מתוך וואן
יש שם גם וידאו של הראיון עם בריאן
ציטוט:
המפתח של הפועל: רנדל מחכה למכבי תל אביב
הוא ניצח את הצהובים בעבר ("הרגשה מדהימה"), מחמיא לקהל של הפועל ולקראת מכבי ב-21:00 מבטיח: "התכוננו כאילו מדובר במשחק אליפות". צפו בראיון (9 תגובות)
כותרות נוספות
אם תשאלו את אוהדי הפועל תל אביב, גם כשהיו בליגה השנייה, רבים מהם היו אומרים כי בשנים האחרונות חלמו על האפשרות ששחקן כמו בראיין רנדל ינחת בקבוצה שלהם וישדרג אותה כפי ששידרג כל קבוצה שבה שיחק. אז אחרי שעבר בגליל/גלבוע וזכה עמה באליפות ואחרי שסימן וי גם על הפועל ירושלים, הוא סוף סוף נחת בתל אביב, בצד האדום של העיר.
הערב (חמישי) ב-21:00, רנדל והפועל יפגשו בדרבי את מכבי תל אביב, בסדרת רבע גמר הפלייאוף. רגע לפני המשחק, התפנה הפורוורד לראיון, בו דיבר על החיים בתל אביב, על קבוצתו החדשה וכמובן על היריבה העירונית, מכבי.
השנה האחרונה שעברה על רנדל לא הייתה פשוטה. מי שסומן ככישרון שעשוי אף להגיע בהמשך למכבי תל אביב או לקבוצה אירופית עמידה מצא את עצמו מחלים מפציעה לא פשוטה ומנסה לנווט את דרכו בחזרה. לפני שלושה חודשים, כאשר הגיע להפועל, נדמה היה שהאדומים ביצעו את רכישת חייהם ובדיעבד, לאחר שניצחו את מכבי בדרבי הקודם, אפשר כבר היה לחתום על כך באופן רשמי.
רנדל נחשב לשחקן אהוב מאוד על הקהל האדום וגם על החברים שלו בחדר ההלבשה, לא משהו שאפשר להגיד על כל אחד, אך בראיון ל-ONE הוא יודע להסביר היטב את העניין: "אני חושב שהסוד של הפועל זה שאין אגו בין השחקנים, זה משהו מיוחד, כולם פה באמת אוהבים אחד את השני ולא רק מחוץ למגרש אלא גם על המגרש עצמו. במהלך המשחקים אפשר לראות את הפרגון אחד לשני, זה באמת דבר מקסים שהוא גם סוד הקסם".
רנדל: "התכוננו למכבי בטירוף"
"אולי יש לי קצת יותר נסיון מול מכבי כי שיחקתי מולם הרבה פעמים בעבר אבל זה יהיה מאמץ קבוצתי", הודה הפורוורד בהתייחס למשחק מול הצהובים, "הכל כדי לעמוד בציפיות של הסדרה הזו. אם אהיה טוב זה יהיה מצוין כי אני רק חלק במכונה. העיקר שנעשה משהו טוב".
"אני מאמין שאפשר לנצח כל קבוצה, מכבי ככל שתהיה חזקה היא עדיין קבוצת כדורסל, אבל חמישה משחקים זה יותר קשה ממשחק אחד. אני מאמין שיש לנו הזדמנות ואנחנו מתכוננים למכבי כאילו היא רק הרגע זכתה ביורוליג. אנחנו צריכים לבוא לכל משחק כאילו זה משחק האליפות. האווירה בניצחון על מכבי לפני כמה חודשים הייתה מדהימה, לא הבנתי לפני המשחק כמה זה חשוב לאוהדים אבל לאחר מכן הבנתי את ההיסטוריה וזה הופך למיוחד יותר".