Charlie כתב:
"בסביבתו של בן שמעון אמרו אתמול כי הוא לא מתלהב לחתום בהפועל"
נכון, הציטוט שייך לישראל היום ואין לדעת עד כמה זה מדוייק אבל זו ההרגשה שמנשבת מהאי השכן כבר כמה שבועות טובים: הפועל רוצה ומתרפסת לפני בן שמעון ואילו המאמן מחפש כל דרך ואופציה העיקר שלא לנחות בוולפסון. זו ההרגשה שלי. הבחור קיווה שאוסקר יעזוב את מכבי וזה לא קרה. אח"כ הוא ציפה שההתלהבות מבנאדו תשכח וחיפה תתחיל להפסיד וכך יהיה לשחר מחשבה שניה לגביו. לא קרה. גם בנאדו ממשיך. בק"ש הוא שרוף, בני יהודה תפוסה ע"י קשטן ובית'ר על סף קריסה. אפילו בבא"ש אלישע ממשיך. גם בקבוצות שבהן שיחק - מכבי פ"ת והפועל חיפה - יש מאמן.
אז אם הסופגניה חוזר לארץ הדילמה היא בין הפועל ת"א לאשדוד. לא שיא השיאים מבחינתו למרות שאי אפשר להשוות בין לאמן בהפועל לכל קבוצה אחרת בליגה, זולת מכבי וחיפה.
כנראה שהוא היה מעדיף להישאר עוד שנה באי השקט שלו אבל זה לא מסתייע והוא בדרך חזרה ארצה.
מאד יכול להיות שרב"ש יחשוב על העתיד ויעדיף להעביר עונה באשדוד עם תקציב יפה (אני מניח שג'קי יגדיל את התקציב ואם ניר ביטון יימכר אזי התקציב יגדל עוד יותר) איתה גם מקומות 3-5 ייחשב לעונה טובה ובלבד שלא ייאמן בוולפסון ו" ישרוף את עצמו " בעיני אוהדי מכבי למשל, אם אחרי שנה אוסקר יעזוב והמשרה שם תתפנה.
מי שחושב שאין שיקולים כאלה אוכל לומר לו דבר אחד: בשעתו מוני הציע למלמליאן לאמן בהפועל. אורי, שחלם תמיד לאמן בבית'ר, אמר למוני שהוא היה מת לאמן בהפועל אבל הוא לא יכול כי הוא רוצה לאמן בבית'ר ואם הוא יאמן בהפועל "ימחקו" אותו בטדי והספיק לו המעבר למכבי ב-1991 שגרם לירידה גדולה במניות שלו בקרב הירושלמים. מוני לקח מאמן אחר ואורי קיבל את בית'ר כעבור כמה שנים רק כדי לעוף משם אחרי כישלון מקצועי. אבל החשיבה הזו קיימת אצל שחקנים ומאמנים ולכן לא הייתי ממהר לשמוח שרב"ש אצלנו ולא באשדוד למשל.
מסכים בגדול. רק חבל שהסמלים של הפועל אף פעם לא התנהגו כך. ואני רק מחדד את העניין עם הקטע של הלחכות למכבי, נראה לי שהגארסיה שמה לא כל כך סגור על להישאר שם עוד עונה לפי הפרסומים האחרונים. יש לי גם הרגשה שהוא מחכה להם בסבלנות והוא שומר את הקלפים מאוד מאוד קרובים אליו.