רואה שחורות כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
רואה שחורות כתב:
האדס כתב:
בכמה מהלכים הראה שהוא ראוי להיות החלוץ ה-4 שלנו בשנה הבאה.
כשהנוער הקקה הזה סוף סוף נותן לך משהו לא חייבים בכוח לסרב.
וכן, זה יכול לחסוך להפועל עוד 100 אלף דולר.
עם חלוץ 4 אני עוד יכול להסכים בגלל הגיל והכל, אבל יש פה כאלה שמצפים ל-15 שערים ממנו בעונה הבאה.
וכן, הוא לא מהיר בכלל. בשביל להיות חלוץ טוב הוא לא צריך להיות מהיר (לא שזה מזיק כמובן).
הוא מספיק פיזי וחזק ויש לו מספיק כוח פריצה, וזה עוד דברים שהוא אמור ויכול לשפר... יש לו טכניקה מצוינת, ראיית משחק טובה ותנועה לא רעה בלי כדור.
לטעמי עונה הבאה הוא יכול להיות בכיף חלוץ שלישי.
פיזי וחזק? הוא לא מטריד אף בלם. הוא אחרון כמעט לכל כדור. בניגוד לטוטו, שיודע לתת גב ולהקדים את השומרים שלו לכדורים, הוא בכלל לא כזה.
לגבי טכניקה, ראיית משחק ותנועה אני לא מתבייש להגיד שאין לי מושג, אלה דברים שלוקח יותר זמן לראות. ועדיין, עדן, כמו גם ספורי, רחוקים מלהיות "מבורכים". אם הם יהיו שחקנים טובים בהפועל בעתיד זה רק בזכות עבודה קשה ומאמן שיעזור להם להשתפר כי במצבם הנוכחי הם פה בחסד (ובזכות אלטרנטיבות נוראיות).
לא איבד אתמול אף כדור שהגיע אלי, וכמעט את כולם הוא קיבל עם הגב לשחקן, האמת שבקושי זכור לי אותו מאבד כדור שהגיע אליו, אולי פעם-פעמיים.
מספיק לראות את העקב לטל בן חיים ואז התנועה לקבלת כדור (והלקות בהשתלטות, כשהוא קיבל על החזה והקפיץ לעצמו גבוה מדי), כדי להבין שיש לו את זה, בלי קשר, יש לו תנועות מצוינות לרחוק ולקצר, טל בן חיים אם היה מנסה להקפיץ אליו אתמול לרחוק במקום לנסות להקפיץ נמוך מעל איינוגבה היה מסדר לו שער כי הוא היה שם פשוט לבד, גם בגול הוא היה קרוב מאוד לאלמוג והסיבה היחידה שאלמוג נגח ולא הוא זה שעליו היה שומר, הגול שלו נגד ק"ש זה דוגמא מושלמת למה צריך חלוץ לעשות כשמגן מקבל כדור על הקו, לעומת טוטו ודמארי שמחכים לכדור מאחור והמגן מאבד.
בשביל להיות מוכשר לא צריך להיות קטן ומהיר עם דריבל טוב, מספיק להיות חכם במשחק ועם טכניקה טובה.