תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 01:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 277 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ג'ובאני זהבי
הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 07:42 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
מעניין שאתם משחקים אותה שלא רוצים אותו בגלל האופי
שאבוקסיס הגיע מבית"ר להפועל הייתם עצובים ?

כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ג'ובאני זהבי
הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 07:48 
קומוניסים כתב:
כמו כולם גם לי עברה המחשבה הזו, אבל תן לי להראות לך זווית אחרת להסתכל על כל זה.

נניח שהיה בא אלינו, ומצליח איתנו בגדול. הרי הוא היה מושא להערצה של כולנו. אלוהים קטן עליו. לא היה מקום בחודרוב לכתרים, לזרים ולפסלים על שמו.. ואף אחד לא היה יודע שבעולם מקביל יש ערן זהבי מכביסט יהיר שחצן דוחה שמסוגל להיות כפוי טובה בצורה הכי מגעילה ואכזרית שיש.

אם כך, בדיעבד אני מאושר שהוא לא בא אלינו . אני לא רוצה אצלי שחקנים שמתנהגים בצורה כזאת. היכולת האדירה שלו לא מפצה מבחינתי על אופי כזה דוחה.

וואלה, והיום אין את זה עם אבוטבול טועמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 07:54 
האדס כתב:
תמונה
עכשיו יבואו ויגידו, אבל היי! זה לא חוזה רק לעונה הזו. היינו צריכים להתחייב ל-5 שנים.
אז אני אגיד-היי! אבל עכשיו יש תקציב רכש של 9 מיליון שקלים, ועכשיו כן אפשר לרכוש שחקנים מהמכירה של דמארי ומהחוזים של אדל וטוטו.
הבעיה תמיד הייתה ותמיד תישאר חשיבה לטווח קצר.

האדס, התקציב שיש עכשיו (שגם עליו לא הייתי חותם בעיינים עצומות ויכול להיות שהומצא על מנת להוות זרז לסופגניה לחתום) נובע מסיום התחייבויות קיימות של חוזים ומכירה עתידית של אלרועי ועוד כמה שאני ממש בספק אם זה יקרה.

בפועל, על לפחות 4 מהשחקנים שהבאנו בינואר לא היינו צריכים לשים שקל ערבות כיוון שאין להם חוזה לעונה נוספת.
ועל מנת להחתים את זהבי היית צריך לשים ערבויות של לפחות 5 מיליון ש"ח (אני לא יודע אם מעבר לשכר הבסיס צריך לשים גם ערבויות על המענקים),
אתה באמת חושב שבמצבינו הנוכחי בו אפילו לשלם לנוכל את מה שהתחייבנו לו ורמון נאלץ לקושש שקל לשקל, היתה אפשרות כזאת ? (הרי גם את הכסף לאלמוג קיבלנו כתרומה מהאוהדים)

מספיק לבכות על החלב שנשפך, הגיע הזמן לעשות חריש עמוק בקבוצה, לשחרר ולהעיף שחקנים שלא ראויים ללבוש את החולצה האדומה (והיות שמבינת רמה 95% מהם לא ראויים, אז לפחות להעיף את כל אלה שאין להם טפת מחויבות) ולבנות את עצמינו מחדש למען העתיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 09:11 
הנייר סובל הכל, גם דביל שמשוכנע שאפשר היה לסגור עם זהבי למרות שיש לו אפס עובדות שיתמכו בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 09:30 
להביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
להביא.

בארון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
הנייר סובל הכל, גם דביל שמשוכנע שאפשר היה לסגור עם זהבי למרות שיש לו אפס עובדות שיתמכו בזה.

ולך יש 0 עובדות שלא תומכות בזה, חוץ מלקרוא לי דביל (אח"כ כל הבכיינים בפורום יגידו שאני מחמם ועוקץ).
אתה תקום בבוקר, תסתכל במראה ותגיד, אני סמרטוט של חיים רמון ואני נהנה מזה. אני לא אעשה זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 09:47 
אבל אתה הפעם באמת סתם מחמם,
מאיפה היו מגיעות הערביות לחוזה של זהבי בדיוק?
אתה היית מוכן למשכן את הבית ונכסים נוספים במידה ונדרש כדי לשים אותם ?, אתה מכיר או יכולת לגייס מישהו כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 09:49 
הויכוחים המרים שהיו כאן על זהבי לפני כמה חודשים, בהם אנשים כתבו שהוא בינוני ולא בכושר משחק וסתם עוד שחקן ושאר הבלה בלה, וירדו על אחרים כמוני שטענו שהוא כמה רמות מעל הליגה ושהוא שובר שיוויון- שחקן שמשנה ומשפיע על קבוצה ולכן ההחתמה שלו קריטית בוודאי כשאם לא הוא הולך למכבי ( אפרופו ג'ובאני, והוא הרבה יותר ) - הם לא הבעיה כאן. הבעיה היא שלא נלמד לקח, ועכשיו יש אנשים שכותבים אותם דברים על הסופגניה, שוב בלי לראות מה יש להם מול העיניים. נחתים עוד פרדי דוידים ועשרה ניר נחומים כמו העונה ונצא במחולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
אתה היית מוכן למשכן את הבית ונכסים נוספים במידה ונדרש כדי לשים אותם ?, אתה מכיר או יכולת לגייס מישהו כזה?

מישהו ישב עם ערן זהבי?
מישהו בדק אם הוא מוכן לחתום ל-3 עם מענקים?
מישהו ניסה בכלל?
הרי הכל היה ספינים עלובים, אוהדים שמדברים בSMSים ובפייסבוק.
אנחנו מתנהלים כמו גן חובה בעוד הצד השני מתנהל כמו מועדון.
אני יודע דבר כזה, הכסף של החוזה + העברה של ערן זהבי לפחות לשנתיים הראשונות היה להפועל, ככה לפחות לפי הנתונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 10:06 
כלב. שחקן ענק. זבל בן אלף. לא רואה ממטר אף שחקן ישראלי היום.
שימות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 10:11 
אין ספק שאנחנו מתנהלים כמו שכונה (לא שזה משהו חדש),
אבל הייתי שמח אם היית מוכיח גם את טענתך כי היה לנו את הכסף עבור השנתיים הראשונות של החוזה שלו
(ובמקביל איזה שהיא הוכחה שהוא באמת היה מוכן לחתום רק לשנתיים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 10:11 
האדס כתב:
pokara כתב:

מישהו ישב עם ערן זהבי?
מישהו בדק אם הוא מוכן לחתום ל-3 עם מענקים?
מישהו ניסה בכלל?
הרי הכל היה ספינים עלובים, אוהדים שמדברים בSMSים ובפייסבוק.
אנחנו מתנהלים כמו גן חובה בעוד הצד השני מתנהל כמו מועדון.
אני יודע דבר כזה, הכסף של החוזה + העברה של ערן זהבי לפחות לשנתיים הראשונות היה להפועל, ככה לפחות לפי הנתונים.

ממה שאני יודע ערן ניצל את הפועל בשביל לקבל עוד ג׳ובות במכבי.
כזה הוא הכלב בן כלב הזה!
לא מבין בשביל מה צריך אשכול עליו ועוד מקצועי??
שישבור את הרגל ויצלע כל חייו בוגד מזדיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
אוקיי, ערן ניצל את הפועל. נגיד שזה נכון.
שיקום אדון חיים רמון שהפסיק לרשום בבלוג שלו אחרי שני פוסטים ויגיד "הצעתי לערן זהבי X, ערן זהבי רצה Y, ואין לי לשלם לו".
כרגע, רק ערן זהבי מדבר. וזה לא מוציא את הפועל טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 10:21 
האדס כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

ולך יש 0 עובדות שלא תומכות בזה, חוץ מלקרוא לי דביל (אח"כ כל הבכיינים בפורום יגידו שאני מחמם ועוקץ).
אתה תקום בבוקר, תסתכל במראה ותגיד, אני סמרטוט של חיים רמון ואני נהנה מזה. אני לא אעשה זאת.

זה נכון, גם אני וגם אתה לא יודעים מה חיים רמון עשה או לא עשה במקרה ערן זהבי, אבל אפשר להניח שקבוצה שהביאה שחקנים ב10K לחודש עד סוף העונה בלבד (!) בחלון ההעברות לא באמת יכלה להתמודד עם קבוצה שהנחיתה שלושה שחקנים של מיליון דולר באותו חלון ההעברות.
הטיעון של "הוא היה מעדיף הפועל" נראה קצת חלש כשמצד אחד יש קבוצה רצה עם בעלים וחזון ומצד שני קבוצה מפורקת שהחליפה שלושה מאמנים, כשהאופי של השחקן ידוע לכולם.

אגב, אתה החלטת שאתה צודק על סמך סאונד-בייטס מהתקשורת (שאתה המון פעמים כותב בנחרצות על כמה שאינה אמינה), איך בדיוק יהיו לי ראיות לצד השני? אתה רוצה להוכיח משהו, גבה אותו לפני שאתה זורק זבל על כל העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 10:33 
האדס כתב:
אוקיי, ערן ניצל את הפועל. נגיד שזה נכון.
שיקום אדון חיים רמון שהפסיק לרשום בבלוג שלו אחרי שני פוסטים ויגיד "הצעתי לערן זהבי X, ערן זהבי רצה Y, ואין לי לשלם לו".
כרגע, רק ערן זהבי מדבר. וזה לא מוציא את הפועל טוב.

בשביל מה שיגיד את זה?
אתה מכיר הרבה בעלים בכדורגל שיצאו לתקשורת וחשפו את נתנוני המו"מ?
גם את גרשון "לא רצו" בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 10:42 
כן ,אדון לירון, את גרשון לא רצו בהפועל. תרצה או לא תרצה, הפועל גירשה אותו, הוא לא עזב מרצונו. סיפור זהבי שונה, אבל גם כאן לא היה שום רצון של הפועל. ולא שזה היה קל להביא אותו, אבל זה שחקן ששווה להתאבד עליו ולקחת סיכונים שתוכל לתקן בקיץ. והוא היה מוכן להתפשר בשבילנו כמו שגילי התפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 10:45 
joshsoos כתב:
כן ,אדון לירון, את גרשון לא רצו בהפועל. תרצה או לא תרצה, הפועל גירשה אותו, הוא לא עזב מרצונו. סיפור זהבי שונה, אבל גם כאן לא היה שום רצון של הפועל. ולא שזה היה קל להביא אותו, אבל זה שחקן ששווה להתאבד עליו ולקחת סיכונים שתוכל לתקן בקיץ. והוא היה מוכן להתפשר בשבילנו כמו שגילי התפשר.

בסדר גמור, אתה תאמין בזה ואני אאמין אחרת.
אני יודע שזהבי שיחק ותעתע בהפועל והכל בשביל להרוויח עוד כסף במכבי.
זהבי מהרגע הראשון ידע שהוא יילך למכבי אבל היה לו קל יותר לרמוז שאולי הוא יישחק בהפועל על מנת שמיץ' יישלם עוד קצת...
ואגיד לך יותר מזה- הבוגד הכי גדול זה זהבי הרבה יותר מגרשון.
גרשון עם כל השנאה אליו לפחות לא פתח את הפה שלו נגד הפועל.

מי זה זהבי הפישר הזה שפותח ככה את הפה עליינו ועל המועדון?
עוד 3 ימים נזכיר לאוהדי מכבי את היום השחור שלהם בחסות ערן זהבי ימך שמו.
יתרה מכך אם לא השער בטדי הפועל לא מגיעה לליגת האלופות וזהבי ממשיך להיות "עוד שחקן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 10:52 
תמשיך להאמין במה שאתה רוצה, זה לא ישנה שאת גרשון הפועל זרקה. כמו שאת זהבי הפועל רצתה נורא והוא שיחק בנו רק בשביל כסף. ההתנהלות המטומטמת והשחצנית של שני השחקנים האלה זה סיפור אחר, הם מעניינים אותי כקליפת השום. תמשיך להאמין גם שבלי הגול ההוא זהבי 'עוד שחקן'. תמשיך ותמשיך להאמין במציאות דמיונית ובעיקר בשקרים וספינים של הנהלות הפועל השונות, והן ימשיכו לפרק ולהתעלל בנו עוד ועוד. זה כל העניין כאן, לא שחקני העבר זהבי וגרשון- העתיד העגום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 10:53 
נראה לי שפשוט הגיע הזמן להפסיק לפתוח אשכולות על בוגדים כל עוד הם דורכים על הרגליים ובריאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 11:01 
הסיפור פה הוא סיפור עצוב,
לא יכולנו להתחרות עם מכבי על הכסף. תמיד ידענו וחששנו שזה יקרה עם השחקנים של הפועל של אחרי הדאבל.
זה קרה עם אניימה, אבל הסתדרנו עם זה.
עם זהבי לא רק שהיו "טונים צורמים" - הוא ביכולת מטורפת, ומעניש אותנו כבר שלושה (?) דרבים ברצף.
אכלנו אותה, ולא מאמין שבאמת דברים יכולים היו להיות אחרת.

המסקנה היחידה - שחקנים (ומאמנים) מוכחים זה מצרך סופר נדיר. על אלו חייבים להתאבד, לעומת כל מני אלרואי כהן-יובל אבידור-אלמוג כהן-מי שלא שמו עולה בחלון כמועמד.
ובפרט, איתי שכטר. חשוב מאד.
עם זאת, כאמור, הדברים הרבה יותר תלויים במכבי (ובשחקנים עצמם) מאשר בנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 11:24 
מצחיק ו/או עלוב שאנשים שאין להם מושג קלוש מה היה בין המועדון לזהבי כותבים פה בכזו נחרצות.

ואין לזה שום קשר לאיפה הוא היה חותם בסוף ואין לזה שום קשר להתנהגות המבחילה שלו מאז שחתם במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
חתול אדום כתב:
מצחיק ו/או עלוב שאנשים שאין להם מושג קלוש מה היה בין המועדון לזהבי כותבים פה בכזו נחרצות.

ואין לזה שום קשר לאיפה הוא היה חותם בסוף ואין לזה שום קשר להתנהגות המבחילה שלו מאז שחתם במכבי.

איזה כיף לדעת הכל אה? אני מזה מקנא בך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק היום בבוקר חשבתי על זה.
לפחות אם לא היה מגיע אלינו לא היה מגיע אליהם.
יש פה גם נון גדול אצלנו שכן השחקנים אינם מרגישים מחויבים למועדון שבזכותו הגיעו לאן שהגיעו ובהזדמנות הראשונה יורקים לנו בפרצוף.
לדוגמא - טישיירה עם טיפה לחץ של האוהדים של חיפה ביטל את הגעתו אלינו. וזה עוד פאקינג שחקן זר (!) ששומר על נאמנות לקבוצתו לשעבר:
"בישראל אשחק רק בחיפה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
בדיוק היום בבוקר חשבתי על זה.
לפחות אם לא היה מגיע אלינו לא היה מגיע אליהם.
יש פה גם נון גדול אצלנו שכן השחקנים אינם מרגישים מחויבים למועדון שבזכותו הגיעו לאן שהגיעו ובהזדמנות הראשונה יורקים לנו בפרצוף.
לדוגמא - טישיירה עם טיפה לחץ של האוהדים של חיפה ביטל את הגעתו אלינו. וזה עוד פאקינג שחקן זר (!) ששומר על נאמנות לקבוצתו לשעבר:
"בישראל אשחק רק בחיפה".

הדוגמא של טישיירה היא לא דוגמא לשחקן מחויב, אלא עוד דוגמא לספין של הנהלת הפועל שלא הצליחה להחתים שחקן טוב.
אלף פעמים זין אם הסיפור הזה אמיתי שהוא לא חתם בהפועל בגלל הקהל של חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2554403

ז'ורזה טשיירה מתרחק מהפועל תל אביב. הסיבה: בלם פ.צ. ציריך מעוניין לחזור למכבי חיפה ולא לחתום במועדון האדום. היום (שני) ניסתה הנהלת הפועל תל אביב להיכנס למשא ומתן עם טשיירה, אך זה לא שיתף פעולה בטענה כי אם ישוב לארץ יהיה זה למכבי חיפה, וכרגע הסיכויים שיגיע לקבוצתו של ניצן שירזי נמוכים מאוד.
לאחר הפרסום על מועמדותו לאדומים, קיבל טשיירה עשרות פניות מאוהדי מכבי חיפה וייתכן שגם עובדה זו גרמה לבלם הפורטוגלי לשנות את דעתו ולא להיכנס למשא ומתן עם הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
אין ספק שאנחנו מתנהלים כמו שכונה (לא שזה משהו חדש),
אבל הייתי שמח אם היית מוכיח גם את טענתך כי היה לנו את הכסף עבור השנתיים הראשונות של החוזה שלו
(ובמקביל איזה שהיא הוכחה שהוא באמת היה מוכן לחתום רק לשנתיים).

אני מניח שזה שבלילה סגרירי באמצע ינואר קיבלו לא מעט חברי עמותה שקנו יותר מקול אחד או שניים טלפון שמבקש מהם לתרום עוד כמה אלפי שקלים בשביל מענק מענק חתימה לזהבי כי הוא כבר הסכים לכל מה שהוצע לו אבל דורש שלפחות את הסכום הזה יראו לו במזומן בשביל שהוא יידע שהוא לא חותם סתם די מראה שכבר היה סיכום איתו ושהוא לא רצה לחתום סתם.
מדהים שגם אחרי שהוא כבר הגיע לסיכום עם גורמים עלומי שם (ועדיין ידועים לכולם) הוא בכלל לא קיבל הצעה רשמית מהקבוצה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2013, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
האדס צודק בכל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2013, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
להסתכל על התקציב של העונה הנוכחית,
להסתכל על הרכש של העונה הנוכחית,
להסתכל על המצב בו מנויים ממנים את העברת שכטר,
להבין איך ערן זהבי יכל היום להיות אדום ולקלל את העומדים בראשות הפועל.
בכייה לדורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2013, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
הכל פקה פקה. זהבי הוא השחקן הכי חשוב במערך של מכבי. זה כבר אומר הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 277 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: