pelegs כתב:
KingAlpaca כתב:
pelegs כתב:
Adom Bdam כתב:
זה הקבוצה הגרועה של מכבי שאני זוכר.. לא נראה לי ששנה הבאה הם שוב יעשו תטעויות האלה..
בסדר, אז בעונה הבאה אנחנו גם נהיה יותר טובים מהעונה הזו, ונלחם במחלה בכל הכוח. וככה נמשיך ונמשיך עד שנמוטט אותם, גם אם זה יקח עוד עשרים שנה.
וזה יקרה. לא בגלל שזה יהיה צודק פואטי, אלא כי הקבוצה שלנו בנויה על תשתית של אהבה ורצון טוב של אוהדים, והקבוצה שלהם בנויה על תאוות בצע ורכבות זרים. מתישהו - זה יפסיק לעבוד להם, ואם תגענה עוד ועוד קבוצות אוהדים לליגת העל, התמונה כאן בכלל תשתנה.
על מה אתה פאקינג מבסס את זה?!
למה שנהיה יותר טובים?
כן, הם בנויים על רכבת זרים, מזל שאצלנו לא הייתה רכבת זרים השנה.
גם מזל ששנה הבאה אתה לא צריך להביא לפה (כנראה) ארבעה זרים חדשים.
אני מבסס את זה על העובדה שהולכים להיכנס עוד משקיעים אצלנו, ושהפעם ארז יבנה את הקבוצה כבר מהקיץ (הוא למד הרבה מההתנהלות העונה, וכנראה שהמצב הכלכלי יהיה יותר טוב בעונה הבאה).
מצד שני, המחלה כבר כמה שנים בירידה מסויימת, לא סתם הם הביאו משקיע חדש. אני לא אומר ששנה הבאה הם לא לוקחים את האליפות ה-52 שלהם, אבל בגדול בתוך כמה שנים אני רואה אותם עמוק בירידה. פה איבוד גביע, שם איבוד אליפות, בלי יותר מדי הצלחה ביורוליג... כל העבק הזה לדעתי לא יחיזק יותר מעשר וקצת שנים לפני שהם יהפכו להיות רק עוד קבוצה חזקה בליגה.
קודם כל, אני לא שמעתי כאלה תחזיות אופטימיות לגבי התקציב, מקווה שאתה צודק.
מה שאני כן יודע, שמתן הזדקן בעוד שנה, וכנראה תצטרך ארבעה זרים חדשים.
אם יכול להיות שיפגעו בול והכל ילך טוב? כן. אם זה סביר? לא.
אם נצטרך לחכות לזה 10 שנים, אז זה אסון.
אני מדבר שאשכרה נתחיל להיות ליגה תחרותית ויהיה סיכוי לאליפות בקרוב,
מהבחינה הזאת אני לא חושב שמכבי שוב תייצר קבוצה כל כך גרועה (יכול להיות שאני טועה),
אני כן יודע שמעכשיו הגמר,הוא סדרה, אצלם בבית, וזה חתיכת גיים צ'נצ'ר.