תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 13:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 183 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 10/5-11/5
הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
20 זה הפועל כתב:
מידיעות: (לא ראיתי שפורסם)
"באדיר סירב לטקס פרידה בדרבי"
וואליד באדיר דחה הצעה של הפועל לקיים עבורו טקס פרידה בדרבי .
"עדיף שננסה להתרכז בניסיון להשיג את המקום השני. יש לי הפתעה בשבילכם" ציין באדיר.

איזה מלך. :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
20 זה הפועל כתב:
מידיעות: (לא ראיתי שפורסם)
"באדיר סירב לטקס פרידה בדרבי"
וואליד באדיר דחה הצעה של הפועל לקיים עבורו טקס פרידה בדרבי .
"עדיף שננסה להתרכז בניסיון להשיג את המקום השני. יש לי הפתעה בשבילכם" ציין באדיר.

איזה מלך. :BOW:

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
EZMAN כתב:
http://one.co.il/Article/216808.html
למישהו יש להלוות לי כמה גרושים לקוסטס אחד? אני עוד יחזיר עודף זה לא עולה הרבה.. מישהו? :cry:

ואם המאמן הבא לא מעוניין בו?

אני מודע לזה שזה סיטואציה בעייתית אבל לפי דעתי קודם כל המאמן הבא היה צריך להיות מוחתם יום אחרי הניצחון על בני יהודה כשיש לו כבר תכנית עבודה בראש אבל מכיוון שזה לא קרה אנחנו נמצאים בסיטואציה דיי בעייתית בגלל שכל השחקנים הטובים, החופשיים והזולים נחטפים בתקופה הקרובה ולא מחכים עד אמצע אוגוסט כדי שמישהו יפנה אליהם..

בכל מקרה התירוץ היחידי שאני מוכן לקבל לזה שלא מנסים להביא שחקן כמו קוסטס להפועל זה שרב"ש בדרך ורוצה להביא איתו את גרזיצ'יץ' שמסיים חוזה בק"ש.. היות וזה לא קורה בנתיים אני לא רואה איך אנחנו מנחיתים פה זר ברמה הזאת בחינם אין כסף ונשארים עם דג'מבה עוד עונה ככה שגם אם המשיח-בן-דוד-הבא-עלינו-לטובה לא מעוניין בו עדיין נישאר עם שחקן פחות טוב ממנו בסופו של דבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:
שבתאי יחבס כתב:
אם הפועל באמת הייתה רוצה את רן בן שמעון הוא היה חתום מזמן.

שטות
הבן אדם לוקח את הפועל כאופצייה אחרונה.
לפי התחושת בטן שלי, גם אם הוא לא יחתום באפואל ניקוסיה הוא ימצא תירוץ אחר למה לא הפועל.

אני אומר לך בוודאות
רן רוצה לבוא להפועל
האישה לוחצת
כנראה שלא מציעים לו מספיק כסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 14:29 
לחזור לארץ הוא יכול גם בקבוצה אחרת.
אולי מחכה לראות אם אוסקר עוזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
Peace Hope כתב:
שבתאי יחבס כתב:
אם הפועל באמת הייתה רוצה את רן בן שמעון הוא היה חתום מזמן.

שטות
הבן אדם לוקח את הפועל כאופצייה אחרונה.
לפי התחושת בטן שלי, גם אם הוא לא יחתום באפואל ניקוסיה הוא ימצא תירוץ אחר למה לא הפועל.

אני אומר לך בוודאות
רן רוצה לבוא להפועל
האישה לוחצת
כנראה שלא מציעים לו מספיק כסף

כבר חווינו את ברק יצחקי רוצה להפועל, עם טראומת הטענת הפלאפון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 15:09 
Oleg Neduda כתב:
kobster כתב:
Oleg Neduda כתב:
עומרי קנדה כתב:
כולם פה גאונים וההנהלה טיפשים?
בואו תביאו כסף ותיקחו תקבוצה מהם אם זה כל כך מפריע לכם.
דמארי וממן עוד לא שוחררו,רבש עוד לא אמר בקולו מה הוא מעדיף ולמעשה אף אחת מהקבוצות בליגה עוד לא החתימה/שיחררה שחקן לקראת העונה הבאה.
תנשמו עמוק כי אנחנו רק בתחילת מאי וספינים היו ויהיו,למעשה הם רק ילכו וישתבחו כי כך מוכרים עיתונים ופרסומות רבותיי.
יש לנו עוד על מה להילחם בליגה וזה הרבה יותר מידי חשוב בשביל שנזלזל בזה כך.

סוף סוף אמרת גם קצת דברי טעם

המצב הכלכלי נתון. האנשים שבמערכת לא יכולים לשנות אותו וכרגע אין מי שיזיז אותם הצידה. סה טו

דברי טעם ?
נתנו כסף כדי שהם אלו שיקחו את המועדון.
אז הם לקחו וחירבו אותו. עכשיו מה ? ניתן עוד פעם כסף בשביל להוציא אותם מהמועדון ?
תבינו מה קרה בקיץ שעבר - חיים רמון קנה את המועדון מאלי טביב בלי ששם שקל מהכיס שלו עבור הרכישה. שקל.
2.5 מיליון מהעמותה, 3.5 מיליון מכל המשקיעים (צבאן,חג'ג', כץ ודומיהם) שקנו אחוזים בודדים כדי להשלים ל 50%.
מכל הרשימה הזו, לאף אחד אין מילה להשפיע על מה שקורה במועדון. רמון לא רק שמשחק בכסף של אנשים אחרים אלא גם מינה את האנשים הכי כושלים שיש לתפקידים הכי חשובים במועדון - יו"ר ומאמן. שתי העמדות הכי קריטיות, כל אחד מהם מקיף את עצמו באנשים שלו (מנהל קבוצה,דובר,אנשי מנהלה בגזרה הניהולית, עוזר מאמן, מאמן כושר ומאמן שוערים בגזרה המקצועית) ועכשיו לך תזיז אותם.
אם רמון הולך להישאר הבעלים גם בעונה הקרובה, אלו שתי העמדות הכי חשובות, לפני כל שחקן כזה או אחר.
מאמן ויו"ר קבוצה חדשים. פרדי ולובין הביתה.

האמירות האלה שלך ושל רוב הפורום חוזרות על עצמן כבר 15 שנv בערך. או בעצם יותר.
תמיד משחקים לנו בכסף, תמיד הנהלה זונה, תמיד המצב חרא
רמון מתנהל בושה, אבל גם טביב שלפניו, וגם הראל שלפניו וגם תאומים שלפניו וההסתדרות שלפניו וכו'
בקיצור, תמיד יש את מי להאשים.

עם כל הכבוד, זה לא קייס לכלום. זה יכול להוכיח אחת משתיים - או שכולם בכיינים, או שיש משהו דפוק בדי אן איי של הקבוצה. וזה עוד מבלי לשאול האם יש חוט מקשר בין קבוצות הניהול השונות שהיו פרט לטביב.
בקיצור, בוא תענה עניינית לטענות כרגע. אם בא לך ללכת אחורה ולבדוק את הטענות, תפד'ל. אני חושב שתגלה שהטענות לגמרי סבירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
EZMAN כתב:
dino כתב:
EZMAN כתב:
למישהו יש להלוות לי כמה גרושים לקוסטס אחד? אני עוד יחזיר עודף זה לא עולה הרבה.. מישהו? :cry:

אני מודע לזה שזה סיטואציה בעייתית אבל לפי דעתי קודם כל המאמן הבא היה צריך להיות מוחתם יום אחרי הניצחון על בני יהודה כשיש לו כבר תכנית עבודה בראש אבל מכיוון שזה לא קרה אנחנו נמצאים בסיטואציה דיי בעייתית בגלל שכל השחקנים הטובים, החופשיים והזולים נחטפים בתקופה הקרובה ולא מחכים עד אמצע אוגוסט כדי שמישהו יפנה אליהם..

בכל מקרה התירוץ היחידי שאני מוכן לקבל לזה שלא מנסים להביא שחקן כמו קוסטס להפועל זה שרב"ש בדרך ורוצה להביא איתו את גרזיצ'יץ' שמסיים חוזה בק"ש.. היות וזה לא קורה בנתיים אני לא רואה איך אנחנו מנחיתים פה זר ברמה הזאת בחינם אין כסף ונשארים עם דג'מבה עוד עונה ככה שגם אם המשיח-בן-דוד-הבא-עלינו-לטובה לא מעוניין בו עדיין נישאר עם שחקן פחות טוב ממנו בסופו של דבר

"זר ברמה הזאת" - פחחחחחחחחחח
ביום שני הוא היה כלום ושום דבר ואם שי שטרית לא סמרטוט הוא היה יוצא בשני צהובים על כל העבירות שלו.
לא יותר טוב מג'מבה-ג'מבה בשום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
שהתחילו פה הידיעות על רוני לוי לפני כמה שבועות אמרתי ששווה שהוא יבוא רק בשביל שיביא איתו את לאברודה מאנורתוסיס כי מדובר בשחקן מעולה.

דיווח: מכבי תל אביב במו"מ עם הקיצוני ריקרדו לאבורדה
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 42375.html

FML

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 16:06 
אין כרגע מי שיקח החלטות בקבוצה וזה חבל... אני מקווה שאחרי יום שני יודיעו מי המאמן לעונה הבאה כדי שהשנה יהיה לפחות חודשיים לעבוד לפני אירופה ולא
כמו בשנתיים האחרונות שבוע .
אני חושב שמחכים עד תחילת השבוע לרב"ש אם זה לא יבוא אז ילכו על מנהל מקצועי (כיוון שרב"ש לא נראה לי מעוניין בכזה)
כמו שלום תקווה (בתקווה) או מישהו אחר שיקבל החלטות יחד עם רמון.
ואז יהיה אפשר להתחיל לעבוד כמו שצריך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
EZMAN כתב:
dino כתב:
EZMAN כתב:

ביום שני הוא היה כלום ושום דבר ואם שי שטרית לא סמרטוט הוא היה יוצא בשני צהובים על כל העבירות שלו.

אתה מודע לזה ששחקן מודדים לאורך זמן ולא עפ"י משחק אחד? קוסטה הוא הזר הכי יציב בבני יהודה בשלוש השנים האחרונות, אחד השחקנים המצטיינים של הקבוצה הזאת ואחד משלושת השחקנים הכי טובים בארץ בעמדה שלו אם לא הכי טוב

להגיד שהוא לא טוב יותר מדג'מבה בשום דבר זה פשוט טיפשות כי קוסטה עולה בכל פרמטר על דג'מבה בהגנה ובשונה מדג'מבה הוא גם תורם התקפית לבני יהודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 16:22 
קודם כל, הוא באמת היה במשחק חלש, אבל בטח לא "כלום ושום דבר". היה יותר טוב מהאמצע שלנו במחצית השנייה בפער עצום, וזה אמצע של אלמוג כהן.

הפרשן קצת ירד עליו אז נדבקתם גם. הוא ניסה קצת יותר ממה שהוא צריך לעשות, וזה הביא לטעויות.
הוא שחקן מעולה, והוא אחת מהסיבות שבני יהודה בכל עונה מסיימת למעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
שהתחילו פה הידיעות על רוני לוי לפני כמה שבועות אמרתי ששווה שהוא יבוא רק בשביל שיביא איתו את לאברודה מאנורתוסיס כי מדובר בשחקן מעולה.

דיווח: מכבי תל אביב במו"מ עם הקיצוני ריקרדו לאבורדה
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 42375.html

FML

כן ממש יש לנו מיליון וחצי יורו בשביל הקבוצה שלו ועוד חצי מיליון בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 16:58 
יובל כתב:
EZMAN כתב:
dino כתב:
EZMAN כתב:

על מה אתה מגחך בדיויק?
שחקן מעולה והרבה יותר טוב מדגמבה דגמבה
ומה קשור המשחק הרע שלו מיום שני? היה רע ביום שני למרות עונה מצויינת שלו. הלוואי והוא היה הקשר האחורי שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 17:11 
Oleg Neduda כתב:
kobster כתב:
Oleg Neduda כתב:
עומרי קנדה כתב:
דמארי וממן עוד לא שוחררו,רבש עוד לא אמר בקולו מה הוא מעדיף ולמעשה אף אחת מהקבוצות בליגה עוד לא החתימה/שיחררה שחקן לקראת העונה הבאה.
תנשמו עמוק כי אנחנו רק בתחילת מאי וספינים היו ויהיו,למעשה הם רק ילכו וישתבחו כי כך מוכרים עיתונים ופרסומות רבותיי.

המצב הכלכלי נתון. האנשים שבמערכת לא יכולים לשנות אותו וכרגע אין מי שיזיז אותם הצידה. סה טו

דברי טעם ?
אז הם לקחו וחירבו אותו. עכשיו מה ? ניתן עוד פעם כסף בשביל להוציא אותם מהמועדון ?
תבינו מה קרה בקיץ שעבר - חיים רמון קנה את המועדון מאלי טביב בלי ששם שקל מהכיס שלו עבור הרכישה. שקל.
2.5 מיליון מהעמותה, 3.5 מיליון מכל המשקיעים (צבאן,חג'ג', כץ ודומיהם) שקנו אחוזים בודדים כדי להשלים ל 50%.
מכל הרשימה הזו, לאף אחד אין מילה להשפיע על מה שקורה במועדון. רמון לא רק שמשחק בכסף של אנשים אחרים אלא גם מינה את האנשים הכי כושלים שיש לתפקידים הכי חשובים במועדון - יו"ר ומאמן. שתי העמדות הכי קריטיות, כל אחד מהם מקיף את עצמו באנשים שלו (מנהל קבוצה,דובר,אנשי מנהלה בגזרה הניהולית, עוזר מאמן, מאמן כושר ומאמן שוערים בגזרה המקצועית) ועכשיו לך תזיז אותם.
אם רמון הולך להישאר הבעלים גם בעונה הקרובה, אלו שתי העמדות הכי חשובות, לפני כל שחקן כזה או אחר.

רמון מתנהל בושה, אבל גם טביב שלפניו, וגם הראל שלפניו וגם תאומים שלפניו וההסתדרות שלפניו וכו'

כי זה בערך המצב 15 שנה (מאז שסגול החליט שהוא לא רוצה יותר את המועדון), יש כל הזמן הנהלות זמניות, נראה שהם משחקים בכסף שבכלל לא מגיע מהכיס שלהם, אין לאף אחד חזון או תוכנית ארוכת טווח וכל הזמן רוצים לשרוד את כמה חודשים, עם פלסטרים על גבי פלסטרים..כך שלאמירות האלה יש בסיס מוצק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
Oleg Neduda כתב:
kobster כתב:
Oleg Neduda כתב:
עומרי קנדה כתב:

דברי טעם ?

כי זה בערך המצב 15 שנה (מאז שסגול החליט שהוא לא רוצה יותר את המועדון), יש כל הזמן הנהלות זמניות, נראה שהם משחקים בכסף שבכלל לא מגיע מהכיס שלהם, אין לאף אחד חזון או תוכנית ארוכת טווח וכל הזמן רוצים לשרוד את כמה חודשים, עם פלסטרים על גבי פלסטרים..כך שלאמירות האלה יש בסיס מוצק.

ההבדל הוא שבשנה שעברה הקהל הוציא כסף מהכיס שלו בנוסף למה שהיה רגיל לעשות ב 15 השנה האחרונות.
הקהל הוא בעל אחוזי השליטה הגדולים ביותר בפועל, הוא זה שמייצר את ההכנסות הגדולות ביותר למועדון והוא זה שסופרים אותו אחרון, אם בכלל.
אני בהחלט מצפה מהועד הנבחר של העמותה להתערב בנושא מינוי מנכ"ל/יו"ר חדש במקום לובין.
אין לנו ואסור שתהיה לנו מעורבות בנושא המקצועי אבל בצד הניהולי יש לנו את כל הזכות לדרוש דברים בסיסיים ביותר כמו הזזה של מי שנכשל בניהול המועדון בעונה החולפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
בספורט 2 רשום שרב"ש סירב להפועל והוא ככל הנראה יאמן את אפואל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 17:54 
סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:

חוץ מ"ספורט פי כמה", ספורט 2 זה האתר הכי לא אמין שראיתי בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 17:55 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
קודם כל, הוא באמת היה במשחק חלש, אבל בטח לא "כלום ושום דבר". היה יותר טוב מהאמצע שלנו במחצית השנייה בפער עצום, וזה אמצע של אלמוג כהן.

הפרשן קצת ירד עליו אז נדבקתם גם. הוא ניסה קצת יותר ממה שהוא צריך לעשות, וזה הביא לטעויות.
הוא שחקן מעולה, והוא אחת מהסיבות שבני יהודה בכל עונה מסיימת למעלה.

איזה פרשן, מה פרשן? למה נראה לך שראיתי או שמעתי את השידור? ראיתי במגרש את טל בן חיים עובר בקלות לא פעם, ושי שטרית הסמרטוט מוותר על צהובים ברורים כל פעם.
בעיקר נמאס שמתלהבים פה מכל שחקן מקבוצה קטנה שעושה שתי פעולות טובות וחושבים שזה מספיק טוב להפועל.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 10 מאי 2013, 18:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 18:03 
סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:

זה נגמר, זה עבר, קצה חלום ודי. חול הזמן שנשר בין אצבעותי.
לנצח אחי, אזכור אותך תמיד וניפגש בסוף(במסעדה?) אתה יודע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:

לתת לרב"ש להחליט עד יום שלישי ואם הוא מסרב להחתים את רוני לוי.
אין משהו יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
iHapoelist כתב:

לתת לרב"ש להחליט עד יום שלישי ואם הוא מסרב להחתים את רוני לוי.
אין משהו יותר טוב.

גם אלי כהן בסבבה.
חוץ משניהם, אין ישראלי סביר בשוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ"ש 10/5-11/5
הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
iHapoelist כתב:

אלי כהן
Here comes the sherif

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
אלי כהן - כישלון טוטלי since 1999.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 18:54 
רב"ש עדיין לא סירב להפועל ואמור להחזיר תשובה בשבוע הבא. ספורט2 זה המקור העיתונאי הלפני אחרון להתעדכן ממנו (רק לפני פיכמה).
שבת שלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו כשיודעים שבן שמעון לא יגיע, רוני לוי זה הרע במיעוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 18:57 
יואב כתב:
עכשיו כשיודעים שבן שמעון לא יגיע, רוני לוי זה הרע במיעוטו.

טעית בשתי ההנחות שלך
א. לא יודעים כלום (ממתי ספורט 2 זה מידע לגיטימי ?)
ב. רוני לוי זה הרע בלי מיעוטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
א. ספורט2 נותנים דיווח מקפריסין, אני לא מאמין שהם עד כדי כך בדיחה כדי לפברק ידיעה.
ב. מסכים איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ"ש 10/5-11/5
הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
יואב כתב:
א. ספורט2 נותנים דיווח מקפריסין, אני לא מאמין שהם עד כדי כך בדיחה כדי לפברק ידיעה.
ב. מסכים איתך.

אני מאמין.
הבאים בתור צריך להיות השריף וראובן עטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 19:04 
יואב כתב:
ב. מסכים איתך.

תקרא שוב את הדיווח ,הוא לא סוגר את הגולל וגם זה לא יצא מבן שמעון עצמו , ככה שזה לא סופי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 183 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: