תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 19:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכות
הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 18:27 
סמל אישי של המשתמש
נשיקה צרפתית כתב:
indiferent כתב:
אדום שרוף100 כתב:
גיא ברזל כתב:
הנהלת דורשת מאיתנו לשלם על הכסאות ההרוסים.

שתבין שרוב הכיסאות ההרוסים נהרסו בגלל שזה כיסאות שכמעט בלתי אפשרי לקפוץ עליהם.
מתישהו ברבע הרביעי פשוט קפצתי והכסא נשבר, וככה לעוד כמה מהשורה שלי.
מנגד גם ראיתי כמה ששוברים בכוונה, אבל זה לא משנה את העובדה שלפחות חצי אם לא יותר מהכסאות שנשברו הם לא מתוך כונה לכך.

אז למה לקפוץ על כסאות????

כי אתה אוהד של קבוצת כדורסל

גם אני אוהד של קבוצת כדורסל, איכשהו הסתדרתי בלי לעמוד על הכסא... אפילו יצא שחסכתי כמה עשרות שקלים למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 18:32 
JohnnieWalker כתב:
לירון האדום כתב:
JohnnieWalker כתב:
לא אשפוט את התנהגות המשטרה אלינו לפי המקרה הזה, אבל צריך להיות באמת עיוור כדי לא לראות שאנחנו לא אזרחים שווים בפני החוק מבחינתם.
במהלך שירי השחקנים (בשיר של רנדל) עומד קצין וצועק על ילדים עם מסכות להוריד אותן, אחרת הוא מעיף אותם מהאולם. לא עזרו 10 אנשים ששואלים על איזה חוק הילד עבר. כמובן שהילד נבהל אז הוא הוריד את המסיכה.
עניין שקרה גם בדרבי הקודם.
חוץ מזה, אחרי סיום המשחק, בעודי משחק טרמפ, ראיתי את קרטיס יוצא מיציאת השחקנים. צעקתי אליו ואיזה יסמניק שעמד שם איים עלי שאם עוד פעם אחת אני צועק אז ידהידהידה.
שווים בפני החוק? לא נראה ככה.

סתם בשביל העניין, שוטר\סדרן יכול לדרוש מאדם מסוים להוריד מסיכה.
עצם זה שהוא חובש מסיכה לפניו, אומר שאי אפשר לזהות אותו במצלמות ואם אותו יעשה מעשה יהיה קשה לעצור אותו מאחר ונמצאים סביבו עוד אנשים עם אותם מסכות.

מסמכות של איזה חוק? אני שואל ברצינות.
שתי הבהרות נוספות - לא מדובר בהבהרות שמכסות את כל הפנים אלא כאלה שמכסות את הפה והאף סטייל חדר ניתוח. עוד נקודה היא שהוא היה בודד הין המון אנשים בלי מסכות.
חוץ מזה - אם זה המצב, למה זה לא הפריע לאף אחד בדרבי בית האחרון?

אני הייתי ה'ילד' שהוא מדבר עליו בשירי שחקנים...
ה"מסיכה" מכסה כולה את הפה שלי (למרות שגם אם היא מכסה את כל הפנים זה חוקי וחצי)
הבן זונה אמר לי להוריד או שהוא מוציא אותי ואז אחד האוהדים האחרים לקח לי את הכיסוי הזה וזרק אותו.
בדרבי גשם האחרון קרה לי מקרה דומה, ישבתי שורה ראשונה, לא בגוש ולא במרכז, ושמתי את הצעיף על הפה כי הייתי חולה והיה קר, והמאבטח ביקש ממני להוריד אותו ושהוא יוציא אותי (לא הורדתי ולא הוציא, אבל זה לא העניין)

*לא המשתמש המקורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
בכל ענף ספורט, בכל מקום בעולם שיש בו עידוד אמיתי, עומדים על הכסאות. לא צריך להתפס סתם על דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
נשיקה צרפתית כתב:
בכל ענף ספורט, בכל מקום בעולם שיש בו עידוד אמיתי, עומדים על הכסאות. לא צריך להתפס סתם על דברים.

כן, אין ספק שנזק של עשרות אלפי שקלים למועדון (אני מתקן את עצמי, זה לא נזק של עשרות שקלים לכיסא, אלא של מאות) זה סתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
נשיקה צרפתית כתב:

כן, אין ספק שנזק של עשרות אלפי שקלים למועדון (אני מתקן את עצמי, זה לא נזק של עשרות שקלים לכיסא, אלא של מאות) זה סתם.

אתה מדבר כאילו זה קורה כל משחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
נשיקה צרפתית כתב:
יובל כתב:
נשיקה צרפתית כתב:

מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
נשיקה צרפתית כתב:
יובל כתב:
נשיקה צרפתית כתב:

מה?

כתבת שלא צריך לעמוד על הכסאות במשחקים כי זה פוגע בקבוצה. אני כתבתי שזה שכסאות נשברים בעקבות עמידה עליהם קורה לעיתים רחוקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
סו פאקניג וואט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
נשיקה צרפתית כתב:
יובל כתב:
נשיקה צרפתית כתב:
יובל כתב:
נשיקה צרפתית כתב:

מה?

כתבת שלא צריך לעמוד על הכסאות במשחקים כי זה פוגע בקבוצה. אני כתבתי שזה שכסאות נשברים בעקבות עמידה עליהם קורה לעיתים רחוקות.

נו, אז נזק של כמה עשרות אלפי שקלים למועדון הוא לא חמור גם אם הוא קורה לעתים רחוקות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
נשיקה צרפתית כתב:

זהו, שלא.

אני יכול להעיד רק על עצמי - לפחות במשחקי כדורסל אני מעודד, ומעודד לא רע. שר, צועק, קופץ, מנופף, מנפנף. לפעמים אפילו די יוצא מדעתי.

כמעט מעולם לא הרגשתי צורך לטפס על כיסא. מצטער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
טוב. אז תשנו מסורת שקיימת בכל העולם בכל יציע עידוד שקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 20:00 
ברגע שבשורה הראשונה עומדים על כיסא נאלצים כל השורות מאחוריהם לעמוד גם הם על הכיסאות...
צריכים להסביר שהדבר מביא לשבירה ושבירה מביאה לקנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
נשיקה צרפתית כתב:
טוב. אז תשנו מסורת שקיימת בכל העולם בכל יציע עידוד שקיים.

המין האנושי פשוט גורם לי מיגרנה נצחית.

בוא נניח שזו מסורת, בוא נניח שזה הגיוני, בוא נניח שזה נפלא,
במשחק ספציפי, אתם רואים שיש כיסאות פריכים כמו קרקר,
למה לשבור את הראש ואת הכסאות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 21:33 
היית פעם בנצרת עלית? שער 5 לפני כניסת המושבים המבורזלים?
אני לא טוען פה כלום למעט זה שעובדתית כשמדובר באוהדי ספורט אתה מתאים עצמך אליהם ולא הפוך, בדורטמונד עושים קומבינה בשביל שיהיו עלק כיסאות במשחקי הצ'מפיונס כדרישת אופ"א.
אתה טוען שאתה טרול כשאתה מדבר על חוכמת המין האנושי? אנחנו טיפשים, כאלו נולדנו, וככאלה נמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 21:46 
מדוע לא עושים כיסאות כמו בשער 5? כיסאות ברזל שלא יכולים להשבר?

לפחות שיעשו כיסאות כמו פעם בשער 5 , כאלה שלא מתקפלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין, אתם מתלוננים שביד אליהו לא שמים כסאות שאפשר לעמוד עליהם? מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 22:40 
יובל כתב:
אני לא מבין, אתם מתלוננים שביד אליהו לא שמים כסאות שאפשר לעמוד עליהם? מה?

ברור. אוהדי הפועל תל אביב מגיעים ליד אליהו ולא בונים כסאות במיוחד בשבילם?

אין מה לומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
danired כתב:
אני לא טוען פה כלום למעט זה שעובדתית כשמדובר באוהדי ספורט אתה מתאים עצמך אליהם ולא הפוך, בדורטמונד עושים קומבינה בשביל שיהיו עלק כיסאות במשחקי הצ'מפיונס כדרישת אופ"א.
אתה טוען שאתה טרול כשאתה מדבר על חוכמת המין האנושי? אנחנו טיפשים, כאלו נולדנו, וככאלה נמות.

אני, והגורמים הרלוונטים, מתנצלים בפניך שלא התאמנו את עצמנו ואת המתקנים, אלייך.
אני, והגורמים הרלוונטים, מתנצלים בפניי הנהלת הפועל על הנזק הכספי שנגרם לה, בגלל שלא התאמנו את עצמנו ואת המתקנים, אלייך.

ממש ממש סליחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2013, 19:30 
אז אני מבין שיד אליהו זה לא בדיוק המקום האהוב עליך (גם עלי. לא הייתי שם מ 1985 ולא מתכוון לחזור לפחות
עד ששחור יקיים את הבטחתו לשבור את הסלים עם פטיש ולא רק לגזור רשתות) אבל למה צריך לעמוד על כסא
שברור שלא נועד לעמוד עליו? כי זו מסורת?
אם נתחיל לקחת אחריות אישית על מעשינו ולא נאשים את מ@@י, הדון, התשקורת, המנהלת, ההנהלה והשד יודע
מי עוד אולי נתחיל באמת לשנות דברים. כל עוד "הם" מציגים אותנו כ"לא נחמדים" לא נגיע לשום מקום.
תראו כמה רמי מפחיד אותם בלי התלהמות, בלי נאצות והתנגחויות אלא פשוט כי הוא מאמין בדרכו ואי אפשר לעצור
איש מאמין!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2013, 20:55 
אז היו סמויים, וכן כוח האבטחה נכנסו ועשו אבו עלי אז עקרו וזרקו כיסא, ובאשקלון עשו לנו לינץ' מתוכנן אז עקרו כיסאות וזרקו, אבל איכשהו יש לנו קבוצה בקבל שלא תפספס אף הזדמנות לעשות באלגן. בחלק מהמקרים מפרובוקציות שעושים לנו, בחלק לא, בשורה התחתונה מישהי קיבלה כיסא בראש, והקבוצה עכשיו צריכה להוציא יותר כסף על כוחות אבטחה במשחק מחר, ולכסות את הנזקים שנגרמו בגלל עקירת הכיסאות, הכל בשם טיפוח התדמית שלהם וכל מיני פוזות שנהגות בכל מיני אירגונים כאלה ואחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 09:02 
fidel כתב:
נועם שחם כתב:
לא יודע מי התחיל עם מי, אבל מי שחושב שהקהל שלנו לא בא לחפש צרות ולא נטל חלק פעיל בהחרפת האלימות, משלה את עצמו.

אם אתה חושב שלשים סמויים במשחק כדורסל זה לגיטימי, ואין קשר בין הכותרות המוגזמות לבין הקשר הקבוע כאן של שלטון, הון ועיתון אתה במקרה הטוב נאיבי

די נו, כמה עוד אפשר לאכול את הבולשיט הזה?

אני לא בא לרגע להגן על המשטרה או המאבטחים, אבל כל הפוזה הזו של המסכנים שנפלו קרבן לפרובוקציה משטרתית, היא פשוט לא קשורה לכלום.

אנשים ביציע מתגרים בשוטרים ובמאבטחים ובכל מי שרק אפשר, ורק מחכים להזדמנות לעשות בלאגן. הדבר הראשון שראיתי כשנכנסתי ליציע זה איזה בריון חסר חולמה שעומד ליד המדרגות ומתגרה בשוטר בצעקות "סתום את הפה, מי אתה בכלל?" ועוד אי אלו פנינים. בחוץ תהלוכה של כמה עשרות אוהדים שאיך שמגיעה לאזור הכניסה למגרש אתה שומע "טססס...טססס". במחצית, 3 בריונים מיוזעים דוהרים מול הפרצוף שלי לכיוון היציע של מכבי ומאיימים שם על אוהדים מהצד השני.

אני לא אומר שאנחנו אחראים בלעדית לאלימות ביציע (לא הצלחתי לראות מהמקום שעמדתי), אבל בוא נאמר שיש לקהל שלנו תרומה לא קטנה לענין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 09:05 
נשיקה צרפתית כתב:

אין מה להגיד, הכסאות אשמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 10:13 
KingAlpaca כתב:
danired כתב:

אני, והגורמים הרלוונטים, מתנצלים בפניך שלא התאמנו את עצמנו ואת המתקנים, אלייך.
אני, והגורמים הרלוונטים, מתנצלים בפניי הנהלת הפועל על הנזק הכספי שנגרם לה, בגלל שלא התאמנו את עצמנו ואת המתקנים, אלייך.

ממש ממש סליחה.

חביבי, פרסונלית תצא לסיבוב עם ילדי קנסו.
אני לא שברתי שום כיסא, לא הקטע שלי, אבל אפשר להאשים רק את אוהדי הפועל, ואפשר להאשים את העולם ואחותו, ואפשר אתה יודע, לעשות עוד דברים חוץ ממשפטי שדה ("הוא אשם, היא אשמה"), תתבגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
אני אף פעם לא הצלחתי להבין את הרעיון שלעמוד על הכיסאות ולא על הרצפה.
אני לגמרי בנאדם שעומד כל המשחק... אבל באמת, אין בזה שום הגיון. יותר נוח לעמוד על הרצפה. למה בכלל לעמוד על הכסא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 10:39 
Maor7 כתב:
אני אף פעם לא הצלחתי להבין את הרעיון שלעמוד על הכיסאות ולא על הרצפה.
אני לגמרי בנאדם שעומד כל המשחק... אבל באמת, אין בזה שום הגיון. יותר נוח לעמוד על הרצפה. למה בכלל לעמוד על הכסא?

