תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 08:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בוריס,אבוטבול,אלמוג כהן,ח״מן,ורמוט,טב״ח ודאמרי
הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
דבר ראשון יפה שכבר ירדנו ל-500 אלף יורו אחרי שדיברו פה על מיליון.
דבר שני, אלעד גבאי מסיים חוזה עד כמה שידוע לי, והעלות היחידה שלו תהיה החוזה עצמו.
ומעבר לזה, הפועל צריכה למקד את ההוצאות הגדולות של על כוכבים ולא על אסופת שחקנים בינונים. עומרי בן הרוש הוא בסך הכל בלם/מגן שירד ליגה העונה, לא איזה עילוי.
מכבי ת"א היא כבר מזמן לא מועדון שיורה כספים על חתולים בשק, שים לב לרכישות בשנה האחרונה, מאוד ממוקדות ובעלויות מאוד מאוד נמוכות. קוראים לזה ניהול נכון.
לגבי חיפה, היא מאז ומתמיד מימנה את קבוצות הליגה בסכומים שמנים על שחקנים בינונים עם פוטנציאל, לפעמים זה הביא להם אליפויות ולפעמים לא. אבל יש להם את האופציה.
בשורה התחתונה הפועל צריכה מיקוד ועבודה נכונה. אני סומך על רן בן שמעון שידע לעשות את זה. והקהל? צריך סבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 11:30 
האדס כתב:
דבר שני, אלעד גבאי מסיים חוזה עד כמה שידוע לי, והעלות היחידה שלו תהיה החוזה עצמו.
ומעבר לזה, הפועל צריכה למקד את ההוצאות הגדולות של על כוכבים ולא על אסופת שחקנים בינונים. עומרי בן הרוש הוא בסך הכל בלם/מגן שירד ליגה העונה, לא איזה עילוי.
מכבי ת"א היא כבר מזמן לא מועדון שיורה כספים על חתולים בשק, שים לב לרכישות בשנה האחרונה, מאוד ממוקדות ובעלויות מאוד מאוד נמוכות. קוראים לזה ניהול נכון.
לגבי חיפה, היא מאז ומתמיד מימנה את קבוצות הליגה בסכומים שמנים על שחקנים בינונים עם פוטנציאל, לפעמים זה הביא להם אליפויות ולפעמים לא. אבל יש להם את האופציה.
בשורה התחתונה הפועל צריכה מיקוד ועבודה נכונה. אני סומך על רן בן שמעון שידע לעשות את זה. והקהל? צריך סבלנות.

אף אחד לא ירד ל500 אלף. אני כתבתי שגבאי ובן הרוש יחד יעלו מליון לפחות. חוץ מזה שאני מסכים עם שחר שבן הרוש לבד יעלה קרוב למליון
ובקשר לגבאי, עד כמה שידוע לך זה לא מספיק, כי אלעד גבאי חתום שם לעוד עונה וילך תמורת לא מעט כסף
ומה קשור שחיפה מאז ומתמיד מימנה את קבוצות הליגה? זה רק מחזק את מה שאני אומר. אם הם ישלמו אז למה שלך יתנו בחינם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: בוריס,אבוטבול,אלמוג כהן,ח״מן,ורמוט,טב״ח ודאמרי
הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
האדס כתב:

אף אחד לא ירד ל500 אלף. אני כתבתי שגבאי ובן הרוש יחד יעלו מליון לפחות. חוץ מזה שאני מסכים עם שחר שבן הרוש לבד יעלה קרוב למליון
ובקשר לגבאי, עד כמה שידוע לך זה לא מספיק, כי אלעד גבאי חתום שם לעוד עונה וילך תמורת לא מעט כסף
ומה קשור שחיפה מאז ומתמיד מימנה את קבוצות הליגה? זה רק מחזק את מה שאני אומר. אם הם ישלמו אז למה שלך יתנו בחינם?

אכן. גם לגבאי וגם לאבו חצירא יש חוזה לעוד עונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 13:25 
סתם מחשבה שעברה לי אפרופו הדרבי-
אני לא חושב שיש שחקן אחד בהרכב שלנו שנכנס להרכב של מכבי היום. אולי דמארי, אבל ממש לא בטוח.
גם ההרכב השני שלהם עולה על הראשון שלנו בכמה עמדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
סתם מחשבה שעברה לי אפרופו הדרבי-
אני לא חושב שיש שחקן אחד בהרכב שלנו שנכנס להרכב של מכבי היום. אולי דמארי, אבל ממש לא בטוח.
גם ההרכב השני שלהם עולה על הראשון שלנו בכמה עמדות.

טל בן חיים. וזהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 13:49 
אוגוסטוס,זאת לא סתם מחשבה שלך, זאת הסיבה!!! הסיבה האמיתית לכך שאנחנו מקום 3. בהרכב החזק שלהם ,לא מכבי ולא חיפה לא לוקחות אף אחד מהסגל שלנו ל11 שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 13:56 
פתחתם כאן בלושיט שלא יאמן , צריך להשוות את הכושר הטוב מול כושר טוב ולא רע מול טוב או בינוני
הפועל של השנה מחזיקה בדמארי ,ורמוט,תמוז,טב"ח ,ממן ואלמוג כהן שלכולם יש מקום בהרכב של חיפה ומכבי .
אבל כרגיל בפורום הזה קוברים שחקנים כשרע ויוצאים מפרופורציות כשטוב , מניה דפרסיה קלאסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 14:03 
סימרוטיץ כתב:
פתחתם כאן בלושיט שלא יאמן , צריך להשוות את הכושר הטוב מול כושר טוב ולא רע מול טוב או בינוני
הפועל של השנה מחזיקה בדמארי ,ורמוט,תמוז,טב"ח ,ממן ואלמוג כהן שלכולם יש מקום בהרכב של חיפה ומכבי .
אבל כרגיל בפורום הזה קוברים שחקנים כשרע ויוצאים מפרופורציות כשטוב , מניה דפרסיה קלאסי

אלמוג כהן? חמן? במקום מי? ראדי ואלברמן? תסלח לי אבל פחחחחח.
תמוז טב"ח ודמארי במקום מי? פריצה עטר וזהבי? אולי דמארי. אולי.
גילי לא בסגל ולכן לא רלוונטי כרגע.
לגבי חיפה לא יודע. לא מספיק ראיתי אותם השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 14:07 
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:

אלמוג כהן? חמן? במקום מי? ראדי ואלברמן? תסלח לי אבל פחחחחח.
תמוז טב"ח ודמארי במקום מי? פריצה עטר וזהבי? אולי דמארי. אולי.
גילי לא בסגל ולכן לא רלוונטי כרגע.
לגבי חיפה לא יודע. לא מספיק ראיתי אותם השנה

התשובה היא כן , אולי רק לגבי אלמוג כהן עוד יש לי ספקות בנושא , אבל סלח לי מה היה אלברמן שנה שעברה ? כלום ושום דבר , ומה היה עטר שנה שעברה לעומת דמארי ???
ככה זה כשטוב כולם נהיו כוכבים וכשרע ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 14:10 
ממש לא מאניה דיפרסיה,פשוט דיעה נקייה. נעשה סדר:
גילי-היחיד שלא לקחתי בחשבון בגלל הפציעה,אין ספק גילי בריא יש לו מקום בכל הרכב!
ממן-????????????????כושר רע? זה השחקן,אותו ואת גורדנה אנחנו מבלבלים עם ההגדרה "שחקן" רק מהסיבה שפעם בחודשיים מתלבש להם פס או בעיטה,זאת התדירות שלהם.
דאמרי,טוטו, בן חיים.- אין ספק שאם אוסקר חושב שהם כרגע רק בכושר רע לדברייך,אז הוא מרים טלפון לגולדהאר ויגיד לו "אני רוצה אותם". ימים יגידו.(אין להתכחש לכך שדאמרי וטוטו נתנו משחקים יפים ולא מעטים בהפועל ועדיין נראה לי שבמכבי חושבים שיש להם יותר טוב.)
אלמוג כהן-לא חושב שמישהו במכבי חושב שהוא טוב יותר מאלברמן-ראדי.

דעתי כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 14:13 
טב"ח מול זהבי. זהבי
פריצה מול טוטו. פריצה
דמארי מול עטר. לא יודע.
וחמן, עם כל הכבוד לכשרון שלו, עוד לא עשה כלום בקריירה שלו.
ורק לדייק, אני לא טוען שהשחקנים שלנו חלשים. הם פשוט פחות טובים משל מכבי. ועוד לא דיברנו על הספסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
טב"ח מול זהבי. זהבי
פריצה מול טוטו. פריצה
דמארי מול עטר. לא יודע.
וחמן, עם כל הכבוד לכשרון שלו, עוד לא עשה כלום בקריירה שלו.
ורק לדייק, אני לא טוען שהשחקנים שלנו חלשים. הם פשוט פחות טובים משל מכבי. ועוד לא דיברנו על הספסל

זהבי משחק אצלם בדרך כלל בשלישיית הקישור, ולכן ההשוואה הנכונה זה מיכה/דאבור מול דמארי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 14:27 
סתם שבשבת רוח בעקבות האופנה, המצב הרוח והתוצאות.
למעט החור בעמדות רביעית ההגנה הסגל שלנו מוכשר כמו הסגל של מכבי. מאמן חדש, עונה חדשה ובעיקר אימוני כושר והכל ישתנה.
ראו את גם ביקורות הפורום בסתו עונת הדאבל ובסתיו של העונה הקודמת לדאבל. ממש כאילו נכתבו ע"י מכביסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
א. אתם בטוחים שבמליון שקל + אופציה או לחילופין מליון שקל על רבע כרטיס, בן הרוש לא מגיע? בסופו של דבר הוא לא ישחק בליגה השנייה,
ואם אפשר לתת לנתניה עשירית מהתקציב שלה, והם לא מאבדים כלום, ולקבל בתמורה שחקן להרכב שלנו אני לא מבין מי מפסיד פה?

ב. גבאי לפי הפירסומים היה אמור לסיים חוזה, אם הוא לא אז המצב קצת שונה אבל כמו שהגיעו עם איזי להסכם לפני 3 חודשים ניתן להגיע איתו להסכם גם עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מאי 2013, 14:37 
1) גבאי-שוב,זה תלוי אם מכבי ירצו אותו גם כגיבוי/מחליף לשירן ייני. אם כן,אין לנו סיכוי.
.....ואותו דבר קשור גם לזגורי. אם יבטיחו לו שלא מביאים זר למשבצת של קשר/קיצוני ימני ועליו להתמודד רק עם מיכה ודאבור, אז הוא יבחר בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: