האדום הצורר כתב:
שחר, אבל למה אתה נשאר איתה כל כך הרבה שנים? זאת אומרת, באותה מידה היית יכול אחרי כמה זמן להמשך למכבי חיפה, או למכבי... מובן בעיניי שזה מבוסס על הקשר המשפחתי, אבל אני חושב שבסופו של דבר כדי להמשיך למשוך קהל וכדי שתהיה לקבוצה ולקהילה שמסביבה משמעות טיפה יותר "קשיחה", חשוב להבין ולשמר את הערכים הנוספים שעומדים מאחוריה, ושכתבתי עליהם קודם באשכול. העתיד של הפועל כקבוצה גדולה ומשמעותית בישראל גם בזמנים בהם היא לא תצליח טמון בעיניי הרבה יותר בנוכחות הערכים האלו מאשר בהתערבות של בעלים זמני כזה או אחר שיכול להחזיק אותה למספר שנים לפני שיעבור לדבר הבא שמעניין אותו. וכל זה רק מהזווית של התועלת החומרית של העניין...
מבחינה רגשית אני לא הייתי מסוגל לעמוד מול הבית של טביב ולבלות כל כך הרבה שעות בפורום שדים אם זאת הייתה רק קבוצת כדורגל. לא הייתי מוציא על הבילוי מול כדורגל די גרוע אלפי שקלים בשנה (אם לא יותר) אם זאת הייתה רק קבוצת כדורגל. זה אני. מובן לי שאחרים מרגישים אחרת.
הסיבה שלא מחליפים קבוצה היא אותה סיבה שבה בכל העולם לא מחליפים קבוצות, אף אחד לא בוחר לאהוד מועדון "בגלל ערכים" זה סתם שכנוע עצמי והזוי שלא ברור לי מאיפה הוא נולד. כנראה שאם הייתי נולד לבית שאוהד את מכבי חיפה, או אפילו את הנבלות חלילה, הייתי אוהד אותם. העתיד של הפועל טמון ביציבות כלכלית לפני כל דבר אחר, ערכים לא תורמים אגורה למועדון.
ההפגנות מול טביב בכלל לא קשורים לערכים. אוהדי בית"ר מפגינים מול גאיידמק וקורנפיין בגלל שהם "ערכיים"??