אם עומדים על הרצפה הכסא לא מצליח להשבר וזאת בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 10:55 
נתחיל בכך שאין שום סיבה הגיונית לדפוק מוכטות על אנשים שכל חטאם הוא שהם ישבו מתחת ליציע.
נמשיך בזה שההתנהלות המשטרתית הייתה מתחת לכל ביקורת.

כל ההיכל מצולם, אתם יודעים במי מדובר, עוד דקה מחצית - יאללה, תפעלו פעם אחת בשכל!!

ולגבי הכסאות,
למה? למה לעזאזל השורה הראשונה נעמדת על הכסא? אני למזלי עמדתי מאחורי 4 ילדים די צעירים אז זה לא אילץ אותי לעמוד על כסא,
אבל הרבה יותר נוח ובטיחותי לעמוד בשורה ולא על הכסא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 11:24 
לכל הצדיקים בע"מ, יש הבדל גדול בין לעמוד על כיסא על מנת לראות את המשחק, ובין לקפוץ על כיסא, לשבור אותו, ואחר כך להטיס אותו על מי שזה לא יהיה.
גם אני בעוונותי הצלחתי לעמוד על כיסא, לעודד את הפועל, ועדיין בלי לגרום נזק לרכוש או ייצור אנוש.

אין שום הצדקה שבעולם, להעיף כיסא, גם להגנה עצמית בסיטואציה שמתוארת.
יצא לי מספיק פעמים בחיי, עקב עבודתי, להיכנס למצבים יותר מסוכנים מאלו המתוארים באשכול זה, ועדיין לצאת מהם בלי אלימות "להגנה עצמית" מצידי.
זה דורש בסך הכל איפוק ושליטה עצמית.

באשר לעמידה בזמן משחקים.
הגיע הזמן שייבדקו את האפשרות באולם החדש, ליצור יציע אחד לעמידה.
בגרמניה זה עובד מצויין.

בנוגע לחינוך האוהדים, זה לא תפקיד העמותה.
על החינוך מופקדים בעיקר ההורים.
העמותה צריכה להחליט: אנחנו ממשיכים לסבול מהנושא או פועלים נגדו.
אם הם מחליטים לסבול, אז שימשיכו לשלם קנסות ולא יבואו בטענות לאף אחד.
אם הם מחליטים לפעול נגד, אז שישימו גבול, ומי שעובר אותו שיקבל את עונשו.

תפסיקו להתחנן, ליפול על הברכיים ולמלא ניוזלטרים בבקשות, שלא מזיזות לאף אחד.
תפגינו אומץ, החלטיות, ורוב הקהל יעמוד מאחורי ההחלטה שלכם.

שיהיה לכולנו יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 11:30 
מבחינתי כל השורה הראשונה שעומדת על המעקה בלי חולצות ויורקת על האוהדים ביציע מתחת (עשיתם את זה גם בדרבי הראשון) הם גרועים בהרבה מאלה שיושבים בצד השני ביציע 11, אתם לא רק בושה להורים שחינכו אתכם כשאתה יורקים על אנשים אתם גם מחריבים במו ידיכם את המועדון הזה. הלוואי והבת שלכם תתחתן עם הבן של שימון מזרחי ותעשה את החופה שלה ביד אליהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 11:41 
ארדיטי כתב:
מבחינתי כל השורה הראשונה שעומדת על המעקה בלי חולצות ויורקת על האוהדים ביציע מתחת (עשיתם את זה גם בדרבי הראשון) הם גרועים בהרבה מאלה שיושבים בצד השני ביציע 11, אתם לא רק בושה להורים שחינכו אתכם כשאתה יורקים על אנשים אתם גם מחריבים במו ידיכם את המועדון הזה. הלוואי והבת שלכם תתחתן עם הבן של שימון מזרחי ותעשה את החופה שלה ביד אליהו.

מה אני אגיד לכבודו, לא הגזמת בכלל.
איפוק ושליטה עצמית, זה לא רק לידיים.

שיהיה לכולנו יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2013, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
ברור שאוהדי הפועל אשמים בשבירת הכיסאות, אבל חבר'ה, אסור לשכוח איזה דוחק היה ביציע שלנו. על כל כסא היו 2-3 אנשים ובגלל זה אחד עמד על הרצפה שלפני הכסא ואחד על הכסא עצמו. בזה הנהלת מכבי אשמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: