הפועל שראיתי אי פעם שפשוט רמסה את ראשל"צ שבוע אחרי שניצחה את מכבי ביד אליהו. קונצרט של כדורסל
מקום 2 - דרבי בית. לא צריך לפרט
מקום 1 - הנצחון באשקלון בסיבוב השני. אני יודע שכולם ישימו דרבי מקום ראשון. אבל בשבילי זה היה הנצחון הכי חשוב. שלשת נצחון במשחק שמכוער זאת מחמאה עבורו, עם שני זרים וחצי, כשכל הקבוצה בלחץ אטומי, אחרי מחצית ראשונה שאני אישית כבר הייתי בטוח שזה נגמר ויורדים ליגה. הנצחון שהכי ריגש אותי אישית
5. ההפסדים המשביזים - מעל כולם ההפסד לגליל. זה היה בוקס לפרצוף פשוט, עד שכבר חשבנו שברחנו מהתחתית חזרנו לשם בגדול, ועוד עם הפסד בהפרש גבוה מדי, ועוד במלחה. מבאס תחת. כל ההפסדים באולם באשדוד למיניהם במקום השני.
6. מהלך העונה - הדאנק של יותם נגד ראשל"צ

נערך לאחרונה על ידי הפועל בתאריך 16 מאי 2013, 23:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול סיכום עונה - הבחירות שלכם
הודעהפורסם: 16 מאי 2013, 23:32 
אין לי כוח לפרט יותר מדי אז זריז

מצטיין העונה - קשה, אבל אולי הייתי הולך על מתן נאור.
אכזבת העונה - גל איתן למרות כמה משחקים שקלע את הסל המכריע, אי אפשר לקחת את זה ממנו, וגם אין רצון לעשות את זה. אוהב אותו.
הפתעת העונה - בר
נצחונות - מלחה ודרבי.
ההפסד - היום, אבל אולי מחר הוא ייכנס לפרפספקטיבה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2013, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
מצטין העונה - הקהל, מדהים ומרגש בכל מקום בכל פינה, מאילת ועד הגליל.
אכזבת העונה - גל איתן, זה שחקן מראש לקחתי אותו בחשבון כמחליף לגיטימי אבל מול הרוב הגדול של הקבוצות ראו שהוא פשוט לא ברמה הזו.
הפתעת העונה - למרות הסדרה האחרונה, דמונטז סטיט, היו הרבה התלבטויות בין האוהדים אם שווה להשאיר אותו, ארז האמין בו ופשוט נולדה מפלצת שמשלבת את האתלטיות האדירה שלו מלפני כן יחד עם שיפור משמעותי בקבלת החלטות (הסידרה האחרונה קצת הרסה...).
הנצחונות המרגשים:
3. ראשל"צ, משחק מטורף, ניצחון אדיר וכיפי שיכל להיגמר גם ב40 הפרש אם לא הורדת הגז בסוף.
2. אשקלון בחוץ - מסמל את ההישארות בליגה, מהרגע הזה הכל היה בונוס.
1. הדרבי בית, מי היה מאמין שבעונה הראשונה נצליח לנצח את מכבי?
ההפסדים המשביזים:
שני ההפסדים לגליל, זה שבמלחה וזה שבפלייאוף, שניהם היו באמצע מומנטום ופשוט דחפו חזרה למטה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2013, 23:39 
1. מצטיין העונה - הקהל. אין ספק בכלל. מאות אוהדים בכל משחק חוץ, רעש אטומי בכל משחק בית, התבגרות מסויימת בנושא שירי הנאצה. רק להמשיך ככה ויהיה בסדר.
2. אכזבת העונה - שולדבראנד. ויש לי המון מה להגיד, אבל בשורה התחתונה אין ספק שהוא צריך להמשיך עונה נוספת. נתן פלייאוף אדיר.
3. הפתעת העונה - בר טימור. גבר אמיתי, שחקן נהדר, פלייאוף חלש אבל הראה פוטנציאל גדול. רק שלא יממש אותו אצל ההם.
4. הנצחונות המרגשים: השילוש הקדוש: מלחה, פחים ודרבי. ומעל הכל, המשחק שהשאיר אותנו ליגה וגרם לי כמעט להתעלף: השלשה של גל איתן באשקלון.
5. ההפסדים המשביזים - הרצליה, פעמיים. פעם ראשונה בבית בהארכה, פעם שנייה בלי זרים שם, גליל בגן-נר בפלייאוף, אשדוד פעמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2013, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
אגב, אפשר להוסיף עוד קטגוריות?
מהלך העונה - מקום שני - הדאנק של יותם נגד ראשל"צ, וואו. מקום ראשון - האסיסט של בר לקלי בדרבי, מהלך מדהים שסגר את הניצחון.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2013, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
1. ארז.
2. ארז.
3. זה שהצליחו להבי את רנדל. וזה שהוא לא נפצע רציני.
4. דרבי.
5. הראשון בסדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2013, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
מהלך העונה - מקום שני - הדאנק של יותם נגד ראשל"צ, וואו. מקום ראשון - האסיסט של בר לקלי בדרבי, מהלך מדהים שסגר את הניצחון.

לגמרי! ואני אוסיף - האסיסט של מתן לבר בנצחון בחיפה, שחתם נצחון הזוי וחשוב אחרי דקה אחרונה שנראתה כמו הדגמה חיה מתוך הסרט "איך לאבד משחק גמור ב60 שניות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2013, 23:51 
שער 5 הוא קרנבל כתב:

מהלך העונה: 1- המסירה של מתן לבר שסגרה את המשחק בחיפה. 2- השלשה של גל איתן באשקלון. 3- העבירה של יותם שירן על אליהו בדרבי שניצחנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2013, 23:53 
סמל אישי של המשתמש
1. מצטיין העונה - כל כך קשה להחליט..כי כל הקבוצה הייתה כאחד...אבל אם לשים את האצבע על מישהו אחד..מתן נאור
2. אכזבת העונה - הפציעות...הפציעות האלה ששברו אותנו השנה, פשוט מנחוס שהרס מכל בחינה, למרות שהשחקנים באמת התעלו על זה
3. הפתעת העונה - בר טימור ללא ספק, וכל מילה אחרת מיותרת
4. הנצחונות המרגשים - מעל כולם, הדרבי הגדול בראשון לציון, דבר שאני לא אשכח בחיים, ואני גאה שהייתי שם. אחרי זה הניצחון בתחילת העונה במלחה על מגדל, מהרגע הזה הסתכלו עלינו אחרת ולא על סתם קבוצה שעלתה מליגה שניה.
5. ההפסדים המשביזים - שני ההפסדים לגליל גלבוע...ברדיוס ובמשחק שהשופט גמר אותנו..טעויות קטנות של אנשים קטנים בדמות שופטים\איגוד\מנהלת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2013, 23:53 
סמל אישי של המשתמש
מהלך העונה:
ציטוט:
במציאות זו, כאשר החוקים אינם זהים לכולם ושוויון הזדמנויות בכדורסל נראה כמו בדיחה עצובה במיוחד, לא רואה הפועל תל אביב, קבוצה אשר אין לה זכות קיום ללא אוהדיה, טעם בהופעה למשחק.
אנו מברכים את יו״ר האיגוד הזמני, יו״ר המנהלת וקברניטי הכדורסל על עליית קבוצתם האהודה לחצי הגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מאי 2013, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
מצטיין - דמונטז.
מאכזב - קרטיס ובריאן.
הפתעת העונה - בר ודמונטז.
נצחונות מרגשים - דרבי כמובן, ואשדוד בחוץ.
הפסדים - נתניה וגליל בחוץ, שלושת הדרבים בסדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
מצטיין - ללא ספק דמונטז סטיט. אם על פרקטיקה במגרש התעסקנו, הבן אדם סחב אותנו על גבו והפך לשחקן על לטעמי. שאני גם כל כך אוהב.
אכזבת העונה - אין משהו שבאמת אכזב אותי. כולם פחות או יותר השווה את הציפיות שלי הוא האיצו אותם ניהול הזרים המתסכל הכולל פציעות והברזות.. שהיינו במקום יותר גבוה כנראה אם היה הולך כמתכונן. אולי גם הטמטום של ארז ברגעים מסויימים.
הפתעה - בריאן ואנטוני. מאיפה נחתו השניים האלה מאיפה.
הפסד משביז - כשאדוד תפרו אותנו בפעם השנייה או השלישית ברציפות נדמה לי (לא בדיוק זוכר), אבל זאת הייתה נראת כמו דרך סלולה חזרה ללאומית.
נצחונות - אין מה לעשות, דרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 01:05 
המצטיין - בחירה לא פופלרית אבל קרטיס. על אף ההעלמות בסדרה, גרף שיפור מצויין לאורך השנתיים (ויש עוד הרבה לשפר). value for money הכי טוב שיכולנו למצוא.
אכזבת העונה - דמונטז. אחלה בחור אבל מקצועית ציפיתי ליותר. לא השתפר, לא היה שם ברגעים החשובים, לא לקח אחריות. ברור שבתור גארד זר יחיד רוב העונה הוא "סחב" אותנו, אבל בעיני מרבית הזמן הוא הפיל אותנו ולא סחב.
הפתעת העונה - בר כמובן. פשוט גבר, יש לו עוד הרבה לשפר אבל אין בו פחד.
הניצחון - אשקלון ודרבי בית.
ההפסד - נתניה סיבוב שני פשוט משחק מגעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 04:57 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
מהלך העונה:
ציטוט:
במציאות זו, כאשר החוקים אינם זהים לכולם ושוויון הזדמנויות בכדורסל נראה כמו בדיחה עצובה במיוחד, לא רואה הפועל תל אביב, קבוצה אשר אין לה זכות קיום ללא אוהדיה, טעם בהופעה למשחק.
אנו מברכים את יו״ר האיגוד הזמני, יו״ר המנהלת וקברניטי הכדורסל על עליית קבוצתם האהודה לחצי הגמר

!!!!!!!!!
מי ייתן ונמשיך לראות הרבה "מהלכים" כאלה בהמשך.
אלה המהלכים הכי חשובים, בשביל שיהיה טעם לליגה הזאת, וכדי שאנחנו נהיה בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 06:52 
סמל אישי של המשתמש
מצטיין: קרטיס
אכזבה:יותם שירן, היה מצויין בתחילת העונה אבל לאט לאט נעלם
הפתעת העונה: בר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 07:39 
מצטיין: דמונטז סטיט. בסופו של דבר היה השחקן הכי טוב ש הפועל לאורך העונה. נתן הרבה מעבר לציפיות. מצטיין שני: הקהל. משיטוטים בארכיונים - לטעמי זו העונה עם הכי הרבה קהל בהיסטוריה של הפועל. היה תענוג להיות העונה במשחקים.

אכזבת העונה: ההתנהלות האיומה בכל הנוגע לשחקנים הזרים. לא מתאים לקבוצה בליגת העל. מקווה שהלקחים הופקו.

הפתעת העונה: לטעמי כמעט כל השחקנים נתנו יותר מהציפיות מהם והעלו את הרמה שלהם ביחס לעונה שעברה. ואם להיות ספציפי: בר טימור.

הניצחונות המרגשים:
1. הדרבי
2. מלחה
3. אשקלון. בדיעבד המשחק שהשאיר אותנו בליגה.

ההפסדים המשביזים: גלבוע במלחה, אשדוד בחוץ בליגה ובגביע, הרצליה בחוץ בליגה ורישון בבית. את כל המשחקים האלה היה אפשר לנצח אם הפועל לא הייתה מגיעה אליהם עם סגל מצ'וקמק ובלי שני זרים.

מהלך העונה:
1. שתי קליעות העונשין של מתן בסוף הדרבי.
2. השלשה של גל שהביאה ניצחון חוץ על גלבוע
3. השלשה של גל שהביאה ניצחון באשקלון
4. השלשה של גל שסגרה ניצחון במלחה (ואלה הן תשובות למי שטוען שגל איכזב. גל נתן אחלה עונה)
5. הדאנק של יותם שירן נגד רישון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 08:54 
מצטיין העונה: בראיין ראנדל- הביא את השינוי אולי הכי גדול והקפיץ את הקבוצה ב5 רמות ממה שהיתה עד הגעתו. (שחקן ברמת יורוליג אם לא נפצע)
אכזבת העונה: גל איתן- ציפיתי ממנו להרבה יותר, לא הראה לצערי שהוא מתאים לרמות האלו ומלבד השלשה המטורפת בחיפה לא נתן משחק אחד שיזכר.
הפתעת העונה: סטיט- יותר מזה שלא חשבתי שהוא מתאים כל כך לרמות האלו , פשוט עשה קפיצה ענקית השנה והרבה שהוא רכז לגיטימי בליגה שלנו.

הנצחונות המרגשים:1. דרבי 2. ירושלים 3. חיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 11:23 
מצטיין העונה: מתן
אכזבת העונה: שולדבראנד, לא סיפק את הסחורה.
הפתעת העונה: גדעון ריאטי, קלע סל מדהים שלצערי לא יכולתי לראות :cry:
הנצחונות המרגשים: דרבי כמובן, יש גם את הנצחון הגדול על ראשון, אבל יש גם את מלחה
ההפסדים המשביזים: המשחק האחרון בסדרה, תחושה קלה של פספוס, וה40(?) הפרש לחיפה בבית
מהלך העונה: המסירה של בר טימור לקרטיס קלי בשלהי הניצחון בדרבי.
http://youtu.be/5PqkqxxxXXc (למקרה שהחיתוך לא עובד, 4.07)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 11:39 
מצטיין: מתן, בר, ההנהלה, הקהל
מאכזב: דמונטז, קרטיס ואולי גם גל איתן
הפתעה: ברטי, יותם שירן

ניצחונות מרגשים -
1.דרבי - וואו. אין מילים.
2.מלחה - הפועל חזרה
3. חיפה חוץ (לצערי לא הייתי)

הפסדים משביזים
גליל כמובן
מהלך העונה
המסירה של מתן לבר מול חיפה
הדאנק של קרטיס בגליל
הדאנק של יותם שירן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
מצטיין - הקהל, הכל כבר נכתב
מאכזב - לא אוהב להגיד על שחקן שהוא אכזב, אני אישית מאוכזב שיותם שירן לא השתלב טוב יותר
הפתעה - דמונטז סטיט, נתן עונה גדולה, שיחק יותר טוב מבליגה הלאומית
נצחונות מרגשים:
אני אתן את הטופ 5
5.קריית גת (משחק שאני לא אשכח, יוני ניר נותן הארכה גדולה)
4.אשקלון
3.אשדוד עם בר טימור
2.מלחה
1.כמובן, דרבי

הפסדים משביזים:
גליל במלחה
אשדוד בגביע
אשדוד בליגה

מהלך העונה: השלשה של גל איתן, הסל של בר באשדוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
מצטיין: רנדל. מהרגע שהגיע עשה רק פעולות טובות ותרם. רק לחשוב מה היה אם היה מתחילת העונה..
אכזבה: יותם שירן. מלא פוטנציאל, כמעט ולא נראה על המגרש.
הפתעה: בר טימור. עוד עונה כזאת ואפשר לחלום על שחקן ברמות האלה אצלנו. יותר לכיוון פנא ובארסה
ניצחון גדול: ה-ד-ר-ב-י. המשחק היחיד שראיתי העונה במגרש, כך התמזל מזלי לפחות.. והכי מדהים שיש. ערב שלא אשכח שנים ארוכות אם בכלל.
הפסד משביז: דרבי 3. זה היה כבר אצלנו ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
1. מצטיין העונה בריאן רנדל. הפועל לפניו ואחריו זה פשוט 2 קבוצות שונות.
2. אכזבת העונה לא מישהו ספציפי. להרבה שחקנים היו עליות וירידות, להכתיר שחקן מסויים כאכזבה זה לעשות לו עוול. מה שבעיקר מאכזב זה אוהדים מסויימים בסיטואציות מסויימות.
3. הפתעת העונה שוב, לא מישהו ספציפי. ראינו השנה התקדמות של יותם שירן ושל בר טימור, המשיכו כך ילדים.
4. הנצחונות המרגשים טוב, ברור שהדרבי שניצחנו, כל מילה נוספת מיותרת.
5. ההפסדים המשביזים אותי אישית הכי השביז ההפסד לנתניה בבית, במשחק בו רייניש חש "מאויים". היינו צריכים לקחת את זה עם כל השיט שאכלנו מהשופטים, ודווקא בגלל זה זה היה הפסד מעצבן.
6 מהלך העונה מתן נאור במהלך האחרון של המשחק נגד אשקלון בבית, כשהוא כבר כולו לא עומד על הרגליים, מבקש שיעשו לו OPEN ועושה סל על אחד הזרים הגבוהים שלהם, בסלואו-מוושן של החיים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 13:53 
מצטיני העונה שלי הם הנהלת הפועל בראשות רמי כהן!
משכמו ומעלה מעל כל היורים הנאלחים של הליגה.
משב רוח מרענן בנוף הדלוח. לא מתלהם לא מתבלבל, יש לו אגנדה ונלחם על הדרך שלו לטובת הפועל.
כל ראיון שלו הזדהיתי מאה אחוז עד דבריו , עם הדרך ועם התוכן!
ישר כח!

נכון היו גם מתן, ואז, ובר, ושולדבנד, וגודס וסטייט, וכו אבל מעל כולם והאחראים להוצאה לפועל של עונה ראשונה בליגת העל , פליאוף ונצחונות מרגשים, זאת ההנהלה בראשות רמי.

כל כך בולטת הפעילות ושל הנהלת הכדורסל לטובה, לעומת האפסים בכדורגל. אני רק יכול לייחל שבכדורגל יהיה יור וצוות הנהלה כמוהו.

הבהרה וגילוי נאות (בפעם המאה..):
אני לא מכיר אותו אישית, אין לי שום אינטרס כלכלי איתו ושאר ירקות... פשוט האיש הרשים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
1. מצטיין העונה: הקהל, ההנהלה, הפועל תל אביב
2. אכזבת העונה: שולדברנד. ציפיתי ליותר תפוקה. המון משחקים עלה ושיחק כאילו הוא מפוחד נורא. רק ממש במשחקים האחרונים הוא התעורר שוב.
3. הפתעת העונה: דמונטז סטיט. בלאומית הוא לא הפגין יכולת-על, העונה נתן עונה מרשימה למרות הרבה שטויות שהוא עושה. רק עצה: פחות טראש-טוק, יותר תכלס. ושים את הכדור ברשת כבר, קיבינימט! :)
4. הניצחונות המרגשים: א. דרבי, ב. ירושלים במלחה, ג. חולון בבית
5. ההפסדים המשביזים: גלבוע בחוץ בפלייאוף, אבל האמת היא שדווקא מהדרבי האחרון אני יוצא עם תחושת פספוס אדירה. מרגיש שבאמת יכולים היינו לקחת את זה.
6. מהלך העונה: ה3+1 של מתן בדרבי השני בסדרה, הדאנק של קרטיס בגלבוע בפלייאוף, הדאנק של יותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 16:36 
מצטיין העונה:רמי כהן,הקהל.אחח אם היה אפשר לשכפל את רמי ולשים אחד גם בכדורגל.
אכזבת העונה:יותם שירן.לא אכזבה אבל לא השתלב טוב,מקווה שישאירו אותו בעונה הבאה.
הפתעת העונה:הקהל.אחרי שבלאומית היינו מביאים 300 אוהדים,הקהל השנה שמר על יציבות גם בבית וגם ובחוץ ואנחנו הקהל הכי טוב במדינה בפער.
הניצחונות המרגשים;3.הניצחון בעפולה בגביע המדינה
2.הניצחון במלחה.
1.דרבי.
הפסדים משביזים:ההפסד במחזור הראשון להרצליה,ההפסד באשדוד בגביע,ההפסד לגליל בפלייאוף.
מהלך העונה:הסל של גל איתן נגד אשקלון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
מצטיין - ארז אדלשטיין. בנה קבוצה לא רעה בכלל במסגרת התקציב, פגע בול בשחקנים שהביא במאני טיים. לולא חוסר המזל עם הפציעות של בולדין ואלן, סביר להניח שאת הסיכומים היינו עושים מאוחר יותר.
מאכזב - ניהול המשחק של ארז אדלשטיין. אחראי לבעיטה הברוטלית בדלי אתמול, לבעיטה הקלה יותר בדלי ביום ראשון ולעוד כמה משחקים שלא הקבוצה השניה נצחה אלא אנחנו הפסדנו. ראוי שישב מול קלטות של כל המשחקים שלנו ויחשוב מה הוא היה עושה אחרת, להבא.
הפתעה - הקהל. מזכיר לכולם שבפגרה כולנו אמרנו שבעקבות המעבר לראשון ירד מספר המנויים, שיגיעו רק כמה מאות לכל משחק ושהאולם יהיה גדול על מידותינו. בסופו של דבר העמדנו ממוצע קהל מרשים ויצאתי מלא מעט משחקים עם צפצוף באוזניים.
נצחונות מרגשים: אשדוד בפלייאוף ודרבי בית.
הפסדים משביזים: להוציא את דרבי החוץ הראשון וחיפה בית, מכל הפסד יצאתי בהרגשה שאנחנו פראיירים. בראש הרשימה: 2 הדרבים האחרונים.
מהלך העונה: הדאנק של יותם נגד בדרבי בית האחרון. מהלך זהה לזה שמול ראשון, רק מול מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 18:10 
מצטיין:ההנהלה.
מאכזב:אדלשטיין.
הפתעה:סטיט.
נצחונות מרגשים מלבד דרבי:מגדל במלחה, אשקלון בחוץ.
הפסדים:חיפה בבית
מהלך העונה:החצי האלי הופ של בר לקלי בדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 21:14 
מולי, מתי ניצחנו בעפולה בגביע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
גביע בנדל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מאי 2013, 21:49 
מצטיין-מתן נאור
אכזבה-השיפוט המסריח בחצי הראשון פלוס של העונה,החלטת 3 השורות
הפתעה-בר טימור
ניצחונות-בראש ובראשונה דרבי,מלחה ואשקלון
הפסדים- ההפסד בפליאוף התחתון לגלבוע
מהלך העונה-הסל של גל איתן מול אשקלון בחוץ,הבאת רנדל וגודס,מחוות התודה של קלי בסיום הדרבי

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: