תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 14:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 183 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 10/5-11/5
הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 12:03 
ממן ודמארי, שני השחקנים היחידים בסגל הזה ששווים יותר ממשהו, הם לא מועמדים ראויים לשחרור מהקבוצה. אולי עדיף לשחרר את מי שנמצא בהנהלה ומתכוון לשחרר אותם. אני, באופן אישי, מצפה מהעמותה לעשות הכל כדי לשמור על השחקנים הטובים של השנה בהפועל.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 12:06 
האדום הצורר כתב:
ממן ודמארי, שני השחקנים היחידים בסגל הזה ששווים יותר ממשהו, הם לא מועמדים ראויים לשחרור מהקבוצה. אולי עדיף לשחרר את מי שנמצא בהנהלה ומתכוון לשחרר אותם. אני, באופן אישי, מצפה מהעמותה לעשות הכל כדי לשמור על השחקנים הטובים של השנה בהפועל.

במיוחד לאור הדיווחים שדווקא את מי שמנסים להשאיר זה את אלמוג כהן עם המשכורת המפלצתית שלו , די מזכיר את תחילת העונה שנלחמו על להשאיר את אדל אבל לשחרר את תמוז וידין .
אך תקופה לא קלה בפתחנו עם הליובנים האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
כרטיסים לחברים, טיסות לאירופה להגרלות, משחקים בחודורוב בשישי בצהריים בחינם, גישה חופשית לחדר הלבשה של הפועל.
אפשר להמשיך עד מחר. בשורה התחתונה, עד שלא ישתנה משהו בניהול של המועדון, אנחנו נמשיך להתעצבן ולתפוס את הראש כל פעם מחדש. אותם אנשים שישבו על תקציב של 45 מיליון שקל, הביאו 16 שחקנים בשנה אחת כשרובם (אם לא כולם) בינוניים במקרה הטוב, יצרו גירעון של 8 מיליון שקל ועכשיו הם רוצים לשחרר את אחד הבאנקרים של הקבוצה בשביל לקבל 50% שלא יספיקו לכלום. דפקטים.

שוב. כל הדברים האלה נחמדים כשהקבוצה מצליחה. לא כשהיא כושלת כמו הפועל הצפויה לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
כולם פה גאונים וההנהלה טיפשים?
בואו תביאו כסף ותיקחו תקבוצה מהם אם זה כל כך מפריע לכם.
דמארי וממן עוד לא שוחררו,רבש עוד לא אמר בקולו מה הוא מעדיף ולמעשה אף אחת מהקבוצות בליגה עוד לא החתימה/שיחררה שחקן לקראת העונה הבאה.
תנשמו עמוק כי אנחנו רק בתחילת מאי וספינים היו ויהיו,למעשה הם רק ילכו וישתבחו כי כך מוכרים עיתונים ופרסומות רבותיי.
יש לנו עוד על מה להילחם בליגה וזה הרבה יותר מידי חשוב בשביל שנזלזל בזה כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
kobster כתב:
כרטיסים לחברים, טיסות לאירופה להגרלות, משחקים בחודורוב בשישי בצהריים בחינם, גישה חופשית לחדר הלבשה של הפועל.
אפשר להמשיך עד מחר. בשורה התחתונה, עד שלא ישתנה משהו בניהול של המועדון, אנחנו נמשיך להתעצבן ולתפוס את הראש כל פעם מחדש. אותם אנשים שישבו על תקציב של 45 מיליון שקל, הביאו 16 שחקנים בשנה אחת כשרובם (אם לא כולם) בינוניים במקרה הטוב, יצרו גירעון של 8 מיליון שקל ועכשיו הם רוצים לשחרר את אחד הבאנקרים של הקבוצה בשביל לקבל 50% שלא יספיקו לכלום. דפקטים.

שוב. כל הדברים האלה נחמדים כשהקבוצה מצליחה. לא כשהיא כושלת כמו הפועל הצפויה לנו.

שו כושלת ? הפועל באירופה, הכרטיסים אותם כרטיסים, הטיילת בחודורוב אותה טיילת, הצ'ופרים מההתאחדות, מהטוטו ומהטלוויזיה הם אותם צ'ופרים. זה לא טביב, שאם אין כסף אז זה לא מעניין אותו. אלו עלוקות שבלי הפועל הם כלום ושום דבר. ההגדרה העצמית שלהם היא דרך התפקיד במועדון. נראה לך שהם ירצו לוותר על זה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 12:17 
עם כל הכבוד מר קנדה, זה לא עניין של כסף, במיוחד שחצי מסכום ההעברה של דמארי לא הולך להפועל. סגל חזק = העפלה לאירופה = להכניס הרבה יותר כסף ממה שנקבל משחרור של ממן ודמארי. מעבר לכך, יש 20 שחקנים שהייתי משחרר לפני דמארי וממן. זה שהשמות שלהם עולים בלי הפסקה בתקשורת כמועמדים הראשיים לשחרור מהקבוצה זה בלתי נסבל, במיוחד כששניהם רוצים לדעתי להשאר בהפועל (ויש שחקנים אחרים שניתן לקבל תמורתם דמי שחרור לא פחות גבוהים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: חדשות הפועל סופ
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אדום נחמד כתב:
kobster כתב:

שו כושלת ? הפועל באירופה, הכרטיסים אותם כרטיסים, הטיילת בחודורוב אותה טיילת, הצ'ופרים מההתאחדות, מהטוטו ומהטלוויזיה הם אותם צ'ופרים. זה לא טביב, שאם אין כסף אז זה לא מעניין אותו. אלו עלוקות שבלי הפועל הם כלום ושום דבר. ההגדרה העצמית שלהם היא דרך התפקיד במועדון. נראה לך שהם ירצו לוותר על זה ?

כנראה אני תמים מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
עומרי קנדה כתב:
דמארי וממן עוד לא שוחררו,רבש עוד לא אמר בקולו מה הוא מעדיף ולמעשה אף אחת מהקבוצות בליגה עוד לא החתימה/שיחררה שחקן לקראת העונה הבאה.
תנשמו עמוק כי אנחנו רק בתחילת מאי וספינים היו ויהיו,למעשה הם רק ילכו וישתבחו כי כך מוכרים עיתונים ופרסומות רבותיי.

סוף סוף אמרת גם קצת דברי טעם

המצב הכלכלי נתון. האנשים שבמערכת לא יכולים לשנות אותו וכרגע אין מי שיזיז אותם הצידה. סה טו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 12:19 
עומרי קנדה כתב:

אם זה היה מפתיע או לפחות חדש , אז אף אחד לא היה מתרגש אבל , ! Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 12:20 
האדום הצורר כתב:
עם כל הכבוד מר קנדה, זה לא עניין של כסף, במיוחד שחצי מסכום ההעברה של דמארי לא הולך להפועל. סגל חזק = העפלה לאירופה = להכניס הרבה יותר כסף ממה שנקבל משחרור של ממן ודמארי. מעבר לכך, יש 20 שחקנים שהייתי משחרר לפני דמארי וממן. זה שהשמות שלהם עולים בלי הפסקה בתקשורת כמועמדים הראשיים לשחרור מהקבוצה זה בלתי נסבל, במיוחד כששניהם רוצים לדעתי להשאר בהפועל (ויש שחקנים אחרים שניתן לקבל תמורתם דמי שחרור לא פחות גבוהים).

בנוגע להתנהלות אתה צודק. אבל על סמך כתבות שנשלפו מהמותן בעיתון המפואר של מעריב אי אפשר להסיק שלא למדו לקחים
אני אופטימי מטבעי ומניח שלמדו דבר או שניים אחרי האינספור טעויות בשנה האחרונה

ובנוגע לממן ודמארי. אפשר להתווכח על זה. ממן שחקן שלא תורם כלום ודמארי גם הוא עבר עונה זוועתית. כמובן שהכל תלוי בחלופות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אדום נחמד כתב:
kobster כתב:

קובסטר אני מחזיק ממך ומדעותיך מאוד אבל אתה לא חושב שלהגדיר אנשים ככלום ושום דבר זה מוגזם ועוד בצורה כזאת או אחרת להשוות אותם לטביב?
בסופו של דבר הם אוהדי הפועל שאולי לא מספיק מוכשרים בניהול אבל אני בטוח שהם לא שמחים מזה שהמועדון לא מצליח להיחלץ מהבוץ.
השנאה הזאת לאמיר ליובין מתחילה להזכיר את השנאה לאוסידון בזמנו בעוד שהמקרים בכלל לא דומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 12:24 
אני חושב שהגיע הזמן ל2 אשכולות נפרדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
עומרי קנדה כתב:

המצב הכלכלי נתון. האנשים שבמערכת לא יכולים לשנות אותו וכרגע אין מי שיזיז אותם הצידה. סה טו

דברי טעם ?
נתנו כסף כדי שהם אלו שיקחו את המועדון.
אז הם לקחו וחירבו אותו. עכשיו מה ? ניתן עוד פעם כסף בשביל להוציא אותם מהמועדון ?
תבינו מה קרה בקיץ שעבר - חיים רמון קנה את המועדון מאלי טביב בלי ששם שקל מהכיס שלו עבור הרכישה. שקל.
2.5 מיליון מהעמותה, 3.5 מיליון מכל המשקיעים (צבאן,חג'ג', כץ ודומיהם) שקנו אחוזים בודדים כדי להשלים ל 50%.
מכל הרשימה הזו, לאף אחד אין מילה להשפיע על מה שקורה במועדון. רמון לא רק שמשחק בכסף של אנשים אחרים אלא גם מינה את האנשים הכי כושלים שיש לתפקידים הכי חשובים במועדון - יו"ר ומאמן. שתי העמדות הכי קריטיות, כל אחד מהם מקיף את עצמו באנשים שלו (מנהל קבוצה,דובר,אנשי מנהלה בגזרה הניהולית, עוזר מאמן, מאמן כושר ומאמן שוערים בגזרה המקצועית) ועכשיו לך תזיז אותם.
אם רמון הולך להישאר הבעלים גם בעונה הקרובה, אלו שתי העמדות הכי חשובות, לפני כל שחקן כזה או אחר.
מאמן ויו"ר קבוצה חדשים. פרדי ולובין הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 12:30 
העמותה היא לא חותמת גומי של שאר האנשים בהנהלה, והגיע הזמן שהיא תתחיל להשמיע את הקול שלה בפומבי, במיוחד נגד מהלכים סופר מטומטמים כמו לשחרר את דמארי (על ממן עוד אפשר להתווכח).
טוטו, אדל, אלמוג כהן, ויתר המשוחררים, אמורים לפנות הרבה מאוד כסף בתקציב. אי אפשר לשחרר את השחקן הכי טוב שלנו כי הוא יכניס לקופה כסף.
קובסטר, יא זבל, הקדמת אותי בשנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
גם אם המצב הכלכלי גרוע, יש 99 דברים אחרים שהייתי עושה לפני שהייתי מחפש למכור דווקא את דמארי, שיש לו חוזה לא גבוה לעוד 3 שנים.
אם 99 הדברים האלה לא יעזרו, עדיף כבר להכריז שאין לנו מה לחפש בעונה הקרובה ולקצץ את התקציב לגמרי.
אם יש לך בסגל 2 וחצי שחקנים ששווים משהו ואתה מחליט למכור דווקא אחד מהם, לא הרווחת כלום. נגיד שמישהו יציע על דמארי 2 מיליון יורו (עאלק), חצי הולך ללוזון, נשארנו עם מיליון יורו.
הרי תביא עכשיו 10 שחקנים חדשים בינוניים בלשון המעטה במאה אלף כל אחד, מה עשינו בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
kobster כתב:
אדום נחמד כתב:
kobster כתב:

קובסטר אני מחזיק ממך ומדעותיך מאוד אבל אתה לא חושב שלהגדיר אנשים ככלום ושום דבר זה מוגזם ועוד בצורה כזאת או אחרת להשוות אותם לטביב?
בסופו של דבר הם אוהדי הפועל שאולי לא מספיק מוכשרים בניהול אבל אני בטוח שהם לא שמחים מזה שהמועדון לא מצליח להיחלץ מהבוץ.
השנאה הזאת לאמיר ליובין מתחילה להזכיר את השנאה לאוסידון בזמנו בעוד שהמקרים בכלל לא דומים.

גם אתה לא טיפש.
בוא נחשוב ביחד מה לובין ומורדי עשו בשנה שעברה כשטביב סילק אותם מהמועדון. כלום ושום דבר. התפקיד בהפועל הוא ההגדרה העצמית שלהם, מזכיר מאוד את הנגדים בצבא שאם הם יוצאים החוצה אף אחד לא יורק לכיוון שלהם ובצבא הם מתנהגים כאילו השמש זורחת להם מהתחת. ודאי יצא לך להיתקל באחד או שניים כאלה.
להדגיש שהם אוהדי הפועל זו טעות בפני עצמה. אז מה אם הם אוהדי הפועל ? זה הופך אותם ראוים לנהל מועדון בסדר גודל כזה ? זה מכשיר אותם להעביר את המועדון סוף סוף לעידן המקצועני ?
כל עוד הם אלו שימשיכו לנהל את העניינים, לא נגיע לשום מקום. הטעויות ימשיכו להיות אותן טעויות, הספינים בתקשורת ימשיכו להיות אותם ספינים והתייחסות לאוהדים כאל פרה חולבת תמשיך להיות אותה התייחסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 12:47 
סבבה והכל ... יש מצב לחזור לאשכול מידע ואשכול דיונים ?
הגענו לימים רגישים שכל כתבה עוצרת את הדופק ולחפש ידיעות וכתבות חדשות בין כל התגובות האלה זה ממש חופר !

רב תודות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 12:47 
אני מתחנן תעשו הכל אבל לא עוד פעם עונה כמו העונה שעברה , לא צריך 100 שחקנים , 4/5 + מאמן וזהו ,היפטרו מעודפי השומן עם החוזים הכבדים , (טוטו,אדל,אלרואי,פאביצ'ביץ,קוסטה,אנטבי,באדיר,פנטסיל,בן יוסף) ותשקיעו ספציפית במקומות הכי קריטיים לנו (עוד חוזר הניגון....)מאמן,מנכ"ל, בלם,מגן ימני,קשר אחורי וחלוץ . לא צריך לשנות הכל ברגע .
לא עכשיו 2 בלמים 2 מגנים 2 קשרים אחוריים קשר וחלוץ , זה פשוט לא יעבוד .
אנא ממכם קחו אחריות , צאו מהפניקה ,יש כסף להכל רק תחלקו אותו נכון .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
מידיעות: (לא ראיתי שפורסם)
"באדיר סירב לטקס פרידה בדרבי"
וואליד באדיר דחה הצעה של הפועל לקיים עבורו טקס פרידה בדרבי .
"עדיף שננסה להתרכז בניסיון להשיג את המקום השני. יש לי הפתעה בשבילכם" ציין באדיר.

מי שכן יזכה לטקס יהיה אפולה אדל לאחר שנתיים באדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 13:04 
kobster כתב:
Oleg Neduda כתב:
עומרי קנדה כתב:

דברי טעם ?
נתנו כסף כדי שהם אלו שיקחו את המועדון.
אז הם לקחו וחירבו אותו. עכשיו מה ? ניתן עוד פעם כסף בשביל להוציא אותם מהמועדון ?
תבינו מה קרה בקיץ שעבר - חיים רמון קנה את המועדון מאלי טביב בלי ששם שקל מהכיס שלו עבור הרכישה. שקל.
2.5 מיליון מהעמותה, 3.5 מיליון מכל המשקיעים (צבאן,חג'ג', כץ ודומיהם) שקנו אחוזים בודדים כדי להשלים ל 50%.
מכל הרשימה הזו, לאף אחד אין מילה להשפיע על מה שקורה במועדון. רמון לא רק שמשחק בכסף של אנשים אחרים אלא גם מינה את האנשים הכי כושלים שיש לתפקידים הכי חשובים במועדון - יו"ר ומאמן. שתי העמדות הכי קריטיות, כל אחד מהם מקיף את עצמו באנשים שלו (מנהל קבוצה,דובר,אנשי מנהלה בגזרה הניהולית, עוזר מאמן, מאמן כושר ומאמן שוערים בגזרה המקצועית) ועכשיו לך תזיז אותם.
אם רמון הולך להישאר הבעלים גם בעונה הקרובה, אלו שתי העמדות הכי חשובות, לפני כל שחקן כזה או אחר.
מאמן ויו"ר קבוצה חדשים. פרדי ולובין הביתה.

האמירות האלה שלך ושל רוב הפורום חוזרות על עצמן כבר 15 שנv בערך. או בעצם יותר.
תמיד משחקים לנו בכסף, תמיד הנהלה זונה, תמיד המצב חרא
רמון מתנהל בושה, אבל גם טביב שלפניו, וגם הראל שלפניו וגם תאומים שלפניו וההסתדרות שלפניו וכו'
בקיצור, תמיד יש את מי להאשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 13:08 
ציטוט:
"נציג של חיים רמון ביקש שאשוב להפועל תל אביב, אבל לא אחזור לשם גם אם ישלמו לי"

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 42371.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
האדס כתב:
זה רק עניין של כסף,
אם היה להם כסף לשים בקבוצה אז הם לא היו צריכים למכור את עומר דמארי בכזו דחיפות.
ולכל אלו שיגידו לי עכשיו אבל הם קנו את הקבוצה, אז תתקדמו, גם חברות ענק במשק שקונות חברות אחרות יודעות שסכום הקנייה איננו סכום ההשקעה העתידי בקבוצה.
אם לא היה להם כסף בשביל לשים תקציב ראוי להפועל, חבל שנכנסו לזה בכלל.
ועכשיו אני אבקש את מה שאני מבקש כבר כמה חודשים-אין לכם כסף? אתם באמת אוהדי הפועל ורוצים לעזור למועדון? תציעו את הפועל ב-0 שקלים לקונה ראוי.
כרגע-הם לא עושים שום דבר דומה לזה.

האנשים שקנו את החצי הזה הם אוהדי הפועל מבוססים, לא עשירים, הם שילמו סכומים של כמיליון שקל (מי יותר מי פחות) ונכנסו, כשהם ניכנסו הבטיחו להם שזה שלב ביניים, הם מצילים את הפועל מטביב ו כשיימצא רוכש ראוי הכסף יוחזר להם.
אתה מצפה מהם שבגלל שהם אוהדי הפועל הם יוותרו כל אחד על כמיליון שקל כדי שאולי יבוא רוכש כל כך עשיר עד שהוא לא יכול לקנות את המועדון ב12 מיליון?
אני לא.

מספיק עם המצילים הזה.
יש רק גורם אחד שמציל את הפועל ת"א כל עונה מחדש וזה האוהדים שלה.
אנחנו היחידים שמכניסים כסף למועדון ב-6 שנים האחרונות. אנחנו ואופ"א.
אז דיי לזיין לי ת'מוח עם שקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 13:15 
האדס כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
האדס כתב:
זה רק עניין של כסף,
אם היה להם כסף לשים בקבוצה אז הם לא היו צריכים למכור את עומר דמארי בכזו דחיפות.
ולכל אלו שיגידו לי עכשיו אבל הם קנו את הקבוצה, אז תתקדמו, גם חברות ענק במשק שקונות חברות אחרות יודעות שסכום הקנייה איננו סכום ההשקעה העתידי בקבוצה.
אם לא היה להם כסף בשביל לשים תקציב ראוי להפועל, חבל שנכנסו לזה בכלל.
ועכשיו אני אבקש את מה שאני מבקש כבר כמה חודשים-אין לכם כסף? אתם באמת אוהדי הפועל ורוצים לעזור למועדון? תציעו את הפועל ב-0 שקלים לקונה ראוי.
כרגע-הם לא עושים שום דבר דומה לזה.

האנשים שקנו את החצי הזה הם אוהדי הפועל מבוססים, לא עשירים, הם שילמו סכומים של כמיליון שקל (מי יותר מי פחות) ונכנסו, כשהם ניכנסו הבטיחו להם שזה שלב ביניים, הם מצילים את הפועל מטביב ו כשיימצא רוכש ראוי הכסף יוחזר להם.
אתה מצפה מהם שבגלל שהם אוהדי הפועל הם יוותרו כל אחד על כמיליון שקל כדי שאולי יבוא רוכש כל כך עשיר עד שהוא לא יכול לקנות את המועדון ב12 מיליון?
אני לא.

מספיק עם המצילים הזה.
יש רק גורם אחד שמציל את הפועל ת"א כל עונה מחדש וזה האוהדים שלה.
אנחנו היחידים שמכניסים כסף למועדון ב-6 שנים האחרונות. אנחנו ואופ"א.
אז דיי לזיין לי ת'מוח עם שקרים.

מה אתה רוצה? הוא רשם עובדות
מה שקר במה שהוא רשם? שהאנשים שקנו מניות הם לא מעשירי הארץ? שהם שילמו מליון ש"ח בערך ונכנסו? שהם לא מעוניינים להישאר פה לטווח האחרוך?שהם הוציאו את הקבוצה מטביב עד שיבוא בן אדם שיקח על עצמו את המועדון ויחזיר להם את כספם?
אתה קודם כל קופץ ומלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
ציטוט:
"נציג של חיים רמון ביקש שאשוב להפועל תל אביב, אבל לא אחזור לשם גם אם ישלמו לי"

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 42371.html

:LOL2:
אני משוכנע שאף אחד לא פנה אליו
ואם ישלמו לו הוא ימכור גם את אמא שלו לעבדות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 13:21 
שימו לב לתנאים שבהם טביב מוכן לקחת את בית"ר. בחינם, ורק אם יכוסו כל החובות של המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 13:25 
zink כתב:
שימו לב לתנאים שבהם טביב מוכן לקחת את בית"ר. בחינם, ורק אם יכוסו כל החובות של המועדון.

ברור. הוא צריך את 13 מליון השקל שיכנסו ממיסים כעודף תקציבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 13:32 
שחר כתב:
הכותרות הצפויות לשבוע הבא.
"בהפועל תל אביב זועמים, בן שמעון נתן לנו להרגיש שהוא מעוניין לחתום, עכשיו נתקענו בלי מאמן ולא מוכנים לעונה".

"לחצים כבדים על איתי שכטר לקזז משמעותית בשכרו כדי שהפועל תוכל לעמוד בחוזה שלו".
"קשר נבחרת סרביה שהיה במ"מ מתקדם עם המועדון העדיף ברגע האחרון לדחות את ההצעה ולסכם בקבוצת גנק שהציעה לו סכומים גבוהים יותר".
"לקבוצה הוצע קשר ארמני שמשחק בקולומביה, מגן גאורגי מהליגה השנייה בסין וחלוץ נבחרת אריתריאה שמתאושש מפציעה קשה ומחפש קבוצה"..
"חיים רמון מרגיע: מבטיח לאוהדים שנעמיד קבוצה חזקה לעונה הבאה שתתמודד על כל התארים"...

וכ' וכו' וכו'...
הפועל לופ אינסופי תל אביב...

חחחחחחחחח.......
עשית חיים קלים לליובין
חסכת לו את ישיבת הקריאייטיב
קופי פייסט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:

זה מרוב שהוא מיליונר גדול ממיאמי. כבר כבד לו התנועה של הוצאת הכסף מהארנק. מסכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
http://one.co.il/Article/216808.html
למישהו יש להלוות לי כמה גרושים לקוסטס אחד? אני עוד יחזיר עודף זה לא עולה הרבה.. מישהו? :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2013, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
EZMAN כתב:
http://one.co.il/Article/216808.html
למישהו יש להלוות לי כמה גרושים לקוסטס אחד? אני עוד יחזיר עודף זה לא עולה הרבה.. מישהו? :cry:

ואם המאמן הבא לא מעוניין בו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 183 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: